|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 103 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Merhametliju preusmerilo za Srbiju Postano: 30 pro 2021, 20:54 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa šta bi bilo da te preusmjere umjesto na Gradišku da moraš u Sisak?  Je li bi divljao tko ovaj? Vidi se da slabo znaš puteve. U tom slučaju išo bi na Petrinju i Kostajnicu.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Merhametliju preusmerilo za Srbiju Postano: 30 pro 2021, 21:00 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Piša vam se po RS.
Rekoh vam ja preobučeni ujo.
Daj svrati u BL 9.1.Dozvoliću da mi platiš piće,zauzvrat ću hvalit Sljeme i Bijelolasicu. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Merhametliju preusmerilo za Srbiju Postano: 30 pro 2021, 21:03 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Južina. Ništa od Bosne do daljnjeg.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Merhametliju preusmerilo za Srbiju Postano: 30 pro 2021, 21:06 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Južina. Ništa od Bosne do daljnjeg. Nema ni na Bijelolasici snijega ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Merhametliju preusmerilo za Srbiju Postano: 30 pro 2021, 21:09 |
|
|
|
Nema ga skoro nigdje u RH osim na Zavižanu malo i umjetnog na Sljemenu.
Na Bjelolasici već godinama liftovi ne rade. Ako išt afali RH to su naše HB planine.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Merhametliju preusmerilo za Srbiju Postano: 31 pro 2021, 11:29 |
|
|
|
Neki muslići i dalje šire ono sestru mu silovali bla, bla... iako je iz više izvora demantirano.
Kad džamija nešto kaže, džaba ti istina...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
useless
|
Naslov: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 13:09 |
|
|
Posljednje dane je obiljezila vijest da je jedan musliman izazvao incident u avionu koji je presumjeren iz Tuzle za Beograd. Nakon sto je saznao da avion ide u Srbiju doticni je pokusao oboriti avion otvaranjem vrata. Vrlo brzo nakon toga iz muslimanske kuhinje je izasla vijest da su ga u ratu zatocili srbi, silovali mu sestru, koja je pocinila samoubojstvo. Medjutim evo sestre javila se iz Amerike i kaze da nemaju nikakve veze s ratom. https://poskok.info/javila-se-sestra-pu ... epoznajem/Citat: Dodala je da sa Srbima nisu imali problema dok su živjeli u Bosni i Hercegovini. Pritom je demantirala navode da je Imamović sudjelovao u ratu. Kaže da je on u Dansku otišao 1990. Sto je s tim ljudima i njihovom morbidnom opsjednutoscu ratom, znaci njihov prvi instinkt je bio da sebi u glavi izreziraju film o ratnoj tragediji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 15:16 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48148 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
I ovdje na forumu su postavljali propagandne tekstove da je bio u logoru a Musliman zbrisao u Dansku prije rata.
Zato što misle da ratnim kreditom mogu opravdati sve ili je u pitanju psihički bolesnik ako ništa.
I to njihovi mediji objavljuju hladno, beogradski mediji s početka devedesetih ne mogu se pohvaliti ovakvom propagandom.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 15:20 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
|
Ja sam mislio da je bio u ratu. Da je klao ili silovao, pa se bojao da ga čeka optužnica. To mi je bilo jedino razumno objašnjenje za onako luđačko ponašanje.
Ipak, bio sam u krivu, u pitanju je islamski terorizam.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 15:23 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 7050 Lokacija: Izvan sebe
|
|
Tipican primjer njihove takije. Nikada nisu krivi ili uvijek imaju razloga da nesto extremno urade. I uvijek kao pojedinacan ispad. A kada se vozi autobusom za sarajevo cim se prode RS nema kakvim pogrdnim imenima i sa kakvom mrznjom govore o srbima. U ratu dok smo bili saveznici zvali su nas ustasama i fasistima. To sam dosta puta licno u sarajevu cuo kada je hvo isao ili se vracao sa crte.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 16:02 |
|
|
|
Teški bolesnici. Za sve su krivi njihovi političari,mediji,novinari. Predpostavljam da je tako bilo i ranije samo se nije znalo.Sada zahvaljujući modernom dobu i tehnologijama svet je na dlanu. Sve se vidi. Trenutno. Došli su do tačke gde se više neće moći rešiti nekakvom manjom vojnom intervencijom i raspadom zajednice sa njima. Ovo stvarno mora da se isporuči za Tursku. Radi mira i stabilnosti
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 16:06 |
|
|
|
Jel on uavršio u pritvoru u Srbiji ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 16:07 |
|
|
|
Ja više nemam želju da komuniciram sa njima ni ovde na forumu. Nema se šta reći niti me zanima šta oni imaju da kažu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 16:08 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Jel on uavršio u pritvoru u Srbiji ? Ja ne znam a i nije mi ni važno.Neka ga oslobode.Dovoljno je sam sebe unakazio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Harezm
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 16:23 |
|
|
Samo je jedna stvar upitna, a to je uzrok tih izmišljotina: 1) muslimani se svjesno služe lažima jer su odvratni i jer ne poznaju nikakav moral 2) muslimani zaista vjeruju u svoje laži, što znači da su kolektivno poludjeli i da ih se treba poslati na terapiju, pomoći jadnim ljudima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 16:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Lovačke genocidne priče.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 16:36 |
|
|
Harezm je napisao/la: Samo je jedna stvar upitna, a to je uzrok tih izmišljotina: 1) muslimani se svjesno služe lažima jer su odvratni i jer ne poznaju nikakav moral 2) muslimani zaista vjeruju u svoje laži, što znači da su kolektivno poludjeli i da ih se treba poslati na terapiju, pomoći jadnim ljudima  Pa upravo je tako i bilo. A što se tiče pomoći. Ko hoće neka im pomaže. Нас то не интересује.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
elit star
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 16:41 |
|
|
|
Vi Hrvati morate da se držite jednog pravila. Ako ne znaš kako da postupiš,odlučiš,uradiš bilo šta,pogledaj kako su postupili,odlučili,uradili-Srbi.I tako uradi. Ovo kazem bez ikakve loše namere i ozbiljan sam. Naravno da vi imate neke dobre poteze,međutim...No,no,no..mnogo toga još mora da se uči.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gang_moslavina
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 16:43 |
|
Pridružen/a: 19 ruj 2021, 20:55 Postovi: 952 Lokacija: Herceg-Hrvatska
|
Harezm je napisao/la: Samo je jedna stvar upitna, a to je uzrok tih izmišljotina: 1) muslimani se svjesno služe lažima jer su odvratni i jer ne poznaju nikakav moral 2) muslimani zaista vjeruju u svoje laži, što znači da su kolektivno poludjeli i da ih se treba poslati na terapiju, pomoći jadnim ljudima  Citat: Ketman, odnosno takija (što na arapskom znači „obezbediti zaštitu”), daje pravo muslimanu da krši sve verske zabrane.
Kuran kaže da će Alah ceniti svakog muslimana po tome šta mu je u srcu, a ne šta mu je na jeziku. Ovo učenje je dalo verski legitimitet shvatanju da musliman ima pravo da laže, koristi mimikriju i skriva svoje verovanje u situaciji kada se oseća ugroženim zbog svog verovanja. https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9A%D ... 0%B0%D0%BD
_________________ 2013. Katolika prema Crkvi: 432 177 Katolika prema popisu: 536 333 (razlika 24.1%)
2021. Katolika prema Crkvi 344 639 344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
erosahuma
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 16:45 |
|
|
|
Klasična takija na koju ne znam tko više pada...
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
| Vrh |
|
 |
|
babo
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 16:50 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Jel on uavršio u pritvoru u Srbiji ? Jest, saslušan pa pušten, stvar predate Danskoj čiji je on državljanin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BNP
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 17:11 |
|
|
|
Nepotrebno skretanje pažnje na čovjeka koji je neuspješno pokušao dobiti preglede i followere na TikToku.
_________________ Sporazum Čović-Vučić donosi Hrvatima u BiH novi Izborni zakon.
Prije: Muslimani su hrvatsko cvijeće. Danas: Muslimani su evropsko cvijeće. EU = NDH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 17:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Muslimana 1 milijun, a toliko incidenata prave, prema svim susjedima.
Neće se to dobro završiti, za nekoga.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gazda
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 17:28 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3986 Lokacija: Stolni grad
|
|
U muslimana vrijedi presumpcija krivnje dok se ne dokaže suprotno, ti si genocidaš i ustaša dok ne dokažeš suprotno, njihov problem i odakle dolazi sva ta ludost je što nama nije stalo njima išta dokazivati i to ih najviše frustrira.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Nove muslimanske izmisljotine, divljak iz aviona za Beograd nema veze s ratom Postano: 02 sij 2022, 17:41 |
|
|
|
Genocidne bajke i genocidne priče za djecu.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|