|
|
Stranica: 21/28.
|
[ 698 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 20 sij 2022, 00:04 |
|
|
MUP objasnio! Mene zanima ono ,,dodatno objašnjenje,,!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
spliter1
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 20 sij 2022, 19:10 |
|
|
Karmelo mozda vise ne snima detektivske,sad je Milosrdnik,nisko je pao. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
spliter1
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 20 sij 2022, 19:54 |
|
|
Ne djeluje mi tako brza ni Sava ni Dunav.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 20 sij 2022, 20:00 |
|
|
spliter1 je napisao/la: Ne djeluje mi tako brza ni Sava ni Dunav. U Zagrebu nije tako brza, osim kad nabuja zimi/jeseni od kiša i izađe iz korita i digne se uz nasip tada je zastrašujuće brza.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 20 sij 2022, 20:20 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Dunav je vrlo jak i brz, bar u Vukovaru. Nemoguće je kontra struje plivat. Dok recimo Savu ja mogu držat.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
spliter1
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 20 sij 2022, 21:12 |
|
|
Malo je cudno,sto ako su ga izbacili bez jakne nije poslao nekog po jaknu ili da nije isao do kombija kojim su dosli.Treba istraziti jesu li kombijem dosli tamo.Kazu na Klixu mozda je presao na islam ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) ,neki kazu da je cudno da nije bio sa tom djevojkom iz Splita koju je tu noc zvao,da je mozda zbog nje i dosao u BG i sukobio se sa njenim frajerom,negdje gdje nema kamere.Ima na Klix njegova slika sa tom djevojkom.Negdje kazu da se ona nije javila na poziv a negdje da se javila pa da nije od muzike cula sta govori.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Brane
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 20 sij 2022, 22:34 |
|
|
Evo malo analize koju sam i sam primjetio, naime bolje se vidi na staklu odraz kako se spušta dolje i staje snimka, zašto nisu pustili snimku još 5-6 sekundi nego je odmah odrezali na policiji ??
Tu se vidi malo bolje...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
spliter1
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 21 sij 2022, 01:41 |
|
|
Brane je napisao/la: Evo malo analize koju sam i sam primjetio, naime bolje se vidi na staklu odraz kako se spušta dolje i staje snimka, zašto nisu pustili snimku još 5-6 sekundi nego je odmah odrezali na policiji ??
Tu se vidi malo bolje...
Kako to da je signal mobitela uocen na Savi kuda brodovi plove da nije sjeo na neki brod pa ga na njemu koknuli i bacili u Savu,cisto sumnjam da se mobitel pokvasio da bi dugo radio?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 21 sij 2022, 01:48 |
|
|
Ma kakvi brodovi po Savi...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 21 sij 2022, 01:50 |
|
|
Grobare, ti si se naduvao pa lupaš ili šta.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 21 sij 2022, 01:52 |
|
|
Postoje samo dve varijante:
1. Upao je u reku 2. Namerno je ušao u reku
Varijanta pod 1 otpada jer onaj ko upadne odmah izlazi. Voda pri obali nije brza.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 21 sij 2022, 01:55 |
|
|
Nenormalno ponašanje govori u prilog tome. Ko trči go po gradu i zatim pliva.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
spliter1
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 21 sij 2022, 03:23 |
|
|
[quote="teranova"]Nenormalno ponašanje govori u prilog tome. Ko trči go po gradu i zatim pliva.[/quo Jel tu noc bilo hladno u BG,koliko stepeni napolju?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
spliter1
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 21 sij 2022, 03:26 |
|
|
teranova je napisao/la: Postoje samo dve varijante:
1. Upao je u reku 2. Namerno je ušao u reku
Varijanta pod 1 otpada jer onaj ko upadne odmah izlazi. Voda pri obali nije brza. Plivao na drugu stranu vjerovatno,ako je on na snimku...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 21 sij 2022, 04:35 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1660 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Daj prestani spamati sa 4-5 postova odjednom. Sažmi to u 1-2 posta.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 21 sij 2022, 05:22 |
|
|
Mene čudi da je Beograd slabo pokriven kamerama. Ipak je to metropola i svašta se dešava. Kod nas u RS sve raskrsnice i dobar dio puteva je pod video nadzorom. Ispred svih javnih institucija,poslovnih objekata do noćnih klubova sve je pod kamerom.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
spliter1
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 21 sij 2022, 06:44 |
|
|
Ja sam isto steko utisak da dole na setalistu imaju kamere,kad sam seto,ali puno je novih zgrada koje se jos prave,pa je pustara,ali kriminalci nadju mjesto, gdje nema kamere,djaba kamera.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 21 sij 2022, 11:20 |
|
|
BG je dobro pokriven kamerama, a trebalo je da se uvedu biometrijske kamere, ali narod je protiv. Cak i manja mesta su dobro pokrivena kamerama MUP-a, a da ne racunamo radnje, klubove itd..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
spliter1
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 21 sij 2022, 19:49 |
|
|
Problem je sto je tu noc ispred kluba neko kameru,okrenuo prema zidu,sto ne cudi kazu s obzirom da je tu mafijasko gnijezdo i sumnjiv je svako ko tu dolazi pa i ovi momci.Tu moze biti kako kazu direkcija za ispostavu droge za pola Evrope.Iz luke Ploce takodje stize droga sa Istoka,pa ne cudi ako im iz Dalmacije treba posrednik.Nisu ovi ljudi vjerovatno slucajno tamo i ona djevojka iz Splita ciji je otac osudjivan za kriminal.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
spliter1
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 22 sij 2022, 01:15 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Sokolić
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 22 sij 2022, 06:47 |
|
|
Kako vlasti prikrivaju ubojstvo da se ne postavja prikoviše pitanja? Tilo se nikad ne najde. Odnosno dobro ga se skrije ili uništi do nepripoznatljivosti. Invazivno se uništi misto nestanka odnosno moguće misto zločina. Prikaže se smrt tako da promatrača navede na zaključak: - da je bila nezgoda (izgubio ravnotežu i sl.) - da je bilo glupiranje koje je pošlo po zlu - da je to bilo samoubojstvo - da je nestala osoba bila drogirana - da ima krim-dosje i da je stradala u obračunu kriminalaca (u borbi ili kao dio "poruke") Ženskim osobama uz gornje obično nakaleme prostituiranje i da su se ponašale kao bludne raspuštenice. Hrvatskin narodnin jezikon rečeno, kurbetine, štrace.
Na načine opise gori ubije se zanimanje javnosti, ocrnjivanjem (smotanac, nezrili mladac, luđak, drogaš, kriminalac, kurbetina) se desenzibilira javnost za nesritnikovu sudbinu i nestaje pritisak na policijske organe. Tako se otklanja istraga u pravcu pravih počinitelja. Tako se sve zaustavi na gornjim zaključcima. Nakon nikega vrimena slučaj postaje "hladni slučaj", osoba "nestala osoba" jer ju se ne može sa sigurnošću proglasiti za mrtvu, istraga otiđe u arhivu i izia vuk magare.
Razni su motivi skrivanja činjenice da je ubojstvo. Od čuvanja reputacije do spričavanja rata organiziranog zločina po ulicama do prikrivanja počinitelja, njegovih pomagača i protektora.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
spliter1
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 22 sij 2022, 20:34 |
|
|
Sokolić je napisao/la: spliter1 je napisao/la: Covjek dobro pliva i dugo,ali ne pliva prema obali i vjerovatno sa obale upo uu vodu ,blizu je obale,ako je to on. Bo'je bi bilo da si reka da je ovo na snimci Nessie. Ovdi nima vrimenskeg pečata na snimci. Ovo je moglo bit bilo tko bilo di i u bilo koje doba godine. Zbog nejasnosti snimke reć ću ovo. Jedan je tako bia pri 40 godina plasira u svit snimku tvrdeći da je to prikaz Černobila, svitski mediji to prinili a ono se posli pokazalo da je to bia Trst. U pravu si,nista se ne vidi,prvi put kad sam gledo djelovalo mi da vidim glavu i plivaca,kazu na Google da je neko namjerno zumiro,isjecak videa.Ako je ubijen,a nema ga i vjerovatno bi se znalo da je preso granicu Srbije,nesto je,ne treba iskljuciti razne motive,dosao u mafijasko gnijezdo,u Srbiji je sve povezano sa politikom,neko ga je od pomenutog mafijaskog klana koji je navodno spremao atentat na Vucica,mogao ubit da Vucicu i Srbiji napravi probleme sa Hrvatskom,zbog ubistva njihovog drzavljanina.Tamo je jako zurio,to nije blizo,za 8 min. je stigo tamo,necim su ga namamili da dodje,mozda je trgovina drogom u pitanju,biznis,velika lova.Krenuo je kad je vidio,da je ta cura dosla u BG i zvao je,a ona poslje obrisala sve naloge.Prema snimcima nadzornih kamera,cudan je snimak u Travnickoj ulici gdje se isti lik kao on u majici kratki rukava vraca nazad s nekim likom koji trci za njim.Ja bi rekao da to jeste on ide na suprotnu stranu od Savske obale,mozda je s nekim sjeo u auto,pa nestao.Sumnjivi mi likovi djeluju i Matej i otac.Zasto nije provjeravo sve dojave,nego se samo uzdo u policiju.Ronioci tek nakon 5 dana poceli traziti u Savi.Mobitel mu kaze otac bio vodootporan,ipak ga nisu pronasli,tamo gdje navodno usao u vodu bi mogao biti mobitel,ako nije sa tijelom ako je bio u dzepu dobro zakopcan.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 22 sij 2022, 21:16 |
|
|
Šta ste uradili od teme krelci! Onda se čudite što niko ne jebe ovaj forum osim vas dvoje, troje pijanih!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
spliter1
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 23 sij 2022, 04:06 |
|
|
Ogadli ste mi cevap haha ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Nestanak u Beogradu Postano: 23 sij 2022, 16:53 |
|
|
Što vrijeme prolazi...sve su manje šanse da se sazna istina! Ja mislim da ga je ,,uklonio,, neko od zaštitara!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|