|
|
Stranica: 974/1361.
|
[ 34004 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daxt
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 13:48 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Kravica je bila poznato četničko uporište, ima dokumentarac na RTS koji opisuje borbe i akciju, naši im ušli iza linija. Naravno, đikani ovdje to prešućuju, pa se predstavlja kao da su neki mudžahedini iz čista mira napali nebranjenu srpsku nejač. To je proslo vreme, danas se na teritoriji Srpske pitaju Srbi, vi imate svoj kalifat.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 13:49 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: A zato ste poklali Bošnjake u Bratuncu. Pa što ne kažeš odmah? Inače ste vi nespremni dočekali tu Aljinu izjavu. Pa kad je on to rekao, eto vidiš hoće rat, e pa imaće ga. Pa kako sad, eto ko Bakir jel priziva rat, što opet ne udarite? Mislim kad vam tako malo treba, zapravo ni ne treba, vi to fino izmislite, neko kaže treba braniti državu, vi to shvatite da ga treba napasti. Zato što danas imamo uređenu državu. Ako krenete da ubijate srpske svatove, ubiće vas ili uhapsiti MUP RS. 1992. se narod sam morao organizovati protiv povampirenih Muslimana, potomaka Ustaša iz WWII. Danas su Muslimani mirni ko bubice jer su dobili po pički prvi put u svojoj sramnoj istoriji. Kakvi srpski svatovi, to vam je samo izgovor. Nakrcali teško naoružanje po brdima, kad se osujetilo izvlačenje iz sarajevskih kasarni, kmeka eto napalo nam konvoj. Jok, trebalo vas je pustiti da sve izvučete. Ma ja, narod se organizovao uz pomoć slobodarske JNA 
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 13:51 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Srbi su makar tri puta "oprostili" Muslimanima nepocinstva iz proslosti i pristali na zajednicki zivot, dajuci ovima sve mogucnosti za razvoj i napredak.
...i svaki put su bili zajebani.
Koliko god da je poslednji rat bio uzasan i tragican za sve umesane, makar nas nije cetvrti put odveo u istu zamku i zabludu. Jest, u zamjenu za oprost zabranili da imamo naciju i jezik. Nemojte više se žrtvovati.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 13:54 |
|
|
Citat: Zašto Dodik nije prisutan na sjednici NSRS-a: Vruć krompir prepustio drugima 
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 13:55 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43761 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kako će vam Srbi zabraniti kad se sve u Jugi pitao Hrvat Josip Broz. Napunjene tikve mitomanijom. Tko vam je zabranio naciju kad ste kao Muslimani priznati kao konstitutivna nacija u Jugoslaviji.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 13:57 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zato što danas imamo uređenu državu. Ako krenete da ubijate srpske svatove, ubiće vas ili uhapsiti MUP RS. 1992. se narod sam morao organizovati protiv povampirenih Muslimana, potomaka Ustaša iz WWII. Danas su Muslimani mirni ko bubice jer su dobili po pički prvi put u svojoj sramnoj istoriji.
Kakvi srpski svatovi, to vam je samo izgovor. Nakrcali teško naoružanje po brdima, kad se osujetilo izvlačenje iz sarajevskih kasarni, kmeka eto napalo nam konvoj. Jok, trebalo vas je pustiti da sve izvučete. Ma ja, narod se organizovao uz pomoć slobodarske JNA  Pa spremili se na vrijeme. Znali smo mi da ćete vi prvom prilikom opet krenuti da ubijate Srbe kao u WWII. Malo ste se ovaj put zajebali. Još boli pičić a? Aj plači. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
daxt
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 13:57 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zato što danas imamo uređenu državu. Ako krenete da ubijate srpske svatove, ubiće vas ili uhapsiti MUP RS. 1992. se narod sam morao organizovati protiv povampirenih Muslimana, potomaka Ustaša iz WWII. Danas su Muslimani mirni ko bubice jer su dobili po pički prvi put u svojoj sramnoj istoriji.
Kakvi srpski svatovi, to vam je samo izgovor. Nakrcali teško naoružanje po brdima, kad se osujetilo izvlačenje iz sarajevskih kasarni, kmeka eto napalo nam konvoj. Jok, trebalo vas je pustiti da sve izvučete. Ma ja, narod se organizovao uz pomoć slobodarske JNA  Pusti tu pricu, 1990 ste imali 200 000 ljudi pod oruzjem minimum, obucene i sposobne kadrove u policiji i vojsci,mislis da neko nije pratio sta radite.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
 |
Tankosic
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 13:59 |
|
|
Jako interesantno zapazanje, da su Srbi njima 3 puta oprostili klanje zarad zajednickog zivota, a da oni kao ne mogu Srbima u sukobu kojem su popusili.
Zato ce i da nestanu.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 14:00 |
|
|
daramo je napisao/la: Kako će vam Srbi zabraniti kad se sve u Jugi pitao Hrvat Josip Broz. Napunjene tikve mitomanijom. Tko vam je zabranio naciju kad ste kao Muslimani priznati kao konstitutivna nacija u Jugoslaviji. Ma ja. Kad se pitao što ne bi Zagreb glavni grad Juge? Ako me trolaš, onda je jeftino. Ako tako misliš, onda si baš naivan. I to je bilo pošteno kad pogledaš kako su se drugi narodi mogli izjasniti?
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 14:02 |
|
|
daxt je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Kakvi srpski svatovi, to vam je samo izgovor. Nakrcali teško naoružanje po brdima, kad se osujetilo izvlačenje iz sarajevskih kasarni, kmeka eto napalo nam konvoj. Jok, trebalo vas je pustiti da sve izvučete. Ma ja, narod se organizovao uz pomoć slobodarske JNA  Pusti tu pricu, 1990 ste imali 200 000 ljudi pod oruzjem minimum, obucene i sposobne kadrove u policiji i vojsci,mislis da neko nije pratio sta radite. Malo je 200 k, pa vaši mediji su svaku liniju brojali po 5 k zelenih beretki teško naoružanih. Jest, bili vikićevci u Sa i TO. Svih 200 k. Pratili ne pratili, priča ti ne drži vodu. Jedni su bili teško naoružani i spremno krenuli u rat. Drugi se organizovali usput.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 14:04 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Jako interesantno zapazanje, da su Srbi njima 3 puta oprostili klanje zarad zajednickog zivota, a da oni kao ne mogu Srbima u sukobu kojem su popusili.
Zato ce i da nestanu. Pa oprostili vam klanje od WWII. I zaboravili, pa dobismo šta dobismo 90-tih. Otad vas gledamo ispod oka. Za koju godinu ćeš ti prijetiti iz srpskog Čikaga ili neke ruralne vukojebine u Americi. Ako već nisi ko i onaj monarhista.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 14:05 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Kakvi srpski svatovi, to vam je samo izgovor. Nakrcali teško naoružanje po brdima, kad se osujetilo izvlačenje iz sarajevskih kasarni, kmeka eto napalo nam konvoj. Jok, trebalo vas je pustiti da sve izvučete. Ma ja, narod se organizovao uz pomoć slobodarske JNA  Pa spremili se na vrijeme. Znali smo mi da ćete vi prvom prilikom opet krenuti da ubijate Srbe kao u WWII. Malo ste se ovaj put zajebali. Još boli pičić a? Aj plači.  Gdje je Mile danas? Pa bar Cvijanovićka? Fakat, mora se čovjeku odati priznanje. Kako trola ovu opoziciju, ovo nije više humano. Levati se satraše, a Mile negdje sjedi i uz rakijicu se zadovoljno smješka.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 14:11 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43761 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Shaban995 je napisao/la: daramo je napisao/la: Kako će vam Srbi zabraniti kad se sve u Jugi pitao Hrvat Josip Broz. Napunjene tikve mitomanijom. Tko vam je zabranio naciju kad ste kao Muslimani priznati kao konstitutivna nacija u Jugoslaviji. Ma ja. Kad se pitao što ne bi Zagreb glavni grad Juge? Ako me trolaš, onda je jeftino. Ako tako misliš, onda si baš naivan. I to je bilo pošteno kad pogledaš kako su se drugi narodi mogli izjasniti? Tito se nije pitao u Jugoslaviji Zato što je Tito bio pametniji od vas iako je bio bravar i znao kako će ga Srbi lakše prihvatiti za vladara. Odakle će vladati nad Srbima nego iz Beograda? To što si ti nakljuvan propagandom to je tvoj problem, na popisima u Jugoslaviji si se mogao izjasniti kao Bošnjak, tako se izjašnjavalo skoro 2000 muslimana, ali i kao Bosanac, Hercegovac, Istranin, Jugosloven, regionalno izjašnjavanje kao i nacionalno je bilo dopušteno. Lažeš ko pravi Turčin.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 14:25 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa spremili se na vrijeme. Znali smo mi da ćete vi prvom prilikom opet krenuti da ubijate Srbe kao u WWII. Malo ste se ovaj put zajebali. Još boli pičić a? Aj plači.  Gdje je Mile danas? Pa bar Cvijanovićka? Fakat, mora se čovjeku odati priznanje. Kako trola ovu opoziciju, ovo nije više humano. Levati se satraše, a Mile negdje sjedi i uz rakijicu se zadovoljno smješka. Pa da. Šta ima Mile sa NSRS? Leži, odmara se, institucije rade svoj posao. Država. 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 14:27 |
|
|
daramo je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Ma ja. Kad se pitao što ne bi Zagreb glavni grad Juge? Ako me trolaš, onda je jeftino. Ako tako misliš, onda si baš naivan. I to je bilo pošteno kad pogledaš kako su se drugi narodi mogli izjasniti? Tito se nije pitao u Jugoslaviji Zato što je Tito bio pametniji od vas iako je bio bravar i znao kako će ga Srbi lakše prihvatiti za vladara. Odakle će vladati nad Srbima nego iz Beograda? To što si ti nakljuvan propagandom to je tvoj problem, na popisima u Jugoslaviji si se mogao izjasniti kao Bošnjak, tako se izjašnjavalo skoro 2000 muslimana, ali i kao Bosanac, Hercegovac, Istranin, Jugosloven, regionalno izjašnjavanje kao i nacionalno je bilo dopušteno. Lažeš ko pravi Turčin. Ma Tito je 1. visoki predstavnik MZ. Degen koji nije znao ni "naš" jezik a kao rođen u Kumrovcu. Pričao ko Incko. Al raspali Tito nije tema.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 14:27 |
|
|
daramo je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Ma ja. Kad se pitao što ne bi Zagreb glavni grad Juge? Ako me trolaš, onda je jeftino. Ako tako misliš, onda si baš naivan. I to je bilo pošteno kad pogledaš kako su se drugi narodi mogli izjasniti? Tito se nije pitao u Jugoslaviji Zato što je Tito bio pametniji od vas iako je bio bravar i znao kako će ga Srbi lakše prihvatiti za vladara. Odakle će vladati nad Srbima nego iz Beograda? To što si ti nakljuvan propagandom to je tvoj problem, na popisima u Jugoslaviji si se mogao izjasniti kao Bošnjak, tako se izjašnjavalo skoro 2000 muslimana, ali i kao Bosanac, Hercegovac, Istranin, Jugosloven, regionalno izjašnjavanje kao i nacionalno je bilo dopušteno. Lažeš ko pravi Turčin. Kakvom propagandom? Tito je igrao kako su Srbi svirali. Vi iz Zagreba ste bili kivni zbog toga, zato ste ga i otpisali ne nakon raspada Juge nego čim je umro. Kao Bošnjak si se mogao izjasniti? Gdje to? Mogao si i pod Klinglonac, ali si onda išao pod ostale. Vidim vi se i rukama i nogama otimate za konstitutivnost. Šta je problem, šta fali da se pišete kao Hrvati, a budete pod ostali?
|
|
Vrh |
|
 |
Kozojeb
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 14:31 |
|
Pridružen/a: 11 sij 2022, 21:37 Postovi: 229 Lokacija: pobjegao iz tora
|
Shaban995 je napisao/la: daramo je napisao/la: Tito se nije pitao u Jugoslaviji Zato što je Tito bio pametniji od vas iako je bio bravar i znao kako će ga Srbi lakše prihvatiti za vladara. Odakle će vladati nad Srbima nego iz Beograda? To što si ti nakljuvan propagandom to je tvoj problem, na popisima u Jugoslaviji si se mogao izjasniti kao Bošnjak, tako se izjašnjavalo skoro 2000 muslimana, ali i kao Bosanac, Hercegovac, Istranin, Jugosloven, regionalno izjašnjavanje kao i nacionalno je bilo dopušteno. Lažeš ko pravi Turčin. Kakvom propagandom? Tito je igrao kako su Srbi svirali. Vi iz Zagreba ste bili kivni zbog toga, zato ste ga i otpisali ne nakon raspada Juge nego čim je umro. Kao Bošnjak si se mogao izjasniti? Gdje to? Mogao si i pod Klinglonac, ali si onda išao pod ostale. Vidim vi se i rukama i nogama otimate za konstitutivnost. Šta je problem, šta fali da se pišete kao Hrvati, a budete pod ostali? Kada su pitali nekog komunista, rekao je: Bijedić je mogao tražiti da budemo Muslimani, a već više od toga bi ga došlo glave.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 14:33 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Gdje je Mile danas? Pa bar Cvijanovićka? Fakat, mora se čovjeku odati priznanje. Kako trola ovu opoziciju, ovo nije više humano. Levati se satraše, a Mile negdje sjedi i uz rakijicu se zadovoljno smješka.
Pa da. Šta ima Mile sa NSRS? Leži, odmara se, institucije rade svoj posao. Država.  Kako šta ima? Pa dosad je redovno bio. Da nije šta bolestan gluho bilo? Bogme bolje bi mu bilo da navrati. Umjesto da rade, oni cirkus prave. Onog Mazalicu ostavio, a on realno nije kapacitet. Razvlače ga hijene iz opozicije.
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 14:34 |
|
|
AtlasOnline je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Kakvom propagandom? Tito je igrao kako su Srbi svirali. Vi iz Zagreba ste bili kivni zbog toga, zato ste ga i otpisali ne nakon raspada Juge nego čim je umro. Kao Bošnjak si se mogao izjasniti? Gdje to? Mogao si i pod Klinglonac, ali si onda išao pod ostale. Vidim vi se i rukama i nogama otimate za konstitutivnost. Šta je problem, šta fali da se pišete kao Hrvati, a budete pod ostali?
Kada su pitali nekog komunista, rekao je: Bijedić je mogao tražiti da budemo Muslimani, a već više od toga bi ga došlo glave. Po defaultu, nisi mogao biti u partiji i biti Musliman.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 14:36 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa da. Šta ima Mile sa NSRS? Leži, odmara se, institucije rade svoj posao. Država.  Kako šta ima? Pa dosad je redovno bio. Da nije šta bolestan gluho bilo? Bogme bolje bi mu bilo da navrati. Umjesto da rade, oni cirkus prave. Onog Mazalicu ostavio, a on realno nije kapacitet. Razvlače ga hijene iz opozicije. Pa dosad je bio a sad više nema potrebe. Sad institucije nastavljaju. Jesi li spreman za vijest da je "Usvojen nacrt zakona o VSTSu Republike Srpske"? Biće danas alahami. 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 14:39 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: daramo je napisao/la: Tito se nije pitao u Jugoslaviji Zato što je Tito bio pametniji od vas iako je bio bravar i znao kako će ga Srbi lakše prihvatiti za vladara. Odakle će vladati nad Srbima nego iz Beograda? To što si ti nakljuvan propagandom to je tvoj problem, na popisima u Jugoslaviji si se mogao izjasniti kao Bošnjak, tako se izjašnjavalo skoro 2000 muslimana, ali i kao Bosanac, Hercegovac, Istranin, Jugosloven, regionalno izjašnjavanje kao i nacionalno je bilo dopušteno. Lažeš ko pravi Turčin. Kakvom propagandom? Tito je igrao kako su Srbi svirali. Vi iz Zagreba ste bili kivni zbog toga, zato ste ga i otpisali ne nakon raspada Juge nego čim je umro. Kao Bošnjak si se mogao izjasniti? Gdje to? Mogao si i pod Klinglonac, ali si onda išao pod ostale. Vidim vi se i rukama i nogama otimate za konstitutivnost. Šta je problem, šta fali da se pišete kao Hrvati, a budete pod ostali? Mogli ste bar neku pjesmu napisati o Bošnjacima za vrijeme Tite. Tipa: Prsten i zlatni lanac daće ti Bošnjak. Ili knjigu neku? Jel vam i to bilo zabranjeno? Ili niste do 1993. imali pojma koji kurac je "Bošnjak"? 
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 15:01 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Kako šta ima? Pa dosad je redovno bio. Da nije šta bolestan gluho bilo?
Bogme bolje bi mu bilo da navrati. Umjesto da rade, oni cirkus prave. Onog Mazalicu ostavio, a on realno nije kapacitet. Razvlače ga hijene iz opozicije.
Pa dosad je bio a sad više nema potrebe. Sad institucije nastavljaju. Jesi li spreman za vijest da je "Usvojen nacrt zakona o VSTSu Republike Srpske"? Biće danas alahami.  A što nema predsjednice RS? Spreman. Usvojite, ja čestitam 
|
|
Vrh |
|
 |
Shaban995
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 15:03 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Kakvom propagandom? Tito je igrao kako su Srbi svirali. Vi iz Zagreba ste bili kivni zbog toga, zato ste ga i otpisali ne nakon raspada Juge nego čim je umro. Kao Bošnjak si se mogao izjasniti? Gdje to? Mogao si i pod Klinglonac, ali si onda išao pod ostale. Vidim vi se i rukama i nogama otimate za konstitutivnost. Šta je problem, šta fali da se pišete kao Hrvati, a budete pod ostali?
Mogli ste bar neku pjesmu napisati o Bošnjacima za vrijeme Tite. Tipa: Prsten i zlatni lanac daće ti Bošnjak. Ili knjigu neku? Jel vam i to bilo zabranjeno? Ili niste do 1993. imali pojma koji kurac je "Bošnjak"?  Pa bilo je Bosanac. To ti bar nije stran pojam. Odeš u Srbiju, svi viču za tobom Bosanac, a tebe bjesnilo napada. Praviš se budala. Jest, bilo je zabranjeno. Hajd sad, gledaj tu sjednicu ko da je finale svjetskog prvenstva.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 15:08 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa dosad je bio a sad više nema potrebe. Sad institucije nastavljaju. Jesi li spreman za vijest da je "Usvojen nacrt zakona o VSTSu Republike Srpske"? Biće danas alahami.  A što nema predsjednice RS? Spreman. Usvojite, ja čestitam  Kako "usvojite ja čestitam" kad si rekao da nikad nećemo usvojiti? Shaban995 je napisao/la: Usvojite, ja sam glupi Mujo.  hrkljuš, hrkljuš, hrkljuš Tako trebaš napisati.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2022, 15:10 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Mogli ste bar neku pjesmu napisati o Bošnjacima za vrijeme Tite. Tipa: Prsten i zlatni lanac daće ti Bošnjak. Ili knjigu neku? Jel vam i to bilo zabranjeno? Ili niste do 1993. imali pojma koji kurac je "Bošnjak"?  Pa bilo je Bosanac. To ti bar nije stran pojam. Odeš u Srbiju, svi viču za tobom Bosanac, a tebe bjesnilo napada. Praviš se budala. Jest, bilo je zabranjeno. Hajd sad, gledaj tu sjednicu ko da je finale svjetskog prvenstva. Znači Bosanac je moglo a Bošnjak nije moglo? Jel tako?
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|