|
|
Stranica: 12/20.
|
[ 489 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 03 sij 2022, 23:45 |
|
|
weasel je napisao/la: divizija je napisao/la: nikad je jako dugo razdoblje.
Postojao je jedan momentum u kojemu ljevica još nije bila u totalnom knockdownu, a desnica je grizla HDZ.
sada kad je HDZ ljevicu sve na svoje satelite u 10 frakcija, ima na srednji rok lijepu budućnost.
S druge strane, Hvratska nema, ali pih, yebeš to, važan je HDZ, ko yee Hrvatsku
Pao si u depresiju Divizija, ne valja to. Ljevica je sutra na steroidima da ih povede netko tipa Zokija ili čak on osobno. Čisto sumjam da će on na pantovčaku tek tako gledati još jednu HDZ vladu a laje protiv njih dan noć. ..ti nista ne kuzis tvoj idol novi tek moze pokusat 2028..teoretski ne moze prije..ajde spavat..
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 03 sij 2022, 23:46 |
|
|
weasel je napisao/la: Pao si u depresiju Divizija, ne valja to.
Ljevica je sutra na steroidima da ih povede netko tipa Zokija ili čak on osobno.
Čisto sumjam da će on na pantovčaku tek tako gledati još jednu HDZ vladu a laje protiv njih dan noć. nisam ja depresivan, ja sam iskusan i realan. svijet nije lalaland. Ljevica je potpuno obesmislena, malo je Možemo prdnuo na lokalnim, već su se ispuhali jer su sposobni ko Mujo inžinjer i istovremno radikalni. Plenki ih uništava i taktikom oko Covida, gdje on uvodi blagu represiju,a oni buale hoće još žešću. Nema od njih kruha, i srećom da nema. To je HDZov švedski stol. Zoki je totalno izvan njihove lige, oni ga više nisu ni u stanju pratiti.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 03 sij 2022, 23:47 |
|
|
laganini je napisao/la: ..lasica ugledaj se na diviziju ako ovako nastavi saljem mu stranačku iskaznicu..ti se jos koprcaš al neces dugo.. hvala, ali imam s čime ložiti vatru
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 04 sij 2022, 01:32 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Laganini vam ima na jednom muslimanskom forumu 16 000 upisa .
Eto da znate , slušajte ga s dozom opreza .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 04 sij 2022, 05:27 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Velebit je napisao/la: Vjv bi se moralo ic na kurikularnu reformu i primanje refugees Ja onda prvi glasam za HDZ. To sve vec, samo polako i postepeno uvodi HDZ. Isto ka sta je uvea 103,000 imigranata a mediji nisu ni pisnili, isto tako radi i druge stvari koje ti ne znas jer ne slusas sjednice vlade i saborskih odbora za odredena pitanja. Da sutra Mozemo! osvoji 51% saborskih mandata nebi mogli nista sprovest jer bi ih HDZovi kadrovi u institucijama i na lokalnim razinama spricavali u svakom koraku. Isto bi bilo i da Most dode na vlast, cak i da je vojni udar, opet su institucije, sudstvo, lokalne uprave, drzavne kompanije i birokracija leglo HDZovih kadrova, nebi provodile zelje ni vojne junte dok ih ne makne iz tih institucija. Stoga, ne boj se ti formalne vlasti, nema ona prave konce moci. Isto ka sta ni Trump nije moga bas nista od svog programa provest jer u birokraciji nema svoje ljude. Dakle HDZovi kadrovi vrlo ucinkovito guraju RH na livo jer zapravo provode HDZov program. Isto se nebi dogadalo s sirokom koalicijom u vladi. Prvo bi bile razne blokade da se uopce namisti nove ljude na brojne institucije, onda bi se u tim institucijas middle managment pobunia, pocea kopat sve moguce opcije koje imaju po ugovorima itd. To bi bila duga i gorka borba. No ipak, bila bi pobjeda zajamcena jer znamo da iz Brisela a ni u medijima nikad ne udaraju na livo. Iskljucivo na desno. A azilante i kurikulum se moze maknit iduci mandat kad se oslobodi 30% glasackog tila i 40% mandata pravoj desnici. Tako ce ic ako HDZ ukrade referendum. Jbg kad si stiran u kut.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 04 sij 2022, 05:29 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Laganini vam ima na jednom muslimanskom forumu 16 000 upisa .
Eto da znate , slušajte ga s dozom opreza . On predstavlja HDZ. Ne znan zasto radis osobni napad na njega, da mu recu nesto drugo da govori, to bi radia. Njegovi osobni stavovi su vidljivi na drugin temama. drustvo-psihologija-filozofija/kako-biti-desnicar-zapadne-uljudbe-t19036.htmlProblem nisu osobni stavovi HDZovaca vec sta svjesno vode zemlju u libtardiju, ZNAJUCI sta rade. Dakle ne radi se o stavovima vec karakteru ljudi.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 04 sij 2022, 10:17 |
|
|
Velebit je napisao/la: Problem nisu osobni stavovi HDZovaca vec sta svjesno vode zemlju u libtardiju, ZNAJUCI sta rade. Dakle ne radi se o stavovima vec karakteru ljudi. samo što nisu takvi samo oni, takva je i populacija u prosjeku.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 04 sij 2022, 13:43 |
|
|
divizija je napisao/la:
nisam ja depresivan, ja sam iskusan i realan. svijet nije lalaland.
Ljevica je potpuno obesmislena, malo je Možemo prdnuo na lokalnim, već su se ispuhali jer su sposobni ko Mujo inžinjer i istovremno radikalni. Plenki ih uništava i taktikom oko Covida, gdje on uvodi blagu represiju,a oni buale hoće još žešću.
Nema od njih kruha, i srećom da nema. To je HDZov švedski stol.
Zoki je totalno izvan njihove lige, oni ga više nisu ni u stanju pratiti. Tvoji komentari su uvijek bili bez uljepšavanja istine, to stoji. Hoću reći da nam nema koristi od kmečanja. HDZ je uvijek bio ovakav, od dana osnutka su uništavali ostale stranke subverzijom, infiltracijom, provokatorima, i izbornom supresijom kao temeljem izborne pobjede. To je komunistička stranka, partija u punom smislu te riječi,s komunističkim metodama funkcioniranja. Srećom, imamo 50 godina iskustva kako se otarasiti komunista u svijetu...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 04 sij 2022, 13:44 |
|
|
laganini je napisao/la: ..lasica ugledaj se na diviziju ako ovako nastavi saljem mu stranačku iskaznicu.. ti se jos koprcaš al neces dugo..
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 04 sij 2022, 13:58 |
|
|
weasel je napisao/la: Tvoji komentari su uvijek bili bez uljepšavanja istine, to stoji.
Hoću reći da nam nema koristi od kmečanja.
HDZ je uvijek bio ovakav, od dana osnutka su uništavali ostale stranke subverzijom, infiltracijom, provokatorima, i izbornom supresijom kao temeljem izborne pobjede.
To je komunistička stranka, partija u punom smislu te riječi,s komunističkim metodama funkcioniranja. Srećom, imamo 50 godina iskustva kako se otarasiti komunista u svijetu... gle, osnvi problem nije u HDZu, problem je što su strani okupatorski mediji i općeito sklonost Hrvata slijepom slijeđenu europskih trendova doveli do nacionalne lobotomizacije Hrvata. Recimo, u stanju najvećeg nacionalnog transa polsije rata, pokojni Bandić se usudi na dočeku srebrnih nogometaša iskopčati mikrofon pjevaču kojeg su zatražili. pola milijuna ljudi reagira tako da se raziđe kući. Da smo mi narod, taj dan bi bio rastrgan, ne bi čekao plavu kombinaciju da ga pokopa. Naša populacija je lobotomizirana, ovo o čemu mi pišemo ovdje zanima promile ljudi. Za većinu ljudi je jedina tema koliko se gdje zarađuje. Da bude referendum o pripojenju Njemačkoj, glatko bi prošao, odrekli bi se i Boga i jezika i predaka za par sto eura mjesečno. Ne zamajavaj se Lasice, Hrvati su u prosjeku dnas antinacija. antiprimjer nacionalizma. Ni jedna europska nacionalistička opcija nas ne doživljava za ozibljno, smatraju nas soroševskim podguznim muhama, što i jesmo. Odričemo se vlastitog naroda u BIH za soroševsko tepanje. Hrvate može spasiti samo veliku zaokret u samoj Europi, jer mi slijedimo trendove. Od nas samih, nema vajde. Mi smo kmeteki i očenašeki, domobran Jambrek i kumordinar Žorž.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 04 sij 2022, 14:07 |
|
|
divizija je napisao/la: gle, osnvi problem nije u HDZu, problem je što su strani okupatorski mediji i općeito sklonost Hrvata slijepom slijeđenu europskih trendova doveli do nacionalne lobotomizacije Hrvata.
Recimo, u stanju najvećeg nacionalnog transa polsije rata, pokojni Bandić se usudi na dočeku srebrnih nogometaša iskopčati mikrofon pjevaču kojeg su zatražili.
pola milijuna ljudi reagira tako da se raziđe kući.
Da smo mi narod, taj dan bi bio rastrgan, ne bi čekao plavu kombinaciju da ga pokopa.
Naša populacija je lobotomizirana, ovo o čemu mi pišemo ovdje zanima promile ljudi. Za većinu ljudi je jedina tema koliko se gdje zarađuje. Da bude referendum o pripojenju Njemačkoj, glatko bi prošao, odrekli bi se i Boga i jezika i predaka za par sto eura mjesečno.
Ne zamajavaj se Lasice, Hrvati su u prosjeku dnas antinacija. antiprimjer nacionalizma. Ni jedna europska nacionalistička opcija nas ne doživljava za ozibljno, smatraju nas soroševskim podguznim muhama, što i jesmo. Odričemo se vlastitog naroda u BIH za soroševsko tepanje.
Hrvate može spasiti samo veliku zaokret u samoj Europi, jer mi slijedimo trendove. Od nas samih, nema vajde. Mi smo kmeteki i očenašeki, domobran Jambrek i kumordinar Žorž.
Naravno da je osnovni problem u HDZ-u, si vidio kako je Francek poredo sve u špalir 90-ih. Sve što soroševci rade po Hrvatskoj je rezultat korumpiranosti i ucjenjenosti vodstva te stranke.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 04 sij 2022, 14:58 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Th1950 je napisao/la: Laganini vam ima na jednom muslimanskom forumu 16 000 upisa .
Eto da znate , slušajte ga s dozom opreza . klix?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 04 sij 2022, 15:04 |
|
|
Eto da znate , slušajte ga s dozom opreza . ...e super pa prolistaj moje teme i vadjenje masti...i uživaj... ne samo na jednom i uči se kako se bori za hrvatske interese u odnosu jedan na sto...
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 04 sij 2022, 15:41 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
da si normalan Hrvat koji ima svoj stav nakon 50 upisa bi dobio ban na tom forumu .
a ti napisao 16 000 , jesu li to muslimani postali tolerantini na forumima i u životu ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 04 sij 2022, 15:52 |
|
|
Th1950 je napisao/la: da si normalan Hrvat koji ima svoj stav nakon 50 upisa bi dobio ban na tom forumu .
a ti napisao 16 000 , jesu li to muslimani postali tolerantini na forumima i u životu ? budalesino tamo imam dožiovotni ban..zašto zbog čega je taj nakon više banova ...tema :slobodan praljak...tikvo bez pameti pa sarajka ti je napisala već jednom kad si konstatira da sam musliman al jebiga slabo kontaš...mučiš se dok razmišljaš...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 04 sij 2022, 15:55 |
|
|
Th1950 je napisao/la: da si normalan Hrvat koji ima svoj stav nakon 50 upisa bi dobio ban na tom forumu .
a ti napisao 16 000 , jesu li to muslimani postali tolerantini na forumima i u životu ? Čovjek im je valjda glumio maskotu HDZ botine pa ga ostavili za ukras.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 04 sij 2022, 16:01 |
|
|
weasel je napisao/la: Th1950 je napisao/la: da si normalan Hrvat koji ima svoj stav nakon 50 upisa bi dobio ban na tom forumu .
a ti napisao 16 000 , jesu li to muslimani postali tolerantini na forumima i u životu ? Čovjek im je valjda glumio maskotu HDZ botine pa ga ostavili za ukras. ...ma kako sve pogodiš čudo je da nisi umisto musavog penave na čelu dp..
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 09 sij 2022, 20:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60057 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 09 sij 2022, 21:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24044 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Most usisao DP. Već neko vrijeme se drže na dvoznamenkastim postocima.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 09 sij 2022, 23:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Vlasnik agencije musliman Agan Begić, u njegovoj anketi dakle Možemo, u ovom trenutku jedina muslimanima prihvatljiva stranka, dobija 50% više glasova nego kod drugih anketara.
Sasvim slučajno.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 09 sij 2022, 23:36 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Most je druga stranka u državi. Ove ankete bolje ne gledat. Beskorisno. Tko plati, tako pokažu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 10 sij 2022, 00:36 |
|
|
Ni SDP-ovci sami si ne bi dali 16,9%.
Eto ti muslimana u državi. Bitno da bi Junuz još Srba i muslića jer Poljaci i Slovaci manje valjaju. A ne mrze.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 10 sij 2022, 00:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Most je druga stranka u državi. Ove ankete bolje ne gledat. Beskorisno. Tko plati, tako pokažu. Pa sve ankete se tako rade. A Muslimani pokušavaju nabrijati Možemo da preteknu SDP.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 10 sij 2022, 00:41 |
|
|
al barem je most pretekao onaj tupi DP.
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Političke ankete [popularnost] Postano: 10 sij 2022, 15:13 |
|
|
Moramo se angažirati i pomoći hrvatakom SDP-u u borbi s muslimanskim Možemašima.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Novdan i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|