|
|
Stranica: 15/53.
|
[ 1309 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 09:19 |
|
|
Kakav je odnos snaga između vlasti i pobunjenika?
Ako sam dobro shvatio, svi forumaši iz Srbije navijaju za vlast?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 09:40 |
|
|
Izbacilo mi u jutarnjim vijestima kako Đoković podržava te proteste. Loše je kad tako osoba koja ja bi trebala biti ujedinjavajuci faktor nacije zauzima stranu. Da nisu proradili ****ški geni. Naša Kvačica je napisao/la: Kakav je odnos snaga između vlasti i pobunjenika?
Ako sam dobro shvatio, svi forumaši iz Srbije navijaju za vlast? Oni se tu oduvijek slabije snalaze nego Hrvati. Nije da hvalim i da je baš pozitivno ali kod nas su se ovakve stvari uvijek rješavale tako da se (figurativno) zmiji odsječe glava. Kod njih iz neznam kojih razloga uvijek ostavljaju na "životu" kolovođe da se ponovno vrate na scenu i mute vodu prikupljajuci iznova masu. Čudno ali to im je način djelovanja u politici.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 10:15 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Altomanović je napisao/la: Vucicu bolje da se ne zajebava sa dubokom srpskom drzavom. A to nisu ovi N1 ********, kuju Mariniku ili stara komunjara Djilas, nego narod srpski svetosavski.
Kovid diktatura, jos bi se sad ******** iz Londona ukljucili.
Srbija da bude slobodarska Koja duboka država? Srbija to nema. Ima nepismene ravnozemljaše i antivaksere. Koriste ih Rumunika i Djilas kao budale. Srbija će vaditi Litijum, pitanje je samo da li odmah, ili će se Rio Tinto natezati sa seljacima za cenu imanja još 10 godina.
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 10:55 |
|
|
Pa raseljava ga svakako, samo se natežu i vuku po sudovima 5 godina minimum, za neku njivu gde prolazi put ili slično.
Petlja kod Batajnice je čekala 10 godina da se završe sudski procesi sa vlasnikom njive.
Na kraju je opet izgradjena, ali mi smo izgubili 10 godina. To je sve što smo dobili.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 10:56 |
|
|
Gledaj na YT deonicu Požega-Preljinja koliko objekata je na deonici (još uvek) i koliko je srušeno i koliko tek treba da se sruši.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:08 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Jedno je auto cesta, hidro elektrana, akumulacija. Opći interes, narodni.
Drugo je PRIVATNI INTERES, rudnik, zgrada, tvornica.
Pa plati batice i 20 x više, a ne otimaj tko žito od "narodnih neprijatelja" tko iza 45 g.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:12 |
|
|
Pa ovo je opći interes da općiji ne može da bude.
Plaćaju im tamo za raspale plevnje na vetromentini po 300 soma minimum, nego uvek je malo.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:13 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: Izbacilo mi u jutarnjim vijestima kako Đoković podržava te proteste. Loše je kad tako osoba koja ja bi trebala biti ujedinjavajuci faktor nacije zauzima stranu. Da nisu proradili ****ški geni. Naša Kvačica je napisao/la: Kakav je odnos snaga između vlasti i pobunjenika?
Ako sam dobro shvatio, svi forumaši iz Srbije navijaju za vlast? Oni se tu oduvijek slabije snalaze nego Hrvati. Nije da hvalim i da je baš pozitivno ali kod nas su se ovakve stvari uvijek rješavale tako da se (figurativno) zmiji odsječe glava. Kod njih iz neznam kojih razloga uvijek ostavljaju na "životu" kolovođe da se ponovno vrate na scenu i mute vodu prikupljajuci iznova masu. Čudno ali to im je način djelovanja u politici. Ima političkih ambicija, možda i jedini kandidat, koji bi POBEDIO. AV. 3.travnja 22 g.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:20 |
|
|
Grobar je napisao/la: Pa ovo je opći interes da općiji ne može da bude.
Plaćaju im tamo za raspale plevnje na vetromentini po 300 soma minimum, nego uvek je malo. Netočno...to je interes privatne oligarkije Krune. I 2 naj golema globalna financijska mastodonta. Hedž fondova Blek rok i Van gard....neka plate.... Neka gi selci nacepe....jer su na "strateškoj niši i rovu".Da malo kompenziraju palež i ubojstva predaka 1914, 5. Preci tih majmuna iz Londona su instalirali sotoniste Kare 1903 i Crnu ruku, te financirali luđaka, mentola i teroriste Gabrijela i družinu. Spakovavši bar 400 tisuća Srba u grobnice sa obe strane Drine. Još su nam 27.ožujka 41 unele pakao i još 300 k žrtava Srba....tako da IH SAD GEDŽA HEBE I TOVARI. .Uvek sam za malog čoveka, kontra korporacija.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:25 |
|
|
To je interes svih. A mnogi selci gi već nacepili i odneli i prozori od kuće..
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:28 |
|
|
A gledaj reku kako čuvaju za koju se brinu.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:35 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kakav je odnos snaga između vlasti i pobunjenika?
Ako sam dobro shvatio, svi forumaši iz Srbije navijaju za vlast? Ma ovo troje ovde su u svojim razlozima. Evo ti ga Altomanovic, Tankosic, i Aleksije su u startu protiv. Kakav odnos moze biti Kvacice kada vlast ima cilj da zatruje i zemlju, i vazduh i vodu? Vucic sa jedne, i narod sa druge strane, takav ti je odnos snaga. Spoljni faktor je posebna prica. Na Drinu se posle 15 godina vratio Dabar, Drina je najcistija reka koju imamo. Odnos je takav, da sa jedne strane imas SNS, i sa druge imas narod, nisu to neka tamo grupa pobunjenika, vec najveca blokada Srbije veca i od 5. oktobra, imas i SNSovce na protestima, dakle narod sa jedne, i Vucic sa druge strane, koji ce da odlucuje da li mu je rudnik litijuma bitniji od vlasti, da ne kazem glave. Dakle odnos snaga je, da izadjes na ulicu, uradis anketu, i na 100 hiljada ljudi, nacices jednog forumasa iz Srbije koji nije protiv.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:39 |
|
|
Najpoštenije je da se raspiše referendum u dolini Jadra (jer njih to najviše i dotiče) koji je i donet u skupštini, a protiv koga se vi borite.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:41 |
|
|
A zasto samo u Loznici, kada ovo direktno utice na celo Podrinje u najmanju ruku, ali i na Macvu, da ne pricamo o Savi?
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:42 |
|
|
U stvari samo ti se boriš, bata Aleksije je u Amerikama.. :)
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:43 |
|
|
Teško se odlučiti ovdje, ljigavac Vucicevic i Informer sa ovim Vučićevim batinašima vs soroševski plaćenici i Aleksije koji mi je sumnjiv.
Kad pročitam forum.hr i ona *** iz Zegeja podržavam Vučića, kad pročitam b92 i one plaćene botove prosvjednike.
Aleksije jesi li derpe? Imam neki osjećaj da jesi i pitam čisto informativno da mogu izabrati stranu
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:44 |
|
|
Jeste, Tankosic i sedam patuljaka ce im doci glave.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:44 |
|
|
Grobar je napisao/la: Najpoštenije je da se raspiše referendum u dolini Jadra (jer njih to najviše i dotiče) koji je i donet u skupštini, a protiv koga se vi borite. Bez cenzusa od 50% od izašlih NE. Tu je kvaka 22...da 20% stranačke mašinerije odradi. U Saboru RS donesen je nelegalno i neregularno. Trebalo je glasovati 2/3....167.....a glasovalo 158 zastupnika...što se prešućuje i zatomnjuje.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:45 |
|
|
Tankosic je napisao/la: A zasto samo u Loznici, kada ovo direktno utice na celo Podrinje u najmanju ruku, ali i na Macvu, da ne pricamo o Savi? Zato što je to njihova zemlja i njihov prostor. Šta vi u Beogradu imate sa tim, osim što vam je dosadno? Na te reke u koje bacaju smeće, ne utiče uopšte, to su vaši spinovi. Uostalom, referendum je izglasan i Vučić je potpisao zakon. Možete samo da kmečite.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:46 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Jeste, Tankosic i sedam patuljaka ce im doci glave. Ne daj se. Biće teško, ali Njegoš je rekao: Neka bude što biti ne može, neka bude borba neprestana.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:46 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Teško se odlučiti ovdje, ljigavac Vucicevic i Informer sa ovim Vučićevim batinašima vs soroševski plaćenici i Aleksije koji mi je sumnjiv.
Kad pročitam forum.hr i ona *** iz Zegeja podržavam Vučića, kad pročitam b92 i one plaćene botove prosvjednike.
Aleksije jesi li derpe? Imam neki osjećaj da jesi i pitam čisto informativno da mogu izabrati stranu Pa to je zato sto prezentuju stvari tako: -Vucic i Informer sa jedne da budu na vlasti -Marinika Cobanu i Sorosi sa druge da budu na vlasti. Ustvari Vuciceva vlast nije ni tema, jer se ne trazi da on sidje sa vlasti, vec da odjebe sa rudnikom, jako je prosto odjebe rudnik, i posle toga Sorosi nece moci ni 10 ljudi da okupe (kao sto ni ne mogu). Nije cela Srbija izasla zbog Sorosa, vec zbog Drine i Srbije, a na njemu je da bira sta mu je milije rudnik ili vlast, a ako izabere rudnik, sam pao sam se ubio.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:47 |
|
|
dudu je napisao/la: K..M je napisao/la: Srb će funkcionirati po sustavu tko KP Kine. Bez zagarantiranih ljudskih prava na demokraciju i osobne odluke i izbor na priv imovinu, tkoja je svetinja. Nitko nema pravo raseljavati netkoga, ako ovaj neće. Plati batice fes, pa klati=raseli...a ne za siću. To je put ka despociji i jednoumlju, komesarima i 1945.
NE, NE.... Ode KIM u oporbu, ovaj put gađaj s jadaritom. KIM je simpatičan lik, valjda jer je Bugar plavi. Mogu ga zamislit sa teglicom ajvara
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:49 |
|
|
Tankosic je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Teško se odlučiti ovdje, ljigavac Vucicevic i Informer sa ovim Vučićevim batinašima vs soroševski plaćenici i Aleksije koji mi je sumnjiv.
Aleksije jesi li derpe? Imam neki osjećaj da jesi i pitam čisto informativno da mogu izabrati stranu Pa to je zato sto prezentuju stvari tako: -Vucic i Informer sa jedne da budu na vlasti -Marinika Cobanu i Sorosi sa druge da budu na vlasti. Ustvari Vuciceva vlast nije ni tema, jer se ne trazi da on sidje sa vlasti, vec da odjebe sa rudnikom, jako je prosto odjebe rudnik, i posle toga Sorosi nece moci ni 10 ljudi da okupe (kao sto ni ne mogu). Nije cela Srbija izasla zbog Sorosa, vec zbog Drine i Srbije, a na njemu je da bira sta mu je milije rudnik ili vlast, a ako izabere rudnik, sam pao sam se ubio. Izabrao je već rudnik jer je potpisao zakon o referendumu.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:49 |
|
|
Grobar je napisao/la: Tankosic je napisao/la: A zasto samo u Loznici, kada ovo direktno utice na celo Podrinje u najmanju ruku, ali i na Macvu, da ne pricamo o Savi? Zato što je to njihova zemlja i njihov prostor. Šta vi u Beogradu imate sa tim, osim što vam je dosadno? Na te reke u koje bacaju smeće, ne utiče uopšte, to su vaši spinovi. Uostalom, referendum je izglasan i Vučić je potpisao zakon. Možete samo da kmečite. Ko je pomenuo Beograd, Podrinje nije njihova zemlja i prostor? Macva nije? sta pises ti?
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Gradjanski rat u Srbiji.. Postano: 05 pro 2021, 11:50 |
|
|
Grobar je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Pa to je zato sto prezentuju stvari tako:
-Vucic i Informer sa jedne da budu na vlasti
-Marinika Cobanu i Sorosi sa druge da budu na vlasti.
Ustvari Vuciceva vlast nije ni tema, jer se ne trazi da on sidje sa vlasti, vec da odjebe sa rudnikom, jako je prosto odjebe rudnik, i posle toga Sorosi nece moci ni 10 ljudi da okupe (kao sto ni ne mogu).
Nije cela Srbija izasla zbog Sorosa, vec zbog Drine i Srbije, a na njemu je da bira sta mu je milije rudnik ili vlast, a ako izabere rudnik, sam pao sam se ubio.
Izabrao je već rudnik jer je potpisao zakon o referendumu. Ne trolaj kada znas kao i svi mi, da je referndum uveden zbog Pravosudja.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|