|
|
Stranica: 7/8.
|
[ 184 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 09:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76725 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Unionisti
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 09:51 |
|
|
HERA treba otvoriti podružnicu u Belfastu i reaktivirati IRA-u ako prištavi nešto pokušaju. Guzili smo ih na SP-u, došli prvi put do polufinala SP i cila nacija im se digla na noge a ono tugica. Ne treba ni zaboraviti ni 2008.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 09:52 |
|
|
Nema ništa gadnije nego Split ljeti, kad vidiš one prištave britanke.
Svaka hobit, ružna i polugola sa onim ružnim zubima.
Nebi je jebo da mi platiš, to je abeceda hepatitsa.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 09:58 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 10:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25725 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
bobanovski je napisao/la: Irci su me inače jako razočarali. Nisu više ono što su bili. Čisto mi dođe ponekad da navijam za Britse. Ove koje susrećem su uglavnom globalisti, pro-imigranti, borci za pomaganje siromašnima kroz njihov dolazak u Irsku, anti-rasisti, pro-islamisti... Jednom sam ih u društvu lijevih Amerikanaca zezao da su svi oni u stvari rasisti jer su nakon Bloody Sunday pobili na stotine crnaca. Oni skočiše da lažem. a ja njima dokaz o stotinama poginulih Black and Tans na što ih Ameri mrko pogledoše.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 11:14 |
|
|
Bit će zanimljivo kad se hapšenja đikana zločinaca nastavi i nakon tih famoznih sjednica skupštine.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 11:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76725 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
mirusvijetu je napisao/la: Bit će zanimljivo kad se hapšenja đikana zločinaca nastavi i nakon tih famoznih sjednica skupštine. Nastavak kojih hapšenja. Prije 2 dana smo vam uhapsili gradonačelnika vašeg drugog najvećeg grada, Zenice, eno ga leži u kazamatu u Istočnom Sarajevu. Borba protiv korupcije se nastavlja, kako naši saveznici Amerika i Brisel i zahtijevaju. Iskorijenit ćemo korupciju.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 11:51 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Bit će zanimljivo kad se hapšenja đikana zločinaca nastavi i nakon tih famoznih sjednica skupštine. Nastavak kojih hapšenja. Prije 2 dana smo vam uhapsili gradonačelnika vašeg drugog najvećeg grada, Zenice, eno ga leži u kazamatu u Istočnom Sarajevu. Borba protiv korupcije se nastavlja, kako naši saveznici Amerika i Brisel i zahtijevaju. Iskorijenit ćemo korupciju. Za ratne zločine. Nisi u toku vezano za Fudu. To je obračun SDA i njega.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 11:56 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ako Velika Britanija zabija nos u Balkan, balkanske države imaju moralno pravo i obavezu zabijati nos u Veliku Britaniju te npr. trollati pitanja između Škotske i Engleske, podržavati škotski referendum, balkanizirati rasprave u UK kako to Balkanci najbolje znaju... Pa da pomognemo nagurati podršku za nezavisnost Škotske sa trenutnih 55% na 60%. Englezi više od svega vole podijeli pa vladaj, te razbijati i usitnjavati nacije po svijetu. Inače nova škotska premijerka obećala drugi referendum o nezavisnosti 2023, uskoro Škotska odbacuje funtu, a trenutno raspoloženje za nezavisnost je 55% DA. Englezi su godinama slabili Hrvatsku svojim seljaklukom oko BiH, pošteno bi bilo dati svoj Hrvatski doprinos u razhebavanju UK putem odcjepljenja Škotske i ujedinjenja Irske. Što su teritorijalno manji i gospodarski slabiji to će manje gurati nos gdje im nije mjesto.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 12:27 |
|
|
Imaju oni separatizam i u okviru same Engleske, postoji pokret da se Sever odvoji: *** su izbusena na svim stranama, zato i rade ovo sto rade na Balkanu.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 12:32 |
|
|
weasel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ako Velika Britanija zabija nos u Balkan, balkanske države imaju moralno pravo i obavezu zabijati nos u Veliku Britaniju te npr. trollati pitanja između Škotske i Engleske, podržavati škotski referendum, balkanizirati rasprave u UK kako to Balkanci najbolje znaju... Pa da pomognemo nagurati podršku za nezavisnost Škotske sa trenutnih 55% na 60%. Englezi više od svega vole podijeli pa vladaj, te razbijati i usitnjavati nacije po svijetu. Inače nova škotska premijerka obećala drugi referendum o nezavisnosti 2023, uskoro Škotska odbacuje funtu, a trenutno raspoloženje za nezavisnost je 55% DA. Englezi su godinama slabili Hrvatsku svojim seljaklukom oko BiH, pošteno bi bilo dati svoj Hrvatski doprinos u razhebavanju UK putem odcjepljenja Škotske i ujedinjenja Irske. Što su teritorijalno manji i gospodarski slabiji to će manje gurati nos gdje im nije mjesto. Mostar i Banja Luka bi trebali donirati 1 milijun EURa za škotske NGO koji rade kampanju za nezavisnost. S obzirom da Englezi zabadaju nos i guraju unioniste u BiH...
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 14:44 |
|
|
Malo poznato ali vrijedi napomenuti da premijer UK a isto tako i predsjednik SAD mogu reci kancelaru SR Njemacke da sutra vise ne mora dolaziti na posao. Isti mogu narediti raspustanje Njemacke vojske.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 14:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59984 Lokacija: DAZP HQ
|
Ulster doomed.
Irish reunification is inevitable. Ireland's demographics and politics over the past few decades, as well as those of its closest neighbor, the United Kingdom in the wake of Brexit, are signaling a high likelihood of Northern Ireland reverting to its Celtic Catholic roots, and leaving its union with Britain to reunite with the Republic of Ireland. And despite some claims suggesting this is also signaling a possible break up or collapse of the UK, it would appear that Northern Ireland leaving, and becoming united with the Republic is actually in Britain's best interest.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 14:53 |
|
|
Bobovac je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Irci su me inače jako razočarali. Nisu više ono što su bili. Čisto mi dođe ponekad da navijam za Britse. Ove koje susrećem su uglavnom globalisti, pro-imigranti, borci za pomaganje siromašnima kroz njihov dolazak u Irsku, anti-rasisti, pro-islamisti... Jednom sam ih u društvu lijevih Amerikanaca zezao da su svi oni u stvari rasisti jer su nakon Bloody Sunday pobili na stotine crnaca. Oni skočiše da lažem. a ja njima dokaz o stotinama poginulih Black and Tans na što ih Ameri mrko pogledoše. glupi ameri IRA je gotova zbog ispiranja mozga, da su Nijemci zauzeli samo dio Britanije IRA-u bi danas gledali kao "suradnike okupatora" a ne kao neke teroriste ili borce za slobodu. Nema smisla napadati Irce, zamisli kako neki Irac gleda na prosječnog Hrvata nakon razgovora s nekim glasačem Možemo(Dudu je glasao za Možemo). U nas su soroševska *** preuzela glavni grad i nemamo svog medija.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 14:56 |
|
|
ja da sam glasao za Možemo? prije bih za Šešelja.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 14:57 |
|
|
dudu je napisao/la: ja da sam glasao za Možemo? prije bih za Šešelja. Pričao si prije smrti Bandića kako oni moraju pobijediti zbog "korupcije", mislio sam da jesi
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 14:57 |
|
|
dudu je napisao/la: ja da sam glasao za Možemo? prije bih za Šešelja. Pričao si prije smrti Bandića kako oni moraju pobijediti zbog "korupcije", mislio sam da jesi
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 15:00 |
|
|
bobanovski je napisao/la: dudu je napisao/la: ja da sam glasao za Možemo? prije bih za Šešelja. Pričao si prije smrti Bandića kako oni moraju pobijediti zbog "korupcije", mislio sam da jesi da, pričao sam da je sve bolje od Bandića, samo da se sruši hobotnica, ali samo sam takijao pomiren pobjedom Tomaševića. ali da bih glasao za Možemo, prije bi se planina cijepio nego ja glasao za Možemo ili bilo koje ljevičare. HDZ je najlijevije što prihvaćam.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 15:33 |
|
|
dudu je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Pričao si prije smrti Bandića kako oni moraju pobijediti zbog "korupcije", mislio sam da jesi da, pričao sam da je sve bolje od Bandića, samo da se sruši hobotnica, ali samo sam takijao pomiren pobjedom Tomaševića. ali da bih glasao za Možemo, prije bi se planina cijepio nego ja glasao za Možemo ili bilo koje ljevičare. HDZ je najlijevije što prihvaćam.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 16:06 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Imaju oni separatizam i u okviru same Engleske, postoji pokret da se Sever odvoji: *** su izbusena na svim stranama, zato i rade ovo sto rade na Balkanu. Nek se podijele, red bi bio.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 16:07 |
|
|
dudu je napisao/la: Ulster doomed.
Irish reunification is inevitable. Ireland's demographics and politics over the past few decades, as well as those of its closest neighbor, the United Kingdom in the wake of Brexit, are signaling a high likelihood of Northern Ireland reverting to its Celtic Catholic roots, and leaving its union with Britain to reunite with the Republic of Ireland. And despite some claims suggesting this is also signaling a possible break up or collapse of the UK, it would appear that Northern Ireland leaving, and becoming united with the Republic is actually in Britain's best interest. Pitanje dana.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 18:14 |
|
|
Ceha je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Imaju oni separatizam i u okviru same Engleske, postoji pokret da se Sever odvoji: *** su izbusena na svim stranama, zato i rade ovo sto rade na Balkanu. Nek se podijele, red bi bio. Stotinama godina su pravili sranja po svijetu i crtali granice, red je vratiti im uslugu
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 04 pro 2021, 18:48 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
dudu je napisao/la: ja da sam glasao za Možemo? prije bih za Šešelja. Treba odrediti kesu za Ngo za neovisnost. Vjekoslav je naj Hrvatina i sin vaše udbe u ogađivanju normalne domoljubne Srbije.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 05 pro 2021, 03:22 |
|
|
dudu je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Pričao si prije smrti Bandića kako oni moraju pobijediti zbog "korupcije", mislio sam da jesi da, pričao sam da je sve bolje od Bandića, samo da se sruši hobotnica, ali samo sam takijao pomiren pobjedom Tomaševića. ali da bih glasao za Možemo, prije bi se planina cijepio nego ja glasao za Možemo ili bilo koje ljevičare. HDZ je najlijevije što prihvaćam. potpiši rođa https://dostaje.info/standovi/
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: V.Britanija salje posebnog izaslanika za Zapadni Balkan Postano: 05 pro 2021, 09:52 |
|
|
Stara baba se javlja i troši vrijeme kod Senada. Ne bih obrazlagao ali zaključci su očiti. Koprcaju se muslimani kao ribe na suhom. A daha nikako uzeti.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: ChatGPT, Diablo, Tomba17 i 74 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|