HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 pro 2024, 20:11.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 92 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org
PostPostano: 03 lis 2010, 23:29 

Gospodine Raguž čestitam na odgovorenim pitanjima kao i na sjajnom izbornom rezultatu.
Uspjela vas je pobjediti ženska za koju nikad do izbora čuo nisam, a Jerko "100 maraka za glas" Lijanović je kao što vidim za petama.

Izvrsno i čestitke još jednom.

Vrh

Naslov: Re: Predsjednički kandidat Martin Raguž odgovara na pitanja forumaša HercegBosna.org
PostPostano: 03 lis 2010, 23:32 

bruka, igrač SDP-a!

Vrh

PostPostano: 03 lis 2010, 23:38 

dudu je napisao/la:
bruka, igrač SDP-a!

Navika iz omladinskih dana.

Vrh

PostPostano: 04 lis 2010, 00:55 

e hajmo picke od politicara..ocete li biti imalo obrazli pa dati ostavke na sve funkcije....

kako vas sve nije stida..tolke pare..tolko vremenaq tolko sbega potrosoeno uludo da bi nam muslimani opet izabrali predstavnika...

vi ste fuj hrvatskoga naroda..cisti sljam..ako sljam ikako moze biti cist...

pljuvali ste jedni na druge, parali plakate, sarali jumbo plakate....za sta??
za NISTA..

jedan komunjara vas je podero bez da se pojavio u hrvatkim mjestimau BiH..

pa sad pizdite kolko hocete...ali nitko nije krivac koliiko vi hrvatski predstavnici..koji ste zgadili izbore Hrvatima...i pokoplai svaku nadu i prije izbora dese mozemo uopce utrkivati u ovoj utrci,,,

vi ste svi luzeri do bola...

i covic i ljubic i jurisicm i borjana, i raguz i lijanovic...

pa skoje ste vi planete pali..vi ste u ovakvom sustavu kojjega opet sami podrzavte jedni obicni liliputanci ..koji se zadovoljavaju sitinicama da su ipak najvise glasova uzeli u Hrvata..

kakvi idioti...
kakvi hafizi...

kakvi mazlumi..

mogi ste nahranit sirotinje i sirotinje sa svojim glupavo smjesecim plakatima sa kojih ste nas gledali ..uredno obucano i elegantno popunjeih stomaka...a mi nek vas gledamo dok krce crijeva.,....
fuj..fuj fuj furdo jedna...

Vrh

PostPostano: 04 lis 2010, 01:06 

http://www.abcportal.info/detaljno.aspx?a=20898&b=6

Vrh

PostPostano: 04 lis 2010, 12:33 

Ministry of Sound je napisao/la:
Odgovori nisu stigli do početka izborne šutnje. Nije jasno je li se radi o prevelikom broju (nezgodnih) pitanja ili su se neplanirano ispriječile druge obveze. Odgovore ćemo pokušat dobiti sljedećeg tjedna mada neka pitanja neće imati smisla u slučaju poraza, mada bi neki odgovori svejedno mogli poslužiti pred najavljene ustavne promjene.

Prošli izbori evo mene. Dakle stanje je ovako, budući da sam ja kontakt bio, sve uredno bilo do trenutka slanja odgovora od njegove visosti. Ekipa koja kaže da su možda pitanja bila glupa i nezgodna, nije u pravu jer ne postoje glupa pitanja, mogu samo postojati glupi odgovori. Čovjek koji nije smogao hrabrosti odgovoriti na forumaška pitanja, unatoč obećanju, i ne zaslužuje obnašati funkciju za koju se kandidirao. Koliko god ne simpatizirao Borjanu, žena je rekla odma "neću, jer će te me koštat kandidature, budući da sam nesposobna".

Ovaj ne samo da je svojom taštinom zajebo sebe, nego je više zajebo nas koji smo, protiv istinskog uvjerenja, ali zato što je najmanje zlo od svih kandidata, pokušali mu dati ruke. Moj glas je izgubio kad je izbjegao odgovoriti i kada je zajebo mladež mostarsku pozvavši ih na piće i ne pojavivši se. Ne zna ni on, a ni ekipa iz vrha 90tke koju odgovornost imaju za rezultate ovih izbora. Ne govorim to radi debakla 90tke, iskreno, zaboli me, nego radi debakla hrvatskoga naroda čija je sudbina data u ruke jednog lika koji pod velom lažnom multietničarstva krije svoj fundamentalizam i drugog lika koji je maksimalno ucjenjiv, potkupljiv i zao.

Da ne idem dalje, dakle, odgovore, dragi forumaši, niste dobili iz razloga što je "cijenjena" osoba p.....

Vrh

PostPostano: 04 lis 2010, 12:37 

E jeste i vi sujetni... Ego kvari ljude. Bit će još prilika...

Vrh

PostPostano: 04 lis 2010, 12:41 

Junuz Djipalo je napisao/la:
E jeste i vi sujetni... Ego kvari ljude. Bit će još prilika...

Nisam ja sujetan, očigledno me ne poznaješ. Naprotiv!

Vrh

PostPostano: 04 lis 2010, 12:42 

raga je napisao/la:

Prošli izbori evo mene.

Znaš li hoće li prihvatiti vjerovatnu SDPovu ponudu za formiranje vlasti?

Vrh

PostPostano: 04 lis 2010, 12:50 

zaba1111 je napisao/la:
raga je napisao/la:

Prošli izbori evo mene.

Znaš li hoće li prihvatiti vjerovatnu SDPovu ponudu za formiranje vlasti?

Ne znam. Ja osobno ne bih, ali poznajući ih, ukoliko dođe do ponude, biti će privaćena. Fotelja uber alles!

Vrh

PostPostano: 04 lis 2010, 12:55 

Evo odgovora svima koji su mislili da Raguž vrijedi glasa,a već sam jednom napisao što o dotičnom misle u njegovoj stranci.Mislim da sa ovakim ponašanjem i rezultatom zaslužuje da pane u zaborav!

Vrh

PostPostano: 04 lis 2010, 12:59 

west je napisao/la:
..
kakvi hafizi...

:eek

nije valjda da znaju Kuran napamet

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 04 lis 2010, 13:03 

zvonimir je napisao/la:
Evo odgovora svima koji su mislili da Raguž vrijedi glasa,a već sam jednom napisao što o dotičnom misle u njegovoj stranci.Mislim da sa ovakim ponašanjem i rezultatom zaslužuje da pane u zaborav!

Ako ćemo tako, onda nitko od hrvatskih kandidata nije vrijedio glasa. U tome i jeste problem, što mi uvijek između sranja biramo ono koje manje smrdi.

Vrh

PostPostano: 04 lis 2010, 13:17 

Ne zastupam niti forsiram nekoga,ali je svima bilo jasno kako će on proći sa glasovima.Ustvari nije svima!
Po broju glasova koje je dobio ima legitimet da ostane u vlasti,ali kakve koristi od njega :neznam

Vrh

PostPostano: 04 lis 2010, 14:00 

raga je napisao/la:
zvonimir je napisao/la:

Ako ćemo tako, onda nitko od hrvatskih kandidata nije vrijedio glasa. U tome i jeste problem, što mi uvijek između sranja biramo ono koje manje smrdi.

He, ovo je raga jako dobro napisao.
Nego treba raditi na podmladzivanju i ujednjenju HDZ-a.
Treba se rijesiti ljudi koji su u politici 20 godina a nisu nista dobra donijeli Hrvatima izuzev podijele ( obadva HDZ-a i slova i brojke ) i svog osobnog probitka. Ima mladzih neokaljana obraza pa ih ni medzunarodna zajednica ni Sarajevo nemoze lako lomiti nekakvim tuzbama. Nije ova sejdina "pobjeda" ni losa za nas, daje nam puno moralno pravo za svojim entitetom kako u buducnosti ne bi bili preglasavani kao zadnja dva puta.

Vrh

PostPostano: 04 lis 2010, 16:22 

Inkvizitor je napisao/la:
west je napisao/la:
..
kakvi hafizi...

:eek

nije valjda da znaju Kuran napamet

u ovom slucaju se misli na beskonacano ponavljanje jednih te istih fraza i izraza tj. kako se danas moderno veli "mantre"..kao sto to i rade hafizi sa dovama i ajetima iz Kurana...

mada me ne bi iznenadilo i da su Kuran naucili napamet.. :)

Vrh

PostPostano: 04 lis 2010, 20:04 

Strasan politicar. :aleale

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 92 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Banya, crni_bombarder, Croato, Naša Kvačica, ReadOnly737, Teuton, Tomba17 i 57 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: