|
|
Stranica: 11/53.
|
[ 1309 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 04 pro 2021, 23:58 |
|
|
Grobar je napisao/la: Najveći problem je što se gluperde bore protiv Litijuma(čistog vazduha) dok se snimaju telefonima(litijumska baterija) i dok voze dizele stare po 15 godina. Ja sam licno protiv toga da Pussylips upravlja tim procesom. On je verovatno za masnu proviziju omogucio Riju Tintu da kopa bez primene skupih ekoloskih standarda. I zato nema javne rasprave o tome sta se radi. E, kad nema javne rasprave, ima ulica. Pa ako nam je litijum neka sansa, bolje je neka sutra to vodi neko posteniji od njega, npr. Djilas. Eto i Seselj (Vojislav, ne Karmelo) je protiv Rio Tinta, a nije potiv iskopavanja. Razlog - reputacija RT.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Daj da izlupamo naftna postrojenja po Vojvodini i vratimo kočije i razgovor preko tarabe.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Da bih ti ozbiljno odgovorio, moram ozbiljno da te shvatam. Tako da nemoj bezveze da naprežeš te svoje dve ganglije da mi pišeš bilo šta. Sesice, na osnovu cega si ti zakljucio da si pametniji od Tankosave, i tako uzeo sebi za pravo da budes nadmen prema njemu? Ja sam npr. dosao do potpuno obrnutog zakljucka. Ja sam na primer došao do zaključka da me namerno zajebavaš i provociraš ne bih li ti ja ozbiljno odgovorio, otvorio besmislenu raspravu i tako ti razbio dosadu koja te uhvatila. Žao mi je, ali nisam raspoložen za to. Probaj možda drugi put.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:00 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ja sam licno protiv toga da Pussylips upravlja tim procesom. On je verovatno za masnu proviziju omogucio Riju Tintu da kopa bez primene skupih ekoloskih standarda. I zato nema javne rasprave o tome sta se radi. E, kad nema javne rasprave, ima ulica. Pa ako nam je litijum neka sansa, bolje je neka sutra to vodi neko posteniji od njega, npr. Djilas. Eto i Seselj (Vojislav, ne Karmelo) je protiv Rio Tinta, a nije potiv iskopavanja. Razlog - reputacija RT. Ti si funkcionalno operisan od činjenica. Ponavljaš jedno te isto non-stop. Istraživačko pravo im je dao Djilas, ne Vučić, i baš za tu masnu proviziju, jer je država dobila nula dinara.Vučić im apsolutno još ništa nije dao.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:03 |
|
|
Šešelj debil je protiv Rio Tinta jer su Australijanci. Da dodju Kinezi usrao bi se od sreće, a mi bi tek onda imali problem sa ekologijom.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:03 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: neko posteniji, npr. Djilas.
Ovo da si rekao bilo kome u Srbiji, smejao bi ti se sat vremena. Vidi se da si poprilično davno napustio zemlju i da su ti izvori informacija samo oni koji potvrđuju tvoja mišljenja. Čuj, Đilas...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:04 |
|
|
A Djilas ih doveo i dao im da kopaju. Jebote ovi nas zajebavaju.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:05 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Pazi Grobar je potrvrdio da je sam to napisao, a ti si opet ispao smesan kao ***.
Da bih ti ozbiljno odgovorio, moram ozbiljno da te shvatam. Tako da nemoj bezveze da naprežeš te svoje dve ganglije da mi pišeš bilo šta. Pa sta se onda javljas koj *** i kreces mene da komentarises a ne temu, ajde odjebi u troskoku imbecilu.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:05 |
|
|
Grobar je napisao/la: Šešelj debil je protiv Rio Tinta jer su Australijanci. Da dodju Kinezi usrao bi se od sreće, a mi bi tek onda imali problem sa ekologijom. Sad mu je Šešelj autoritet. I za Krcuna bi bio, samo da ustane iz groba i kaže nešto protiv AV-a. LicimUr, što bi rekao onaj sa youtubea.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:06 |
|
|
Grobar je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ja sam licno protiv toga da Pussylips upravlja tim procesom. On je verovatno za masnu proviziju omogucio Riju Tintu da kopa bez primene skupih ekoloskih standarda. I zato nema javne rasprave o tome sta se radi. E, kad nema javne rasprave, ima ulica. Pa ako nam je litijum neka sansa, bolje je neka sutra to vodi neko posteniji od njega, npr. Djilas. Eto i Seselj (Vojislav, ne Karmelo) je protiv Rio Tinta, a nije potiv iskopavanja. Razlog - reputacija RT. Ti si funkcionalno operisan od činjenica. Ponavljaš jedno te isto non-stop. Istraživačko pravo im je dao Djilas, ne Vučić baž za tu masnu proviziju, jer je država dobila nula dinaraVučić im apsolutno još ništa nije dao. Pa ti u svom maniru, ili u Avovom maniru, oces da naglasis manje bitnu odluku i da na njenog donosioca svalis sve optuzbe, umesto na onog ko donosi sustinsku odluku, ili se priprema da je donese. Kao onda kad si tvrdio da prebacivanje pregovora iz UN na EU za vreme Tadica je glavni razlog sto je AV potpisao Briselski sporazum, pa je samim tim Tadic izdao Kosovo, a ne AV. Bata Grobi, pa toga se nije setio ni Dragan J. Vucicevic, koji sta radi, osim sto sedi i smislja takve besmislice.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:07 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: neko posteniji, npr. Djilas.
Ovo da si rekao bilo kome u Srbiji, smejao bi ti se sat vremena. Vidi se da si poprilično davno napustio zemlju i da su ti izvori informacija samo oni koji potvrđuju tvoja mišljenja. Čuj, Đilas... Sprdam se, Seso, da bi isprovocirao komentar takvih popit tebe.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:08 |
|
|
Rio Tinto su Australijanci, a nisu Kinezi koji drze najveci udeo u tom Rio Tintu, paralelno sa BlackRockom?
Odlicni ste, nastavite dalje.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Pa ti u svom maniru, ili u Avovom maniru, oces da naglasis manje bitnu odluku i da na njenog donosioca svalis sve optuzbe, umesto na onog ko donosi sustinsku odluku, ili se priprema da je donese. Kao onda kad si tvrdio da prebacivanje pregovora iz UN na EU za vreme Tadica je glavni razlog sto je AV potpisao Briselski sporazum, pa je samim tim Tadic izdao Kosovo, a ne AV. Bata Grobi, pa toga se nije setio ni Dragan J. Vucicevic, koji sta radi, osim sto sedi i smislja takve besmislice. Ako ne poznaješ problematiku, reci ne znam, ali hoću da pljucnem po Vučiču po svaku cenu. Istraživačko pravo im je dao Djilas, za nula dinara, i to je jedino pravo koje za sada imaju.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:09 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Grobar je napisao/la: Šešelj debil je protiv Rio Tinta jer su Australijanci. Da dodju Kinezi usrao bi se od sreće, a mi bi tek onda imali problem sa ekologijom. Sad mu je Šešelj autoritet. I za Krcuna bi bio, samo da ustane iz groba i kaže nešto protiv AV-a. LicimUr, što bi rekao onaj sa youtubea. Naravno da mi Seselj nije autoritet, ali on je Avov saradnik i stanovnik njegove zadnjice. Pa ako on takav ima rezerve, onda treba da se zapitas i ti koji nisi za Vucica ni za Seselja.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:09 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ovo da si rekao bilo kome u Srbiji, smejao bi ti se sat vremena. Vidi se da si poprilično davno napustio zemlju i da su ti izvori informacija samo oni koji potvrđuju tvoja mišljenja. Čuj, Đilas... Sprdam se, Seso, da bi isprovocirao komentar takvih popit tebe. Ne sprdaš se, što je najtužnije. Milion puta si ponovio da bi "bilo ko" bio bolji od Vučića na vlasti.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:10 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Rio Tinto su Australijanci, a nisu Kinezi koji drze najveci udeo u tom Rio Tintu, paralelno sa BlackRockom?
Odlicni ste, nastavite dalje. Rio Tinto je za tvoju informaciju akcionarsko društvo, njihove akcije su na berzi, možeš da ih kupiš i biće tvoje. Sedište kompanije je u Australiji, i zato su Australijanci.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:10 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Sprdam se, Seso, da bi isprovocirao komentar takvih popit tebe. Ne sprdaš se, što je najtužnije. Milion puta si ponovio da bi "bilo ko" bio bolji od Vučića na vlasti. Djilas svakako, kao i mnogi drugi, pre Vucica, ali da sam nesto lud za Djilasom, nisam.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:12 |
|
|
Grobar je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Rio Tinto su Australijanci, a nisu Kinezi koji drze najveci udeo u tom Rio Tintu, paralelno sa BlackRockom?
Odlicni ste, nastavite dalje. Rio Tinto je za tvoju informaciju akcionarsko društvo, njihove akcije su na berzi, možeš da ih kupiš i biće tvoje. Sedište kompanije je u Australiji, i zato su Australijanci. Evo i ti odmah na neki prizmeni licni nivo, cuj "za tvoju informaciju": Kinezi su glavni akcionari, paralelno sa BlackRokom. Sediste im nije u Australiji, vec je u Londonu, "zA tVoJu iNfOrMaCiJu". Nastavite dalje.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:12 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ne sprdaš se, što je najtužnije. Milion puta si ponovio da bi "bilo ko" bio bolji od Vučića na vlasti. Djilas svakako, kao i mnogi drugi, pre Vucica, ali da sam nesto lud za Djilasom, nisam. Djilas je doveo Rio Tinto u Srbiju. Jesi li ti protiv Ria Tinta, ili si za Djilasa tj. za Rio Tinto? Ili si za Djilasa, a nisi za Rio Tinto koji je Djilas doveo? Ili oboje..?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:13 |
|
|
Grobar je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa ti u svom maniru, ili u Avovom maniru, oces da naglasis manje bitnu odluku i da na njenog donosioca svalis sve optuzbe, umesto na onog ko donosi sustinsku odluku, ili se priprema da je donese. Kao onda kad si tvrdio da prebacivanje pregovora iz UN na EU za vreme Tadica je glavni razlog sto je AV potpisao Briselski sporazum, pa je samim tim Tadic izdao Kosovo, a ne AV. Bata Grobi, pa toga se nije setio ni Dragan J. Vucicevic, koji sta radi, osim sto sedi i smislja takve besmislice. Ako ne poznaješ problematiku, reci ne znam, ali hoću da pljucnem po Vučiču po svaku cenu. Istraživačko pravo im je dao Djilas, za nula dinara, i to je jedino pravo koje za sada imaju. I ne postoji izvesnost da ce im Vucic dati da kopaju? A ako slucajno im da, i ti ces ici da protestvujes protiv toga. Mislim, sta ti znaci "Vucic im nije jos uvek dao nista, ali sasvim je izvesno da ce im dati". Uostalom, vec otkupljuju imanja po Jadru, sto znaci da rade.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:15 |
|
|
Grobar je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Djilas svakako, kao i mnogi drugi, pre Vucica, ali da sam nesto lud za Djilasom, nisam.
Djilas je doveo Rio Tinto u Srbiju. Jesi li ti protiv Ria Tinta, ili si za Djilasa tj. za Rio Tinto? Ili si za Djilasa, a nisi za Rio Tinto koji je Djilas doveo? Ili oboje..? Pa neka ih je doveo. To sto im je dao da ispituju nije nikakva steta. Steta ce nastupiti kad im AV da da rade. Zbog toga se narod buni.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:15 |
|
|
Ne, Đilas svakako ne bi bio bolje rešenje za Srbiju. Ni u ludilu. Imali smo ga na vlasti, znamo ga. Pokrao je pare za most na Adi, verovatno primio mito od Rio Tinta koje je on doveo i sada protestuje protiv njih. I još pitaj *** koliko stvari za koje se ne zna. Dakle, ne, ne bi bio bolje rešenje ni u sedam bunila.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:16 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Ne, Đilas svakako ne bi bio bolje rešenje za Srbiju. Ni u ludilu. Imali smo ga na vlasti, znamo ga. Pokrao je pare za most na Adi, verovatno primio mito od Rio Tinta koje je on doveo i sada protestuje protiv njih. I još pitaj *** koliko stvari za koje se ne zna. Dakle, ne, ne bi bio bolje rešenje ni u sedam bunila. Mora da je takav kriminalac Djilas Vucicev saradnik, cim ga ovaj ne apsi za sva ta zlodela.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:16 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Pa neka ih je doveo. To sto im je dao da ispituju nije nikakva steta. Steta ce nastupiti kad im AV da da rade. Zbog toga se narod buni. A neka ih je doveo za nula dinara.. :) A kakva šteta će nastupiti?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 00:17 |
|
|
Grobar je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa neka ih je doveo. To sto im je dao da ispituju nije nikakva steta. Steta ce nastupiti kad im AV da da rade. Zbog toga se narod buni. A neka ih je doveo za nula dinara.. :) A kakva šteta će nastupiti? Zatrovace pola Srbije i Republike Srpske.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|