|
|
Stranica: 58/103.
|
[ 2552 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 15:07 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 7637 Lokacija: Serbian World
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Koštunica je bio na vlasti. Bio je u mogućnosti da raspiše referendum o monarhiji. Nije ga raspisao. O tome ti pričam. Nije zato što nije imao apsolutnu vlast. Samo nekih desetak posto max. Koštunica je najpošteniji političar koga smo imali (ne računam ljude oko njega), koji i dan-danas živi u svom stanu koji je imao i pre vlasti, i ide sa cegerom u prodavnicu.. Ali nije nikada imao sposobnost da izboksuje apsolutnu vlast. Nije bio populista, nego državnik. B92 i ostala tadašnja medijska antisrpska mašinerija, ga je tada zagovnjavala 24/7, da je neki šaman koji priča sa sovama, itd, itd.. Samo zato jer je bio državnik i nije davao na Srbiju. E zato nemam problem sa vučićevim spinovima na TV-u i reklamiranjem 24/7 .. Naš narod nažalost to voli, ne voli poštene i uljudne ljude (Koštunica).
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 15:13 |
|
|
Da, stoji da je bio u koaliciji, i to ne samo sa G17, nego i raznim Veljama Ilićima i ostalim ološem. I da su ga mediji linčovali na dnevnoj bazi. Inače, živeo je u toj zgradi na Dorćolu i dok je bio i predsednik i premijer, što je službu obezbeđenja dovodilo do ludila.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 15:25 |
|
|
I danas čista obraza ide u prodavnicu, kao običan čovek. Uživa u pošteno zaradjenoj penziji.. Izbacili su ga iz vlasti žuti populisti i lopovi, koji su populistički povećali penzije u sred ekonomske krize i napravili dil sa Dačičem i Krkobabićem. Nije im bilo bitno što će država da ode u ekonomski ambis, nego samo Koštunicu da izbace iz igre po nalogu zapada. Zato ovaj tupavi narod zaslužuje samo Vučiča i populiste. I nakon Vučića će opet doći populisti i lopurde, samo neće imati apsolutnu većinu kao Vučić. E zato Vučič, dok se ekonomski ne izdignemo, posle svako ume da vodi državu.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 15:35 |
|
|
Grobar je napisao/la: I danas čista obraza ide u prodavnicu, kao običan čovek. Uživa u pošteno zaradjenoj penziji.. Izbacili su ga iz vlasti žuti populisti i lopovi, koji su populistički povećali penzije u sred ekonomske krize i napravili dil sa Dačičem i Krkobabićem. Nije im bilo bitno što će država da ode u ekonomski ambis, nego samo Koštunicu da izbace iz igre po nalogu zapada. Zato ovaj tupavi narod zaslužuje samo Vučiča i populiste. I nakon Vučića će opet doći populisti i lopurde, samo neće imati apsolutnu većinu kao Vučić. E zato Vučič, dok se ekonomski ne izdignemo, posle svako ume da vodi državu. Grobi, mislis ovi koji su danas na vlasti...to ti je esencija zutog olosa... Penzije su povecane zbog uslovljavanja Krkobabica, koji su i danas u vlasti, kao dinastija, 3 kolena, unuk od matorog je sad ugradjen tu... Na stranu sad tvoj licni interes od ove vlasti...sve ovo drugo, ne mozes da opravdas... Ako si stvarno za kraljevinu, onda ces shvatiti da to neces docekati dok je Vucic na vlasti... a njegov zivot je besmislen kad jednom sidje sa nje... Dokle god podrzavas Vucica, sve je to fejk...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 15:42 |
|
|
To za lični interes oko Vučiča je sprdnja i moje trolovanje na forumu. Nisi valjda i ti poverovao da botujem za Vučiča zbog interesa.. ? :)
Znam ja da je krkobabićev uslov bilo to oko penzija, ali je DS imao najviše poslanika i nije morao da pristane. Mogli su sa Koštunicom da naprave dil, i nikada ni Vučič ne bi došao na vlast kasnije.
Uradili su to jer je zapadu Koštunica bio trn u oku. Što znači da nisu ništa manje interesdžije od bilo koga drugog. Država nam je otišla u beskonačnu spiralu loših finansija zbog toga.
Nemam ja ništa protiv da Djilas preuzme Srbiju. Apsolutno nemam ništa protiv. Ali on nije taj materijal koji može da izboksuje apsolutnu većinu, a nama to treba.
Bez toga imamo baš takve situacije poput povećanja penzija ili Čanak-Velja beskonačne (Horgoš-Požega) rasprave.
Jednostavno u tri Srbina, pet je politika. Nismo mi narod koji ima jedinstvenu nacionalnu politiku oko najbitnijih stvari, a da se krvimo za nijanse.
Kod nas je obrnuto.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 15:48 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Grobar je napisao/la: I danas čista obraza ide u prodavnicu, kao običan čovek. Uživa u pošteno zaradjenoj penziji.. Izbacili su ga iz vlasti žuti populisti i lopovi, koji su populistički povećali penzije u sred ekonomske krize i napravili dil sa Dačičem i Krkobabićem. Nije im bilo bitno što će država da ode u ekonomski ambis, nego samo Koštunicu da izbace iz igre po nalogu zapada. Zato ovaj tupavi narod zaslužuje samo Vučiča i populiste. I nakon Vučića će opet doći populisti i lopurde, samo neće imati apsolutnu većinu kao Vučić. E zato Vučič, dok se ekonomski ne izdignemo, posle svako ume da vodi državu. Grobi, mislis ovi koji su danas na vlasti...to ti je esencija zutog olosa... Penzije su povecane zbog uslovljavanja Krkobabica, koji su i danas u vlasti, kao dinastija, 3 kolena, unuk od matorog je sad ugradjen tu... Na stranu sad tvoj licni interes od ove vlasti...sve ovo drugo, ne mozes da opravdas... Ako si stvarno za kraljevinu, onda ces shvatiti da to neces docekati dok je Vucic na vlasti... a njegov zivot je besmislen kad jednom sidje sa nje... Dokle god podrzavas Vucica, sve je to fejk... Čovek se zajebava za ličnu korist. Ne voli ni on Vučića, ali je jednostavno previše zabavno podjebavati vas fanatike koji bi spalili Srbiju samo da gledate kako Vučić gori (metafora, ne odgovaraj ozbiljno), da čovek ne može da se uzdrži. Ne mogu ni ja većinu vremena, iako u životu nisam glasao za SNS. Zato me je Aleksije dugo vremena najprizemnije vređao i zvao Vučićevim botom, a ja ladan ko špricer, ni jednu uvredu mu nisam uzvratio, samo se smejao i čudio do koje mere ljudi mogu da budu fanatični.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 15:53 |
|
|
Nisam ni ja. Meni adresa nije u Beogradu, morao bih ozbiljno cimanje da izvedem da bih glasao.. :)
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 15:54 |
|
|
Grobar je napisao/la: To za lični interes oko Vučiča je sprdnja i moje trolovanje na forumu. Nisi valjda i ti poverovao da botujem za Vučiča zbog interesa.. ? :)
Znam ja da je krkobabićev uslov bilo to oko penzija, ali je DS imao najviše poslanika i nije morao da pristane. Mogli su sa Koštunicom da naprave dil, i nikada ni Vučič ne bi došao na vlast kasnije.
Uradili su to jer je zapadu Koštunica bio trn u oku. Što znači da nisu ništa manje interesdžije od bilo koga drugog. Država nam je otišla u beskonačnu spiralu loših finansija zbog toga.
Nemam ja ništa protiv da Djilas preuzme Srbiju. Apsolutno nemam ništa protiv. Ali on nije taj materijal koji može da izboksuje apsolutnu većinu, a nama to treba.
Bez toga imamo baš takve situacije poput povećanja penzija ili Čanak-Velja beskonačne (Horgoš-Požega) rasprave.
Jednostavno u tri Srbina, pet je politika. Nismo mi narod koji ima jedinstvenu nacionalnu politiku oko najbitnijih stvari, a da se krvimo za nijanse.
Kod nas je obrnuto. Bolje da je zbog licnog interesa... DS je imala koaliciju sa SPS-om i bilo kakvo odbijanje zahteva znaci kraj vlade i vanredne izbore...nisu imali mnogo opcija, ali su i oni imali populiste na vlasti...DSS i Kostunica tad vec nisu bili nikakav faktor... Lose finansije su pre svega plod ekonomske krize svugde u svetu, svi su tad nekoliko godina tonuli... greska prosle vlasti je sto nije energicnije vukla poteze, i to joj se obilo o glavu... ali generatori toga su bili SPS i penzosi koji su ucenjivali max da se dizu plate i penzije... oni su i sad na vlasti... Ti zagovaras dakle diktaturu, apsolutnu vlast jednog coveka... gde je to dalo rezultate... Pogledaj sve evropske vlade, sve su koalicione, plod sporazuma i kompromisa, sa jakom opozicijom koja vreba ako ne naprave rezultate... to je normalan poredak stvari... Nisam ja za Djilasa ili bilo kog drugog iz opozicije, ja sam za to da uspostavimo normalnu drzavu gde ce vlast imati odgovornost... sad nema niko odgovornost, seku glavu nekim nizim cinovnicima, dok probrana elita nastavlja po starom... Zorana Mihajlovic, moze li to govance neko da skine na vlasti...muva se tu vec 20 godina... pre par dana kolaps TENT-a...pa ona je kao ministar odmah trebala da podnese ostavku... Neka 3 Srbina misle razlicito, to je i normalno, dokle god se razmislja nesto...samo u brutalnim diktaturama gde je svima opran mozak vlada jednoumlje... to nije nasa odlika, nisu Srbi pokorne sluge diktatora... Razmisli dobro o tome...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 15:56 |
|
|
I sad je Džoni ekonomska kriza svuda u svetu, pa imamo najveći rast kumulativno, u te dve godine krize..
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 15:58 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Čovek se zajebava za ličnu korist. Ne voli ni on Vučića, ali je jednostavno previše zabavno podjebavati vas fanatike koji bi spalili Srbiju samo da gledate kako Vučić gori (metafora, ne odgovaraj ozbiljno), da čovek ne može da se uzdrži. Ne mogu ni ja većinu vremena, iako u životu nisam glasao za SNS. Zato me je Aleksije dugo vremena najprizemnije vređao i zvao Vučićevim botom, a ja ladan ko špricer, ni jednu uvredu mu nisam uzvratio, samo se smejao i čudio do koje mere ljudi mogu da budu fanatični. Znas ko su tu samo fanatici, ustvari kukavice...oni koji gledaju ovaj jad i cemer na vlasti, i cute kao pizde... Ni jedno slovo nemas osude... i to je sve upakovano u to, kao, zajebavate se sa fanaticima... losa je to fora, prelosa... To je ona fora...nisam ja za Vucica...ali...ipak ustvari jesam... takvih je bilo i za Milosevica bujuk...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 16:01 |
|
|
Ja sam za Vučića, ne krijem to. Samo nisam za njega zbog ličnog interesa, nego zbog interesa Srbije.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 16:03 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ti zagovaras dakle diktaturu, apsolutnu vlast jednog coveka... gde je to dalo rezultate...
Kina, Rusija i posebno Singapur, koji je najbogatja država sveta, a otvoreno apsolutna diktatura, nema čak ni jednopartijsku skupštinu kao Kina ili imitaciju višestranačja kao Rusija. Citat: Pogledaj sve evropske vlade, sve su koalicione, plod sporazuma i kompromisa, sa jakom opozicijom koja vreba ako ne naprave rezultate... to je normalan poredak stvari... To je skup i neefikasan poredak stvari. Oni su bogati uprkos tome, ne zahvaljujući tome.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 16:04 |
|
|
Grobar je napisao/la: I sad je Džoni ekonomska kriza svuda u svetu, pa imamo najveći rast kumulativno, u te dve godine krize.. Fenomenalan rast imamo... cena u prodavnici... Neko ko laze masno i veliko koliko mu umire ljudi od korone, ocekuje se da govori istinu kad je ekonomija u pitanju... Izbaronisao je sve zive statistike, ali cuti...ako kaze da je rast, rast je... to sto je sve poskupelo, sto inflacija pojede... jbg... Necemo vise sa ovim na ovoj temi...Vucic na temi kraljevine zasluzuje samo prezir, i nogu u dupe...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 16:05 |
|
|
Slažem se. Mi smo monarhisti, ovde treba da pričamo o Kraljevini Srbiji. Jebeš Vučiča, on je samo prelazno rešenje.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 16:06 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Ti zagovaras dakle diktaturu, apsolutnu vlast jednog coveka... gde je to dalo rezultate...
Kina, Rusija i posebno Singapur, koji je najbogatja država sveta, a otvoreno apsolutna diktatura, nema čak ni jednopartijsku skupštinu kao Kina ili imitaciju višestranačja kao Rusija. Citat: Pogledaj sve evropske vlade, sve su koalicione, plod sporazuma i kompromisa, sa jakom opozicijom koja vreba ako ne naprave rezultate... to je normalan poredak stvari... To je skup i neefikasan poredak stvari. Oni su bogati uprkos tome, ne zahvaljujući tome. Ako su nam Kina i Rusija modeli i uzor, na najnize grane smo spali... Vrhunska kineska teniserka optuzi nekog smrada iz vlasti da je silovao...nestane posle toga... zivot tamo ne vredi pisljiva boba... ali rastu...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 16:09 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Čovek se zajebava za ličnu korist. Ne voli ni on Vučića, ali je jednostavno previše zabavno podjebavati vas fanatike koji bi spalili Srbiju samo da gledate kako Vučić gori (metafora, ne odgovaraj ozbiljno), da čovek ne može da se uzdrži. Ne mogu ni ja većinu vremena, iako u životu nisam glasao za SNS. Zato me je Aleksije dugo vremena najprizemnije vređao i zvao Vučićevim botom, a ja ladan ko špricer, ni jednu uvredu mu nisam uzvratio, samo se smejao i čudio do koje mere ljudi mogu da budu fanatični. Znas ko su tu samo fanatici, ustvari kukavice...oni koji gledaju ovaj jad i cemer na vlasti, i cute kao pizde... Ni jedno slovo nemas osude... i to je sve upakovano u to, kao, zajebavate se sa fanaticima... losa je to fora, prelosa... To je ona fora...nisam ja za Vucica...ali...ipak ustvari jesam... takvih je bilo i za Milosevica bujuk... Pa daj reci mi za koga da budem, pa da konačno, posle 13 godina, opet izađem na izbore i glasam za tu osobu. Koga da zaokružim, Džoni? Jer, iskreno, svi iz opozicije mi se više gade nego Vučić. A tek o problemu što bi neka imaginarna nova vlast imala deset stranaka koje ne bi mogle da se dogovore ni koja marka kafe da se kuva u Nemanjinoj, a kamoli da urade nešto korisno, da i ne govorim.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 16:12 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Kina, Rusija i posebno Singapur, koji je najbogatja država sveta, a otvoreno apsolutna diktatura, nema čak ni jednopartijsku skupštinu kao Kina ili imitaciju višestranačja kao Rusija.
To je skup i neefikasan poredak stvari. Oni su bogati uprkos tome, ne zahvaljujući tome. Ako su nam Kina i Rusija modeli i uzor, na najnize grane smo spali... Vrhunska kineska teniserka optuzi nekog smrada iz vlasti da je silovao...nestane posle toga... zivot tamo ne vredi pisljiva boba... ali rastu... Tako je. Rastu. Ja bih da i mi rastemo, pa kad prosečna plata bude 2000€, onda ćemo o moralu i ekologiji na nekom koktelu.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 16:17 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Pa daj reci mi za koga da budem, pa da konačno, posle 13 godina, opet izađem na izbore i glasam za tu osobu. Koga da zaokružim, Džoni? Jer, iskreno, svi iz opozicije mi se više gade nego Vučić. A tek o problemu što bi neka imaginarna nova vlast imala deset stranaka koje ne bi mogle da se dogovore ni koja marka kafe da se kuva u Nemanjinoj, a kamoli da urade nešto korisno, da i ne govorim. Znam da neces glasati, Objasnio sam moj rezon...smenjivost vlasti, ako i kad ne valjaju, promenimo, pa treci, cetvrti... pa ce se vremenom uozbiljiti, jer znaju da ce izgubiti vlast... Tako funkcionisu normalne drzave, Italija je promenila 100 vlada, pa ne vidim da joj nesto posebno fali... Sta se sa nama desava pa smo prisvojili model koji dokazano ne valja... nema pristojne i sredjene drzave sa diktatorom...ako i prave neke uspehe, to je na ustrb mnogih esencijalnih stvari... DDR je pravio fantasticne uspehe u sportu... sve dopingovano i nagruvano hormonima... jel cemo tako...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 16:20 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Tako je. Rastu. Ja bih da i mi rastemo, pa kad prosečna plata bude 2000€, onda ćemo o moralu i ekologiji na nekom koktelu. Necemo nikad stici ovako do 2 soma eura... Cak i prosecna plata je ustvari mimikrija, treba videti iznos koliko najvise ljudi zaradjuje...a ne da se vade na plate koje su podigli drzavnim sluzbenicima koji ne prave visak... Da vidimo prosecnu platu kod privatnika, obicno zanimanje...da vidimo plate radnica u marketu, veleprodaji... to su pare od kojih ne moze da se prezivi... Premnogo ljudi radi za 300-400 eura... sta mozes sa time... da skapavas, ako nemas drugi izvor prihoda...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 16:22 |
|
|
To se Džoni zove medijana, i ona je svugde manja od prosečne plate i to važi za svaku zemlju.
Zato se uvek porede prosek sa prosekom i medijana sa medijanom, u statistikama.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 16:26 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Tako je. Rastu. Ja bih da i mi rastemo, pa kad prosečna plata bude 2000€, onda ćemo o moralu i ekologiji na nekom koktelu. Necemo nikad stici ovako do 2 soma eura... Cak i prosecna plata je ustvari mimikrija, treba videti iznos koliko najvise ljudi zaradjuje...a ne da se vade na plate koje su podigli drzavnim sluzbenicima koji ne prave visak... Da vidimo prosecnu platu kod privatnika, obicno zanimanje...da vidimo plate radnica u marketu, veleprodaji... to su pare od kojih ne moze da se prezivi... Premnogo ljudi radi za 300-400 eura... sta mozes sa time... da skapavas, ako nemas drugi izvor prihoda... Slažem se da previše ljudi radi za plate nedostojne čoveka. I želim da se to promeni. Mene lično to ne dotiče, ja uopšte ne moram da radim i da natprosečno dobro živim. Pa ipak radim. Ali ako misliš da će taj problem rešiti beskrajne debate oko ličnih interesa i truli kompromisi bezbroj koalicionih partnera, onda si u gadnoj zabludi.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 16:28 |
|
|
Čovek u trideset sekundi objasnio sve.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 16:32 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Slažem se da previše ljudi radi za plate nedostojne čoveka. I želim da se to promeni. Mene lično to ne dotiče, ja uopšte ne moram da radim i da natprosečno dobro živim. Pa ipak radim.
Ali ako misliš da će taj problem rešiti beskrajne debate oko ličnih interesa i truli kompromisi bezbroj koalicionih partnera, onda si u gadnoj zabludi. Upravo. Nama treba ovo nužno zlo još minimum 5 godina dok ne dupliramo ekonomiju(mislim uradićemo to tek za 7, ali talas će biti pokrenut, pa ga ništa zaustaviti ne može). Posle nek se tera u tri kurca. Nije mi ujak, ko će ga više trpeti. I meni je dokurčio već. Ali sad se lomi na svim poljima. Od ekonomije, regiona, jačanja vojske, itd, itd.. Sad moramo da izdržimo, braćo! Vladaj Vučiču!
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 16:48 |
|
|
Grobar je napisao/la: To se Džoni zove medijana, i ona je svugde manja od prosečne plate i to važi za svaku zemlju.
Zato se uvek porede prosek sa prosekom i medijana sa medijanom, u statistikama. To je mnogo realniji pokazatelj stanja... Kod mene u prodavnici, crnce kao robovi za 35.000, pa im jos i spustili na 32.000... rade i mladi i stari, poginu za ni 280 eura... zamisli kako njima zvuce price o napretku...mogu samo da te pljunu, rade za koricu hleba... Ovde bez 1000 eura mesecno, zivis kao slepac... platis racune, benzin, hrana... jos ako imas klince, to je vec jako nategnuto... Koliko njih prima 1000 eura... jako malo, ni svaki deseti... zamisli se dobro kroz sta prolazi prosecna porodica sa decom onda... Jos pricamo o Beogradu...zamisli po manjim mestima... uzas jbt... ti ljudi koji opstaju su heroji...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 16 pro 2021, 16:50 |
|
|
Moja tašta ovde u Borči, radi u prodavnici za 45.000 platu. Na kasi, kasirka. Ne znam zašto je kod vas na Vračaru onda tako malo? Inače, zakonski minimalac u Srbiji je 300€ pa niko ne može da radi za 32 soma i da hoće.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|