|
|
Stranica: 963/1361.
|
[ 34004 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 10:36 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Pa to mi vama pricamo sve vreme, ili odjebite preko granice ili pokazite muda da krenete na Srpsku.
Izabrali ste opicju 1, da kolektivno odjebete preko granice, zato sto ste pickice nesposobne najobicnije dokazene u svakom smislu, jos godinu dve, i bezacete od unitarne i gradjanske BiH kao od Ratka Mladica.
A mi cemo da dignemo spomenike porodici Izetbegovic od Vranja do Zagorja i Istre. Ne, busate se da prenosite nadležnosti, pa onda logičan slijed - otcjepljenje. Da vidimo kud ide to. Eto pičkice smo, čekamo da vi uradite konkretne stvari. Nemoj tako, naljutiće ti se domaćini foruma. Malo vam fali pa da počnete o velikoj smrdiji koja ide ni manje ni više čak do Istre.
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 11:08 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Pa to mi vama pricamo sve vreme, ili odjebite preko granice ili pokazite muda da krenete na Srpsku.
Izabrali ste opicju 1, da kolektivno odjebete preko granice, zato sto ste pickice nesposobne najobicnije dokazene u svakom smislu, jos godinu dve, i bezacete od unitarne i gradjanske BiH kao od Ratka Mladica.
A mi cemo da dignemo spomenike porodici Izetbegovic od Vranja do Zagorja i Istre. Ne, busate se da prenosite nadležnosti, pa onda logičan slijed - otcjepljenje. Da vidimo kud ide to. Eto pičkice smo, čekamo da vi uradite konkretne stvari. Nemoj tako, naljutiće ti se domaćini foruma. Malo vam fali pa da počnete o velikoj smrdiji koja ide ni manje ni više čak do Istre. Ne cekate vi nista, nego ste pickice da bilo sta VI uradite, oduvek bili i ostali, zato ste i pregazeni od strane VRS, samo zato sto ste pickice, a to ste pokazali i lelecenjem posle rata zenturace i pickice, prosto i jednostavno. Sada vas se iseljava 120 hiljada u 20 dana radnih viza, na ivici ste sranja sa Hrvatima, mi vam mozak razvlacimo sa vracanjem nadleznosti, a Ameri gledaju na koji nacin da vas puste niz vodu. I vi opet nista, a svakim danom gubite sansi za buducnosti, tako da ne cekate vi nista, nego ste da utvrdimo jos jednom, pickice. 
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 11:09 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Maniću se kad odjebete od nas. Pa onda udarajte glavom od zid ako vam tako vjera nalaže boli me kurac.
Pa ne znam, nikako da shvatiš. Gubiš vrijeme pričajući sa mnom o muslimanima, hodžama, džamijama, Allahu ili bilo čemu na tu temu. Ne mogu ti pomoći. Možemo pričati jer te vidim to puno zanima, ali ovo nije tema za to. Fokusiraj se. Kako je bilo jučer na sjednici? Divno, jelde?! Postavili ste novi standard za krkanijadu. Ne gubim. Liberalni nacisti, sponzori islamskih fanatika, gube na svim poljima. Uskoro ćemo im viditi leđa. A tad će se cijeniti pioniri u borbi protiv terorizma. Snimci odječenih sprskih glava1992. će osvanuti na BBCu. Znate vi sebe najbolje a znamo vas i mi, nismo jeli bunjike pa da zaboravimo.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 11:13 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
Sto si lud ovako jutros ? Jesu ti to dali slobodan dan da odmoris od njive
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 11:22 |
|
|
Pa ako obradjuje njivu znaci da je domacin, a ako je domacin, nema ko da mu da slobodan dan, on je sam svoj gazda, jebem te glupog. 
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 11:24 |
|
|
ObjektivnaPublika je napisao/la: Sto si lud ovako jutros ? Jesu ti to dali slobodan dan da odmoris od njive Založio vatru, naranio krmke, najeo se slanine, usuo rakiicu i zajebavam Muslimane. Šta ima kod tebe? Ti od jutros samo klanjao i popio kahvu? Ko pička neka. Jebo takvo ljudstvo.
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 11:35 |
|
|
Muslimanima je njiva ispod časti. Jeli bi, a da je neko drugi obrađuje. Možda da US donese odluku da se đabalahe pogoste na našim njivama. Pogostiće se, al ispašom muda 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 11:53 |
|
|
Jbg mi navikli da nam vi to obrađujete. Kmetovi naši. To nam je mana, priznajem.
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 12:34 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
muslimani u depresiji nakon jucerasnjeg dana ...
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 12:35 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: muslimani u depresiji nakon jucerasnjeg dana ... Vjerujem da neki jesu. U NSRS se desio poraz civilizacije. Ko pak voli koridu, njemu je ono bilo zabavno.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 12:37 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Muslimanima je njiva ispod časti. Jeli bi, a da je neko drugi obrađuje. Možda da US donese odluku da se đabalahe pogoste na našim njivama. Pogostiće se, al ispašom muda  Ko je tebi kriv što nisi u školu išao Šta drugo, onda ideš na njivu, trebaš obraditi krompir, luk, kupus. Slomi uvozni GMO. Hoćemo domaće za svoje pare.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 12:39 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Pa ako obradjuje njivu znaci da je domacin, a ako je domacin, nema ko da mu da slobodan dan, on je sam svoj gazda, jebem te glupog.  Ne mora da znači. Čuo sam u okolini BL neke gazde uzimaju sirotinju u najam i onda im plaćaju u naturi. Malo krompira, luka, ostalog povrća, brašna. Da prehrane porodicu. Moguće da dobiju i slobodan dan. Haj znaj, možda mu se sin ženi.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 12:40 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: ObjektivnaPublika je napisao/la: U narodnim kuhinjama Crvenog krsta u Srbiji u 77 gradova i opština dnevno se podeli 33.202 obroka, a u proseku je oko 9.650 za decu, kažu iz Crvenog krsta za BBC na srpskom. U Americi ko nema para umre na ulici gladan kao pas. U Srbiji niko nikad neće biti gladan. Majka Srbija.  Ni u RS. Kad nestane svega, uvijek ima slame i korjenja. I pustiš kompilaciju snimaka dnevnika RTRS. Još ako ima kakve jeftine brlje, sreći nema kraja 
|
|
Vrh |
|
 |
LakePlacid
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 12:42 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
muslimani kao vole demokratiju i civilizaciju .... ps. ne spamaj
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 12:51 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Pa ako obradjuje njivu znaci da je domacin, a ako je domacin, nema ko da mu da slobodan dan, on je sam svoj gazda, jebem te glupog.  Ne mora da znači. Čuo sam u okolini BL neke gazde uzimaju sirotinju u najam i onda im plaćaju u naturi. Malo krompira, luka, ostalog povrća, brašna. Da prehrane porodicu. Moguće da dobiju i slobodan dan. Haj znaj, možda mu se sin ženi. Tesko, posto je dovoljno zemlje siroko ti polje brate. A vi na betonu mozete da sadite samo redove za radnu vizu. 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 12:58 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: U Americi ko nema para umre na ulici gladan kao pas. U Srbiji niko nikad neće biti gladan. Majka Srbija.  Ni u RS. Kad nestane svega, uvijek ima slame i korjenja. I pustiš kompilaciju snimaka dnevnika RTRS. Još ako ima kakve jeftine brlje, sreći nema kraja  Tako je Mujo. Sreća se ne mjeri materijalno nego duhovno. Samo Mujo prodaje vjeru za večeru, duhovno za materijalno.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 13:00 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Ni u RS. Kad nestane svega, uvijek ima slame i korjenja. I pustiš kompilaciju snimaka dnevnika RTRS. Još ako ima kakve jeftine brlje, sreći nema kraja  Tako je Mujo. Sreća se ne mjeri materijalno nego duhovno. Samo Mujo prodaje vjeru za večeru, duhovno za materijalno. Ček, šta se desi kad umreš kao pravoslavac? Ideš na nebo je li i šta onda? Bog te pomiluje po glavi što si bio dobar? A ako nisi bio dobar, onda goriš u paklu? Pa kako ćeš ti biti sretan kad si već odavno zaradio pakao? Mislim mogu da te i obradujem, nema nikakvog raja niti pakla, ne boj se. Doduše to što proizvodi snimak RTRS moguće da je zemaljska varijanta. Duhovne satisfakcije 
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 13:02 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Ne mora da znači. Čuo sam u okolini BL neke gazde uzimaju sirotinju u najam i onda im plaćaju u naturi. Malo krompira, luka, ostalog povrća, brašna. Da prehrane porodicu. Moguće da dobiju i slobodan dan. Haj znaj, možda mu se sin ženi. Tesko, posto je dovoljno zemlje siroko ti polje brate. A vi na betonu mozete da sadite samo redove za radnu vizu.  Pa ne znam baš, bilo je jesenas kako je nekih 9 000 Semberaca odustalo od zemlje i diglo sidro. Nema kažu podrške države. Kako je krenulo, neće imati ko da sije i ore tu zemlju. Ionako uvozimo sve pa čak i vodu koje imamo u izobilju. Ne možeš ti dokazati hajvanu da mu je sreća na toj zemlji. Zapeo Njemačka i bog.
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 13:08 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Tesko, posto je dovoljno zemlje siroko ti polje brate. A vi na betonu mozete da sadite samo redove za radnu vizu.  Pa ne znam baš, bilo je jesenas kako je nekih 9 000 Semberaca odustalo od zemlje i diglo sidro. Nema kažu podrške države. Kako je krenulo, neće imati ko da sije i ore tu zemlju. Ionako uvozimo sve pa čak i vodu koje imamo u izobilju. Ne možeš ti dokazati hajvanu da mu je sreća na toj zemlji. Zapeo Njemačka i bog. Opet ti koji kopaju su svoji na svome a ne tudji, imate bracu migrante iz afganistana i pakistana, pa vidite njih upregnite da vam oru njive, posto vam uveliko oru zene po uzoru na bracalu Arape. Zamisli prodas sestru Arapinu zarad Alijinih snova, i to koliko 5-10 hiljada sestara, jbt Rim.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 13:11 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Tako je Mujo. Sreća se ne mjeri materijalno nego duhovno. Samo Mujo prodaje vjeru za večeru, duhovno za materijalno.
Ček, šta se desi kad umreš kao pravoslavac? Ideš na nebo je li i šta onda? Bog te pomiluje po glavi što si bio dobar? A ako nisi bio dobar, onda goriš u paklu? Pa kako ćeš ti biti sretan kad si već odavno zaradio pakao? Mislim mogu da te i obradujem, nema nikakvog raja niti pakla, ne boj se. Doduše to što proizvodi snimak RTRS moguće da je zemaljska varijanta. Duhovne satisfakcije  Kad umreš možes se jebati. Ne moraš biti vjernik da bi imao duhovno zadovoljstvno. Meni bi bila draža smrt BiH nego da mi daš 5 kuća u Monaku i Rols Rojsa.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 13:14 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Tesko, posto je dovoljno zemlje siroko ti polje brate. A vi na betonu mozete da sadite samo redove za radnu vizu.  Pa ne znam baš, bilo je jesenas kako je nekih 9 000 Semberaca odustalo od zemlje i diglo sidro. Nema kažu podrške države. Kako je krenulo, neće imati ko da sije i ore tu zemlju. Ionako uvozimo sve pa čak i vodu koje imamo u izobilju. Ne možeš ti dokazati hajvanu da mu je sreća na toj zemlji. Zapeo Njemačka i bog. Opet lažeš. Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući niko krupno ka Turčin ne laže.
|
|
Vrh |
|
 |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 13:32 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7397 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
U muslimanskim medijima ogroman naslov - obezbjedjenje Predsjednika Srpske gospodje Cvijanović napalo Nebojšu Vukanovića.Pomislih i obradovah se da su ga gorile ugazili nogoma dok je ležao oboren na zemlju kad ono ništa.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 13:43 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Muslimanima je njiva ispod časti. Jeli bi, a da je neko drugi obrađuje. Možda da US donese odluku da se đabalahe pogoste na našim njivama. Pogostiće se, al ispašom muda  Ko je tebi kriv što nisi u školu išao Šta drugo, onda ideš na njivu, trebaš obraditi krompir, luk, kupus. Slomi uvozni GMO. Hoćemo domaće za svoje pare. Ja ? Doktorirao devedesetih na krezavim talibanima. Nego, da ste na njivi koliko ste u džamiji djeca vam u Lukavcu ne bi gladna kmečala pred kuhinjom kojoj su zalihe pri kraju. Bijafro talibanska. Pravićete musaku od listova kurana. Ne gine vam top fit Omarska šlang LEneja 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
Hofer
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 15:51 |
|
|
Šarović: Dodikov zakon je nepotreban, Inzkov kaže da narod nije genocidan. 
_________________ Mrzim Dinamo, srpsko ime to!
|
|
Vrh |
|
 |
dzamijas
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 02 vel 2022, 15:55 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2218 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|