|
|
Stranica: 28/41.
|
[ 1023 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 12:47 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
HHerceg je napisao/la: DrMag je napisao/la: Djokovic se ponasa kao ilegalni migrant koji hoce u Njemacku. Zakoni i propisi neke drzave su jasni. Ako su rekli nema u AUS bez valjane potvrde, onda nema. Jbg i ja nisam sada bio na Mauricijusu, a trebao sam od 1 do 9.01.2022 biti. Pišeš gluposti. Idi uzgajaj blitvu
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 12:48 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Koji ilegalni migrant dobije vizu klaune?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 12:48 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
HHerceg je napisao/la: Koji ilegalni migrant dobije vizu klaune? Daj majmune, citaj sa razumijevanjem.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 12:52 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nije ga pozvala "Australija". Pozvao ga je organizator turnira, inače udruga, NVO. Ako ima sramote, to je za njih. Wikipedia Citat: Tennis Australia Limited is the governing body for Tennis in Australia. It is owned by Australian states and territories. The association organises national and international Tennis tournaments including the Australian Open, the Australian Open Series, Davis Cup, Fed Cup, ATP Cup and Australian Pro Tour. https://en.wikipedia.org/wiki/Tennis_Australia
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 12:54 |
|
|
DrMag je napisao/la: Daj majmune, citaj sa razumijevanjem. Pravila nisu jasna jer tijelo koje organizira turnir ni samo ne zna kako šta treba.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 12:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76714 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bez adhominem.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 13:04 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25714 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jel se provuče Djole?
Drago mi je da smo mi Jugoslaveni manje-više svi ujedinjeni u potpori Noletu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 13:19 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
Robbie MO je napisao/la: Ljudi su domaćini Grand Slam. Vječni domaćini, to je njihov grand slam.
Ima li jače od toga.
Njih nije ni briga tko osvaja. Pa domaćini su ga pozvali i jutros su čak ponovili da žele da on učestvuje na AO ove godine.
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 13:27 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
HHerceg je napisao/la: DrMag je napisao/la: Djokovic se ponasa kao ilegalni migrant koji hoce u Njemacku. Zakoni i propisi neke drzave su jasni. Ako su rekli nema u AUS bez valjane potvrde, onda nema. Jbg i ja nisam sada bio na Mauricijusu, a trebao sam od 1 do 9.01.2022 biti. Pišeš gluposti. Potpuno si u pravu. U Njemačku ulazi svaki dan stotine, možda hiljade ljudi bez ikakvih papira. Ni pasoša nemaju pa ih niko ne vraća. Važeća praksa kod teniskih turnira je da organizator sređiva sve papire što je kod Đokovića bio slučaj. Od ulaska u zemlju, preko Wild Card po potrebi, ponude smještaja itd., ako potvrdiš učešće.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 13:52 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Hoce li to vise pojeo sam sve kokice
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 14:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59960 Lokacija: DAZP HQ
|
turbotakija je napisao/la: Oni sve mogu oprostiti. I fudbal. I kosarku. Rukomet. O vatrepolima i pizdarijama da ne govorim. Tu im -itschies ne smetaju (-ic prezimena).
Ali tenis,..taaaaj TENIS, e tu bi najradje da gledaju ugladjenje liberalne ******** koje se dobro uklapaju u mainstream.
E vidis bas zato ce mi biti troduplo drago ako Djokovic tamo razvali. A hoce. Mogu zamisliti kako je sad ljut i nafuran, prkosan. ima li publike? nadam se da ne jer će se iživljavati.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 14:13 |
|
|
Vakseri opet odlijepili na ovoj temi.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 14:33 |
|
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 14:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 14:45 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Jel se provuče Djole?
Drago mi je da smo mi Jugoslaveni manje-više svi ujedinjeni u potpori Noletu. I meni! Jeste, mislim da se provuko. Da bi ga sad opet poceli jebavati bi i za te idiote bilo cak previse drkanja.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 14:48 |
|
|
Pa i da ga puste, dovoljno su ga sjebali što nije mogao da trenira svo ovo vreme. To je za sportiste na tom nivou izuzetno bitna stvar.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 15:25 |
|
|
Citat: KAOS U MELBOURNEU FOTO/VIDEO: SRBI PROZVALI AUSTRALCE USTAŠAMA, ULICAMA ODJEKUJE MITAR MIRIĆ, POLICIJA BACILA SUZAVAC...[size=150]Nevjerojatne scene iz Australije gdje navijači cijeli dan prosvjeduju za Novaka Đokovića https://sportske.zabranjeni.url/sn/tenis/t ... c-15143581Aussie rednecks vs. Srpske seljačine. Rezultat je tu negdje. Samo jedni imaju puno više para i zubiju u ustima.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 15:27 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: 1. goni antivakserizam u zemlji gdje je 90% ljudi cijepljeno
Zvanično 77,5 %, nezvanično tko zna...
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 16:39 |
|
|
Ovo će biti grand slam cjepiša. Srećom kapaciteti nisu neograničeni pa će popunjenost i praćenje biti zadovoljavajuće. Naravno ne mislim zadovoljavajuće za široke mase već zadovoljavajuće za organizatore. Što se tiče Đoleta mislim da bi mu nakon svega bilo bolje da ne nastupi, dovoljno ima novaca i ne treba da se ponižava.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 21:31 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Svi koji vrište na Novaka , liče mi na pakosne štrebere kojim im je uč'teljca ( koja ni sama blage veze s vezom nema)naložila da se za zadaću , svaka tri mjeseca buše ko jastučad za igle . I oni ko poslušna kučad to uradili ( i radiće dok se ne useru ) A Novak eto , NEĆE. Glupo mu . Neki od štrebera pominju ''samo'' 2600 mrtvih Australijanaca , kao primjer da znaju šta rade . Tom logikom Afrika (1,3 milijarde ljudi) , gdje je najmanje vakcinisanih , nikakve mjere ,ništa maske ... trebala bi biti na samrti. I gle čuda , nisu Imaju 30 puta manje mrtvih , nego na oko moćni , razvijeni i uređeni Zapad . Kako , majka mu stara ? Neko ili vara , ili blage veze nema .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 21:35 |
|
|
Afrika prosječno ima 17 godina, a Zapad 45, nije usporedivo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 21:36 |
|
|
I Zapad ima procjepljenost od 70% i 200 puta veća izdvajanja za zdravstvo.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 21:39 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa, zašto su onda navalili cijepit sve ispod 40?
Ima nelogičnosti. Ima ona židovska: Šteta je da kriza prođe neiskorištena.
Izgleda da sve zdrave mlađe od 40 uzalud cijepimo, zapravo cijepimo da napunimo džepove korporacijama.
Nema smisla ako ne sprječava širenje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 21:41 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Ma daj..napravili psihijatriju od svijeta .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 10 sij 2022, 21:42 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Đokoviću treba nova žena, mislim da ga je ova navukla na hrpu tih new-age gluposti. Nisam ni znao koji je faks završila, ali sam očekivao neko "business-marketing" njesra i pogodio sam. Trebao je neku STEM ženu, matematičarku, doktoricu, inženjerku da ga štiti od nadriliječnika, piramidaša i sl.
Sutra je na sudu. Iako je po propisima 100% jasno da nije mogao ući u zemlju po ovim pravilima, dajem mu barem 50% šanse nastupa na AO. Takav je sud, razvuče se, gledaju se neki parafi i zarezi, masovno se bacaju dimne bombe i sl. Dvoje ili troje tenisača i osoblja koji su imali istu situaciju kao on su već napustili zemlju, bilo im je jasno da su u krivu.
Sa financijske strane, njemu se isplati boriti se. Pobjednik uzima $4.4 milijuna u nagradama, a on je favorit. Isplati mu se platiti odvjetnike i stotine tisuće dolara i razvlačiti maksimalno.
Ovo je samo da se predbilježim, jer će neki pogrešno slaviti kao pobjedu ili pravdu ako izvuče nešto na neku tehnikaliju.
U svemu ovome je najgore (iako nema nikakve veze sa samim pravilima ulaska) što je isplivalo ovo da je išao okolo nakon pozitivnog testa. Evo jedna za tebe, Senior reactor operator u NE Krško, Zagrepčanka.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|