|
|
Stranica: 8/53.
|
[ 1309 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
i_jopet
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:10 |
|
|
Priča se da će rat između vaksera i antivaksera, to je nova realnost.
Ni ratovi nisu što su nekad bili.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:11 |
|
|
Grobar je napisao/la: Gledam ovo u Loznici i umirem od smeha. Seljaci prvo takijali Vučića, a sad on preuzeo takiju.
Tovari ih što su prodali zemlju i potrošili pare.. :) Sve se završilo tako što su seljaci nagrnuli da se slikaju s njim.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:12 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
Grobar je napisao/la: storarare je napisao/la: Pa da mogu da ga na izborima sruše , ne bi pravili revoluciju Opet Rokfeler , Nemačka abasada Protestanti ne znaju šta rade. Ali zanima me da nam bata Aleksije i bata Tankosić odgovore sledeće: Zanima me njihov rezon.. Ako Vučić padne i dodje Djilas, on će onda zaustaviti ovaj projekat, koji je i sam doveo u Srbiju.. ? lol, lol, lo, lol, lolčina.. :) Neće nego bi doveo nemačku firmu . I onda se više ne bi spominjala ekologija ,
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:13 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
teranova je napisao/la: Grobar je napisao/la: Gledam ovo u Loznici i umirem od smeha. Seljaci prvo takijali Vučića, a sad on preuzeo takiju.
Tovari ih što su prodali zemlju i potrošili pare.. :) Sve se završilo tako što su seljaci nagrnuli da se slikaju s njim. A Tankosić se smrzavao danas.. :)
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:13 |
|
|
storarare je napisao/la: Grobar je napisao/la:
Protestanti ne znaju šta rade.
Ali zanima me da nam bata Aleksije i bata Tankosić odgovore sledeće:
Zanima me njihov rezon..
Ako Vučić padne i dodje Djilas, on će onda zaustaviti ovaj projekat, koji je i sam doveo u Srbiju.. ?
lol, lol, lo, lol, lolčina.. :)
Neće nego bi doveo nemačku firmu . I onda se više ne bi spominjala ekologija , Pusti ih da odgovore na pitanje koje sam postavio.. :)
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:14 |
|
|
Grobar je napisao/la:
A Tankosić se smrzavao danas.. :)
"Duša mi ulicom luta, Bez kaputa, bez kaputa..."
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:16 |
|
|
"Liberalni i ekoloski" Srbin. info!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:17 |
|
|
teranova je napisao/la: Grobar je napisao/la:
A Tankosić se smrzavao danas.. :)
"Duša mi ulicom luta, Bez kaputa, bez kaputa..." aaaa aaa ajjj duvaj košavo.. :)
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:26 |
|
|
Evo šta piše bivši kolega E zbog ovoga zaslužuje da mu se bubrezi protresu . I to mi je monarhista.
Privitak/ci: |
dzonzi.png [ 33.42 KiB | Pogledano 1063 put/a. ]
|
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:29 |
|
|
storarare je napisao/la: Evo šta piše bivši kolega E zbog ovoga zaslužuje da mu se bubrezi protresu . I to mi je monarhista. Dzoni se opasno uvlaci Hrvatima u zadnjicu, ali konkretno taj upis mu nije nesto problematican.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:30 |
|
|
Grobar je napisao/la: teranova je napisao/la: "Duša mi ulicom luta, Bez kaputa, bez kaputa..." aaaa aaa ajjj duvaj košavo.. :) Tankosicu je kosava sa Dunava prirodno stanje stvari. Palile se baklje i uz ovu pesmu kad smo klinci bili
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:31 |
|
|
Uvek treba gledati koje je organizovao protest , a ne ko je pešadija tj koja ništa neodlučuja
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:33 |
|
|
@Grobar će mi zamjeriti ali ako ovu temu čita koji Srbin osim Srbijanaca molim vas popratiti ovo do kraja. Ako Vučići ne pohapsi nakon ovog organizatore opet će vam dokazati da nema državničke odlučnosti i hrabrosti kad je situacija stani/pani. Hrvatski političari su naprotiv uvijek bili za radikalne poteze. Sijeci pa onda mjeri kada zagusti. Naš poglavica Milanović i vrhovnik Plenković iz dana u dan vam daju otvorene signale (ne možemo ipak direktnije), pa vi sada kako hoćete. Odjavljujem se.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:33 |
|
|
storarare je napisao/la: Evo šta piše bivši kolega E zbog ovoga zaslužuje da mu se bubrezi protresu . I to mi je monarhista. Čitao sam ga, nije on loš momak. Inače na temi o Srbiji obitava izvesni pasha (kako ga zovu) COD 2 nick ili tako nešto, nisam bio dugo. Lik je musliman klasičan, samo elokventiji. Savetovao ih je skoro da moraju da se pokrenu protiv Vučića u Srbiji, pa makar i Vučić ostao na vlasti, ali da bar nema apsolutnu većinu više (baš ga to boli).. I eto poslušali su ga... :)
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:35 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
storarare je napisao/la: Evo šta piše bivši kolega E zbog ovoga zaslužuje da mu se bubrezi protresu . I to mi je monarhista. Stop nasilju, mladi kolega....ako želimo pravdu ovi huligani su se sami zaleteli i popasli čvoke Budimo ljudi, i ako smo forumaši. Džoni je legenda....malo ufuran.Đed mu bio osobno vozač limuzine Kralja Ace nosonje.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:35 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Tankosicu je kosava sa Dunava prirodno stanje stvari. Palile se baklje i uz ovu pesmu kad smo klinci bili Dobro znam da si beogradsko dete, ali nisi mi odgovorio na ono pitanje, pomislio sam da si se odlogovao.. :) Pa da pitam opet. Ako Vučič padne, pa dodje Djilas, onda će se desiti šta? Djilas će zaustaviti taj projekat, koji je i sam doveo u Srbiju?
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: storarare je napisao/la: Evo šta piše bivši kolega E zbog ovoga zaslužuje da mu se bubrezi protresu . I to mi je monarhista. Dzoni se opasno uvlaci Hrvatima u zadnjicu, ali konkretno taj upis mu nije nesto problematican. On i ona kobila Eva samo što se nisu pokatoličili ., samo im cipelice vire iz leftardskog šuška . To patriote , a Mladić zločinac Ini hoće da se ponovo vrati tamni vakat za Srbe kad smo bili nacionalno kastrirani , tj kad smo bili kao zadušne babe , Neče da napiše da su protestanti prvi napali , ali to naravno nije snimljeno ,
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:39 |
|
|
Grobar je napisao/la: storarare je napisao/la: Evo šta piše bivši kolega E zbog ovoga zaslužuje da mu se bubrezi protresu . I to mi je monarhista. Čitao sam ga, nije on loš momak. Inače na temi o Srbiji obitava izvesni pasha (kako ga zovu) COD 2 nick ili tako nešto, nisam bio dugo. Lik je musliman klasičan, samo elokventiji. Savetovao ih je skoro da moraju da se pokrenu protiv Vučića u Srbiji, pa makar i Vučić ostao na vlasti, ali da bar nema apsolutnu većinu više (baš ga to boli).. I eto poslušali su ga... :) Tačno i uvek napiše kako ništa ne vlaja u Srbiji , maltene evropska Somalija . A svako ko napiše nešto lepo za Srbiju biva prokazan i na kraju banovan . E jel možeš da zamisliš šta bi nam radili u RL
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:46 |
|
|
storarare je napisao/la: Tačno i uvek napiše kako ništa ne vlaja u Srbiji , maltene evropska Somalija . A svako ko napiše nešto lepo za Srbiju biva prokazan i na kraju banovan . E jel možeš da zamisliš šta bi nam radili u RL Ne zamišljam ih, od sad ih samo sprdam, jer izbegavaju odgovore na konkretna pitanja. Ovi u Loznici prodali imanja za velike pare i pokupovali gajbe po Beogradu, ostavili samo još jednu kuću da vide šta će se desiti i izboksuju još love preko, pa kad i to prodaju dolaze u tople gajbe koje ih čekaju. A oni nek' im dižu cenu još više sa protestima... :)
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:49 |
|
|
Ja imam nalog ali sam napisao možda 150 posta do sad. Odem samo na vojne teme da ih istrolujem, i onda ih Zoki banira kad povilene, a ja se cerekam.. :)
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:54 |
|
|
Ja napisao da Dzonzi "monarhista " priželjkije ovakvu monarhiju : Kralj otac Điki Kraljica majka Sveta Marinika Princ sin Dzonzi Princeza ćerka Eva Brzom brzinom je usledio trajni ban tazlog širenje mrženje .
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:55 |
|
|
E jebem ti, na najzanimljiviji dan zaglavim na poslu. Daj neko brzi brifing pls
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 19:59 |
|
|
storarare je napisao/la: Ja napisao da Dzonzi "monarhista " priželjkije ovakvu monarhiju : Kralj otac Điki Kraljica majka Sveta Marinika Princ sin Dzonzi Princeza ćerka Eva Brzom brzinom je usledio trajni ban tazlog širenje mrženje . Ne radi se to tako moj Čičak tamo. Na temi o Srbiji nemaš šta da tražiš. Tamo je seča knezova odmah, kao na pokojnom B92 .. Moraš to mnogo veštije.. Ja sam ih skoro unakazio na vojnoj temi. Sprdao sam ih na temu Lazanski vs Patrija. Još Zoki mod (koji btw nema pojma o vojnotehničkim detaljima a mod je upravo tamo) ih pokosio i podelio im crvene kartone. Još bio na mojoj strani.. :)
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 20:03 |
|
|
Napisa bole na protestu bilo 100 k On kao da je mujaga kad preuveličava nroj protestanata dobro ne napisa 1 000 000 Pa čak i da je bilo tih 100 k to je 1,5 % u celoj populaciji Srbije . Tako da ne možemo reći da se "digla cela Srbija " Davno sam rekao da je Bole novi Vuk Drašković ali samo u negativnom kontekstu .
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 20:05 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Karabaja je napisao/la: E jebem ti, na najzanimljiviji dan zaglavim na poslu. Daj neko brzi brifing pls Krv u Srbiji....tisuće mrtvih u 5 Srebrenica Autođenosajdi po provinciji. @Grobi jel će uzmeš Sanđu za tvog šegrta u stožeru. Preodgojio si ga tko Han Kinezi Mujggure.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|