HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 19 pro 2024, 19:46.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 88381 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims
PostPostano: 15 vel 2022, 18:40 

Inkvizitor je napisao/la:
Ti Muslimani USK su najtvrđi Muslimani. Oni su se održali kad je bila rekonkvista koja se provodila u prototurskim ratovima krajem 17-og stoljeća.

kako se to održalo tada nije mi jasno. Jesu pretežno hrvatskog porijekla ali to je sada gotova stvar.

I da ih hipotetski uključimo u Hrvatsku dobili bi "Sandžak u Hrvatskoj" gdje bi im opet natalitet išao gore.

Pa nećemo sutra ući, ući ćemo kad nam odgovara, a taj prostor je sve prazniji, broj rođenih se prepolovio kroz 10tak godina, možeš li zamisliti sablasnost za 10 godina, oni su tu gotovi. Danas sam Novi Pazar ima više rođenih muslimana od cijelog USKa, baš neusporedivo.

Vrh

Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims
PostPostano: 15 vel 2022, 18:40 

Th1950 je napisao/la:
dudu je napisao/la:
Rođeni 12 2020/2021

USK 131/131
PK 17/21
TK 256/309
ZDK 299/350
BPK 8/12
SBK 171/211
HNK 126/122
ZHK 88/99
KS 362/323
HBK 35/27

FBIH 1.493/1.605

Rođeni 1-12 2020/2021

USK 1.482/1.341
PK 123/135
TK 3.222/3.219
ZDK 3.153/3.117
BPK 169/148
SBK 1.840/1.785
HNK 1.503/1.504
ZHK 724/811
KS 4.179/4.012
K10 321/318

FBIH 16.716/16.390

I nije neki njima pad oko 350 .

Pička im materina .

Neka do 2030 su ispod 10000 a mi oko 3 500-4000 tim tempom pa di vidi 40% ja odma potpisujem Ovako svake godine

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 18:44 

NikolaZagreb je napisao/la:
Ti Muslimani USK su najtvrđi Muslimani. Oni su se održali kad je bila rekonkvista koja se provodila u prototurskim ratovima krajem 17-og stoljeća.

kako se to održalo tada nije mi jasno. Jesu pretežno hrvatskog porijekla ali to je sada gotova stvar.

I da ih hipotetski uključimo u Hrvatsku dobili bi "Sandžak u Hrvatskoj" gdje bi im opet natalitet išao gore.

Pa tocno ajde ti objasni to ovim rafalima

Gle, nije da ja isto ne bi volio da crkva Sv Antuna u Bihaću bude ono što je i bila, crkva na koju su oni samo nakalemili munaru ko Srbi bizantski tornjić na franjevački samostan u Krki. Crkva u gotičkom stilu, sad džamija, di to ima

Ali te su se stvari trebale riješiti kad je vraćana Lika, Slavonija, Dalm zagora. i Knin je imao četiri-pet džamija, Požegu su čak Turci i osnovali al ovdje su se "Hrnjice" oduprle i to sad drži Hrvatsku za grlo, i sad je to realno iluzija.

Čak i kad bi oni i htjeli ( što je isto iluzija) ako se ovakav egzodus nastavi, Hrvatska ne bi htjela "nabildani Sandžak" u svom sastavu

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 18:49 

dudu je napisao/la:

Pa nećemo sutra ući, ući ćemo kad nam odgovara, a taj prostor je sve prazniji, broj rođenih se prepolovio kroz 10tak godina, možeš li zamisliti sablasnost za 10 godina, oni su tu gotovi. Danas sam Novi Pazar ima više rođenih muslimana od cijelog USKa, baš neusporedivo.

Uđu u prosperitetnu Hrvatsku i opet odu na 3000 +

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 18:51 

Gle, nije da ja isto ne bi volio da crkva Sv Antuna u Bihaću bude ono što je i bila crkva na koju su oni samo nakalemili munaru ko Srbi bizantski tornjić na franjevački samostan u Krki. Crkva u gotičkom stilu, sad džamija, di to ima

Ali te su se stvari trebale riješiti kad je vraćana Lika, Slavonija, Dalm zagora. i Knin je imao četiri-pet džamija, Požegu su čak turci i osnovali al ovdje su se "Hrnjice" oduprle i to sad drži Hrvatsku za grlo, i sad je to realno iluzija.

Čak i kad bi oni i htjeli ( što je isto iluizija) ako se ovakav egzodus nastavi, Hrvatska ne bi htjela "nabildani Sandžak" u svom sastavu
ma naravno i ja bi volio da uzmemo cijelu federaciju ali ne ide.. Ovdje samo nemoj biti realan sve drugo je dopusteno.. Koliko su ljudi samo realnih konstruktivnih za raspravu otjerali.. A prica ju nesto o muslimanskim vlaznim snovima a oni ko i oni

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 18:56 

dudu je napisao/la:

Uđu u prosperitetnu Hrvatsku i opet odu na 3000 +

je da, možeš misliti, Hrvatska ne može sebi pomoći u provinciji, a ne muslimanima.

moje je mišljenje da uđemo čim padnu ispod 1000 rođenih, ali nemam ništa protiv mišljenja da se čeka da padnu ispod 500 ili 300.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 18:56 

Ti Muslimani USK su najtvrđi Muslimani. . .

K'o i svi drugi. Bar što se tiče DR. Kefali smo se tijekom HM rata, imao sam prilike biti sa njima pred kraj rata, čak smo imali jedan incident.
E sad kako su održali tijeko povijesti, mimo vojnih vještina.. :neznam

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 19:00 

Mar-kan je napisao/la:
Da malo off, što je bio uzrok? Inače i kod nas je bilo par razmirica između lokalnih šerifa

Pa vjerojatno ista stvar kao i kod vas. Ramci su bili tvrdi, ono uđeš u disko , ma mislim disko, neka krčma koja glumi disko, unutra u ćošku poslagane puške, mitraljezi sa redenicima na hrpi.

Braća Kinderići, njih koliko, 7, sa ekipom pljačkali su sve redom na Vranu, jer je tu išao jedini put onaj čuveni "put spasa" za SB i Bosnu uopće. Održavao ga britanski bataljon Unprofora. Osilili se, nisu slušali nikoga, jedan pripadnik naše brigade je nagrabusio u Prozoru, zašto, krivi pogled možda, bila i kod nas uzbuna, tilo se ić u Prozor ali Glasnović stao pred ljude i zaprijetio onako kako je samo on to znao. Ko krene samo korak naprid..

Poslije pada Bugojna tu su se našli "Garavi" isto ludi ko struja i kad se te dvije ekipe nađu na istom području dobiješ to da su jedan dan ganjali po Prozoru. Ulični rat pravi. Bila je priča o mrtvima i tako. Navodno su Kinderići "zarobili" komplet zapovjedništvo sektora i onda je Šušak posla 72-gu bojnu. Hitno doletjeli helikopterima sa svim ovlastima al nisu ni oni lako sredili stvar. Pričao mi je to potanko jedan od zapovjednika vodova 72-ge. Bilo je prsti na obraču i jednih i drugih oči u oči. Na kraju su ovi ipak vidili da s ovim nema zajebancije. Zarobljeni su i razoružani.

I onda su svi ti 7 strunfova zivili sritni i bogati do kraja zivota....tkoje lovacke i ribolovacke price nece se cuti.

7 seljaka, secikesa, drumskih RAMBO bojovnika, jaci od hrvatskog sustava, i jos u ratu, gdje se to rjesava odmah, na licu mjesta, po modusu operandi tko sto su rjesili onog odmetnutog U sa golemom pratnjom negdje u Hercegovini, ljubitelja zjelenila.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 19:03 

Mar-kan je napisao/la:
Ti Muslimani USK su najtvrđi Muslimani. . .

K'o i svi drugi. Bar što se tiče DR. Kefali smo se tijekom HM rata, imao sam prilike biti sa njima pred kraj rata, čak smo imali jedan incident.
E sad kako su održali tijeko povijesti, mimo vojnih vještina.. :neznam

I meni je tog kraja najžalije što nije vraćen u hrvatstvo a nekad je bio srce hrvatstva al jebiga

nešto slično ovom kraju..muslimani govore čistom lipom hrvatskom ikavicom i šćakavicom, to je čak i Tv Sarajevo snimila..odličan film..govori o tragediji odnarođivanja Hrvata gdje je ipak jedan dio vraćen korijenima..

https://www.youtube.com/watch?v=u-m2U8xE7hY&t=665s

Zbog Eline i bokala vina

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 19:07 

Th1950 je napisao/la:
I nije neki njima pad oko 350 .

Pička im materina .

Neka do 2030 su ispod 10000 a mi oko 3 500-4000 tim tempom pa di vidi 40% ja odma potpisujem Ovako svake godine

Nema teorije da do 2030 budemo preko 3000 nažalost .

Iseljavanje se smanjilo ali idemo i mi itekako .
Gledaj čapljinu zadnjih godina .
Meni 2 rođaka koja su živjela dolje oba ošli nedavno .

"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 19:11 

Gle, nije da ja isto ne bi volio da crkva Sv Antuna u Bihaću bude ono što je i bila crkva na koju su oni samo nakalemili munaru ko Srbi bizantski tornjić na franjevački samostan u Krki. Crkva u gotičkom stilu, sad džamija, di to ima

Ali te su se stvari trebale riješiti kad je vraćana Lika, Slavonija, Dalm zagora. i Knin je imao četiri-pet džamija, Požegu su čak turci i osnovali al ovdje su se "Hrnjice" oduprle i to sad drži Hrvatsku za grlo, i sad je to realno iluzija.

Čak i kad bi oni i htjeli ( što je isto iluizija) ako se ovakav egzodus nastavi, Hrvatska ne bi htjela "nabildani Sandžak" u svom sastavu
ma naravno i ja bi volio da uzmemo cijelu federaciju ali ne ide.. Ovdje samo nemoj biti realan sve drugo je dopusteno.. Koliko su ljudi samo realnih konstruktivnih za raspravu otjerali.. A prica ju nesto o muslimanskim vlaznim snovima a oni ko i oni

Naša realnost je Drvar-Kupres-Rama-Mostar-Stolac-Ravno ako bi htjeli ući u RH .

U treći enitet bi vjerovatno ušli i Žepče Kiseljak Kreševo Vitez Dobretići Usora ...

"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 19:12 

erdutos je napisao/la:
Di si Mujo, mulo stara, čuj ga NikolaZagreb, pun Gospić muslimana hahahah.

Jesi ti stvarno bolestan ili onako iz hobija

Ja sam bolestan, ali ti si muslimančina mrtva koja se pretvara da si Rvat.
Nego Mujo, ajde reci koja je to brigada i vojarna u Gospić, da ti znaš da je puno Muja tamo.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 19:13 

Neki mujo na klix forumu, tema demografija stavio da u ******** ima 1,7 milijuna ljudi, a u RSu 770 tisuća. O jeben ti narod ludi.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 19:22 

Ti Muslimani USK su najtvrđi Muslimani. Oni su se održali kad je bila rekonkvista koja se provodila u protuturskim ratovima krajem 17-og stoljeća.

Nisu se oni tu održali nego su tu izbačeni kad su oslobođene Lika, Banija, Slavonija, pa čak su i iz Mađarske tu došli. Neko je već pominjao na forumu čisto muslimansko selo Srbljani, tu su otišli muslimani iz Srba npr.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 19:22 

Malo gledam umrle za prošlu godinu.

Lako je moguće da su Muslimani prošle godine imali negativni pp od - 10.000. Kad oduzmemo 1.000 upisane dijaspore rođenih bit će između 9 i 10 tisuća negativnog pp.

Nevjerojatno s obzirom da su do prije par godina bili u plusu. U narednim godinama Muslimanima će veliki problem pored ogromnog iseljavanja biti i ogroman negativni pp.

Jednom kada pređu -10.000, (a izgleda da su ga već prešli) neće stati desetljećima jer su Muslimani kroz cijelu drugu Jugoslaviju imali stagnaciju rođenih.

Do 2031. će izgubiti preko 100.000 ljudi samo na negativni pp. Za narod koji se jedva drži iznad milijuna, i uskoro pada ispod, gubitak 10% populacije u jednom desetljeću samo na negativni pp, uz masovno iseljavanje koje sve više liči na evakuaciju... nema tu pomoći.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 19:26 

erdutos je napisao/la:
Neki mujo na klix forumu, tema demografija stavio da u ******** ima 1,7 milijuna ljudi, a u RSu 770 tisuća. O jeben ti narod ludi.

Takva razmišljanja treba podupirati, a ne argumentirati kontra.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 19:32 

Šporet je napisao/la:
Malo gledam umrle za prošlu godinu.

Lako je moguće da su Muslimani prošle godine imali negativni pp od - 10.000. Kad oduzmemo 1.000 upisane dijaspore rođenih bit će između 9 i 10 tisuća negativnog pp.

Nevjerojatno s obzirom da su do prije par godina bili u plusu. U narednim godinama Muslimanima će veliki problem pored ogromnog iseljavanja biti i ogroman negativni pp.

Jednom kada pređu -10.000, (a izgleda da su ga već prešli) neće stati desetljećima jer su Muslimani kroz cijelu drugu Jugoslaviju imali stagnaciju rođenih.

Do 2031. će izgubiti preko 100.000 ljudi samo na negativni pp. Za narod koji se jedva drži iznad milijuna, i uskoro pada ispod, gubitak 10% populacije u jednom desetljeću samo na negativni pp, uz masovno iseljavanje koje sve više liči na evakuaciju... nema tu pomoći.

Muslimani 2032.

- 200 000 iseljavanje

- 100 000 prirodni pad

:bih

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 19:36 

Reconquista je napisao/la:
Muslimani 2032.

- 200 000 iseljavanje

- 100 000 prirodni pad

:bih

Imaće do 2032. veći minus od 300.000. Prirodni pad se ubrzava jer dolaze na red za umiranje jako brojne boomerske generacije rođene 50-ih i ranih 60-ih, a ubrzaće se i iseljavanje kako budu rasli porezi i doprinosi za penziono osiguranje koje će plaćati sve manji broj radnika.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 19:45 

Shaban995 je napisao/la:
3AJE6 je napisao/la:

USK "bedem" :smijeh

Da Karadžić nije početkom 1995.-te prekinuo ofanzivu "promrzlih" sa Grabeža, te da HV u ljeto te godine nije odblokirala "beHdem" Bosne, bili biste "POVEST" još prije 27 godina, ali očigledno je da ovih dana u Bužimu prizivate treću sreću.

Bogme Krajišnici sa RS strane ne dijele tvoje mišljenje.
Kaže da su bošnjački Krajišnici nešto baš, pravi borci i da su te borbe baš bile žestoke.
Otud i poštovanje.
Druga je stvar što nasjedate na uopštene matrice.

Moje mišljenje ne dijele isključivo balavi takijaši odrasli uz džamijska naprđivanja i lažiranja događaja iz devedesetih. Učesnik sam i svjedok gotovo potpunog poraza Bihaća i USK oko Nove godine 1994./95.
Spašeni ste zahvaljujući dogovoru Radovana Karadžića i Džimija Kartera. Sve ostalo su fantazmagorije muslimanskih lunatika.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 19:50 

Gle, nije da ja isto ne bi volio da crkva Sv Antuna u Bihaću bude ono što je i bila, crkva na koju su oni samo nakalemili munaru ko Srbi bizantski tornjić na franjevački samostan u Krki. Crkva u gotičkom stilu, sad džamija, di to ima

Ali te su se stvari trebale riješiti kad je vraćana Lika, Slavonija, Dalm zagora. i Knin je imao četiri-pet džamija, Požegu su čak Turci i osnovali al ovdje su se "Hrnjice" oduprle i to sad drži Hrvatsku za grlo, i sad je to realno iluzija.

Čak i kad bi oni i htjeli ( što je isto iluzija) ako se ovakav egzodus nastavi, Hrvatska ne bi htjela "nabildani Sandžak" u svom sastavu

uzeti ćemo prostor kad se dovoljno isprazni.

ne zanima nas prije, samo treba nastaviti ovakve trendove. ne bih uzimao ništa dok ne padnu ispod 10 000, znači doslovce ekološki rezervat.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 19:56 

Šporet je napisao/la:
Sanski Most: 89/310
Orašje: 82/281

Orašje sa rođenima u Hrvatskoj ima više rođenih od Sanskog Mosta.
Orašje danas ima oko 13-14 tisuća stanovnika. Sanski Most popisao 42.000.

Grad Bihać: 329/710
Grad Široki Brijeg: 330/363

A i ovo bi trebalo proslavit. Široki i službeno definitivno više rođenih od Bihaća, i to bez rođenih u Hrvatskoj.

Samo da napomenemo, Široki popisao 29.000, Bihać 56.000.

Orašje nema više od 7500 ljudi. Ne lupaj.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 20:18 

Bošnjak_007 je napisao/la:
Šporet je napisao/la:
Sanski Most: 89/310
Orašje: 82/281

Orašje sa rođenima u Hrvatskoj ima više rođenih od Sanskog Mosta.
Orašje danas ima oko 13-14 tisuća stanovnika. Sanski Most popisao 42.000.

Grad Bihać: 329/710
Grad Široki Brijeg: 330/363

A i ovo bi trebalo proslavit. Široki i službeno definitivno više rođenih od Bihaća, i to bez rođenih u Hrvatskoj.

Samo da napomenemo, Široki popisao 29.000, Bihać 56.000.

Orašje nema više od 7500 ljudi. Ne lupaj.

7500 stanovnika i 82 rođenih? Prosječna starost 35 godina?

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 20:20 

Ti Muslimani USK su najtvrđi Muslimani. Oni su se održali kad je bila rekonkvista koja se provodila u protuturskim ratovima krajem 17-og stoljeća.

Nisu naši to nikad ozbiljno ni išli oslobađati.
Oslobodila se Slavonija i Ugarska i htjelo se Srbijom odsjeć Bosnu, jer tko će se baviti tim brdima.

Bilo je par pokušaja, ali su propali, većinom iz logističkih razloga.
Lika je oslobođena radi lokalnog ustanka.

Bila se digla i Hercegovina, Mlečani su osvojili sve do Prenja, ali je proradila onda Dubrovačka diplomacija, jer su ih odsjekli, spojili su Boku Neretvu.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 20:22 

dudu je napisao/la:

Sad je tih 90 tisuća kao dupla Lika.

Ali Lika je na Kičmi hrvatske s izlazom na more, a ovi su enklava, posvađana na sve strane i daleko od matice.
Prije će ih Ljubljana pripojit nego Sarajevo.

Vrh

PostPostano: 15 vel 2022, 20:24 

Od kud ti da su Požegu osnovali Turci?
Požeška utvrda (a i županija) postoji od dolaska Mađara u Panoniju.

I fino ti Dudu priča da to nije nabildani Sandžak.
90 tisuća ljudi je dupla Lika.
To jedne Sesvete progutaju.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 88381 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 2594, 2595, 2596, 2597, 2598, 2599, 2600 ... 3536  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, iprodano, Jean Luc Picard, Patriota i 31 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: