|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 64 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Zaslu Postano: 17 pro 2021, 18:13 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Malo vas je NATO bombardovao 99 bagro srbijanska kolko su trebali. Sve ratove ste zakuvali 90-ih upravo vi,a poslje se izvlačili ko košulja iz guzice. Mir bre nema alternativu. Izdali sopstveni narod i uvodili mu sankcije na Drini 1994. Al stigla je Božja kazna 99. Da i vi osjetite rakete i bombe malo za promjenu.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 18:22 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Karabaja je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Malo vas je NATO bombardovao 99 bagro srbijanska kolko su trebali. Sve ratove ste zakuvali 90-ih upravo vi,a poslje se izvlačili ko košulja iz guzice. Mir bre nema alternativu. Izdali sopstveni narod i uvodili mu sankcije na Drini 1994. Al stigla je Božja kazna 99. Da i vi osjetite rakete i bombe malo za promjenu. To Srbin iz Tkz RSK, piše Srbima iz Srbije? Svasta.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 18:29 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7191 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Karabaja je napisao/la: To Srbin iz Tkz RSK, piše Srbima iz Srbije? Svasta. Sarajko djevojko,vidi moj potpis.Tako se Hrvati i mi pozdravljamo.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 18:30 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Karabaja je napisao/la: To Srbin iz Tkz RSK, piše Srbima iz Srbije? Svasta. Da, od njih istinu čuješ tek kad se međusobno svađaju.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 18:33 |
|
|
Citat: Prije dvije godine na utakmici između Čelika i Željezničara u Zenici pojedinci koji sebe nazivaju navijačima Čelika konstantno su provocirali gostujuće navijače, a svoj vrhunac doseglo je pjevanjem “je**mo vam Markale” i podizanjem tri prsta što je i zabilježeno kamerom. Meni je ovo favorit.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 18:37 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: Prije dvije godine na utakmici između Čelika i Željezničara u Zenici pojedinci koji sebe nazivaju navijačima Čelika konstantno su provocirali gostujuće navijače, a svoj vrhunac doseglo je pjevanjem “je**mo vam Markale” i podizanjem tri prsta što je i zabilježeno kamerom. Meni je ovo favorit. Daj nam snimak, buduci da je zabiljezeno kamerom.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 18:38 |
|
|
Naslov nije mogao stati. Nastavak je "Zaslužili smo NATO bombe. Mir nema alternativu!!"
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 18:44 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Malo vas je NATO bombardovao 99 bagro srbijanska kolko su trebali. Sve ratove ste zakuvali 90-ih upravo vi,a poslje se izvlačili ko košulja iz guzice. Mir bre nema alternativu. Izdali sopstveni narod i uvodili mu sankcije na Drini 1994. Al stigla je Božja kazna 99. Da i vi osjetite rakete i bombe malo za promjenu. Granicarko je muhanat insan, pa svasta izlaje. Inace, da ga pustimo na vas, ne bi vam bio u kozi.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 18:46 |
|
Pridružen/a: 21 ruj 2020, 21:42 Postovi: 15343 Lokacija: Serbian World
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: Prije dvije godine na utakmici između Čelika i Željezničara u Zenici pojedinci koji sebe nazivaju navijačima Čelika konstantno su provocirali gostujuće navijače, a svoj vrhunac doseglo je pjevanjem “je**mo vam Markale” i podizanjem tri prsta što je i zabilježeno kamerom. Meni je ovo favorit. Meni se najviše svidjalo kad su se tamanili medjusobno sa babinim u Bihaću.. To je bilo win-win..
_________________ Vlasi se dosetili...
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 18:46 |
|
|
Karabaja je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Meni je ovo favorit. Daj nam snimak, buduci da je zabiljezeno kamerom. Zabeležena je zato šorka alijinih i babinih.. Hoćeš snimke.. ?
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 18:50 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Karabaja je napisao/la: To Srbin iz Tkz RSK, piše Srbima iz Srbije? Svasta. To je covjek tkomu treba pomoci.....i pruziti skrb i bratsku krscansku ljubav.....sotona je zagospodarila njime. Egzorcizam jedino.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 19:00 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Malo vas je NATO bombardovao 99 bagro srbijanska kolko su trebali. Sve ratove ste zakuvali 90-ih upravo vi,a poslje se izvlačili ko košulja iz guzice. Mir bre nema alternativu. Izdali sopstveni narod i uvodili mu sankcije na Drini 1994. Al stigla je Božja kazna 99. Da i vi osjetite rakete i bombe malo za promjenu. Karajajni samo kratko da ti pokažem kako ti je prošla 505 bužimska 1995.kod Podzvizda u sukobu sa SVK. https://youtu.be/OAw7AvFWh04
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 19:04 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Karajajni samo kratko da ti pokažem kako ti je prošla 505 bužimska 1995.kod Podzvizda u sukobu sa SVK. https://youtu.be/OAw7AvFWh04Poredjali su ih babini kao sardine. Svaka čast..
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 19:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: To Srbin iz Tkz RSK, piše Srbima iz Srbije? Svasta. Moro sam onima što rata nisu vidjet potkratit krila,i začepiti usta. Opet ću,ako budu tražili.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 19:07 |
|
|
Grobar je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Karajajni samo kratko da ti pokažem kako ti je prošla 505 bužimska 1995.kod Podzvizda u sukobu sa SVK. https://youtu.be/OAw7AvFWh04Poredjali ste ih kao sardine. Svaka čast.. Nezgodno kad naletiš na komunjare.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 19:08 |
|
|
To su ih naredjali babini. Editovao sam post.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 19:10 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Graničar18 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: To Srbin iz Tkz RSK, piše Srbima iz Srbije? Svasta. Moro sam onima što rata nisu vidjet potkratit krila,i začepiti usta. Opet ću,ako budu tražili. Ma sve ok. I sama sam se znala upustiti i u ruznije prepirke. Ne dociram ti s visoka znači. Zbog tvoje osobne mentalne higjene iskuliraj.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 19:14 |
|
|
Grobar je napisao/la: To su ih naredjali babini. Editovao sam post. Nisu Babini,nego SVK.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 19:19 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: To Srbin iz Tkz RSK, piše Srbima iz Srbije? Svasta. Moro sam onima što rata nisu vidjet potkratit krila,i začepiti usta. Opet ću,ako budu tražili. Moram se složiti s tobom i dati podršku. Sve su zakuhali a rat nisu osjetili, od tamo su dolazili samo pljačkaši i neizivljeni majmuni koji bi malo pucali. Gdje god je bilo gusto ostavljeni ste na vjetrometini. Vidi se da si sve to prošao i da si čovjek na svom mjestu
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 19:21 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Grobar je napisao/la: To su ih naredjali babini. Editovao sam post. Nisu Babini,nego SVK. SVK ih likvidisao, a Babovi ih poredjali.
|
|
Vrh |
|
|
Grobar
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 19:21 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Moram se složiti s tobom i dati podršku. Sve su zakuhali a rat nisu osjetili, od tamo su dolazili samo pljačkaši i neizivljeni majmuni koji bi malo pucali. Gdje god je bilo gusto ostavljeni ste na vjetrometini. Vidi se da si sve to prošao i da si čovjek na svom mjestu Vidi se da ga navlačiš da opet pokrene raspravu. Budi dobar, da ne naredjamo ovde babine trofeje..
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 19:28 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Nisu Babini,nego SVK. SVK ih likvidisao, a Babovi ih poredjali. Oni su svoji nek se ređaju. Tukli smo i babine doduše greškom. Artiljerci jednom promašili alijine i pogodili babine. Javljaju im na vezu da tuku babine. Oni odgovaraju Turčin je Turčin,bio babin,il Alijin.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 19:34 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: SVK ih likvidisao, a Babovi ih poredjali.
Oni su svoji nek se ređaju. Tukli smo i babine doduše greškom. Artiljerci jednom promašili alijine i pogodili babine. Javljaju im na vezu da tuku babine. Oni odgovaraju Turčin je Turčin,bio babin,il Alijin. Je l' znas da si ovom izjavom razocarao Sarajku i Krabaju? Oni su vec u tebi videli novog Vukanovica.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 19:37 |
|
|
Čuj šokantno, Hadžiomeroviću jesi to ti?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1001 of 2558 - 39.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG SRPSKOG VOJNIKA!! Mi smo zakuhali sve 90-ih i izdali vlastiti narod. Z Postano: 17 pro 2021, 19:39 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Oni su svoji nek se ređaju. Tukli smo i babine doduše greškom. Artiljerci jednom promašili alijine i pogodili babine. Javljaju im na vezu da tuku babine. Oni odgovaraju Turčin je Turčin,bio babin,il Alijin. Je l' znas da si ovom izjavom razocarao Sarajku i Krabaju? Oni su vec u tebi videli novog Vukanovica. Oni vidjeli Vukanovića,a stigo Ratko junior.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 37 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|