|
|
Stranica: 58/75.
|
[ 1867 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
turbotakija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 pro 2021, 10:12 |
|
|
Drzava ovo polako ali sigurno - kao sto sam ja jos prije godinu dana rekao da ce biti, da mora biti, da je automatizam, shvata za ozbiljno, tj. kao objavu rata jednog dijela stanovnistva. I to ce biti sve gore i gore.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 20 pro 2021, 10:17 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8379 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
turbotakija je napisao/la: Drzava ovo polako ali sigurno - kao sto sam ja jos prije godinu dana rekao da ce biti, da mora biti, da je automatizam, shvata za ozbiljno, tj. kao objavu rata jednog dijela stanovnistva. I to ce biti sve gore i gore. Pitanje je samo kome je potencijal rasta veći; cijepljenima ili necijepljenima.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 29 pro 2021, 23:35 |
|
|
Carinik me na ulazu u Sloveniju nije ni pitao za COVID potvrdu, bit ce kad ocita putovnicu vidi jesam li cijepljen.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 30 pro 2021, 19:41 |
|
|
Presao iz Slovenije u Madjarsku bez ikakvih ogranicenja, uopce nema granicne kontrole. Madjarska je skroz otvorena.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 30 pro 2021, 20:37 |
|
|
Ja otkad sam se cjepivo samo cujem negativne vijesti o vakcini. Svi slučajevi o kojima sam cuo a da su imali neg posljedice nisu bili u medijima, sto znaci da vecinu zataskavaju. Gadi mi se sve skupa.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 31 pro 2021, 00:27 |
|
|
Moja prvotna odluka je bila cekanje, rekoh da prvo vidim kakav će utjecaj vakcine biti kod ostalih. Al evo, nakon godinu dana nijedna opcija me nije čvrsto privukla k sebi...
Za "regularne" medije ne postoje nikakve nuspojave, nit ikakve mane u cjepivu dok raznim drugim kanalima primam informacije kako je to veliko smeće,mozda i pokus na stoki. Tako da sam pročitao o masovnim pobacajima cijepljenih žena u Kanadi, sterilnosti itd...
Ovdje na forumu , svaka strana nateze prema sebi. Svaka sa određenom ali ne uvjerljivom argumentacijom...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 31 pro 2021, 00:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25736 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Diablo je napisao/la: Moja prvotna odluka je bila cekanje, rekoh da prvo vidim kakav će utjecaj vakcine biti kod ostalih. Al evo, nakon godinu dana nijedna opcija me nije čvrsto privukla k sebi...
Za "regularne" medije ne postoje nikakve nuspojave, nit ikakve mane u cjepivu dok raznim drugim kanalima primam informacije kako je to veliko smeće,mozda i pokus na stoki. Tako da sam pročitao o masovnim pobacajima cijepljenih žena u Kanadi, sterilnosti itd...
Ovdje na forumu , svaka strana nateze prema sebi. Svaka sa određenom ali ne uvjerljivom argumentacijom... Pusti ti tu filozofiju nego reci jesi li se cijepio ili ne? Ako nisi onda si jasno i konkretno zauzeo antivaxer poziciju.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 31 pro 2021, 01:06 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Diablo je napisao/la: Moja prvotna odluka je bila cekanje, rekoh da prvo vidim kakav će utjecaj vakcine biti kod ostalih. Al evo, nakon godinu dana nijedna opcija me nije čvrsto privukla k sebi...
Ovdje na forumu , svaka strana nateze prema sebi. Svaka sa određenom ali ne uvjerljivom argumentacijom... Pusti ti tu filozofiju nego reci jesi li se cijepio ili ne? Ako nisi onda si jasno i konkretno zauzeo antivaxer poziciju. Ma naravno da se nisam cijepio. Sve danas ću, sutra ću i tako prodje godinu dana
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 31 pro 2021, 08:08 |
|
|
ccc
Privitak/ci: |
1a.jpg [ 46.53 KiB | Pogledano 2158 put/a. ]
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 31 pro 2021, 11:15 |
|
|
Meni je najbolje kad strahovi u odnosu na cjepivo dolaze od osoba koje puše, piju, hrane se nezdravo... Dakle, svakodnevno rade stvari koje su stotinama puta rizičnije, ali kad god netko u njihovoj okolini umre, komentar je "sigurno je bio cijepljen". Nisam za obvezno cijepljenje niti za prisiljavanje, ali meni osobno je odbijanje cijepljenja zbog straha jednako kao kad bi netko rekao da se nikada u životu neće voziti autima, autobusima, vlakovima... jer ga je strah da će stradati u prometnoj. Rizici su tu negdje.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 31 pro 2021, 11:20 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Nikad zdraviji ljudi oko mene. Virusne infekcije su često okidač i za druge bolesti ili čak uzrok.
Mjere i cjepivo ipak daju neke rezultate, ne samo kod korone. Recimo samo smanjenje broja bolesnih ljudi u raznim čekaonicama ambulanti sigurno smamjuje smrtnost.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 01 sij 2022, 19:42 |
|
|
Presao iz Madjarske u Srbiju, opet me nitko nije ni pitao ni za kakvu potvrdu. Tri drzave bez teskoca.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 sij 2022, 16:31 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Drzava ovo polako ali sigurno - kao sto sam ja jos prije godinu dana rekao da ce biti, da mora biti, da je automatizam, shvata za ozbiljno, tj. kao objavu rata jednog dijela stanovnistva. I to ce biti sve gore i gore. Pitanje je samo kome je potencijal rasta veći; cijepljenima ili necijepljenima. Necijepljenima jer nakon 12, ne 9, ne 6 miseci vise se ne racunas pod cijepljene. Ko se do sad nije cijepija vise nema smisla ni da se cijepi jer cjepiva nemaju neki ucinak kontra omikrona a ionako je prehlada ka i prijasnji koronavirusi i ne trosi puno pluca vec se zadrzi u bronhima. Glavni razlog zasto je covid19 ubija je zbog ostecenja pluca unutar kojih se najvise razmnozava a omikron se razmnozava skoro iskljucivo u bronhima. Zato je blazi, ljudi se ne testiraju, imaju lagani bronhitis, stalno lagano kasljuckaju i izbacuju ogromne kolicine virusa. Taj virus onda se odmah hvata za bronhe, tu se odma razmnozava i ne ceka dugo da bude u plucima di je imunitet jaci, nekad toliko jak da unisti pluca.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 sij 2022, 22:39 |
|
|
dunno je napisao/la: Meni je najbolje kad strahovi u odnosu na cjepivo dolaze od osoba koje puše, piju, hrane se nezdravo... Dakle, svakodnevno rade stvari koje su stotinama puta rizičnije, ali kad god netko u njihovoj okolini umre, komentar je "sigurno je bio cijepljen". Nisam za obvezno cijepljenje niti za prisiljavanje, ali meni osobno je odbijanje cijepljenja zbog straha jednako kao kad bi netko rekao da se nikada u životu neće voziti autima, autobusima, vlakovima... jer ga je strah da će stradati u prometnoj. Rizici su tu negdje. meni je takav isti strah bio čudan i kad se poajvio COVID. Ono, imaš bolest koju minimalno 99% ljudi preživi, ali ti koji piješ, pušiš, dereš i yebeš se okolo se odjednom toga bojiš. s druge strane, strah od cijepiva je u ovom slučaju primarno motiviran strahom od LJUDI koji ga naturaju. to je nepovjerenje u njihove dobre namjere, jer su to ljudi koji imaju loš track-record. jedan pfizer je najkriminalnija korporacija koja postoji, a da nije zabranjena. rizici ovog cijepiva se sustavno podcijenjuju, namjerno, iz lobističkih razloga. sve zemlje su u erama masovnog cijepljenja imale znatan skok ukupne smrtnosti od uzroka nevezanih s COVIDom, naročito srčanog udara. kad se tome doda u obzir i činjenica da je zaštita od cjepiva nekoliko mjeseci po dozi, odnosi koristi i šteta su za ovo cijepivo prilično NEGATIVNO za većinu populacije. svaka doza nosi novi rizik, a za većinu, ogromnu većinu ljudi je COVID i prije cijepiva bio prehlada. realno je za osobe ispod 50 godina, primiti 3-4 doze ovoga dreka veći rizik od zraze COVIDom necijepljen. za ljude koji su preboljeli COVID je korist od cijepiva ravna nuli. ogromni su lobistički interesi iza ovoga.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 02 sij 2022, 22:46 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Ja otkad sam se cjepivo samo cujem negativne vijesti o vakcini. Svi slučajevi o kojima sam cuo a da su imali neg posljedice nisu bili u medijima, sto znaci da vecinu zataskavaju. Gadi mi se sve skupa. s jedne strane je logično da se zataškuju, jer vlasti se vode onom logikom da bi izlazak takvih informacija u javnost odgovorio mnoge ljude od cjepljenja, koje oni smatraju da nosi više koristi nego mogućih šteta. no s druge strane, ta računica ne važi za sve ljude, posebno ne otkad smo saznali d azaštita od cijepiva traje par mjeseci po dozi. no, medicina je danas općenito pod jakim utjecajam farmakologije, a sada i mediji i politika, i sa svim farmakološkim proizvodima se općenito pretjeruje. možemo to zvati korupcijom, lobiranjem, kako god, ali svakako stoji da je jako teško biti financirani znanstvenik ako tvoja istraživanja ne pokazuju da su novi proizvodi sve super i sve za pet. dovoljno je uzeti u obzir da su nas prije pola godine uvjeravali da će dvije doze pružati trajnu zaštitu, posebno od umiranja, a sada negdje već cijepe četvrtom dozom i 25% umrilih je cijepljeno. praksa stalno pokazuje za farmakološke proizvode više loših i manje dobrih strana nego studije pokazuju. zašto? zbog para.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 03 sij 2022, 18:45 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Sta se bunite, ako umrete nikakva steta
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 03 sij 2022, 22:44 |
|
|
DrMag je napisao/la: Sta se bunite, ako umrete nikakva steta to sam ja rekao još u ljeto 2020. živjela Švedska i BIH
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 04 sij 2022, 10:26 |
|
|
Ja jedva čekam treću dozu visokokvalitetnog i skupog Pfizera!
Biće Treći!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 04 sij 2022, 10:29 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ja jedva čekam treću dozu visokokvalitetnog i skupog Pfizera!
Biće Treći! Statistika zaraženih omikronom njemačkog RKI od 30.12.2021: - 68,6% dva puta cijepljeni- 27% tri puta cijepljeni- 4,4% necijepljeni.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 04 sij 2022, 10:35 |
|
|
Nebitno je moj Mar-kane koliko je zaraženih. Bitno je koliko je hospitaliziranih i umrlih.
Nitko pismen se ne cijepi da ne bi dobio Covid. Znamo da Cjepivo ne štiti od zaraze već od težih oblika bolesti.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 04 sij 2022, 10:43 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Nebitno je moj Mar-kane koliko je zaraženih. Bitno je koliko je hospitaliziranih i umrlih.
Nitko pismen se ne cijepi da ne bi dobio Covid. Znamo da Cjepivo ne štiti od zaraze već od težih oblika bolesti. Zašto onda puštaju cijepljene da hodaju i šire zarazu, i još to nazivaju "misli na druge"?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 04 sij 2022, 10:57 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Dva poznanika, jedan 1980., cijepio se u Bosni, dobio moždani i umro, imao je nekih mentalnih poteškoća ali tjelesno super zdrav i vitalan. Drugi 1974. nije se cijepio, sašila ga korona, pun je ugrušaka i sad ga spašavaju od plućne embolije, navodno su mu neki već u plućima. Sve u zadnja 2 tjedna. Ova cura je isto umrla od korone, nisu se htjeli cijepit, O.K. bila je invalid od 7. godine ali ipak: https://www.vecernji.hr/vijesti/preminu ... on-1543114Ne valja sa, ne valja bez.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 04 sij 2022, 10:59 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Nebitno je moj Mar-kane koliko je zaraženih. Bitno je koliko je hospitaliziranih i umrlih.
Nitko pismen se ne cijepi da ne bi dobio Covid. Znamo da Cjepivo ne štiti od zaraze već od težih oblika bolesti. ako se radi o miokarditisu, moždanom udaru, trombozi i plućnoj emboliji, onda je ovo cijepivo prilično veliki asistent u postizanju težeg oblika bolesti. No s druge strane, činjenica da se omicronom VIŠE zarazuju cijepljeni nego necijepljeni, pokazuje da je stečeni imunitet koji ima većina necijepljenih efektivnija zaštita- U Njemačkoj je 30% ljudi necijepljeno, a samo 4% ih ima među neovozaraženima omicronom.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 04 sij 2022, 11:04 |
|
|
..zahvalimo se grmoji panjini bulju mostu i ostalim ravnozemljašima na uspješno provedenoj akciji hvatanja korone...naravno ne triba zaboravit posebne zasluge bračnom paru raspudiću čuvenim ravnozemljašima..
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hoćete li se cijepiti (vakcinisati) kada dođe cjepivo protiv Koronavirusa? Postano: 04 sij 2022, 11:05 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Dva poznanika, jedan 1980., cijepio se u Bosni, dobio moždani i umro, imao je nekih mentalnih poteškoća ali tjelesno super zdrav i vitalan. Drugi 1974. nije se cijepio, sašila ga korona, pun je ugrušaka i sad ga spašavaju od plućne embolije, navodno su mu neki već u plućima. Sve u zadnja 2 tjedna. Ova cura je isto umrla od korone, nisu se htjeli cijepit, O.K. bila je invalid od 7. godine ali ipak: https://www.vecernji.hr/vijesti/preminu ... on-1543114Ne valja sa, ne valja bez. iako je svaki čovjek indivdua i reagira različito, neke statistike postoje. osobama starijim od 40 dobro se cijepiti, ako već nisu imali covid. osobama starijima od 65 dobro se cijepiti čak i ako su već preboljeli COVID, s jednom dozom. ostalima je cijepljenje veća šteta nego korist, U PROSJEKU. cijepljenje svih ljudi s ne znam koliko doza je budalaština i dovest će do još većeg širenja antivaxerstva nakon ove pandemije
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|