|
|
Stranica: 326/333.
|
[ 8320 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 31 sij 2022, 11:01 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8413 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
DrMag je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: @ DrMag, kako osjetis zgrusanje krvi? Nisam osjetio zgrusanje krvi, nego nisam se mogao popeti na 8 kat. Ostao bez daha. Poslije, analiza krvi pokazale na problem sa njenom gustocom, posljedicno opterecenje srca, slaba prokrvljenost tijela itd. Aspirin 100 je nakon nekog vremena pomogao. Da, ja pijem isto andol 100 pro. I to od prvog dana korone. Sad pomalo prorjeđujem, popijem svaki drugi dan.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 04 vel 2022, 08:48 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 04 vel 2022, 08:52 |
|
|
Jesu uspjeli izolirati virus Iznenade?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 04 vel 2022, 09:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Jesu uspjeli izolirati virus Iznenade? to je teorija zavjere, a ti si ravnozemljaš. ti su se ljudi žrtvovali za znanost
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 04 vel 2022, 09:20 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Inače je lik i žešći rekreativac. To ja svojim kolegama govorim. Kad prebolite koronu, nema jedno 6 mjeseci utrka niti maksimalnih napora. Znam ih ja dosta koji s epokušavaju što prije vratit a to opterećuje i pluća i srce. Znači, treba se prestat odnosti prema koroni kao prehladi. I ja sam sa žešće rekreacije prešao na umjerenu. Ne valja ničeg previše.
A općenito ljudi u nas bi mogli malo češće kod kardiologa i na EKG, možda se i ne umire puno od korone ali od koronarnih bolesti umre pola ljudi.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 04 vel 2022, 09:55 |
|
|
Pa naravno da nije prehlada. Tko to tvrdi je idiot. Tko mili da je cjepivo rješenje je možda i veći. Sve je to objasnio Srećko Sladoljev. https://www.facebook.com/sladoljev.srec ... 0562872515Dakle, ovo treba shvatiti jebeno i ozbiljno. Citat: U plućima nema mišićnog tkiva da olakša vensku cirkulaciju. Tu funkciju ima hormon angiotenzin koji djeluje na endotel vena plućnog optoka tako da se stežu i tjera krv prema lijevom srcu! Za stvaranje angiotenzina važan je enzim ACE (angiotenzin-konvertirajući enzim) koji se nalazi posvuda u tijelu, ali u NAJVEĆOJ KONCENTRACIJI upravo u kapilarama pluća! Spike proteini, bilo da se radi o onima na površini korona virusi ili onima koje naše tijelo MASOVNO proizvodi primitkom mRNK cjepiva, blokiraju ACE enzim čime blokiraju proizvodnju angiotenzina! To dovodi do kolapsa aktivne plućne cirkulacije! Sav teret protoka krvi kroz pluća pada na srce koje, kod onih sa srčanim problemima i povišenim tlakom, taj napor neće izdržati!
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 04 vel 2022, 09:58 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Jos imam respiratorne probleme, pluca skripe, par puta na dan moram iskasljati sluz, nemam temperaturu, samo se osjecam umorno i ne naspavano zbog nocnih ustajanja i kasljanja, te imam golicanje u grlu koje lici na ono kad imate suhi kasalj. Predugo traje za "prehladu". Brzi testovi negativni. uvjet za pcr je pozitivan brzi test ili platiti (Ne zelim placati). vjerojatno sirim zarazu :)
Jucer citam clanak najcescih simptoma "omikrona", nekako se sve slaze. Nagla i "nicim izazvana" bezvoljnost / gubitak usredetocenosti par dana pred pocetak kaslja,najjaci je pokazatelj da je to to. Bio sam zatecen tim stanjem.
Par bliskih osoba takodjer kaslje, i imaju negativne testove, no jedna je od danas u izolaciji jer su medju njihovim svakodnevnim kontaktima jucer registrirane dvije pozitivne osobe.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 04 vel 2022, 10:12 |
|
|
DrMag je napisao/la: Jucer citam clanak najcescih simptoma "omikrona", nekako se sve slaze. Nagla i "nicim izazvana" bezvoljnost / gubitak usredetocenosti par dana pred pocetak kaslja,najjaci je pokazatelj da je to to. Bio sam zatecen tim stanjem..
Ti si izgleda upao u njihovu "familiju", napao te sin od omnija Citat: Australske zdravstvene vlasti objavile su da je u brojnim državama i teritorijama otkrivena nova "stealth" podvarijanta novog koronavirusa, koju mediji nazivaju "Omikronovim sinom". Ta podvarijanta nosi naziv BA.2 i smatra se da je zaraznija od originalnog Omicrona, a već je zabilježena u više od 40 zemalja, između ostalog i u susjednoj Sloveniji
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 04 vel 2022, 10:32 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
izgleda.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 07 vel 2022, 12:31 |
|
|
Stariji član rodbine, imala moždani prije nekoliko dana, došla u bolnicu, još uvijek sa dobrim šansama da preživi, kad ono pozitivna na koronu. Stavilo je na covid odjel i dok test ne pokaže da je negativna na covid nema liječenja za moždani. Naravno šta se dogodilo žena umrla nakon par dana. "Od korone". Majku li vam jebem mrtvu smradovi lažljivi zli pokvareni. Šećer na kraju sad se mora kopati u nekakvom posebnom limenom sanduku i posebnoj robi jer je "još uvijek zarazna", ne daju doć po nju kako oćeš i tu je još dodatnih 1000 KM troška. Uglavnom recimo da se sada vama ili vašem članu obitelji dogodi moždani/ srčani/ bilo šta šta zahtjeva hitno liječenje dobit će te lagani odjeb dok god ste pozitivni na "nevidljivog neprijatelja", bacit će vas na covid odjel dok ne umrete i onda ste naravno umrli od korone. Prekrasno zar ne?
Trunit će te u paklu *** prokleta za ovo sve što radite svi koji podržavate ovo ludilo, a i na ovom svijetu nećete proći lišo, krepat će te jadni i šugavi kad se najmanje budete nadali i neće vas spasiti ni 300 boostera i 600 covid potvrda.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 07 vel 2022, 13:06 |
|
|
Planina je napisao/la: Stariji član rodbine, imala moždani prije nekoliko dana, došla u bolnicu, još uvijek sa dobrim šansama da preživi, kad ono pozitivna na koronu. Stavilo je na covid odjel i dok test ne pokaže da je negativna na covid nema liječenja za moždani. Naravno šta se dogodilo žena umrla nakon par dana. "Od korone". Majku li vam jebem mrtvu smradovi lažljivi zli pokvareni. Šećer na kraju sad se mora kopati u nekakvom posebnom limenom sanduku i posebnoj robi jer je "još uvijek zarazna", ne daju doć po nju kako oćeš i tu je još dodatnih 1000 KM troška. Uglavnom recimo da se sada vama ili vašem članu obitelji dogodi moždani/ srčani/ bilo šta šta zahtjeva hitno liječenje dobit će te lagani odjeb dok god ste pozitivni na "nevidljivog neprijatelja", bacit će vas na covid odjel dok ne umrete i onda ste naravno umrli od korone. Prekrasno zar ne?
Trunit će te u paklu *** prokleta za ovo sve što radite svi koji podržavate ovo ludilo, a i na ovom svijetu nećete proći lišo, krepat će te jadni i šugavi kad se najmanje budete nadali i neće vas spasiti ni 300 boostera i 600 covid potvrda. U kojoj je to državi bilo?
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 07 vel 2022, 13:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 07 vel 2022, 14:00 |
|
|
uobičajena priča i iz hrvatskih bolnica. bez obzira zašto ste došli u bolnicu, ak oste pozitivni na covid vas ne liječe od vaše bolesti dok ne iozdravite od covida.ako umrete, umrli ste od covida
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 07 vel 2022, 14:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 07 vel 2022, 20:54 |
|
|
Planina je napisao/la: I niko ništa. kako ništa, uveli COVID potvrde, obvezno testiranje, trpaju djecu 5 puta godišnje u kućni pritvor, studentima ne daju prsitup faksu sve ti je to zbog brige za zdravlje
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 07 vel 2022, 22:43 |
|
|
kuriozitet, na Farskim otocima svaki drugi pojedinac POTVRĐENO zaražen COVIDom do sad.
U roku dva tjedna isto će biti i u Andori, a u roku dva mjeseca i na Gibraltaru.
Od većih zemlja najbliže tome su Crna Gora, Slovenija i Izrael.
Moguće je da su u nekima do tih zemalja svi ljudi dosad imali coronu, ali omicron uzrokuje reinfekcije. U HR je skoro 20% novih slučajeva reinfekcije (25% ljudi ima potvrđen COVID PCRom, i još toliko antigenskim ,antitijelima i simptomatski)
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 07 vel 2022, 22:50 |
|
|
Znam gomilu ljudi koji su prije imali koronu i sad imaju omikron.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 07 vel 2022, 23:03 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25852 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Naša Kvačica je napisao/la: Znam gomilu ljudi koji su prije imali koronu i sad imaju omikron. Pa evo, ja prvi. Travanj i opet u siječnju. Duduše, meni Covid više ništa ne može. Simptomi zanemarivi osim tvotjedne blage slabosti.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 07 vel 2022, 23:11 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Znam gomilu ljudi koji su prije imali koronu i sad imaju omikron. omicron gotovo u potpunosti ignorira prethodno preboljenje ili cijepljenje. bar u smislu infekcije
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 08 vel 2022, 04:15 |
|
|
divizija je napisao/la: uobičajena priča i iz hrvatskih bolnica. bez obzira zašto ste došli u bolnicu, ak oste pozitivni na covid vas ne liječe od vaše bolesti dok ne iozdravite od covida.ako umrete, umrli ste od covida Danas sam saznao da je realnost još crnja, dakle žena je nakon moždanog ležala 10 dana na covid odjelu u mostarskoj bolnici (totalno pri pameti, svjesna svega, jedino joj je lijeva ruka bila oduzeta) bez da ju je itko smio posjetiti... Obitelj izludila... htjeli je izvući kući pa da zovu privatnika da je liječi jer joj je stanje bili nepromjenjeno 9 dana... No jučer (ili prekjučer ne znam više ni ja), 10. dan, baš kad je kao isticala ta covid karantena stanje joj se naglo pogoršalo i umrla je na covid odjelu neliječena od moždanog bez da ju je itko od obitelji posjetio 10 dana... Obitelj kaže da su znali da su takve sotone tamo i da je cijeli sistem toliko otišao k vragu ne bi ni išli s njom u bolnicu. Na kraju su je stavili kao u neki posebni covid limeni lijes (koji ne znam uopće može li se otvarati) u kao nekoj posebnoj robi i obitelj je mogla samo doći po taj lijes (dakle bez da uopće znaju tko je unutra, bez ikakvog posljednjeg pozdrava) i još je to sve skupa masno naplaćeno, mislim čak blizu 2000 KM na kraju. Obitelj još ne može doći sebi da je to sve toliko otišlo k vragu, cijeli sistem i svi koji su dio njega. Svi koji ste pristali biti u službi ovog sotonizma ne samo primanjem pelca i pristajanjem na covid potvrde nego pogotovo izravnom podrškom tomu svemu, sudjelovanjem u provođenju toga cijelog ludila (od policije do bolnica do stranačkih džukela) svi ste vi najobičniji psi sistema i đavolji sluge, dušu ste prodali. I nemojte kasnije da bude kmeka kad dođe konačni jao, kao ja nisam znao, ne, znate vi jako dobro, ali pristajete na prodaju duše đavlu za koricu kruha. Apsolutno svu slobodu bi ste prodali i prodat će te za koricu kruha, molit će te ih da vam slobodu uzmu. Dno, ljudsko dno. Budući sukobi neće biti između različitih nacija/ rasa, pa čak ni vjera, nego između paščadi sistema, đavoljih sluga, šljama kojem ništa nije sveto, i otpora tomu svemu s druge strane. Ovo je samo uvod, sad su sile zla uvidile da praktički mogu raditi što hoće, da mogu ići do kraja (što god to značilo) stoka se pobuniti neće, prihvatiti će sve što se nametne nakon malo psiholoških igrica, prijetnji i zastrašivanja, uzmite nam svaku slobodu samo koricu kruha nam dajte. Sad očekujem lagano smirivanje s obzirom da se ovaj zadnji soj pokazao kao malo jača prehlada i kako će lagano ići toplije vrijeme (više sunca jači imunitet itd.) ali nakon nekog vremena za očekivati je neki novi soj/ virus/ ko zna šta čime će se opet pomicati granice i ići tko zna dokle, a kmetovi će naravno pristati na sve. Tko želi dobro sebi i svojima maknit će se sa strane sad dok se još može, ovo je samo uvod, svjetina je sada 300% dokazano najobičnija nakupina kmetova i džukela.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 08 vel 2022, 08:01 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Znam gomilu ljudi koji su prije imali koronu i sad imaju omikron. Prebolio u prosincu, i žena i ja. Djeca prije 10ak dana. Ako uzmemo u obzir brzinu širenja omikrona, onda preboljenje delte zaista daje imunost. Meni i suprugi ništa. Čak ni dijete od 5 g. nije imalo nijedan simptom, nego se 2-3 puta produktivno zakasljalo. Da nismo imali slučaj u kući, ne bi mi nikada palo na pamet da je korona virus.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 08 vel 2022, 08:01 |
|
|
divizija je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Znam gomilu ljudi koji su prije imali koronu i sad imaju omikron. omicron gotovo u potpunosti ignorira prethodno preboljenje ili cijepljenje. bar u smislu infekcije Moje iskustvo je drugačije.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 08 vel 2022, 09:34 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25852 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Graničar Jozo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Znam gomilu ljudi koji su prije imali koronu i sad imaju omikron. Prebolio u prosincu, i žena i ja. Djeca prije 10ak dana. Ako uzmemo u obzir brzinu širenja omikrona, onda preboljenje delte zaista daje imunost. Meni i suprugi ništa. Čak ni dijete od 5 g. nije imalo nijedan simptom, nego se 2-3 puta produktivno zakasljalo. Da nismo imali slučaj u kući, ne bi mi nikada palo na pamet da je korona virus. Pa dobro, vama je još svježe bilo. Prosinac. Teško da ćeš imati Covid svaki mjesec.:)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 08 vel 2022, 09:42 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Planina je napisao/la: divizija je napisao/la: uobičajena priča i iz hrvatskih bolnica. bez obzira zašto ste došli u bolnicu, ak oste pozitivni na covid vas ne liječe od vaše bolesti dok ne iozdravite od covida.ako umrete, umrli ste od covida Danas sam saznao da je realnost još crnja, dakle žena je nakon moždanog ležala 10 dana na covid odjelu u mostarskoj bolnici (totalno pri pameti, svjesna svega, jedino joj je lijeva ruka bila oduzeta) bez da ju je itko smio posjetiti... Obitelj izludila... htjeli je izvući kući pa da zovu privatnika da je liječi jer joj je stanje bili nepromjenjeno 9 dana... No jučer (ili prekjučer ne znam više ni ja), 10. dan, baš kad je kao isticala ta covid karantena stanje joj se naglo pogoršalo i umrla je na covid odjelu neliječena od moždanog bez da ju je itko od obitelji posjetio 10 dana... Obitelj kaže da su znali da su takve sotone tamo i da je cijeli sistem toliko otišao k vragu ne bi ni išli s njom u bolnicu. Na kraju su je stavili kao u neki posebni covid limeni lijes (koji ne znam uopće može li se otvarati) u kao nekoj posebnoj robi i obitelj je mogla samo doći po taj lijes (dakle bez da uopće znaju tko je unutra, bez ikakvog posljednjeg pozdrava) i još je to sve skupa masno naplaćeno, mislim čak blizu 2000 KM na kraju. Obitelj još ne može doći sebi da je to sve toliko otišlo k vragu, cijeli sistem i svi koji su dio njega. Svi koji ste pristali biti u službi ovog sotonizma ne samo primanjem pelca i pristajanjem na covid potvrde nego pogotovo izravnom podrškom tomu svemu, sudjelovanjem u provođenju toga cijelog ludila (od policije do bolnica do stranačkih džukela) svi ste vi najobičniji psi sistema i đavolji sluge, dušu ste prodali. I nemojte kasnije da bude kmeka kad dođe konačni jao, kao ja nisam znao, ne, znate vi jako dobro, ali pristajete na prodaju duše đavlu za koricu kruha. Apsolutno svu slobodu bi ste prodali i prodat će te za koricu kruha, molit će te ih da vam slobodu uzmu. Dno, ljudsko dno. Budući sukobi neće biti između različitih nacija/ rasa, pa čak ni vjera, nego između paščadi sistema, đavoljih sluga, šljama kojem ništa nije sveto, i otpora tomu svemu s druge strane. Ovo je samo uvod, sad su sile zla uvidile da praktički mogu raditi što hoće, da mogu ići do kraja (što god to značilo) stoka se pobuniti neće, prihvatiti će sve što se nametne nakon malo psiholoških igrica, prijetnji i zastrašivanja, uzmite nam svaku slobodu samo koricu kruha nam dajte. Sad očekujem lagano smirivanje s obzirom da se ovaj zadnji soj pokazao kao malo jača prehlada i kako će lagano ići toplije vrijeme (više sunca jači imunitet itd.) ali nakon nekog vremena za očekivati je neki novi soj/ virus/ ko zna šta čime će se opet pomicati granice i ići tko zna dokle, a kmetovi će naravno pristati na sve. Tko želi dobro sebi i svojima maknit će se sa strane sad dok se još može, ovo je samo uvod, svjetina je sada 300% dokazano najobičnija nakupina kmetova i džukela. Kako se točno ljude liječi od moždanog? Svi znate pravila igre ako se ne cijepis znači da ne vjeruješ doktorima, onda je bolje ne ići u bolnicu. Doista bi bilo pametno nju stavit među 20 drugih srčanih bolesnika i sa osobljem koje liječi i druge ljude. Nemaju svi 20 i nesto.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koronavirus Postano: 08 vel 2022, 10:09 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Svi znate pravila igre ako se ne cijepis znači da ne vjeruješ doktorima, onda je bolje ne ići u bolnicu.
Doista bi bilo pametno nju stavit među 20 drugih srčanih bolesnika i sa osobljem koje liječi i druge ljude.
Znači, ako si cijepljen smiješ ubijati po bolnicama? Jesu to ta pravila?
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|