|
|
Stranica: 111/119.
|
[ 2955 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 10:46 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Shaban995 je napisao/la: Dzemaludin_Causevic je napisao/la: Bitno je da se Hrvatska teritorijalno povezala, ostalo nas ne interesuje ! Sve hoću to da pitam...zar Neum nije hrvatski? Čemu onda pravljenje tolikog mosta? Zar nije mogao Plenki ili neko drugi objasniti ovima u EU? Ne postoji bolji simbol poštivanja teritorijalnog integriteta BiH od gradnje Pelješkog. Pogotovo za strane oči. To RH sad daje odriješene ruke za podršku Hrvatima u BiH. Nitko je ne može optužiti da radi agresiju. Zato se Komšićoglu bunio, izbijen mu je adut Hagresije Hrvatske na BiH. Nema je. Most je tu a ako se BiH raspadne, bože moj, još bolje, ionako je EU dala pare. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 10:55 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ja eto, još mislim da Junuz samo malo trola. Zeza malo u trenucima dokolice. Ma ne trolam. Naš hrvatski identitet u BiH je povezan bar pred rat bio sa katoličanstvom. Ja sam Domovnicu dobio na osnovu krsnog lista.  No u RH nije to slučaj a RH obuhvaća 90 % Hrvata na ovom prostoru. Znači, perspektiva se promijeni kad nisi u BiH i općenito kad nisi pod ugrozom od drugih. Ta naša vezanost s crkvom je dvosjekli mač, posebno kad se sama crkva okrenula po nalogu iz rimskog kvarta bosnizaciji Hrvata. Drugi je problem što često nismo obuhvaćali Hrvate komunjare ili Hrvate drugih religija katoličkom isključivošću. Ne kažem da treba potpuno isključiti religiju iz naših života, ali malo više sekularizma ne bi škodilo. Za mene je to tradicija a ne nešto što bih danas prakticirao. Jednostavno su out priče stare 2k godina. I nisam vam ja problem nego generacije nakon mene, to ne zarezuje uopće crkvu. Nema ni svećenika, eno neki dan se fratri žalili da nema sjemeništaraca u Visokom. Jednostavno je propala ta priča, bar u ovom kraju svijeta. Ima i drugih čuda na ovom dunjaluku. Ako vam se da još pimplat po tome, pimplajte, ali ne namećite drugima to kao nešto jedino ispravno a sve drugo sotonističko.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 11:14 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Sve hoću to da pitam...zar Neum nije hrvatski? Čemu onda pravljenje tolikog mosta? Zar nije mogao Plenki ili neko drugi objasniti ovima u EU?
Ne postoji bolji simbol poštivanja teritorijalnog integriteta BiH od gradnje Pelješkog. Pogotovo za strane oči. To RH sad daje odriješene ruke za podršku Hrvatima u BiH. Nitko je ne može optužiti da radi agresiju. Zato se Komšićoglu bunio, izbijen mu je adut Hagresije Hrvatske na BiH. Nema je. Most je tu a ako se BiH raspadne, bože moj, još bolje, ionako je EU dala pare.  Slažem se 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 12:40 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Most je tu a ako se BiH raspadne, bože moj, još bolje, ionako je EU dala pare.  Ja sam u nekom trenutku mislio da ti imas nesto soli u glavi, ali ovih recenice tipa - "EU je dala pare" - ne bi se posramio niti jedan od dobitnika nagrade sedam sekretara SKOJ-a. I kao slag na tortu, nadjes shodno drugima docirati o liberalizmu, da bi na kraju jos to zacinio sa stavom kako je liberalizam relativan (i kao takav nije cilj, nego sredstvo ostvarivanja nekih drugih ciljeva). Da ne spominjem malogradjansko snebivanje nad praznovjerjem. Bas si mislim jesi li toliko revan bio kad, primjera radi, Ivanisevic nije na turnirima mijenjao carape dok je pobjedjivao. Molim te, odi mu na kucni prag, i objasnjavaj kako je zaostali brdjanin. Pridruzit ce ti se ovi koji u zivotu nisu zamijesali tacke cementa, ali pricaju o cvrstoci betonskih blokova. I sto je najbolje poentiraju sa pridavanjem nadnaravnih moci komadicima plastike koji ce eto valjda po Duhu svetome unistiti cijeli most. Nisu vam ravni vidioci iz Medjugorja 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 12:50 |
|
|
Pa nije Junuz ništa slagao Citat: Uskoro će Europska komisija zaprimiti prijavu zbog rasvjete na Pelješkom mostu koja, navodno, nije po zakonu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 12:59 |
|
|
Shabane, opet gledas susjedu u dvoriste, i tuzakas ga miliciji? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 13:18 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sve te konzerve su bile liberali za one prije njih.
jel znaš ti da je na vratima proročišta u Delfima pisalo - ničega previšeJunuz Djipalo je napisao/la: I hoće li više ta propast zapada? dešava ti se pred očima, ceste blokirane, policija se mlati s prosvjednicima, najmoćniju državu vodi dementni starac, muškarci u ženskim sportovima, imigranti pale aute i siluju, domicilan narod izumire, inflacija obara rekorde, a medij ite danononoćno filuju invazijom koje nema. samo trebaš otvoriti oči
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 13:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ma ne trolam. Naš hrvatski identitet u BiH je povezan bar pred rat bio sa katoličanstvom. Ja sam Domovnicu dobio na osnovu krsnog lista.  No u RH nije to slučaj a RH obuhvaća 90 % Hrvata na ovom prostoru. Znači, perspektiva se promijeni kad nisi u BiH i općenito kad nisi pod ugrozom od drugih. Ta naša vezanost s crkvom je dvosjekli mač, posebno kad se sama crkva okrenula po nalogu iz rimskog kvarta bosnizaciji Hrvata. Drugi je problem što često nismo obuhvaćali Hrvate komunjare ili Hrvate drugih religija katoličkom isključivošću. Ne kažem da treba potpuno isključiti religiju iz naših života, ali malo više sekularizma ne bi škodilo. Za mene je to tradicija a ne nešto što bih danas prakticirao. Jednostavno su out priče stare 2k godina. I nisam vam ja problem nego generacije nakon mene, to ne zarezuje uopće crkvu. Nema ni svećenika, eno neki dan se fratri žalili da nema sjemeništaraca u Visokom. Jednostavno je propala ta priča, bar u ovom kraju svijeta. Ima i drugih čuda na ovom dunjaluku. Ako vam se da još pimplat po tome, pimplajte, ali ne namećite drugima to kao nešto jedino ispravno a sve drugo sotonističko. brkaš crkvu kao insittuciji i narodnu religioznost. mi smo katolici, a kako reče Stjepan Radić, Hvaljen Isus i Marija, dolje popovi.mi nemamo problem kleru okrenut leđa kad se kler odnarodi. ali ostajemo katolici što se tiće generacija nakon tebe, postotak mladih ljudi u crkvama je nikad veći, tvoj problem je što ne ideš u crkvu i ne krećeš se u tim krugovima. Kad sam ja bio mlad, mladih koji su zarezivali Crkvu je bilo mnogo manje nego sad. Samo je bilo više formalnih katolika. i nema ti ne namećite, ako nećemo mi namećat, namećat će leftrdi. bolje mi nego oni.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 13:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Afrička razina praznovjerja, što je najtužnije ne radi se o polupismenim seljacima, nego o inženjerima koji bi trebali svojim znanjem i vještinama garantirati za kvalitetu mosta. Oni u beton ubacuju komade šarene plastike s motivima pseudoreligijskog kiča.
Sutra će se ti isti smijati kako pripadnici nekog primitivnog plemena žrtvuju kokoš za sretan dovršetak građevine.
Nije li to protiv svih građevinskih propisa, ne bi li taj betonski element sad trebao biti škartiran i zamijenjen novim? Inženjeri koji su radili na mostu sigurno bolje od kvazi liberala znaju smije li krunica u most ili ne smije. Bolje idi studiraj rodne studije, tu je lakše prelijevati iz šupljeg u prazno. Matematiku, fiziku i čvrstoću materijala ostavi normalnim ljudima. Imam diplomu kao i oni, Matematika 1-2-3-4, Čvrstoća 1-2, Teorija vibracija itd. Ne postoji propis po kojem bi bilo dopušteno zaliti plastičnu krunicu u nosivi betonski element mosta. Ako naručitelju ili izvođaču treba neki religijski (ili bilo koji drugi) simbol, stavi se metalna ili kamena pločica na vanjsku površinu konstrukcije. Poprilična je ironija da ti domaći "stručnjaci" ne znaju svoje religijske osjećaje obilježiti kvalitetnijim materijalom i izvedbom, nego plastičnom "Made in China" krunicom s Alibabe koju zalivaju u most koji su izgradili Kinezi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 13:55 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Inženjeri koji su radili na mostu sigurno bolje od kvazi liberala znaju smije li krunica u most ili ne smije.
Bolje idi studiraj rodne studije, tu je lakše prelijevati iz šupljeg u prazno. Matematiku, fiziku i čvrstoću materijala ostavi normalnim ljudima.
Imam diplomu kao i oni, Matematika 1-2-3-4, Čvrstoća 1-2, Teorija vibracija itd. Ne postoji propis po kojem bi bilo dopušteno zaliti plastičnu krunicu u nosivi betonski element mosta. Ako naručitelju ili izvođaču treba neki religijski (ili bilo koji drugi) simbol, stavi se metalna ili kamena pločica na vanjsku površinu konstrukcije. Poprilična je ironija da ti domaći "stručnjaci" ne znaju svoje religijske osjećaje obilježiti kvalitetnijim materijalom i izvedbom, nego plastičnom "Made in China" krunicom s Alibabe koju zalivaju u most koji su izgradili Kinezi. Pa kako vidim ugradili su je na vrh pilona, gdje su normalna i tangencijalna naprezanja, kao i momenti savijanja jednaki nuli. Čak i da su je ugradili u temelj, Eurokod je koeficijentima sigurnosti predvidio dopuštena odstupanja od projekta prilikom izvođenja, gdje se ovo može i svrstati.
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 13:55 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Inženjeri koji su radili na mostu sigurno bolje od kvazi liberala znaju smije li krunica u most ili ne smije.
Bolje idi studiraj rodne studije, tu je lakše prelijevati iz šupljeg u prazno. Matematiku, fiziku i čvrstoću materijala ostavi normalnim ljudima.
Imam diplomu kao i oni, Matematika 1-2-3-4, Čvrstoća 1-2, Teorija vibracija itd. Ne postoji propis po kojem bi bilo dopušteno zaliti plastičnu krunicu u nosivi betonski element mosta. Ako naručitelju ili izvođaču treba neki religijski (ili bilo koji drugi) simbol, stavi se metalna ili kamena pločica na vanjsku površinu konstrukcije. Poprilična je ironija da ti domaći "stručnjaci" ne znaju svoje religijske osjećaje obilježiti kvalitetnijim materijalom i izvedbom, nego plastičnom "Made in China" krunicom s Alibabe koju zalivaju u most koji su izgradili Kinezi. Koliko ide plastičnih distancera "Made in China"? Jedna krunica ne utječe na čvstoću u ovom elementu.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 14:04 |
|
|
divizija je napisao/la: i nema ti ne namećite, ako nećemo mi namećat, namećat će leftrdi. bolje mi nego oni. To je ta lažna dvojba koja se stalno nameće, mi ili sotona. Uzmu se najgori primjeri neke ideologije, i onda se u njih upire prstom. Mislim da je upravo cilj elita podjela puka u 2 dijela, ovi ili oni, gdje onda elite daju sad jednima sad drugima prednost, kad im idu na vodu. Normalan čovjek se ne treba dati uvući. I nisam siguran u "bolje vi nego oni". Evo ti me konkretno sa svojom kuknjavom i sumornim pogledom na svijet oko sebe, vječnim nezadovoljstvom, ogorčenošću plašiš i kvariš mi svaki dan ovdje. Nemaš ti ništa za ponudit osim širenja sivila i depresije, da ne kažem crnila. Da imaš vlast i sve ostvariš što želiš prvo ćeš počistiti očite leftarde, pa one koji ti liče na leftarde, pa one koji imaju neke prigovore protiv tebe, dok ne ostaneš sam s uskim krugom poslušnika, već viđeno. I dalje rijeke ljudi idu s ovih prostora zapadno, u suprotnom smjeru baš i nema ljudi. Dok to ne bude, sve tvoje teorije su za obrisat guzicu s njima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 14:30 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Imam diplomu kao i oni, Matematika 1-2-3-4, Čvrstoća 1-2, Teorija vibracija itd.
Ne postoji propis po kojem bi bilo dopušteno zaliti plastičnu krunicu u nosivi betonski element mosta. Ako naručitelju ili izvođaču treba neki religijski (ili bilo koji drugi) simbol, stavi se metalna ili kamena pločica na vanjsku površinu konstrukcije.
Poprilična je ironija da ti domaći "stručnjaci" ne znaju svoje religijske osjećaje obilježiti kvalitetnijim materijalom i izvedbom, nego plastičnom "Made in China" krunicom s Alibabe koju zalivaju u most koji su izgradili Kinezi. Koliko ide plastičnih distancera "Made in China"? Jedna krunica ne utječe na čvstoću u ovom elementu. Naravno da za čvrstoću mosta postoje faktori sigurnosti, koji bi trebali pokriti i da neki još veći vjernik u beton ubaci raspelo u prirodnoj veličini. Ali ovo jednostavno nije normalno da rade odgovorni za sigurnost i kvalitetu radova na mostu. Mogu staviti pločicu, mogu pozvati svećenika da poškropi svetom vodicom, postoji dovoljno načina koji su u skladu s propisima. Pitam još jednom, po kojem je to propisu dopušteno bez dokumentiranog odobrenja ubacivati strano tijelo (u ovom slučaju krunicu) u beton na mostu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 14:46 |
|
|
Imam diplomu kao i oni, Matematika 1-2-3-4, Čvrstoća 1-2, Teorija vibracija itd. Ne postoji propis po kojem bi bilo dopušteno zaliti plastičnu krunicu u nosivi betonski element mosta. Ako naručitelju ili izvođaču treba neki religijski (ili bilo koji drugi) simbol, stavi se metalna ili kamena pločica na vanjsku površinu konstrukcije. Poprilična je ironija da ti domaći "stručnjaci" ne znaju svoje religijske osjećaje obilježiti kvalitetnijim materijalom i izvedbom, nego plastičnom "Made in China" krunicom s Alibabe koju zalivaju u most koji su izgradili Kinezi. Stvarno dramatiziraš bez potrebe, i svjestan si toga. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1387 of 2558 - 54.22%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 14:46 |
|
|
|
Ne znam zasto kmecis tu na forumu. Prijavi ih gradjevinskoj inspekciji, pronadji clanak po kojem je zabranjeno u konstruktivni element unijeti materijal koji mu smanji svojstva za XYZ%, skiciraj dokaz kako su tim komadicem plastike presli zadane tolerancije i goni ih do suda u Strasbourgu. Predlozi i zatvaranje mosta i zamjenu konstrukcije.
Znas sto je meni ironija - da se netko sprda sa "Made in China" krunicom, i to radi tako da pise na "Made in China" mobiltelu, koristeci "Made in China" mreznu opremu. i tko zna koliko "Made in China" elemenata izmedju. Divni su nasi tolerantni i napredni liberali - ksenofobija, rasizam, malogradjanstina. I to uspijete upakirati u toliko malo rijeci s tolikom gustocom, da bi Shannon, da je ziv, poceo preispitivati postulate teorije informacije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 14:49 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Ne znam zasto kmecis tu na forumu. Prijavi ih gradjevinskoj inspekciji, pronadji clanak po kojem je zabranjeno u konstruktivni element unijeti materijal koji mu smanji svojstva za XYZ%, skiciraj dokaz kako su tim komadicem plastike presli zadane tolerancije i goni ih do suda u Strasbourgu. Predlozi i zatvaranje mosta i zamjenu konstrukcije.
Znas sto je meni ironija - da se netko sprda sa "Made in China" krunicom, i to radi tako da pise na "Made in China" mobiltelu, koristeci "Made in China" mreznu opremu. i tko zna koliko "Made in China" elemenata izmedju. Divni su nasi tolerantni i napredni liberali - ksenofobija, rasizam, malogradjanstina. I to uspijete upakirati u toliko malo rijeci s tolikom gustocom, da bi Shannon, da je ziv, poceo preispitivati postulate teorije informacije. Na kraju krajeva i most je "Made in China" tako da je kompatibilan s krunicom. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1387 of 2558 - 54.22%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 14:58 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Shabane, opet gledas susjedu u dvoriste, i tuzakas ga miliciji?  Pročitaj članak, ovo je u Hr, nema veze sa našim dvorištem. Ništa, ja samo onako u prolazu i da kažem da se slažem sa zemljakom Junuzom. Sportski pozdrav!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 15:27 |
|
|
|
Srusice se most zbog krunice, ne znam sto se shapke buni, oni bi to proslavio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 15:27 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 16:38 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Pročitaj članak, ovo je u Hr, nema veze sa našim dvorištem. Ništa, ja samo onako u prolazu i da kažem da se slažem sa zemljakom Junuzom. Sportski pozdrav! Jesam li rekao 'nase' dvoriste, ili susjedovo? Toliko si zinuo na most, da je i citanje postalo problem. Nego, imas li neko misljenje o uzgoju mandarina u Ruandi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 16:43 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Pročitaj članak, ovo je u Hr, nema veze sa našim dvorištem. Ništa, ja samo onako u prolazu i da kažem da se slažem sa zemljakom Junuzom. Sportski pozdrav! Jesam li rekao 'nase' dvoriste, ili susjedovo? Toliko si zinuo na most, da je i citanje postalo problem. Nego, imas li neko misljenje o uzgoju mandarina u Ruandi? Nemam, ali volim kupiti mandarina u Hercegovini u povratku. Imaš li još pitanja?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 17:15 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27758 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Kako je krenulo, za par godina će ovo biti kao forum.hr
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 17:51 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Kako je krenulo, za par godina će ovo biti kao forum.hr Bože zdravlja, dok ima ovo još nas par mohikanaca - neće 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aiwprton
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 17:52 |
|
|
|
A koji je fazonu u forum.hr, izgleda mi da ga degradirate na jedan nacin. Ako mi neko moze objasniti?
_________________ “Okruženi ste pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 18:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ako je krunica u njega ugrađena jel to znači da muslimani ne smiju sa autom preko mosta ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: VUKsaJUGA i 41 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|