|
|
Stranica: 3/6.
|
[ 142 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 17 ruj 2020, 21:58 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Milijun i sto tisuća putovnica u BiH.
Odbaciti Rusiju, Kinu, Tursku iz regije. Lajkam. Sad sve ima smisao. Bojim se da je zelenilo zrelo za otrežnjenje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 09 sij 2021, 13:04 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 05 ožu 2021, 20:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Muslimanima za inat. Bakir ih nije trebao toliko takijati. Citat: Željana Zovko imenovana izvjestiteljicom za izvješće o SAD-u ispred EPP-a VIJESTI ožu 04, 2021
Rezultat predsjedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) u Europi je shvaćen kao znak okretanja nove stranice u transatlantskim odnosima, a Europski parlament će izvješćem na kojem radi sagledati trenutnu dinamiku i predvidjeti razvoj obnovljenog partnerstva.
Rezultat predsjedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) u Europi je shvaćen kao znak okretanja nove stranice u transatlantskim odnosima, a Europski parlament će izvješćem na kojem radi sagledati trenutnu dinamiku i predvidjeti razvoj obnovljenog partnerstva.
Stalna izvjestiteljica iz sjene za odnose sa SAD-om Željana Zovko imenovana je izvjestiteljicom iz sjene za ovo izvješće ispred Kluba zastupnika Europske pučke stranke (EPP), te će tako pregovarati o izvješću uime navedene stranke, priopćeno je iz EPP-a, prenosi Fena.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 27 svi 2021, 17:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Željana Zovko izabrana za potpredsjednicu Izaslanstva EP-a za odnose s BiH i Kosovom
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 04 sij 2022, 14:40 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Željana Zovko večeras u 20:05 na RTV HB.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 12 sij 2022, 23:17 |
|
|
Zovko: "Izaslanstvo Europskog parlamenta mora poštivati nepristran pristup BiH"Izaslanstvo Europskog parlamenta za odnose s BiH i Kosovom (DSEE) održalo je u srijedu razmjenu mišljenja o situaciji u Bosni i Hercegovini i neprovođenju presuda Europskog suda za ljudska prava (ECHR) u vezi s političkim pravima. Zastupnici u Europskom parlamentu su tijekom sjednice saslušali osobna svjedočenja Derve Sejdića, Jakoba Fincija i Azre Zornić u vezi s njihovim predmetima na sudu u Strasbourgu i njihov pogled na budućnost Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Ureda europarlamentarke Željane Zovko. Zastupnica u Europskom parlamentu i potpredsjednica Izaslanstva Europskog parlamenta za odnose s BiH i Kosovom Željana Zovko ocijenila je sastanak jednostranim i neprimjerenim te je inzistirala na uključivanju presude Ustavnog suda BiH u slučaju Ljubić u raspravu. "U prosincu sam poslala dopis predsjedavajućem izaslanstva, zastupniku Franzu, u kojem sam tražila uključivanje razmjene mišljenja o provedbi odluke Ustavnog suda u slučaju Ljubić, koja je bitan element za budućnost Bosne i Hercegovine. Rečeno mi je da će sjednica uključivati osobna svjedočenja. Smatrala sam da je sjednica nepotpuna bez sudjelovanja g. Ljubića i rasprave o njegovom predmetu na Ustavnom sudu Bosne i Hercegovine, ali moj prijedlog da na sjednicu 12. siječnja pozovem g. Ljubića i predsjednika Ustavnog suda BiH Matu Tadića je odbijen", naglasila je Zovko, dodavši kako je nakon posljednjeg sastanka podnijela novi zahtjev u kojem je ponovila isti apel za sljedeću sjednicu izaslanstva. Zovko smatra da se položaj predsjedatelja navedenog izaslanstva zlorabi te da je u više navrata pozivala na nepristran pristup u dogovaranju aktivnosti izaslanstva. Ocijenila je kako predsjedatelj i tajništvo radije promiču jednostran stav, iako je Europski parlament isti osudio u rezolucijama Europskog parlamenta o Bosni i Hercegovini. Zovko drži kako je takva praksa neprihvatljiva i kontraproduktivna u ovim, kako je kazala, napetim vremenima. Naime, prošle godine su Zovko i njezine hrvatske kolege uputili pismo pritužbe pokojnom predsjedniku Europskog parlamenta Davidu Sassoliju zbog Franzove klevete hrvatskih političara. U službenoj izjavi u svojstvu predsjedatelja izaslanstva DSEE-a, Franz je naveo kako je očito da određene političke snage u Hrvatskoj, zemlji članici EU-a, imaju potencijalnu destabilizirajuću agendu u odnosu na Bosnu i Hercegovinu. Predsjednik Sassoli je odgovorio kako je podsjetio Franza da službene izjave za medije trebaju u potpunosti poštivati stavove koje je Europski parlament usvojio u svojim rezolucijama i da u slučaju da se iznese osobno mišljenje to treba jasno naglasiti, navodi se u priopćenju. https://www.dnevnik.ba/vijesti/zovko-iz ... ih-2624715HR lobiranje u EU za prava Hrvata Herceg Bosne i HR članstvo u EU su pravo čudo. Nevjerovatni rezultati dragi moji. Neka mi netko još samo jednu kaže protiv kancelara Andreja
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 12 sij 2022, 23:23 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
HrVaTi Su ZaPaD.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
mariomario2020
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 12 sij 2022, 23:25 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Zovko: "Izaslanstvo Europskog parlamenta mora poštivati nepristran pristup BiH"Izaslanstvo Europskog parlamenta za odnose s BiH i Kosovom (DSEE) održalo je u srijedu razmjenu mišljenja o situaciji u Bosni i Hercegovini i neprovođenju presuda Europskog suda za ljudska prava (ECHR) u vezi s političkim pravima. Zastupnici u Europskom parlamentu su tijekom sjednice saslušali osobna svjedočenja Derve Sejdića, Jakoba Fincija i Azre Zornić u vezi s njihovim predmetima na sudu u Strasbourgu i njihov pogled na budućnost Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Ureda europarlamentarke Željane Zovko. Zastupnica u Europskom parlamentu i potpredsjednica Izaslanstva Europskog parlamenta za odnose s BiH i Kosovom Željana Zovko ocijenila je sastanak jednostranim i neprimjerenim te je inzistirala na uključivanju presude Ustavnog suda BiH u slučaju Ljubić u raspravu. "U prosincu sam poslala dopis predsjedavajućem izaslanstva, zastupniku Franzu, u kojem sam tražila uključivanje razmjene mišljenja o provedbi odluke Ustavnog suda u slučaju Ljubić, koja je bitan element za budućnost Bosne i Hercegovine. Rečeno mi je da će sjednica uključivati osobna svjedočenja. Smatrala sam da je sjednica nepotpuna bez sudjelovanja g. Ljubića i rasprave o njegovom predmetu na Ustavnom sudu Bosne i Hercegovine, ali moj prijedlog da na sjednicu 12. siječnja pozovem g. Ljubića i predsjednika Ustavnog suda BiH Matu Tadića je odbijen", naglasila je Zovko, dodavši kako je nakon posljednjeg sastanka podnijela novi zahtjev u kojem je ponovila isti apel za sljedeću sjednicu izaslanstva. Zovko smatra da se položaj predsjedatelja navedenog izaslanstva zlorabi te da je u više navrata pozivala na nepristran pristup u dogovaranju aktivnosti izaslanstva. Ocijenila je kako predsjedatelj i tajništvo radije promiču jednostran stav, iako je Europski parlament isti osudio u rezolucijama Europskog parlamenta o Bosni i Hercegovini. Zovko drži kako je takva praksa neprihvatljiva i kontraproduktivna u ovim, kako je kazala, napetim vremenima. Naime, prošle godine su Zovko i njezine hrvatske kolege uputili pismo pritužbe pokojnom predsjedniku Europskog parlamenta Davidu Sassoliju zbog Franzove klevete hrvatskih političara. U službenoj izjavi u svojstvu predsjedatelja izaslanstva DSEE-a, Franz je naveo kako je očito da određene političke snage u Hrvatskoj, zemlji članici EU-a, imaju potencijalnu destabilizirajuću agendu u odnosu na Bosnu i Hercegovinu. Predsjednik Sassoli je odgovorio kako je podsjetio Franza da službene izjave za medije trebaju u potpunosti poštivati stavove koje je Europski parlament usvojio u svojim rezolucijama i da u slučaju da se iznese osobno mišljenje to treba jasno naglasiti, navodi se u priopćenju. https://www.dnevnik.ba/vijesti/zovko-iz ... ih-2624715HR lobiranje u EU za prava Hrvata Herceg Bosne i HR članstvo u EU su pravo čudo. Nevjerovatni rezultati dragi moji. Neka mi netko još samo jednu kaže protiv kancelara Andreja i jesi svatio poantu.....da je taj Franz stranka zelenih i da ga je već pokojni Sassoli upozoravao na pristranost
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 12 sij 2022, 23:30 |
|
|
mariomario2020 je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Zovko: "Izaslanstvo Europskog parlamenta mora poštivati nepristran pristup BiH"Izaslanstvo Europskog parlamenta za odnose s BiH i Kosovom (DSEE) održalo je u srijedu razmjenu mišljenja o situaciji u Bosni i Hercegovini i neprovođenju presuda Europskog suda za ljudska prava (ECHR) u vezi s političkim pravima. Zastupnici u Europskom parlamentu su tijekom sjednice saslušali osobna svjedočenja Derve Sejdića, Jakoba Fincija i Azre Zornić u vezi s njihovim predmetima na sudu u Strasbourgu i njihov pogled na budućnost Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Ureda europarlamentarke Željane Zovko. Zastupnica u Europskom parlamentu i potpredsjednica Izaslanstva Europskog parlamenta za odnose s BiH i Kosovom Željana Zovko ocijenila je sastanak jednostranim i neprimjerenim te je inzistirala na uključivanju presude Ustavnog suda BiH u slučaju Ljubić u raspravu. "U prosincu sam poslala dopis predsjedavajućem izaslanstva, zastupniku Franzu, u kojem sam tražila uključivanje razmjene mišljenja o provedbi odluke Ustavnog suda u slučaju Ljubić, koja je bitan element za budućnost Bosne i Hercegovine. Rečeno mi je da će sjednica uključivati osobna svjedočenja. Smatrala sam da je sjednica nepotpuna bez sudjelovanja g. Ljubića i rasprave o njegovom predmetu na Ustavnom sudu Bosne i Hercegovine, ali moj prijedlog da na sjednicu 12. siječnja pozovem g. Ljubića i predsjednika Ustavnog suda BiH Matu Tadića je odbijen", naglasila je Zovko, dodavši kako je nakon posljednjeg sastanka podnijela novi zahtjev u kojem je ponovila isti apel za sljedeću sjednicu izaslanstva. Zovko smatra da se položaj predsjedatelja navedenog izaslanstva zlorabi te da je u više navrata pozivala na nepristran pristup u dogovaranju aktivnosti izaslanstva. Ocijenila je kako predsjedatelj i tajništvo radije promiču jednostran stav, iako je Europski parlament isti osudio u rezolucijama Europskog parlamenta o Bosni i Hercegovini. Zovko drži kako je takva praksa neprihvatljiva i kontraproduktivna u ovim, kako je kazala, napetim vremenima. Naime, prošle godine su Zovko i njezine hrvatske kolege uputili pismo pritužbe pokojnom predsjedniku Europskog parlamenta Davidu Sassoliju zbog Franzove klevete hrvatskih političara. U službenoj izjavi u svojstvu predsjedatelja izaslanstva DSEE-a, Franz je naveo kako je očito da određene političke snage u Hrvatskoj, zemlji članici EU-a, imaju potencijalnu destabilizirajuću agendu u odnosu na Bosnu i Hercegovinu. Predsjednik Sassoli je odgovorio kako je podsjetio Franza da službene izjave za medije trebaju u potpunosti poštivati stavove koje je Europski parlament usvojio u svojim rezolucijama i da u slučaju da se iznese osobno mišljenje to treba jasno naglasiti, navodi se u priopćenju. https://www.dnevnik.ba/vijesti/zovko-iz ... ih-2624715HR lobiranje u EU za prava Hrvata Herceg Bosne i HR članstvo u EU su pravo čudo. Nevjerovatni rezultati dragi moji. Neka mi netko još samo jednu kaže protiv kancelara Andreja i jesi svatio poantu.....da je taj Franz stranka zelenih i da ga je već pokojni Sassoli upozoravao na pristranost “Svatio” sam poantu. Nakon očito vrlo oštrog upozorenja “zelenima”, “zeleni” su organizirali audiciju u kojoj nije bilo dozvoljeno govoriti Hrvatima, ali su zato drage volje primili i saslušali ne jednog već 3 muslimanska predstavnika. Jesi ti “svatio” poantu?
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
mariomario2020
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 12 sij 2022, 23:34 |
|
|
Hagresor je napisao/la: mariomario2020 je napisao/la:
i jesi svatio poantu.....da je taj Franz stranka zelenih i da ga je već pokojni Sassoli upozoravao na pristranost
“Svatio” sam poantu. Nakon očito vrlo oštrog upozorenja “zelenima”, “zeleni” su organizirali audiciju u kojoj nije bilo dozvoljeno govoriti Hrvatima, ali su zato drage volje primili i saslušali ne jednog već 3 muslimanska predstavnika. Jesi ti “svatio” poantu? i ...zaključak.....zeleni su se diskvalificirali da budu neutralni i objektivni izvjestitelji
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 13 sij 2022, 16:12 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
P**** ipo, slušao je juce na N1
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 22 sij 2022, 14:14 |
|
|
Upucaj se Željana.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 22 sij 2022, 14:16 |
|
|
Nema kompromisa i ne može biti kompromisa. Nemoguć je. Jedino što se može dogoditi jest da se muslimani dragovoljno odreknu biranja hrvatskih predstavnika. Eventualno im HDZ može zauzvrat dati neke kozmetičke kratkotrajne gluposti kako bi Bakir svojim glasačima sporazum predstavio kao kompromis i pobjedu. Oni to učiniti neće.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 22 sij 2022, 16:40 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
I kao saveznici Srbi i Hrvati? Kobiletina sinoć reče da je nezavisnost Republike Srpsketj ako se to desi nastupiti smak sveta . I to saveznici ? Pa pored takvih "saveznika" neprijatelji nam nisu ni potrebni ,
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
iig
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 22 sij 2022, 16:47 |
|
|
storarare je napisao/la: I kao saveznici Srbi i Hrvati? Kobiletina sinoć reče da je nezavisnost Republike Srpsketj ako se to desi nastupiti smak sveta . I to saveznici ? Pa pored takvih "saveznika" neprijatelji nam nisu ni potrebni , hebali bi se da im ne uđe...tek će im bakir zapržiti čorbu....pa će zovko vidjeti kada im irfan ajanović bude hrvat u predsjedništvu a dom naroda hrvata bude pun mujaga pa nek im bude smak svijeta...
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 22 sij 2022, 16:51 |
|
|
iig je napisao/la: storarare je napisao/la: I kao saveznici Srbi i Hrvati? Kobiletina sinoć reče da je nezavisnost Republike Srpsketj ako se to desi nastupiti smak sveta . I to saveznici ? Pa pored takvih "saveznika" neprijatelji nam nisu ni potrebni , hebali bi se da im ne uđe...tek će im bakir zapržiti čorbu....pa će zovko vidjeti kada im irfan ajanović bude hrvat u predsjedništvu a dom naroda hrvata bude pun mujaga pa nek im bude smak svijeta... Ako ako . Čekamo listopad za skidanje okova.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 22 sij 2022, 17:14 |
|
|
storarare je napisao/la: I kao saveznici Srbi i Hrvati? Kobiletina sinoć reče da je nezavisnost Republike Srpsketj ako se to desi nastupiti smak sveta . I to saveznici ? Pa pored takvih "saveznika" neprijatelji nam nisu ni potrebni , Pa ni Dodik (javno) ne podržava nezavisnost RS-a (trenutno).
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 22 sij 2022, 22:31 |
|
|
Pa da ali Dodik ne kaže da je katastrofa ako se Republika Srpska osamostali .
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 23 sij 2022, 02:22 |
|
|
Bruka i sramota što je otišla onom fašisti i šovinisti u emisiju
Tipična HDZovka ograničena
|
|
Vrh |
|
|
iig
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 23 sij 2022, 10:40 |
|
|
espresso je napisao/la: Bruka i sramota što je otišla onom fašisti i šovinisti u emisiju
Tipična HDZovka ograničena šta da se kaže gledala je leteće medvjediće u ovo vrijeme.... https://www.youtube.com/watch?v=GbdNLlUu9h4
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 23 sij 2022, 17:10 |
|
|
espresso je napisao/la: Bruka i sramota što je otišla onom fašisti i šovinisti u emisiju
Tipična HDZovka ograničena Misliš Senadu na FACE TV otišla ? Eno ga likuje Senad u naslovu da je 250 000 Hrvata ostalo u BiH. Nisam gledao čitavu emisiju da slušam njihovu propagandu. Valjda je ona to izjavila.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 23 sij 2022, 17:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76385 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Lutorčina je napisao/la: espresso je napisao/la: Bruka i sramota što je otišla onom fašisti i šovinisti u emisiju
Tipična HDZovka ograničena Misliš Senadu na FACE TV otišla ? Eno ga likuje Senad u naslovu da je 250 000 Hrvata ostalo u BiH. Nisam gledao čitavu emisiju da slušam njihovu propagandu. Valjda je ona to izjavila. To on priča svim gostima. Željana mu je rekla da ne priča gluposti.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Orko
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 24 sij 2022, 00:13 |
|
|
Ispodlimitirana političarka a na dobroj funkciji.
Jednostavno,nije demagog. Čak pomalo "uličarski" priča i nedostaje joj pravnog znanja.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 24 sij 2022, 00:43 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Pa ta nam je najbolja. Onda možeš mislit kakve su ostale ili ostali. Ima ona ono nesto neinvazivno uvjerljivo. Recimo ona da kaže HB se otcjepljuje od Federacije i nosimo je u RH, sugovornik bi rekao: Može!
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Željana Zovko Postano: 20 svi 2022, 14:59 |
|
|
Preselila se na Meje, "elitni" kvart u Splitu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Gaugamela93 i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|