Naslov: Re: AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak
Postano: 27 pro 2021, 15:25
Naša Kvačica je napisao/la:
Citat:
AV uživo u NP muslimanima ulaže 2 milijarde eura u Sandžak
Kakva budala.
teranova je napisao/la:
@tema
Neka ulaže, i treba da ulaže, da ne bude kao da je vreme stalo. Kad ne ulaže - uaaa, samo Bg gradite, kad ulaže opet ne valja. Koji vam je?
A muslimani će biti zahvalni i cijeniti što ih je Srbija pazila i mazila. Neće to iskoristiti da ojačaju i zabiju nož u leđa kada budu jači.
U Raškoj oblasti ne žive samo muslimani, čudi me da ne znaš. Pa i da žive samo oni, šta s tim. To je Srbija i sve dok su lojalni građani iste, neće biti problema.
Postano: 27 pro 2021, 15:28
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
Vučić gradi put kroz Pešter ,koji 90%prolazi kroz muslimanska sela . Lepo bogami srpska sela prazni ,a njihova održava ( a prazni ih time što će sprovesti autoput kroz baliyska sela) Duga Poljana ,Draževiće ,Raškoviće,Ćetanoviće pa tek onda kroz dva srpska sela Budjevo i Boljare . Tako su zeleni tražili . Samo u njihovim školama će biti bazeni i streljane
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Postano: 27 pro 2021, 15:32
teranova je napisao/la:
Kakva budala.
A muslimani će biti zahvalni i cijeniti što ih je Srbija pazila i mazila. Neće to iskoristiti da ojačaju i zabiju nož u leđa kada budu jači.
U Raškoj oblasti ne žive samo muslimani, čudi me da ne znaš. Pa i da žive samo oni, šta s tim. To je Srbija i sve dok su lojalni građani iste, neće biti problema.
Ako ti sama ne vidiš problem onda ni meni ne smeta.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1201 of 2558 - 46.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Postano: 27 pro 2021, 15:54
teranova je napisao/la:
Ako ti sama ne vidiš problem onda ni meni ne smeta.
Da li treba da budu besni i zaostali? Valjda je cilj da osete da država vodi računa o svima, bez obzira na veru i naciju. Kod nas je tako.
Zavisi šta podrazumevaš pod termin lojalnost Meni su Mađari primer lojalnosti ,a muyage Država im ispuvanjava svaki hir a oni sve gori , harmijaši i dzamijaše , ma čist okot .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Postano: 27 pro 2021, 15:59
storarare je napisao/la:
Zavisi šta podrazumevaš pod termin lojalnost Meni su Mađari primer lojalnosti ,a muyage Država im ispuvanjava svaki hir a oni sve gori , harmijaši i dzamijaše , ma čist okot .
Podrazumevam sve što i ti. A država ne treba samo da daje nego i da reaguje na svako kršenje zakona i zloupotrebu poverenja. Nadam se da sam jasna.
Postano: 27 pro 2021, 16:51
Ispričavam se, samo nastavite, ne javljam se više obećavam.
Baki, selo gde se rodio Sveti Sava nije imalo:
-status, vodovod, put, prikljucak, nista.
Dakle ne pravi se to samo za Muslimane, ali evo vec 3 decenije to funkcionise, oni se prave da su zahvalni, mi se pravimo da nam je stalo, i to tako ide bez ikakvih problema i trzalica.
Nisi cuo nikog iz Raske oblasti da kenja i spamuje o SPC-u tokom litija u CG, kao sto si slusao u svim ostalim delovima ex-Yu, pa i u vasem.
Nisi cuo nikoga iz Raske oblasti, da vristi oko Republike Srpske, da u ovom turbulentnom periodu po Srbe preko Drine, oni prave politicke diverzije i manipulativne provokacije za racun Sarajeva. Tisina. Muk.
Aidu Corovic ne racunam, posto ona zivi u Beogradu, i prvi je Muslimani u Raskoj ne smatraju svojom na bilo koji nacin, pa ni komsijski.
Srbi i Muslimani u samom gradu su svi pobratimi i prijatelji. Mnogo jace nego u BiH tokom Juge, jer ih muce isti problemi a to nisu nacionalni.
Nama je strateski bitan taj region, i zbog Kosmeta, i zbog Crne Gore, da ne pricam o kulturnoj zaostavstini Stare Raske koja je najstarija u Srbiji.
Druga je stvar sto je AV za razliku od Dodika za saradnju sa Bosnjama pre Hrvata, i to moze da bude problem, ali tesko da ce doci do neceg slicnog u buducnosti svakako.
Jbg kad ste mu spalili 3 puta porodicnu kucu, logicno je sto je u tom fazonu, koliko god meni smetao taj njegov gas.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
Postano: 27 pro 2021, 17:10
Tankosic je napisao/la:
Ispričavam se, samo nastavite, ne javljam se više obećavam.
Baki, selo gde se rodio Sveti Sava nije imalo:
-status, vodovod, put, prikljucak, nista.
Dakle ne pravi se to samo za Muslimane, ali evo vec 3 decenije to funkcionise, oni se prave da su zahvalni, mi se pravimo da nam je stalo, i to tako ide bez ikakvih problema i trzalica.
Nisi cuo nikog iz Raske oblasti da kenja i spamuje o SPC-u tokom litija u CG, kao sto si slusao u svim ostalim delovima ex-Yu, pa i u vasem.
Nisi cuo nikoga iz Raske oblasti, da vristi oko Republike Srpske, da u ovom turbulentnom periodu po Srbe preko Drine, oni prave politicke diverzije i manipulativne provokacije za racun Sarajeva. Tisina. Muk.
Aidu Corovic ne racunam, posto ona zivi u Beogradu, i prvi je Muslimani u Raskoj ne smatraju svojom na bilo koji nacin, pa ni komsijski.
Srbi i Muslimani u samom gradu su svi pobratimi i prijatelji. Mnogo jace nego u BiH tokom Juge, jer ih muce isti problemi a to nisu nacionalni.
Nama je strateski bitan taj region, i zbog Kosmeta, i zbog Crne Gore, da ne pricam o kulturnoj zaostavstini Stare Raske koja je najstarija u Srbiji.
Druga je stvar sto je AV za razliku od Dodika za saradnju sa Bosnjama pre Hrvata, i to moze da bude problem, ali tesko da ce doci do neceg slicnog u buducnosti svakako.
Jbg kad ste mu spalili 3 puta porodicnu kucu, logicno je sto je u tom fazonu, koliko god meni smetao taj njegov gas.
Kako ne pa enis imanoglu je u skupštini pre neki da n izjavio da je Republika Srpska nastala na đenosajdu Pa pogledaj šta piše esad rahić , inače rasimov trbuhozborac dzamijaši i harmiaši na max i sanjari da Republika Srpska nestane . Stoki ne treba ništa davati , nego im i ove privilegije smanjivati .
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.