|
|
Stranica: 27/28.
|
[ 686 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sokolić
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 15 sij 2022, 05:33 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Muslimani mogu biti besni i zeljni osvete nad Srbima, ali budi siguran da ako vam ne uzmu Dom Naroda na izborima, vi ste prva meta, a i ako uzmu a vi se ne pokoriti tome i ne pustite ih da naprave svoj entitet.
Srbi za razliku od 90tih imaju koga da pozovu u roku o 6 sati Vagner i Kadirov je na terenu, da ne pricamo o svesrpskim snagama i potencijalima sa svih strana. (bukvalno sa svih strana, od Hrvatske preko CG, Srbije, itd)
To bi im bila nacionalna pobeda pod kojem bi se Srpska odvojila, a oni to prikazali kao pobedu jer su uzeli vecinu BiH (51%+ vecinu Distrikta) za Bosnje, a na pocetku balade su bili na 17%, pa 23-28% Dejton, dakle duplo vise su izvukli nego Dejtonom, izlaz na more, povezana teritorija, a vase bitisanje ce biti razlog radikalne sekularizacije njihovog drustva, i opet ce ispasti "gradjanska" a ne "nacionalna" drzava, tada na stetu Bosnjaka. Daj privedi na hrvatski od "To bi im bila..." jer san pogubia nit. Više se ne vidi o kome govoriš.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 15 sij 2022, 06:10 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Muslimani mogu biti besni i zeljni osvete nad Srbima, ali budi siguran da ako vam ne uzmu Dom Naroda na izborima, vi ste prva meta, a i ako uzmu a vi se ne pokoriti tome i ne pustite ih da naprave svoj entitet.
Srbi za razliku od 90tih imaju koga da pozovu u roku o 6 sati Vagner i Kadirov je na terenu, da ne pricamo o svesrpskim snagama i potencijalima sa svih strana. (bukvalno sa svih strana, od Hrvatske preko CG, Srbije, itd)
To bi im bila nacionalna pobeda pod kojem bi se Srpska odvojila, a oni to prikazali kao pobedu jer su uzeli vecinu BiH (51%+ vecinu Distrikta) za Bosnje, a na pocetku balade su bili na 17%, pa 23-28% Dejton, dakle duplo vise su izvukli nego Dejtonom, izlaz na more, povezana teritorija, a vase bitisanje ce biti razlog radikalne sekularizacije njihovog drustva, i opet ce ispasti "gradjanska" a ne "nacionalna" drzava, tada na stetu Bosnjaka. Daj privedi na hrvatski od "To bi im bila..." jer san pogubia nit. Više se ne vidi o kome govoriš. Kaže da bi to muslimanima bila pobeda da ovladaju celom fbih. Da im onda Republika Srpska ne bi značila kada bi otišla. Prikazali bi sami sebi kako su uzeli većinu bih 51% kako imaju izlaz na more. Eto. Odmah bi napravili građansku državu i ko fol sekularizovali se. To je to. Hrvatska ako ovo dozvoli ne znam. Neka svi izvrše masovno samoubistvo.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 15 sij 2022, 06:18 |
|
|
Ne ne ne to je nepodnošljivo.Neprihvatljivo. Da se ne lažemo.Srpski narod u DGG nece pristati na to. To bi bio totalni i srpski poraz. Bilo kakav opstanak muslimana na ovim prostorima je potpuno neprihvatljiv. Ne može se dozvoliti da srpski narod ostane pod muslimanima. To je greh.† Ne.Nikako. Hrvatska ako neće da se bori za svoj narod ne znam šta uopšte planira. Mi ne možemo da dozvolimo da u takvoj situaciji Srbi ostanu pod muslimanskom vlašću.To je nepodnošljivo.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 15 sij 2022, 06:24 |
|
|
Ne.To je jednostavno ne podnošljiv scenario. Bolje onda da izbije rat i da se ide na totalno uništenje muslimana.Dok MZ sakupi snage i pokrene intervenciju da to bude već prekasno. Posle neka sude kome hoće i kako hoće.
Ne prihvatljivo je da muslimani dobiju 51% bih i to još sa srpskim životnim prostorom i tim jadnim narodom. To se ne može podneti.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 15 sij 2022, 06:29 |
|
|
Bude li Hrvatska prepustila fbih muslimanima pa ih koristila kao proksi za rat pritiv Republike Srpske ja onda stvarno ne znam šta će da se desi.Mi ćemo se odbraniti uz pomoć Srbije. Ali u tom slučaju sudbina Hrvatske će biti zapečaćena prvom prilikom koja nam se ukaže.
Šta je u njihovim glavama mi Srbi možemo samo da nagađamo.Očigledno ništa dobro.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 15 sij 2022, 06:31 |
|
|
Ne znam.Radite šta hoćete.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 15 sij 2022, 06:41 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Kako mislite ove enklave u Srednjoj Bosni da zastitite od muslimana? Nije sve idealno obranjivo. Granice su takve. Nikima se poklopilo da in je zemlja okruglasta pa imadu vrlo malo izloženih izbočinica koje bidu se mogle osvojit u jednen naletu. Norveška i Čile su n.pr. vrlo izloženi, pa evo. Gotovo cila Hrvatska je bez veće strateške dubine. Pa i nemali dil Srpske je izložen.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 15 sij 2022, 07:21 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Harezm je napisao/la: A ne bi vi milijun albanskih muslimana s Kosova? Ne, većina je za neku podjelu Kosova i koridor do Pećke Patrijaršije,Gračanice i Dečana. Ostatak teritorije neka vuku sa sobom. Virojatno ćete dobit nike enklavice oko njih, poput onega osmanskeg groblja u Siriji koje pripada Turskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 15 sij 2022, 07:37 |
|
|
Planina je napisao/la: hoblatopla je napisao/la: Evo Šeks upravo reče na HRT4 da je Dayton bio povezan s reintegracijom Podunavlja. Više nema dvojbi, prodani smo u Daytonu za Podunavlje.
Mogli smo imati entitet da toga nije bilo, sada cemo se morati izboriti za njega (opet). Ne znam je li crnje ako Šeks laže ili ako govori istinu. Ili je HB prodana za podunavsku močvaru (bez uvrede ikome) ili su eto tako sami od sebe u Dejtonu bacili 5% teritorija muslimanima na lipe oči i uvalili nas u Federaciju sa 9 enklava (Tuđman je još i odlikovao Izetbegovića). Predobro u svakom slučaju. Opet bi to značilo da se je odreklo dila teritorija koji su Hrvati držali u BiH. To ne znači da su Hrvati uzeli Pset onako na lipe oči. Tribalo je izginit za to zauzet. Time smo imali čime trgovat sa Srbima. Imamo Varcarevo i Šipovo, iste je površine ka Baranja i ostatak Podunavlja. Ne zaboravite da je Holbrooke tvrdoglavo, do zadnjeg trena, htia da Hrvatska da dil Baranje, da je to isto zagovara Owen. Što se tiče ostalega, muslobošnjački prigovarači su se ponili bezobrazno. Zaminidu ono što su Hrvati zauzeli za dobit sebi, uzimali muslimanska a ostavljali u Srpskoj hrvatska sela koja su mogli uvuć u teritorij FBiH. S druge strane, nisu svugdi pustili srpska sela koja su držali pa da se minjadu sa Srbima i da u toj trgovini uđe i koje osamljeno hrvatsko selo. Toliko o tome koliko je vrh države BiH uzurpiran po muslobošnjama ponaša se ka' vlast sviju naroda. Zato stalno pridlažen da Hrvati i Srbi međusobno u BiH ispravidu šta se propustilo u Daytonu. Ne mora se davat strateške točke, ali koja rubna sela bi se mogla spasit za obije strane. elit star je napisao/la: Strašno je šta se sve radilo a mi svi ratovali i verovali.Za šta je onaj ludak prodao RSK? A ovo sam sve vreme slutio. @Kvačice rekoh ti ovo pre više ne znam ni kad godinu dve. I šta sad? Posle svega. Svi smo odrađeni ko poslednji volovi. Koliko je ljudi poginulo verujući u slobodu. A sve je bilo namešteno. Povrća mi se.Ne bi se Šeks izasrao.Rekao je istinu. Odrađeni smo svi kao majmuni. Do ničega ustvari nije ni trebalo da dođe. Šta je ustvari bilo i šta će dalje biti i koliko mi imamo ustvari sudbinu u svojim rukama?Ili je sve iluzija? Srbi ne moradu žalit za onon pobunjeničkon srpskon paradržavon u Hrvatskoj. Ponašali su se ka' papci, a Srpska je ipak imala niku miru i znali su surađivat s Hrvatima kad je bilo pametno. Dok su oni pobunjenici u Hrvatskoj bili bez smisla za političku pragmatičnost. Sve ono šta je palo u Oluji, palo bi ionako, sporo ili na mah, u jednoj ili više operacija. Prislabo naseljeno, pridaleko, vlast budale, vojska ka pijana nedisciplinirana razbojnička banda, gospodarstveno nikakvo, kamen oko vrata srpskoj stvari. Sve bi palo brže ka zapadnoslavonsko-bilogorska poluenklava u Otkosu i Bljesku, jedino bi oslobađanje Podunavlja bilo tvrdo i vrlo pogibeljno, kako za Hrvate, tako za Srbe, s timen šta bi Srbi više izgubili time, makar gubitci bili podjednaki.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 15 sij 2022, 07:42 |
|
|
Planina je napisao/la: Tuđmanova administracija je toliko zakopala Hrvate u BiH da se vjerojatno nikad nećemo izvući iz BiH i Federacije, vrijeme za spajanje enklava je bilo 90ih vojno ili za pregovaračkim stolom (pogotovo u Dejtonu u koji smo došli sa 27%), tada što se izvuklo i ispregovoralo to je, a ispregovaralo se to da se Hrvate totalno utopi u Federaciju sa Muslimanima na način da se izuzev novog rata nikad ne budemo mogli izvući iz nje. Nakon svega što se događalo opet se vjerovalo u nekakvu pomirdbu sa Muslimanima, čak je i prodana ubleha o nekakvoj Konfederaciji FBiH i RH, valjda da Hrvati lakše prihvate vlastito utapanje. Čak su i svi mirovni planovi dok se još nije znalo kako će stvari završiti (Kutiljero, Owen Stoltenberg, Vens Owen) bili bolji za BiH Hrvate jer su nam davali kakav takav definiran teritorij. Na kraju dođeš na 27% i popušiš veliku debelu kurčinu. Ga dlji vo, po 1000. Put. Znaš, i ja san mislia kad se Hrvatska osamostalila 1991. da ćedu Srbi bit dovojno pametni i da ne ćedu izvodit kerefeke po BiH pa da će ostat krnja Jugoslavija. Iste su me misli držale, kako ćedu toliki Hrvati ostat u krnjoj Jugoslaviji. A eno, odlučile izać i BiH i Makedonija. I svit je to prizna, puno brže nego Hrvatsku. Pa san mislia da ćedu dovika bit Srbija i Crna Gora u istoj državi. A evo, izašla CG iz državne zajednice i samostalna je. I di su Hrvati uživali napridak u ostvarenju prava, čak i s istim judiman na čelu države (Đukanović). Stoga ne gubi nadu. Muslobošnje rade na državi s unutarnjin izgaranjen. Dobro ih ide. Stvari najednon akceleriradu. Triba bit pripreman za dobro i pametno odigrat kad se otvori prozor mogućnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 22 sij 2022, 23:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75761 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Oluja za Tursku.
900 000 muhadzira.
Vjecni mir na Balkanu, i sigurnost budućih generacija. Nema vehabija, nema takije, nema širenja mentaliteta prevare, laži i korupcije.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 23 sij 2022, 00:28 |
|
|
Uopće je bila glupa ideja ići stvarati BiH.
Zamisli da su je Srbi i Hrvati podijelili nakon 45. Ok, Srbi su dobili Vojvodinu, u ovom slučaju bez autonomije, mi bi dobili Banovinu+Ravno+sve do rijeke Bosne i Vareš. Svakom svoje, problema nema.
Nema ni srpskohrvatskog, zapadno je hrvatski, istočno srpski. Povijest je jasna. Muslimani koji su tada 30% BiH populacije su samo islamski Srbi ili Hrvati.
Mi dajemo Sarajevo, Tuzlu, Srbi daju šume istočno od Dinare i Une.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 23 sij 2022, 02:11 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Čuj "mi dajemo"....taj što bi davao je bio u Argentini. 1954 je taj dao i Dubrovnik sa Stojadinovićem.
Linija rijeka Bosna i Neretva....budi jednom pošten.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 23 sij 2022, 03:11 |
|
|
K..M je napisao/la: Čuj "mi dajemo"....taj što bi davao je bio u Argentini. 1954 je taj dao i Dubrovnik sa Stojadinovićem.
Linija rijeka Bosna i Neretva....budi jednom pošten. Ne može. Malo istočnije je ok.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 23 sij 2022, 03:14 |
|
|
K..M je napisao/la: Čuj "mi dajemo"....taj što bi davao je bio u Argentini. 1954 je taj dao i Dubrovnik sa Stojadinovićem.
Linija rijeka Bosna i Neretva....budi jednom pošten. Kvadrat Dubrovnika vrijedi više nego sve što je srpsko po bosanskim brdima i šumama.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 23 sij 2022, 14:52 |
|
|
Harezm je napisao/la: K..M je napisao/la: Čuj "mi dajemo"....taj što bi davao je bio u Argentini. 1954 je taj dao i Dubrovnik sa Stojadinovićem.
Linija rijeka Bosna i Neretva....budi jednom pošten. Kvadrat Dubrovnika vrijedi više nego sve što je srpsko po bosanskim brdima i šumama. Tako nekako. Žalosno što je Kotor izvan RH. Ali to se još da riješiti.... A i u Srijemu smo ostali bez Petrovaradina, Slankamena, Šida, Mitrovice.... Da ne pričamo o Subotici i Somboru na sjeveru.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 24 sij 2022, 00:53 |
|
|
Ne vaja ostavit Soli. Grad Tuzla ali samo izvorni grad Dolnja Tuzla je većinon muslimanska, krajnji istok općine Tuzle je srpski, a većina ostatka općine Tuzle je na zemlji Hrvata, u što spadadu i naseja na koja se proširila Tuzla. Ima tu i muslimanskih sela i zaselaka, ali ne remetidu kontinuitet hrvatskih naselja koji se nastavja i u susidne općine Živinice, Čelić, Lukavac...
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 24 sij 2022, 01:02 |
|
|
Ceha je napisao/la: Harezm je napisao/la: Kvadrat Dubrovnika vrijedi više nego sve što je srpsko po bosanskim brdima i šumama. Tako nekako. Žalosno što je Kotor izvan RH. Ali to se još da riješiti.... A i u Srijemu smo ostali bez Petrovaradina, Slankamena, Šida, Mitrovice.... Da ne pričamo o Subotici i Somboru na sjeveru. Da naselimo sve etničke CG u Boku, i da im damo autonomiju unutar HR, a ostatak Srbima.
|
|
Vrh |
|
|
Harezm
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 24 sij 2022, 01:04 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Ne vaja ostavit Soli. Grad Tuzla ali samo izvorni grad Dolnja Tuzla je većinon muslimanska, krajnji istok općine Tuzle je srpski, a većina ostatka općine Tuzle je na zemlji Hrvata, u što spadadu i naseja na koja se proširila Tuzla. Ima tu i muslimanskih sela i zaselaka, ali ne remetidu kontinuitet hrvatskih naselja koji se nastavja i u susidne općine Živinice, Čelić, Lukavac... Valja pripaziti da se ne otiđe u megalomaniju. Radi 2 hrvatska sela u kojima živi jedna baba da dobijemo stotine tisuća muslimana. Pusti priču Soli, Vrhbosna, bla bla. Nema dovoljno Hrvata za takve podvige.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 24 sij 2022, 01:38 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Ne vaja ostavit Soli. Grad Tuzla ali samo izvorni grad Dolnja Tuzla je većinon muslimanska, krajnji istok općine Tuzle je srpski, a većina ostatka općine Tuzle je na zemlji Hrvata, u što spadadu i naseja na koja se proširila Tuzla. Ima tu i muslimanskih sela i zaselaka, ali ne remetidu kontinuitet hrvatskih naselja koji se nastavja i u susidne općine Živinice, Čelić, Lukavac... A ovisi. Načelno, ja pucam na ovu granicu istočno od rijeke Bosne. politika/karta-hercegbosne-t21252.htmlNe ovu; Već ovu; Odnosno nešto ovakvog; Ako uzmeš Tuzlu, onda moraš uzeti i Gračanicu, Ozren, dobar komad stvari koje nam baš i ne trebaju. Za vrijeme rata je bila i ova opcija, odnosno do Vrbasa (s time da tu fale i Brod i Šamac, možda i Derventa); Nisam siguran bi li im i Doboj uzeo, iako je isti dobrim djelom preko rijeke Bosne. U Tuzli ima 15ak tisuća Hrvata (od kojih trećina govore "bosanski", a ne hrvatski, njime priča 10.083 popisanih). Što ima u Tuzli da bi nam bilo bitno? Ok, Soli, kao neki povijesni pojam, ali po tomu bi i Vrhbosna bila bitna. Srebrenik mi se tu čini kao bitnija stvar (radi dvorca i banovine). Mogli bi pričati i o prapostojbini Šokaca. Mislim da nema nekih većih objekata koji bi donosili dobit? Da ne postoji ovaj zapad RS kojeg bi capnuo, a da je Tuzla prazna, zašto ne? Samo nju bi se trebalo sa Slavonijom spojiti, a ne s Dalmacijom.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 24 sij 2022, 01:47 |
|
|
Harezm je napisao/la: Ceha je napisao/la: Tako nekako. Žalosno što je Kotor izvan RH. Ali to se još da riješiti.... A i u Srijemu smo ostali bez Petrovaradina, Slankamena, Šida, Mitrovice.... Da ne pričamo o Subotici i Somboru na sjeveru.
Da naselimo sve etničke CG u Boku, i da im damo autonomiju unutar HR, a ostatak Srbima. Ne. Boka je dovoljno mala da može biti lako naša. CG bi mogla biti potez Cetinje Podgorica, ovako nekako; Eventualno ako bi htjeli "puni buffer", onda i Nikšić ostaviti. http://www.montenegro.org.au/mn_map.gifhttp://4.bp.blogspot.com/-Df6hg3NIkQ4/U ... 20GORE.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 24 sij 2022, 01:52 |
|
|
Verzija s Vrbasom i Posavinom ne sliči na nešto, bezveze srbi izbijaju na savu kod Prnjavora.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 24 sij 2022, 01:53 |
|
|
Harezm je napisao/la: Sokolić je napisao/la: Ne vaja ostavit Soli. Grad Tuzla ali samo izvorni grad Dolnja Tuzla je većinon muslimanska, krajnji istok općine Tuzle je srpski, a većina ostatka općine Tuzle je na zemlji Hrvata, u što spadadu i naseja na koja se proširila Tuzla. Ima tu i muslimanskih sela i zaselaka, ali ne remetidu kontinuitet hrvatskih naselja koji se nastavja i u susidne općine Živinice, Čelić, Lukavac... Valja pripaziti da se ne otiđe u megalomaniju. Radi 2 hrvatska sela u kojima živi jedna baba da dobijemo stotine tisuća muslimana. Pusti priču Soli, Vrhbosna, bla bla. Nema dovoljno Hrvata za takve podvige. Nažalost, da. Mislim, dobar komad ovih karata su pusti snovi. Banovinska granica, pa širenje do rijeke Bosne/spajanje sa Žepčem i Usorom je poprilično dobar rezultat. Još sve do Vareša... Puna šaka brade.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 24 sij 2022, 01:54 |
|
|
Kod Soli su kritične samo mista iz općine Živinice. Za drugo bi se dalo sredit.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Washingtonski sporazum sa Srbima: Sigurnost zapadne RS u zamjenu za prolazak HV do Žepča i Jajca Postano: 24 sij 2022, 01:56 |
|
|
Evo slike općine Tuzle po većinskin narodima 1991. i 2013..
Privitak/ci: |
općina Tuzla 1991. - Screenshot 2022-01-24 at 00-48-51 Popis 2013 u BiH.png [ 136.29 KiB | Pogledano 764 put/a. ]
|
općina Tuzla 2013. - Screenshot 2022-01-24 at 00-48-15 Popis 2013 u BiH.png [ 133.28 KiB | Pogledano 764 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|