|
|
Stranica: 5/11.
|
[ 258 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Robbie MO je napisao/la: Znači većina ovdje za Raguža?
Pružio je izvrsne odgovore na pitanja, dokazao integritet, pa je popularnost itekako razumljiva No, možda je i njegova navlakuša ljudima bolja od odjebausa od Borjane.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:37 |
|
|
Bihac izlaznost do 15h
33,5%
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pružio je izvrsne odgovore na pitanja, dokazao integritet, pa je popularnost itekako razumljiva No, možda je i njegova navlakuša ljudima bolja od odjebausa od Borjane. Pazi ovo je čisti idiotizam. Nikome u državi nije odbio ni na šta odgovoriti ili se pojaviti u bilo kojoj emisiji, garant i za ovo ima opravdanje, pazi pitanja za "neki forum" su mu poslana u zadnjem tjednu kampanje. Mislim, boli mene neka stvar, ne brani mi se čoek, ali nisam toliki levat da nekoga prosuđujem po neodgovorima za forum, te ako ćemo onda rezonirati po toj definiciji Boki nije trebala dobiti nijedan glas u državi, osim od članova redakcije Večenjeg lista. De odrasti bolan.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
|
hutt
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: No, možda je i njegova navlakuša ljudima bolja od odjebausa od Borjane. Biraš između nekakvog političara i nekakve mitske ličnosti koju je Čović istaknuo, lutke na koncu. Nema tu puno dileme. HDZ je trebao istaknuti Vrankića ili Čolaka i možda bi od mene glas i dobio. Demokratska procedura izbora kandidata u HDZ-u me podsjeća na onu kada je Kosor "izabrana" poslije Sanadera. http://www.youtube.com/watch?v=vT-8KLvxb8sRaguž se barem pojavljivao po medijima, na većinu debata je došao, što se za Nessie ne može reći.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Bihac izlaznost do 15h
33,5% Pretekla vas Čapljina. ČAPLJINA: DO 15 SATI NA IZBORE JE IZAŠLO 38 POSTO BIRAČA (slabih 13% do 11h) GRADAČAC: DO 13 SATI GLASOVALO 25 POSTO REGISTRIRANIH BIRAČA Orašje 17% do 11h, natprosječno. (BiH 13.5%, Federacija 14.5%)
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:42 |
|
|
Cazin do 15h
36%
|
|
Lobo
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
OldSkul je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pružio je izvrsne odgovore na pitanja, dokazao integritet, pa je popularnost itekako razumljiva No, možda je i njegova navlakuša ljudima bolja od odjebausa od Borjane. Pazi ovo je čisti idiotizam. Nikome u državi nije odbio ni na šta odgovoriti ili se pojaviti u bilo kojoj emisiji, garant i za ovo ima opravdanje, pazi pitanja za "neki forum" su mu poslana u zadnjem tjednu kampanje. Mislim, boli mene neka stvar, ne brani mi se čoek, ali nisam toliki levat da nekoga prosuđujem po neodgovorima za forum, te ako ćemo onda rezonirati po toj definiciji Boki nije trebala dobiti nijedan glas u državi, osim od članova redakcije Večenjeg lista. De odrasti bolan. Nije idiotizam nego me nervira što je prvo obećao, pa onda nestao, a upit je poslan davnih dana, prije više od mjesec dana. Nisam ja kriv što je rekao DA tek prije 5-6 dana.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
|
|
hutt je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: No, možda je i njegova navlakuša ljudima bolja od odjebausa od Borjane. Biraš između nekakvog političara i nekakve mitske ličnosti koju je Čović istaknuo, lutke na koncu. Nema tu puno dileme. HDZ je trebao istaknuti Vrankića ili Čolaka i možda bi od mene glas i dobio. Demokratska procedura izbora kandidata u HDZ-u me podsjeća na onu kada je Kosor "izabrana" poslije Sanadera. http://www.youtube.com/watch?v=vT-8KLvxb8sX-ačina. Borjanu može birati netko zateleban u HDZ kao formu. Nikako netko tko razmišlja. A budući da će za oboje glas očito biti bačen, bolje da ga bacim na boljeg od loših. Ili na Bakira.I. Živili.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
|
|
Vrh |
|
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:43 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 14:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Cazin do 15h
36% De reci koji su podaci za Kladušu?
_________________ Say kaj or die
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:44 |
|
|
Kladusa do 15h
34,3%
|
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:45 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Kladusa do 15h
34,3% Dobro je, Babo rides on.
|
|
Vrh |
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:46 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nije idiotizam nego me nervira što je prvo obećao, pa onda nestao, a upit je poslan davnih dana, prije više od mjesec dana.
Haj da se kladimo da će odgovoriti i da sigurno nije stigao. Upit da, ali pitanja su krenula tek u ovom tjednu. Zadnji tjedan predsjedničke kampanje. Jako pust raspored... ko aerodrom u Poššju... Ma zaboli me na kraju krajeva, samo konstatiram da mi je fantastičan cinizam po kojem se netko ne opredjeljuje njega jer nije odgovorio na forum, a hoće za nju koja nikom ništa nije odgovorila u državi. Televiziji. Narodu. Koji nikad nije čuo za forum. Blaženo licemjerje.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:46 |
|
|
iz moje obitelji 4 osobe su glasovale za HDZ Uključujući i glasove za 'Stealth' gospođu
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:47 |
|
|
Bosanski Petrovac do 15h
28%
|
|
OldSkul
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:47 |
|
|
Lobo je napisao/la: Brčko distrikt: "Prema neslužbenim informacijama općinskog izbornog povjerenstva Brčko distrikta na području Brčko distrikta izašlo je do 14:00 sati 22.240 birača ili 42,40% ukupnog biračkog tijela". Izlaznost u hrvatskim naseljima u Brčko distriktu do 14 sati: http://www.posavski-obzor.info/vijesti/izbori-2010-izlaznost-u-brcko-distriktuBravo.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:48 |
|
|
OldSkul je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nije idiotizam nego me nervira što je prvo obećao, pa onda nestao, a upit je poslan davnih dana, prije više od mjesec dana.
Haj da se kladimo da će odgovoriti i da sigurno nije stigao. Upit da, ali pitanja su krenula tek u ovom tjednu. Zadnji tjedan predsjedničke kampanje. Jako pust raspored... ko aerodrom u Poššju... Ma zaboli me na kraju krajeva, samo konstatiram da mi je fantastičan cinizam po kojem se netko ne opredjeljuje njega jer nije odgovorio na forum, a hoće za nju koja nikom ništa nije odgovorila u državi. Televiziji. Narodu. Koji nikad nije čuo za forum. Blaženo licemjerje. Ma dobro je, ionako mnoga pitanja neće imati smisla nakon što Sejduka proglasi pobjedu. Nije važno, niti će se bilo tko ovoga sjećati za par dana.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:48 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Dabogda i ti zaboravio dokumente. Za kog si ti zapovjedniče glasao? Vojna tajna,sorry.
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:50 |
|
|
Sanski Most do 15h
29,5%
|
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:52 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 19:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
zapovjednik je napisao/la: Vojna tajna,sorry.
g. Seydo
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:52 |
|
|
Glasovao rano jutros i evo sad se vratio iz Livna jer jebiga sutra se radi. Za Raguža u predsjedništvu a ovo ostalo svima po malo.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:53 |
|
|
pohana jetrica je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Za kog si ti zapovjedniče glasao? Vojna tajna,sorry. g. Seydo [/quote] Ne mogu rec.
|
|
Vrh |
|
|
Prigorac
|
|
|
zapovjednik je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Za kog si ti zapovjedniče glasao?
Vojna tajna,sorry. A iskreno da kažemo jesi p***** Ovo je forum i nitko te ne zna, zar te sram? Valjda glasaš po savjesti, budi muško i priznaj.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
|
|
zapovjednik je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Za kog si ti zapovjedniče glasao?
Vojna tajna,sorry. Da pogodim, za Sefera babu mu
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kako smo glasovali Postano: 03 lis 2010, 15:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Citat: Od devet općina u Kantonu Sarajevo u 11 sati najveća izlaznost na Opće izbore 2010. registrirana je u općini Trnovo a najmanja u općini Centar, prema podacima Centralne izborne komisije (CIK) BiH.
U općini Stari Grad izlaznost je druga po redu i iznosi 15,58 posto, što znači da je do 11 sati na izbore u ovoj općini izašlo 5.878 glasača.
U sarajevskoj općini Novo Sarajevo procenat izlaznosti do 11 sati je 13,70 posto, dok je u općini Novi Grad procenat 13,11 posto.
U općini Ilidža do 11 sati procenat izlaznosti bio je 13,95 posto.
Prema podacima Općinske izborne komisije u Općini Centar Sarajevo izlaznost do 11 sati bila je 12,8 posto.
Kako je Feni potvrđeno u Općinskoj izbornoj komisiji Vogošća zabilježena je izlaznost od 13,86 posto, što znači da je na izbore do sada izašlo 3.077 glasača.
Na pres konferenciji CIK-a rečeno je da je zabilježena povećana izlaznost birača nakon 12 sati.
Općinske izborne komisije naredne procente izlaznosti očekuju poslije 15 sati.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|