|
|
Stranica: 18/90.
|
[ 2235 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 21:56 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: A da popričaš malo sa starim Zagrepčanima, mahom Nijemcima i Židovima.  Hrvati ne tako davno sigurno nisu bili velikom većinom genokamenjarci. Sad jesmo, puno nas se sigurno i vratilo s islama i pravoslavlja u katolike. Zahvaljujući imigraciji, liberalizmu, napretku Hrvati danas postoje. Da nije bilo tako, da su Zg Nijemci i Židove htjeli isklučivo nove Nijemce i Židove u Zg ili da su se oslonili na svoju djecu, danas bi Zg bio mali gradić sudbine Subotice. Hrvatska bi bila slovenska, srpska ili austrijska regija. Evo to je svježe, dovoljno je 100 g. pogledat unatrag. opet tvoje gluposti. Nisu Njemci ni Židovi nikada bili većina Zagreba, a i kad su bili značajni, Zagreb je bio populacijski zanemariv u hrvatskim razmjerima. I ne, nije njih nitko pitao ko će doći u Zagreb, niti su se oni tu na ikoga oslanjali, jer nisu imali tu moć da odlučuju o tome. I ne, nije nas značajno vraćano s islama i pravoslavlja. I kakva te Slovenija spopala, pa to je bio nepostjeći entitet, opulacija koja se jedna oduprla germanizaciji. I koja yebena Srbija, koja je do 1918. bila do Zemuna? Sve su tvoje premise zasnovane na pogrešnim tezama. Hrvati danas postoje jer su ih Hrvatice rađale, ni zbog kakvih gluposti koje ti trabunjaš. Postoje jer su nam preci bili zatucani katolibani s 10 klinaca, jednako oni genokamnjarci i drugi. Ti Njemci su Zagorje zvali "kinderland". Zato Hrvati postoje, jer su se RAĐALI. Istovremeno zagrebačkih Švaba i Židova više nema.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 21:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61190 Lokacija: DAZP HQ
|
Poljska deviza je bila da ih Nijemci ne mogu pobiti koliko ih Poljakinje mogu roditi.
Mislim da za natalitet treba neka vanjska ugroza i napetost, možda Rusija spasi natalitet svima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
ivica
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:03 |
|
|
Pari mi da Jusuf misli na komunističko četničko koljacku imigraciju,nenasilnu naravno, u Zagreb nakon pada Nezavisne države.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
 |
sremac
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:05 |
|
|
ZIX je napisao/la: Nisu mi nimalo jasni ovi što sada odbacuju nacionalnu državu, čistu krv... Pa što vi onda izvodite na ovom forumu? Na jednoj temi pišete o Rafalima koji pomažu pri oslobađanju hrvatskog Bugojna, pišete slavodobitno o egzodusu Muslimana, a na drugoj temi odbacujete nacionalnu državu, cool vam je što su imena Hans, Dieter, Helga i Heidi postala raritet u Njemačkoj, a umjesto tih imena dominiraju Yusuf, Ahmad, Amra i Salma. Pa koji će nam onda HRHB bilo kao samostalna država, bilo u sastavu RH? Što gubimo vrijeme na te "prevaziđene" i "pečinarske" nacionalističke ideje, umjesto da gledamo kako npr. sada u čapljinskoj Lasti zapošljavat Sakibe i Enese iz Kladnja i Teočaka, i tako uzdignut grad Čapljinu na koji rang više. Jer vama je cool Dietera zamjeniti sa Sakibom, pa zašto ne bi zamijenili i Antu za Sakiba, to uspijeva u Njemačkoj, zar ne? Ako je bilo kakva nacionalna država prevaziđena, relikt navodno loše i ratne prošlosti Europe, što jednostavno odmah ne proslavimo ideju njemačkih zelenih o federalnoj EU, ili prije toga fino organiziramo plebiscit o aneksiji Hrvatske Njemačkoj? E ovo je komedija Da Hrvati pocinju gledat na strvarnost sa nase tacke gledista Pretke su nam rokali Hrvati ,pa nam to nije bilo dovoljno moramo uvozit crnje Nasi domaci poturi nam nisu valjali zbog "zuluma " a moramo uvozit Pakistance i placat im danak Vi Hrvati ste nas k.... ko stoku da bi oslobodili teritoriju ...da bi potom slusali Svabe i naseljavali crnje na tu teritoiju Nasi poturi vam nevaljaju zato sto vas rokaju (mada vi njima cesto u dzihadu pomazete) ali ocete da naseljavate Pakistance ....realno ----- 
|
|
Vrh |
|
 |
sremac
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:07 |
|
|
dudu je napisao/la: Poljska deviza je bila da ih Nijemci ne mogu pobiti koliko ih Poljakinje mogu roditi.
Mislim da za natalitet treba neka vanjska ugroza i napetost, možda Rusija spasi natalitet svima. Rusija uvozi vise obrezani nego pola evrope ...bas neznam koliki je to natalitet pravi rusa
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:07 |
|
|
sremac je napisao/la: dudu je napisao/la: Poljska deviza je bila da ih Nijemci ne mogu pobiti koliko ih Poljakinje mogu roditi.
Mislim da za natalitet treba neka vanjska ugroza i napetost, možda Rusija spasi natalitet svima. Rusija uvozi vise obrezani nego pola evrope ...bas neznam koliki je to natalitet pravi rusa Nisi shvatio poantu onog što sam napisao.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:12 |
|
|
sremac je napisao/la: Vi Hrvati ste nas k.... ko stoku da bi oslobodili teritoriju ...da bi potom slusali Svabe i naseljavali crnje na tu teritoiju jedina razlika između nas i vas je u BDP/c, jer vi ste još otvoreniji za naseljavanje kojekakvog ološa. kod nas je ipak velika većina naseljenih upravo vi, BIH i Albanci.
|
|
Vrh |
|
 |
sremac
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:12 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: divizija je napisao/la: ne Junuze, obratno je, džaba ti napretak, graodvi i liberalizacija ako nem DJECE. i to tvoje, ne nekog cigana iz somalije.
ne moraš ti biti ni mesojed ni meso, možeš i NE BITI, to je opcija koja trenutno prevladava.
A da popričaš malo sa starim Zagrepčanima, mahom Nijemcima i Židovima.  Hrvati ne tako davno sigurno nisu bili velikom većinom genokamenjarci. Sad jesmo, puno nas se sigurno i vratilo s islama i pravoslavlja u katolike. Zahvaljujući imigraciji, liberalizmu, napretku Hrvati danas postoje. Da nije bilo tako, da su Zg Nijemci i Židove htjeli isklučivo nove Nijemce i Židove u Zg ili da su se oslonili na svoju djecu, danas bi Zg bio mali gradić sudbine Subotice. Hrvatska bi bila slovenska, srpska ili austrijska regija. Evo to je svježe, dovoljno je 100 g. pogledat unatrag. sinak kakva korist tim Nemcima za gradove pune Hrvata jednako kakve korist ja imam za gradove Etiopije kakve korist nemcima sto su od mocvara kroz koju turci nisu hteli ici napravili "srpsko vojvodstvo" kakva korist belicima u juznoj africi sto su sagradili drzavu ,kad moraju danas placat danak crnjama koji ih kolj.... gore neg sto smo se mi medjusobno ikad kla.... a ako mislis da ce te crnje biti bolje ovde nego u juznoj Africi ,pogledaj Ameriku ,Francusku ,Englesku i sad Svedsku koliko su se Englezi posrecili sto Pakistancima danak placaju
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:16 |
|
|
sremac je napisao/la: sinak kakva korist tim Nemcima za gradove pune Hrvata jednako kakve korist ja imam za gradove Etiopije
kakve korist nemcima sto su od mocvara kroz koju turci nisu hteli ici napravili "srpsko vojvodstvo"
kakva korist belicima u juznoj africi sto su sagradili drzaviu ,kad moraju danas placat danak crnjama koji ih kolj.... gore neg sto smo se mi medjusobno ikad kla.... a ako mislis da ce te crnje biti bolje ovde nego u juznoj Africi ,pogledaj Ameriku ,Francusku ,Englesku i sad Svedsku
koliko su se Englezi posrecili sto Pakistancima danak placaju nemoš ti to njemu objasnit, on misli da ako nemaš svoje djece, dobro j sagradit kuću za tuđu, cigo nek pravi djecu, Junuz će zidati da cigina djeca imaju rov nad glavom. to ti je razina s kojom ne možeš raspravljati suvislo.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:17 |
|
|
Kad sam ja to predlagao na ovom forumu, prije više od 10 godina. Citat: Najbolje je imati kombinaciju modernog i tradicionalnog, moderno donosi razvoj, tradicionalno ljudstvo, jedno je firepower, drugo je manpower.
Prije 10tak godina sam slao neke svoje prijedloge KC kroz određene kanale, nisu imali sluha, ali će imati s obzirom što im nosi budućnost.
KC je izuzetna institucija, ona može provesti što god zasmisli s obzirom kakvu sljedbu ima.
Uzor pronalazim u Mormonima, Židovima, Amišima i sličnim separatnim zajednicama. Dakle ideja je da se praktični katolici izoliraju od ostalih u vlastita naselja gdje se živi po moralnom i zakonskom kodeksu koji je u skladu s katekizmom KC.
Kužim da je poslanje KC globalističko, ali njena jezgra i suština će uvijek biti europski narodi. Kako taj narod izumire krajnje je vrijeme da i Crkva sa svoje strane poduzme korake. Nek Hrvatska i Herceg-Bosna budu začetak, testni poligon za osnivanje katoličkih komuna u koje primamo sve europske katolike, a službeni jezik komune je hrvatski.
Fertilitet u tim komunama ne bi opadao ispod 3, dapače poticao bi se čim više, cool bi bio onaj koji ima više djece. Problem s KC je što ima opće poslanje, nije išlo preko Zadarske biskupije koja je direktno pod Vatikanom, praktički crkveni teritorij koji je izvan Crkve u Hrvata.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
ivica je napisao/la: Pari mi da Jusuf misli na komunističko četničko koljacku imigraciju,nenasilnu naravno, u Zagreb nakon pada Nezavisne države. Pa i to nas je dijelom održalo, zamisli da su i ti iz Dalmacije završili u J. Americi umjesto u Zagrebu. Nismo uvijek bili ovo što smo sad. I nema potrebe da i u budućnosti budemo ono što smo sad. Sumnjam da su Ilirci mislili da će genokameni bit većina Hrvata a kamoli da će se još zalagat za čistoću. Još bi i moglo bit tako kad bi imali dovoljno rođenih ali nemamo. Liberalizam, otvorenost, napredak, možda i opstanemo.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
sremac
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:19 |
|
|
divizija je napisao/la: sremac je napisao/la: Vi Hrvati ste nas k.... ko stoku da bi oslobodili teritoriju ...da bi potom slusali Svabe i naseljavali crnje na tu teritoiju jedina razlika između nas i vas je u BDP/c, jer vi ste još otvoreniji za naseljavanje kojekakvog ološa. kod nas je ipak velika većina naseljenih upravo vi, BIH i Albanci. Ma uvozicemo i mi i vi Austaliske aboridzine ...avionima prve klase ako nam to Svabe narede jedina razlika je Srbi ce gunjdjat ali ce im placat danak dva puta veci od prosecne plate vi ...ma slavicete kako ste "mitel evropa "..sto vise ih uvezete to ste "moderniji" i manje "nazadni "
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa i to nas je dijelom održalo, zamisli da su i ti iz Dalmacije završili u J. Americi umjesto u Zagrebu.
Nismo uvijek bili ovo što smo sad. I nema potrebe da i u budućnosti budemo ono što smo sad. Sumnjam da su Ilirci mislili da će genokameni bit većina Hrvata a kamoli da će se još zalagat za čistoću.
Još bi i moglo bit tako kad bi imali dovoljno rođenih ali nemamo. Liberalizam, otvorenost, napredak, možda i opstanemo. Ilirci su itekako znal ida su genokameni većina Hrvata, uostalom zato su i radili na ilirizmu i protežirali štokavštinu. ti si Junuze s Marsa pao doslovce na koliko pogrešnih premisa zasnoviša svoj svjetnazor. Jedna je stvar što smo bili ili ćemo biti, druga je stvar hoćemo li uopće biti. ti to nisi u stanju skopčatii, postoji i opcija da "mi" uopće ne postojimo ni u kojoj formi, nego da postoje "oni" umjesto nas.
|
|
Vrh |
|
 |
ivica
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:25 |
|
|
divizija je napisao/la: sremac je napisao/la: Vi Hrvati ste nas k.... ko stoku da bi oslobodili teritoriju ...da bi potom slusali Svabe i naseljavali crnje na tu teritoiju jedina razlika između nas i vas je u BDP/c, jer vi ste još otvoreniji za naseljavanje kojekakvog ološa. kod nas je ipak velika većina naseljenih upravo vi, BIH i Albanci. Moderacijski klon se uvalio i provocira, taj je "Hrvat". Malo preskače slova da bi se zajebavao.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:28 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Još bi i moglo bit tako kad bi imali dovoljno rođenih ali nemamo. Liberalizam, otvorenost, napredak, možda i opstanemo. kakvo uveseljavanje za laku noć, pao sam sa stolice. zbog liberalizma, otvoenosti i napretka upravo nemamo dovoljno djece. zato ti kao rješenje nudiš JOŠ toga, dakle rješavaš problem s još uzroka istoga. znači slijedeći put akad se otruješ hranom, pojedi je još da ozdraviš to samo Junuz može
|
|
Vrh |
|
 |
sremac
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:29 |
|
|
ivica je napisao/la: divizija je napisao/la: jedina razlika između nas i vas je u BDP/c, jer vi ste još otvoreniji za naseljavanje kojekakvog ološa.
kod nas je ipak velika većina naseljenih upravo vi, BIH i Albanci.
Moderacijski klon se uvalio i provocira, taj je "Hrvat". Malo preskače slova da bi se zajebavao. Ivice ,,tugo moja ..ako o meni ...pogledaj moje ime ja sam "Sremac "nikad nisam reko da sam Hrvat Oces me optuzit da sam Rus "placen od putina da urusava demokraciju " ko sto bi Ameri -praznoglavi progresivci radili ?
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:31 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
O.k. Divko onda:
Konzervativnost, zatvorenost, zaostajanje...
Ja sam iz takve sredine, natalitetne ali siromasne i emigrantske, koja se ispraznila i živi tamo gdje je:
Liberalnije, otvorenije i naprednije.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
sremac
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:32 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Još bi i moglo bit tako kad bi imali dovoljno rođenih ali nemamo. Liberalizam, otvorenost, napredak, možda i opstanemo. kakvo uveseljavanje za laku noć, pao sam sa stolice. zbog liberalizma, otvoenosti i napretka upravo nemamo dovoljno djece. zato ti kao rješenje nudiš JOŠ toga, dakle rješavaš problem s još uzroka istoga. znači slijedeći put akad se otruješ hranom, pojedi je još da ozdraviš to samo Junuz može sto vise zene imaju prava i povlastica ,sto su vise obezbedjene i sigurne to natalitet vise pada tako je svuda ,bilo ovde ili sad u Tunisu a luksuz zenski prava i privilegija je ono sto ce se odrzavat do poslednje minute
|
|
Vrh |
|
 |
sremac
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:36 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: O.k. Divko onda:
Ja sam iz takve sredine, natalitetne ali siromasne i emigrantske, koja se ispraznila i živi tamo gdje je:
Liberalnije, otvorenije i naprednije. Ko u Americi ? Pa sta je veca nazadnost ako ne Markuzov progresivnost kaku god definiciju uzems jel nije unazadjavanje drustva i naroda u velikoj meri sa namerom da se unazadi Prociatj malo o biografiji tih ljudi a sta progresivne medije i skole rade Svabama i Amerima je nista drugo nego tuzno
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:38 |
|
|
dudu je napisao/la: Kad sam ja to predlagao na ovom forumu, prije više od 10 godina. Citat: Najbolje je imati kombinaciju modernog i tradicionalnog, moderno donosi razvoj, tradicionalno ljudstvo, jedno je firepower, drugo je manpower.
Prije 10tak godina sam slao neke svoje prijedloge KC kroz određene kanale, nisu imali sluha, ali će imati s obzirom što im nosi budućnost.
KC je izuzetna institucija, ona može provesti što god zasmisli s obzirom kakvu sljedbu ima.
Uzor pronalazim u Mormonima, Židovima, Amišima i sličnim separatnim zajednicama. Dakle ideja je da se praktični katolici izoliraju od ostalih u vlastita naselja gdje se živi po moralnom i zakonskom kodeksu koji je u skladu s katekizmom KC.
Kužim da je poslanje KC globalističko, ali njena jezgra i suština će uvijek biti europski narodi. Kako taj narod izumire krajnje je vrijeme da i Crkva sa svoje strane poduzme korake. Nek Hrvatska i Herceg-Bosna budu začetak, testni poligon za osnivanje katoličkih komuna u koje primamo sve europske katolike, a službeni jezik komune je hrvatski.
Fertilitet u tim komunama ne bi opadao ispod 3, dapače poticao bi se čim više, cool bi bio onaj koji ima više djece. Problem s KC je što ima opće poslanje, nije išlo preko Zadarske biskupije koja je direktno pod Vatikanom, praktički crkveni teritorij koji je izvan Crkve u Hrvata. Jedna od ključnih stvari je kako organizirati i galvanizirati Hrvatsku katotalibansku jezgru. Stvaranje paralelni institucija kako divizija piše i kako je već isprobano da funkcionira vani je sigurno put. Treba nam 30% katotalibana kojima je Božje poslanje rađati Hrvate katolike. Onda dodati još 30% simpatizera light i 20% hrvatskih sekularista uz 20% jugo otpada koji kopne.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:39 |
|
|
Problem je što Hrvati pare vole više nego kruva izist, čak i najveći katolici, nema nam druge nego doći do 50000 eura GDP per capita i onda ćemo se razmnožavati.
|
|
Vrh |
|
 |
sremac
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:43 |
|
|
dudu je napisao/la: Problem je što Hrvati pare vole više nego kruva izist, čak i najveći katolici, nema nam druge nego doći do 50000 eura GDP per capita i onda ćemo se razmnožavati. Imaju Japanci i Koreanci para ko kise .......pa i neprave decu uopste nema to veze sa parama sto vise dajes zenama u drustvu imaces vise ku.... a manje dece tako je skoro u svim zemljama
|
|
Vrh |
|
 |
Lucho
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:44 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: O.k. Divko onda:
Liberalnije, otvorenije i naprednije. Teoretski tako bi u budućnosti došao do situacije da se isprazne svi ,,populacioni bazeni'' iz kojih se doseljava stanovništvo zato što ni oni neće imati više dovoljno dece. Pre par decenija je skoro svaka zemlja mogla da podnese određeni stepen iseljavanja i da održava stanovništvo. Sada je već situacija da van zemalja podsaharske Afrike nema mnogo zemalja koje bi to mogle da iznesu. U budućnosti će biti sve gore. Kada je priča o konzervatizmu uvek se setim holandskog Bible belta i njihovih kalvinista. Daću primer gradića Urk iako ima više gradova koji su dobri (u Urku je najviše kalvinista, a što ih je više grad je bolji). 1950. godine imao oko 5k stanovnika, a sada 21k stanovnika. Fertilitet i danas blizu 3. Prošle godine 388 rođenih i 132 umrla (više nego inače zbog korone). Na izborima preko 90% dobijaju desne i hrišćanske stranke. https://en.wikipedia.org/wiki/UrkImaš ovaj gradić koje je za 70 godina povećao populaciju preko 4 puta (420%), a sa druge strane imaš liberalni Amsterdam koji je u istom periodu uz veliko doseljavanje (pre svega iz inostranstva) populaciju povećao za 4%, ali je isto tako znatno izmenio etničku strukturu.
|
|
Vrh |
|
 |
ivica
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:44 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: ivica je napisao/la: Pari mi da Jusuf misli na komunističko četničko koljacku imigraciju,nenasilnu naravno, u Zagreb nakon pada Nezavisne države. Pa i to nas je dijelom održalo, zamisli da su i ti iz Dalmacije završili u J. Americi umjesto u Zagrebu. Nismo uvijek bili ovo što smo sad. I nema potrebe da i u budućnosti budemo ono što smo sad. Sumnjam da su Ilirci mislili da će genokameni bit većina Hrvata a kamoli da će se još zalagat za čistoću. Još bi i moglo bit tako kad bi imali dovoljno rođenih ali nemamo. Liberalizam, otvorenost, napredak, možda i opstanemo.  , klanje po Zagrebu "nas " održalo, i danas izviru kosti svako malo? Svašta. Demografska politika per se, eureka. Čuj Dalmatinci u ZG, četničke koljače s Kozare zvati Dalmatincima, moš ih onda zvati i Ilirima, Dukljanima, Slavenima.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Demografija Postano: 10 sij 2022, 22:45 |
|
|
sremac je napisao/la: dudu je napisao/la: Problem je što Hrvati pare vole više nego kruva izist, čak i najveći katolici, nema nam druge nego doći do 50000 eura GDP per capita i onda ćemo se razmnožavati. Imaju Japanci i Koreanci para ko kise .......pa i neprave decu uopste nema to veze sa parama sto vise dajes zenama u drustvu imaces vise ku.... a manje dece tako je skoro u svim zemljama Kod nas ima veze jer smo u osnovi tradicionalisti, kod nas više djece imaju obrazovane i zaposlene žene, njihov fertilitet je preko 2, nama očajan fertilitet imaju siromašne žene.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|