|
|
Stranica: 6/11.
|
[ 269 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 22 lis 2020, 02:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 22 lis 2020, 08:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60671 Lokacija: DAZP HQ
|
Mar-kan je napisao/la: BBC je napisao/la: To su talibani. PA MoS napisao šizma, dakle (forumski) kršćani Nisu šiiti i suni... u ta vremena protestanti i jesu bili talibani.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 22 lis 2020, 08:22 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17467 Lokacija: יום טוב
|
toliko vam je nebitan forum da još drvite o njemu. i znate sve što se tamo piše. jok, uopće niste zainteresirani.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 22 lis 2020, 08:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75298 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
ZGabriel je napisao/la: toliko vam je nebitan forum da još drvite o njemu. i znate sve što se tamo piše. jok, uopće niste zainteresirani. Tema je bila mrtva, od 2013 do 2020 nijednog posta, odnosno do prije tri dana. Do prije tri dana je imala 2 stranice. Ljudi komentirali da se nešto zatvara, a čuli da je sekta koja se odavde odvojila, znatiželja da vide šta je to, a onda ste nabacili još i raznih tračeva pa je intriga porasla.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 22 lis 2020, 08:31 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37727 Lokacija: Gl. grad regije
|
ZGabriel je napisao/la: toliko vam je nebitan forum da još drvite o njemu. i znate sve što se tamo piše. jok, uopće niste zainteresirani. Još nisi tako konzervativna i ćudoredna ćopila Inkvija? Vas dvoje ste mi idealni za naručivanje beba. http://www.msn.com/en-xl/europe/europe- ... 1603197848 Toliko gorčine i nadrkanosti se treba pretvoriti u nešto korisno za oboje a i za zajednicu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 22 lis 2020, 08:37 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: toliko vam je nebitan forum da još drvite o njemu. i znate sve što se tamo piše. jok, uopće niste zainteresirani. Još nisi tako konzervativna i ćudoredna ćopila Inkvija? Vas dvoje ste mi idealni za naručivanje beba. http://www.msn.com/en-xl/europe/europe- ... 1603197848 Toliko gorčine i nadrkanosti se treba pretvoriti u nešto korisno za oboje a i za zajednicu. kad mi lik poput tebe napiše nešto ovakvo, može mi biti samo drago. kad bi takvi govorili dobro o meni, zabrinula bih se.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 22 lis 2020, 08:50 |
|
|
A što sam to loše rekao? U istom si k. kao i prije 10 g. i ne mijenjaš ništa. Ako jedan stil života ne donosi ništa unatoč percepciji same sebe kao savršene, možda probati nešto drukčije. Uđeš u životno partnerstvo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 22 lis 2020, 08:52 |
|
|
srbi pupovac plenković partizančine jugoslavenčine udba esihica lustracija
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 22 lis 2020, 09:14 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: A što sam to loše rekao? U istom si k. kao i prije 10 g. i ne mijenjaš ništa. Ako jedan stil života ne donosi ništa unatoč percepciji same sebe kao savršene, možda probati nešto drukčije. Uđeš u životno partnerstvo. eto, tebe ću slušati, pokondirenu tikvu iz Sesveta tvoj doživljaj anonimnih ljudi s foruma je mjerodavan. pogodio si kao što i inače pogodiš na drugim temama. primijeni svoj savjet na sebe, pa prestani lupetati nakon 10 godina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 22 lis 2020, 10:37 |
|
|
Dobro ajde, želim ti svu sreću u karijeri nadrkanog grejpfruta.
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 22 lis 2020, 10:45 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3917 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
ZGabriel je napisao/la: toliko vam je nebitan forum da još drvite o njemu. i znate sve što se tamo piše. jok, uopće niste zainteresirani. Vas sa 23 tisuće upisa tamo, ne komentiramo, jer ste pristojna dama, koja ne trača.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 22 lis 2020, 15:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kaj se dela ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 26 lis 2020, 23:12 |
|
|
@robieemo Brigada Kralj Tomislav se više tukla s muslimanima neg li sa Srbima. Inkvizitor,caporegime,Ilirka,Juda iskariot,Bog i Hrvati i još neki koje nisam upratio, nisu trebali otići s ovog foruma,iako su i na hrhb neki od imenovanih otišli. Uhvatilo se ovde za mudo marjanovo neki poskok i ceška ambasadorica kao slamke spasa i prvoborci s perom, pa uništa, a utrošilo se energije.trosilo se i u dokazivanju kako ovde ima više Bosanaca neg Hercegovaca iako je to rijetko ko spočitava, ali iz nekog razloga je bila ta potreba..., a Hercegovci mitologizirani,preuveličani što je nepotrebno i štetno,i tako dalje...ima puno dobrih i pametnih stvari...ali to nije Herceg Bosna...al kako god,pišemo se 2030.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 26 lis 2020, 23:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24059 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
ivica je napisao/la: @robieemo Brigada Kralj Tomislav se više tukla s muslimanima neg li sa Srbima. Inkvizitor,caporegime,Ilirka,Juda iskariot,Bog i Hrvati i još neki koje nisam upratio, nisu trebali otići s ovog foruma,iako su i na hrhb neki od imenovanih otišli. Uhvatilo se ovde za mudo marjanovo neki poskok i ceška ambasadorica kao slamke spasa i prvoborci s perom, pa uništa, a utrošilo se energije.trosilo se i u dokazivanju kako ovde ima više Bosanaca neg Hercegovaca iako je to rijetko ko spočitava, ali iz nekog razloga je bila ta potreba..., a Hercegovci mitologizirani,preuveličani što je nepotrebno i štetno,i tako dalje...ima puno dobrih i pametnih stvari...ali to nije Herceg Bosna...al kako god.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 26 lis 2020, 23:47 |
|
|
@lider, di su završili viškovi političkih i ratnoprofiterskih prvaka Herceg Bosne?
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 05 pro 2020, 20:09 |
|
|
Stavili anketu o koroni i cijepljenju (1 glas do sada), u opisu ankete: Citat: Bi li vas raspametila i na cjepljenje potakla činjenica da bi se javno cjepio i čovjek kojeg bi Milorad Pupovac otkupio suhim zlatom iliti čovjek koji ne komentira tuđe izjave"
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 06 pro 2020, 11:10 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 1940 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Sve im se vrti oko Pupovca i Plenkovića a o izbornoj krađi u Uskoplju ni slova.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 06 pro 2020, 17:07 |
|
|
Flamel je napisao/la: Sve im se vrti oko Pupovca i Plenkovića a o izbornoj krađi u Uskoplju ni slova. Hrvatine kojima je zamaranje glupostima način života.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 06 pro 2020, 17:47 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: Flamel je napisao/la: Sve im se vrti oko Pupovca i Plenkovića a o izbornoj krađi u Uskoplju ni slova. Hrvatine kojima je zamaranje glupostima način života. Ako neko unutar hrvatskog naroda radi nesto pogrešno i stetno onda ga se naziva izdajicom hrvata ili nehrvat, nikako ga ne naziva hrvatinom jer tada taj pojam asociras sa tim pogresnim akcijama, jezik je bitan i moras znati razlikovati pojmove i znacenje. Kod crnaca u americi oni koji se ne ponasaju na liniji se zovu uncle tom, izdajice, a ni u kojem slučaju vecim crncima kao sto ti ovdje sugeriras.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Orion
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 06 pro 2020, 17:58 |
|
|
Forumi odavno nisu popularni na internetu i više nisu reprezantivni prosjeku razmišljanja nekog društva. Zapravo, pitanje je jesu li opće ikada bili.
Forumi su onakvi kako moderatura dopušta. Ovaj forum ne predstavlja političko razmišljanje ljudi Herceg Bosne. Ovi što na Hrhb pišu, izgledaju kao ljudi koje je pregazlo vrijeme. Vremena Pusića, Račana, Mesića i ostalih su prošla. Danas su aktualne neke druge temež
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 07 pro 2020, 00:13 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Gaugamela93 je napisao/la: Hrvatine kojima je zamaranje glupostima način života. Ako neko unutar hrvatskog naroda radi nesto pogrešno i stetno onda ga se naziva izdajicom hrvata ili nehrvat, nikako ga ne naziva hrvatinom jer tada taj pojam asociras sa tim pogresnim akcijama, jezik je bitan i moras znati razlikovati pojmove i znacenje. Kod crnaca u americi oni koji se ne ponasaju na liniji se zovu uncle tom, izdajice, a ni u kojem slučaju vecim crncima kao sto ti ovdje sugeriras. "Hrvatine"... Lapsus
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 06 pro 2021, 14:48 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10919 Lokacija: No Country for White Men
|
http://www.hrhb.info/showthread.php?t=7006&page=21Preporučam zadnjih par strana. Morat ću se pridružit. Valjda ću potrajat bar jedan tjedan.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 06 pro 2021, 14:55 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10919 Lokacija: No Country for White Men
|
Pod forum HercegBosna zadnji post 23.11. i to moj prijatelj crni bombarder.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 06 pro 2021, 15:36 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Pod forum HercegBosna zadnji post 23.11. i to moj prijatelj crni bombarder. Ljude to ne zanima, ne možeš na silu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1010 of 2558 - 39.48%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: hrhb.info Postano: 06 pro 2021, 15:58 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25852 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
HHerceg je napisao/la: http://www.hrhb.info/showthread.php?t=7006&page=21 Preporučam zadnjih par strana. Morat ću se pridružit. Valjda ću potrajat bar jedan tjedan. Vidi, @Inkvizitor spominje mene kao razlog za njegovu višegodišnju izočnost sa ovoga foruma.
Privitak/ci: |
inkvi.png [ 30.61 KiB | Pogledano 2344 put/a. ]
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 124 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|