|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 121 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lars Dietrich
|
Naslov: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 19:52 |
|
|
Bratstvo i jedinstvo cvjeta unatoč HDZ BiH i naporima stanovitih centara moći u RKC! Ana se zbog ljubavi doselila u Tuzlu: Božićnim kolačima u grad soli donijela je dašak ZagrebaI ja mislim da su jednako ukusni bez svinjske masti. Samo ti vene zakrči i dobiješ srčani ili moždani udar. "Nekada prije je za pripremu kolača korištena svinjska mast, koju ja danas ne upotrebljavam. Mislim da su potpuno isto ukusni i lijepi, a osim osnovnih sastojaka poput brašna, šećera, jaja, maslaca i margarina, tu su svakako još i orasi, bademi, lješnjaci, mljeveni keks, mak, mermelada od marelice, suhe smokve, grožđice, brusnica, čokolada i slično", ističe Ana, koja je ekipu portala Klix.ba ugostila u svom stanu u centru Tuzle.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Thomy Delight
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:03 |
|
|
Nisu jednako dobri kao kolači sa svinjskom masti, to što vi ne jedete svinjetinu jer se nekad prije 2000 godina pokvarila u pustinji negdje na bliskom istoku zbog visokih temperatura, to je vaš problem.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:08 |
|
|
Mirzet iz Tuzle je pojeo halal salnjake za Božić, koji su taman onoliko halal, koliko su i halal čvarci koje je Mirsad iz Prijedora požderao za titulu šampiona. https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/prvak-mirsad-najbrzi-u-jedenju-cvaraka/hv1ph5gAna takijaa da se Mirzetu ne bi najebali nane milosne. Lakše je napraviti blizance na gerijatriiji nego salnjake bez sala
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:10 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 933 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Ako su šape, bez masti nisu ni priub i ja ih nebi baš forsirao, sve drugo može.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:12 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Bratstvo i jedinstvo cvjeta unatoč HDZ BiH i naporima stanovitih centara moći u RKC! Ana se zbog ljubavi doselila u Tuzlu: Božićnim kolačima u grad soli donijela je dašak ZagrebaI ja mislim da su jednako ukusni bez svinjske masti. Samo ti vene zakrči i dobiješ srčani ili moždani udar. "Nekada prije je za pripremu kolača korištena svinjska mast, koju ja danas ne upotrebljavam. Mislim da su potpuno isto ukusni i lijepi, a osim osnovnih sastojaka poput brašna, šećera, jaja, maslaca i margarina, tu su svakako još i orasi, bademi, lješnjaci, mljeveni keks, mak, mermelada od marelice, suhe smokve, grožđice, brusnica, čokolada i slično", ističe Ana, koja je ekipu portala Klix.ba ugostila u svom stanu u centru Tuzle. RKC vam je držala leđa, ovdje vidimo kako Larsu ne smetaju samo Hrvati. Smeta mu i sveta RKC
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:12 |
|
|
Ne vjerujem da itko danas koristi svinjsku mast za ovo, to je davna prošlost kad ljudi nisu ni imali što drugo.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:16 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Svinjska mast je ZDRAVA i BOGOUGODNA<<<<<>>>>zejtin je zlo i skuplja i cepi krvne sudove.
Dislajk za ovu tupavu purgerku....da zamenis stolni ZG za usranu raspad mundjos Tuzlu, za 1 karadjordjevu u gacama, je bas bjedasto.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:17 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 933 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Josip Filipović je napisao/la: Ne vjerujem da itko danas koristi svinjsku mast za ovo, to je davna prošlost kad ljudi nisu ni imali što drugo. Varaš se, šape se prave uvijek sa svinjskom masti, to je fakt.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:20 |
|
|
Mogao je kliksislam ići pokucati na vrata one sarajevske obitelji kojoj je susjed musliman grafitom “čestitao” Božić. Malo da ih obiđu, pitaju kako sve i tako to. Ali oni za Božić svojoj boraniji radije serviraju halal priče
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:26 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25825 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lars Dietrich je napisao/la: Bratstvo i jedinstvo cvjeta unatoč HDZ BiH i naporima stanovitih centara moći u RKC! Ana se zbog ljubavi doselila u Tuzlu: Božićnim kolačima u grad soli donijela je dašak ZagrebaI ja mislim da su jednako ukusni bez svinjske masti. Samo ti vene zakrči i dobiješ srčani ili moždani udar. "Nekada prije je za pripremu kolača korištena svinjska mast, koju ja danas ne upotrebljavam. Mislim da su potpuno isto ukusni i lijepi, a osim osnovnih sastojaka poput brašna, šećera, jaja, maslaca i margarina, tu su svakako još i orasi, bademi, lješnjaci, mljeveni keks, mak, mermelada od marelice, suhe smokve, grožđice, brusnica, čokolada i slično", ističe Ana, koja je ekipu portala Klix.ba ugostila u svom stanu u centru Tuzle. Pa gdje je Mirtza na slici jebo ga odža... A što Ana laže da se ne tovi krmetinom, vidi je što je ugojene. Nije to od loja.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:27 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Lars Dietrich je napisao/la: Bratstvo i jedinstvo cvjeta unatoč HDZ BiH i naporima stanovitih centara moći u RKC! Ana se zbog ljubavi doselila u Tuzlu: Božićnim kolačima u grad soli donijela je dašak ZagrebaI ja mislim da su jednako ukusni bez svinjske masti. Samo ti vene zakrči i dobiješ srčani ili moždani udar. "Nekada prije je za pripremu kolača korištena svinjska mast, koju ja danas ne upotrebljavam. Mislim da su potpuno isto ukusni i lijepi, a osim osnovnih sastojaka poput brašna, šećera, jaja, maslaca i margarina, tu su svakako još i orasi, bademi, lješnjaci, mljeveni keks, mak, mermelada od marelice, suhe smokve, grožđice, brusnica, čokolada i slično", ističe Ana, koja je ekipu portala Klix.ba ugostila u svom stanu u centru Tuzle. jesu i njoj isključili struju za Božić ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:28 |
|
|
Članak je dokaz koliko su izvitopereni. Došli su i do halal Božića. Ne znam koji *** pišu takve članke. Ako Ana slavi Božić, a Mirzet Bajram, ne znam zašto Ana zbog Mirzeta pristaje na kompromis ? A i ne interesuje me. Ako Ana već nije primila islam zbog muža Mirzeta, onda je sopstveno samopoštovanje dodatno degradirala. Valjda nisu svi Božićni kolači sa svinjskom mašću, pa bi Mirzet imao slobodu izbora. Često sam išao na Bajram, pa mi nije palo na pamet da ponesem svinjsku plećku i glabam je pred svima, jer ne podnosim mrs i loj.
Za muslimane je islam kulturološka matrica, a ostale religije su po njima subkulturne i kao takve moraju da se prilagode islamu, dok konačno ne nestanu. U tom prelaznom periodu je "kao dozvoljena tuđa tradicija", al u 4 zida i po strogom halalu. Zato i traže da im država omogući da pola petka provedu neradno na džamijskim ćilimima, što će se u protektoratu desiti otprilike kada im na obrezanom batrljku nikne nokat. Hvala klixu na ovakvim člancima.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:30 |
|
|
Pa neka ovo i bude nekakva Božićna priča ali čemu spominjanje kolača bez svinjske masti?
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:31 |
|
|
babo je napisao/la: Josip Filipović je napisao/la: Ne vjerujem da itko danas koristi svinjsku mast za ovo, to je davna prošlost kad ljudi nisu ni imali što drugo. Varaš se, šape se prave uvijek sa svinjskom masti, to je fakt. OK, može biti, nisam ekspert, zaletio sam se. Inače, kod ovih iz miješanih brakova koji "slave sve" uvijek se vidi da na tim slikama gdje slave netko nedostaje. U ovom članku stoji da ih je ona ugostila "u svom stanu" u centru Tuzle. Kako u svom, valjda u njihovom stanu, gdje je on na slikama? Skoro uvijek se kod takvih brakova, u kojoj god kombinaciji, radi o režiranom slavljenju one "manjinske" strane, a čak ni to ne uspiju kvalitetno režirati pa je iz slika vidljivo pravo stanje stvari.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:33 |
|
|
Muslimani kad nađu Srbina ili Hrvata odmah ga stave na naslovne strane. Citat: Čudo! Hrvatica u Tuzli! Nejerovatno otkriće!! Mirzet jede božićne kolače bez svinjske masti!
Orbane pogledaj šta imamo nanananana Mujo ima Hrvaticu u Tuzli lajlajhilajlaj! Biće Bosne graDŽanske! Alahuegber!
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:33 |
|
|
Novinari su bili u žurbi, a Mirzet se nenadano zadržao u džamiji.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:35 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Pa neka ovo i bude nekakva Božićna priča ali čemu spominjanje kolača bez svinjske masti? Pa da ne bi neko pomislio kako Mirzet jede haram kolače. Sve je to Džamija news dobro razradila.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:37 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Muslimani kad nađu Srbina ili Hrvata odmah ga stave na naslovne strane. Citat: Čudo! Hrvatica u Tuzli! Nejerovatno otkriće!! Mirzet jede božićne kolače bez svinjske masti!
Orbane pogledaj šta imamo nanananana Mujo ima Hrvaticu u Tuzli lajlajhilajlaj! Biće Bosne graDŽanske! Alahuegber! Mirzet je u Njemačkoj, zato ga nema na slici
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:41 |
|
|
U ovo vrijeme se čak i Srbi iako kršćani, donekle osjećaju izopćeni iz ovoga svijeta, jer ovaj je svijet stvorio Zapad, odnosno katolici i protestanti. Slavljenje Božića 25.12. njih podsjeća na tu činjenicu, čini da se osjećaju kao čudaci van mainstreama. Kako je tek muslimanima?
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 20:42 |
|
|
Mirzo se sakrio u šupu, dok kliks novinar ne ode sa 3 kg svinjske masti.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 21:03 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
Lars Dietrich je napisao/la: Bratstvo i jedinstvo cvjeta unatoč HDZ BiH i naporima stanovitih centara moći u RKC! Ana se zbog ljubavi doselila u Tuzlu: Božićnim kolačima u grad soli donijela je dašak ZagrebaI ja mislim da su jednako ukusni bez svinjske masti. Samo ti vene zakrči i dobiješ srčani ili moždani udar. "Nekada prije je za pripremu kolača korištena svinjska mast, koju ja danas ne upotrebljavam. Mislim da su potpuno isto ukusni i lijepi, a osim osnovnih sastojaka poput brašna, šećera, jaja, maslaca i margarina, tu su svakako još i orasi, bademi, lješnjaci, mljeveni keks, mak, mermelada od marelice, suhe smokve, grožđice, brusnica, čokolada i slično", ističe Ana, koja je ekipu portala Klix.ba ugostila u svom stanu u centru Tuzle. Ma ja volite vi Hrvate, pa od silne brige za njih ih preglasate .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 21:10 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Muslimani kad nađu Srbina ili Hrvata odmah ga stave na naslovne strane. Citat: Čudo! Hrvatica u Tuzli! Nejerovatno otkriće!! Mirzet jede božićne kolače bez svinjske masti!
Orbane pogledaj šta imamo nanananana Mujo ima Hrvaticu u Tuzli lajlajhilajlaj! Biće Bosne graDŽanske! Alahuegber! Haha čede
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 21:16 |
|
|
Pusti svinjetinu, jel ona Mirzetu pravi sirnicu ili burek sa sirom?
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 21:16 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10861 Lokacija: No Country for White Men
|
Jak bojkot nema šta.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Zagrebčanka Ana pravi Božićne kolače Mirzetu bez svinjske masti Postano: 25 pro 2021, 21:18 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Jak bojkot nema šta. A u ***, jel moguce da je i ovo u politici. Niste normalni.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 50 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|