|
|
Stranica: 112/119.
|
[ 2955 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 19:06 |
|
|
aiwprton je napisao/la: A koji je fazonu u forum.hr, izgleda mi da ga degradirate na jedan nacin. Ako mi neko moze objasniti? U fazonu da te mod permabana, kad se prospe da je Srebrenica medjunarodno presudjeni genocid, a Bleiburg nije, a ti mu odgovoris da nema pojma ni o Srebrenici ni o Bleiburgu. I u fazonu da se bilo kakva kritika voljenog vodje Tomasevica brise u stilu Faktografa, i forumasi "prijestupnici" salju na hladjenje. U fazonu gdje je jugonostalgicni lubenicar moderator na Povijesti, sto ne bi bilo strasno da ideoloski ne moderira taj forum, a ostali modovi/admini mu pljescu kako radi odlican posao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 20:49 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: To je ta lažna dvojba koja se stalno nameće, mi ili sotona.
nema tu ništa kažno, lažni su samo tvoji alibiji što si prodao dušu vragu da se uklopiš u vražju sredinu. samo je dvoje moguće, Bogu ili vragu, nema između.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 20:54 |
|
|
alh84001 je napisao/la: aiwprton je napisao/la: A koji je fazonu u forum.hr, izgleda mi da ga degradirate na jedan nacin. Ako mi neko moze objasniti? U fazonu da te mod permabana, kad se prospe da je Srebrenica medjunarodno presudjeni genocid, a Bleiburg nije, a ti mu odgovoris da nema pojma ni o Srebrenici ni o Bleiburgu. I u fazonu da se bilo kakva kritika voljenog vodje Tomasevica brise u stilu Faktografa, i forumasi "prijestupnici" salju na hladjenje. U fazonu gdje je jugonostalgicni lubenicar moderator na Povijesti, sto ne bi bilo strasno da ideoloski ne moderira taj forum, a ostali modovi/admini mu pljescu kako radi odlican posao. U suštini, stavovi im se ne podudaraju sa tvojim, zato ne valja.
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 20:59 |
|
|
Karabaja je napisao/la: alh84001 je napisao/la: U fazonu da te mod permabana, kad se prospe da je Srebrenica medjunarodno presudjeni genocid, a Bleiburg nije, a ti mu odgovoris da nema pojma ni o Srebrenici ni o Bleiburgu. I u fazonu da se bilo kakva kritika voljenog vodje Tomasevica brise u stilu Faktografa, i forumasi "prijestupnici" salju na hladjenje. U fazonu gdje je jugonostalgicni lubenicar moderator na Povijesti, sto ne bi bilo strasno da ideoloski ne moderira taj forum, a ostali modovi/admini mu pljescu kako radi odlican posao.
U suštini, stavovi im se ne podudaraju sa tvojim, zato ne valja. Suština je baniranje zbog različitih stavova. Ni tebi se ne podudaraju stavovi ovdje pa opet si i dalje tu. Sve dok nema pretjeranog offtopic-a ili psovanja možeš imati suprotne stavove koliko misliš da treba.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1387 of 2558 - 54.22%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 21:04 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27762 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
BBC je napisao/la: Ako je krunica u njega ugrađena jel to znači da muslimani ne smiju sa autom preko mosta ? Možda su trebali ubaciti i svinjsku glavu? :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aiwprton
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 23:41 |
|
|
alh84001 je napisao/la: aiwprton je napisao/la: A koji je fazonu u forum.hr, izgleda mi da ga degradirate na jedan nacin. Ako mi neko moze objasniti? U fazonu da te mod permabana, kad se prospe da je Srebrenica medjunarodno presudjeni genocid, a Bleiburg nije, a ti mu odgovoris da nema pojma ni o Srebrenici ni o Bleiburgu. I u fazonu da se bilo kakva kritika voljenog vodje Tomasevica brise u stilu Faktografa, i forumasi "prijestupnici" salju na hladjenje. U fazonu gdje je jugonostalgicni lubenicar moderator na Povijesti, sto ne bi bilo strasno da ideoloski ne moderira taj forum, a ostali modovi/admini mu pljescu kako radi odlican posao. Pa eto nasli ste utociste na ovom forumu i mozete mastati o svojim sizofrenim idejama i stavovima bez da dobijete bananu. Na kraju krajeva nece svako pizdriju u svom dvoristu pogotovo ako ga se ne tice kao i vecine iz susjedstva 
_________________ “Okruženi ste pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 00:18 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Ako se postaviš da si na božjoj ispravnoj strani a da su svi drugi sotone i naletiš na iste takve ali suprotnih uvjerenja završi tako kako završi.
Prije svega, pitanje je koja je prava strana a najverojatnije nije ni božja ni vražja ispravna nego ona u sredini.
Zanimljivo je kako se isključivi ljudi bune kad nalete na one koji njih isključe. Treba malo razvijat toleranciju i komunikaciju i sa neistomišljenicima. Istina je voda duboka, kako bi rek'o jedan nesuđeni predsjednik.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dzemaludin_Causevic
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 02:47 |
|
|
|
Ovaj most je najljepsa stvar koja se za Bosnu mogla desiti! Predlazem ime most bosnjacko-hrvatskog prijateljstva!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 04:10 |
|
|
Karabaja je napisao/la: U suštini, stavovi im se ne podudaraju sa tvojim, zato ne valja. U sustini, to je tvoj modus operandi, pa ga projiciras na druge. Slobodno nastavi. @Junuz promasio si celi fudbal. Tvoja dovna tolerantna gradska raja ne moze podnijeti bilo kakvo suprotno misljenje i iskljucivi su. Mene, krezubog ognjistarca, s druge strane, uopce nije briga za njihove baljezgarije, i vrlo rao cu im dopustiti da se sramote. Stoga te molim da ne stavljas lazni znak jednakosti izmedju mene i njih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 06:40 |
|
|
Dzemaludin_Causevic je napisao/la: Ovaj most je najljepsa stvar koja se za Bosnu mogla desiti! Predlazem ime most bosnjacko-hrvatskog prijateljstva! Ne možemo nazvati most po nečem što ne postoji.
1387 of 2558 - 54.22%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 08:08 |
|
|
aiwprton je napisao/la: A koji je fazonu u forum.hr, izgleda mi da ga degradirate na jedan nacin. Ako mi neko moze objasniti? Na forum.hr nakotilo se među moderatorima agresivnih talibana jugoslavenske i antikršćanske orijentacije. Pod antikršćanskim ubrajamo i one protiv kršćanskog sustava vridnosti. Ni toliki problem šta su neistomišljenici. Neka je tega. Stvar je u tomen šta su to agresivci koji ne trpidu drugačije mišljenje. Ako i malo odstupaš od njihove crte udredu ti permaban. Dilujedu ka ministarstvo istine. S druge strane, dotični moderatori pustali su majmunsku dreku svojih pristaša. Nima tu mogućnosti normalno razgovarat. Otvoreno i drsko vriđanje, podjebavanje, izdivjavanje, niski udarci a čim in i makar malo uzvratiš, evo ti oštre kazne. Od foruma su napravili ruglo. Od jednom fineg restorana s najlipjin delicijaman di se okupjala krema o' društva, napravili su opskurnu krčmu di se okupja degenerični nepismeni maloumni toksikomanski ološ i di je jedina stvar na meniju drekovača. Pojačana denaturiranin alkoholon.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 08:36 |
|
|
|
Pojedinci ovdi su se uznemirili zbog ugroze stabilnosti mosta jer mislidu da će in krunica ugrozit most. Ono, ne će kamion od 40 tona tereta, a hoće krunica od 20 grama od nehrđajuće plastike?
Judi Božji, pa najveća opasnost za most bit ćedu pizdice, morska salata i prstaci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 09:28 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27762 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Sokolić je napisao/la: Pojedinci ovdi su se uznemirili zbog ugroze stabilnosti mosta jer mislidu da će in krunica ugrozit most. Ono, ne će kamion od 40 tona tereta, a hoće krunica od 20 grama od nehrđajuće plastike?
Znaš dobro da u to nitko normalan uistinu ne vjeruje već je riječ o borbi protiv kršćanske simbolike. Da ne bi netko, ne daj Bože, pomislio da Hrvati imaju nešto sa tim ogavnim i primitivnim simbolima prošlosti. Da imaju neke veze sa Kristom (fuj). A zašto ga ne oboje zastavama duginih boja?? Daju mu ime "Most slobodne ljubavi"? Prvi most posvećen borbi za rodnu ravnopravnost? Svima bi dokazali da su Hrvati moderan i cool narod.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 09:51 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Sokolić je napisao/la: Pojedinci ovdi su se uznemirili zbog ugroze stabilnosti mosta jer mislidu da će in krunica ugrozit most. Ono, ne će kamion od 40 tona tereta, a hoće krunica od 20 grama od nehrđajuće plastike?
Znaš dobro da u to nitko normalan uistinu ne vjeruje već je riječ o borbi protiv kršćanske simbolike. Da ne bi netko, ne daj Bože, pomislio da Hrvati imaju nešto sa tim ogavnim i primitivnim simbolima prošlosti. Da imaju neke veze sa Kristom (fuj). A zašto ga ne oboje zastavama duginih boja?? Daju mu ime "Most slobodne ljubavi"? Prvi most posvećen borbi za rodnu ravnopravnost? Svima bi dokazali da su Hrvati moderan i cool narod. Moramo li imat veze? Pa baš to ti govorim, gdje bi došli ako će svatko svoje naturat. Podržavaš krunicu a ne podržavaš zastavu duginih boja. Znači nije ti problem ideologija nego ti je problem kad nije tvoja ideologija. Onda se nemoj bunit ako sutra otkriješ da si u manjini. Bolje je te stvari ostavit van civilnog i građanskog društva. Apsolutno sam protiv nametanja rodne ideologijem, nije moj đir a ni većine ljudi koje znam ali ne sviđa mi se ni ovaj religiozna ideologija, nije moj đir i većine ljudi koje znam. Brate, ugrađuj u temelje crkve, mazni onu krunicu 150 m od plaže pa nju ubaci, tko ti brani. Svećenik i župljani financiraju i neka ubacuju što hoće ali most ne financiraju.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 14:17 |
|
|
|
Ovaj lik postaje strasno iritantan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 14:24 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Moramo li imat veze?
Pa baš to ti govorim, gdje bi došli ako će svatko svoje naturat. Podržavaš krunicu a ne podržavaš zastavu duginih boja. Znači nije ti problem ideologija nego ti je problem kad nije tvoja ideologija.
Onda se nemoj bunit ako sutra otkriješ da si u manjini.
Bolje je te stvari ostavit van civilnog i građanskog društva. Apsolutno sam protiv nametanja rodne ideologijem, nije moj đir a ni većine ljudi koje znam ali ne sviđa mi se ni ovaj religiozna ideologija, nije moj đir i većine ljudi koje znam.
Brate, ugrađuj u temelje crkve, mazni onu krunicu 150 m od plaže pa nju ubaci, tko ti brani. Svećenik i župljani financiraju i neka ubacuju što hoće ali most ne financiraju. Junuze, ne postoji zrakoprazan prostor. Društvo je živi organizam, nema vakuuma, ne puši libtardske fore. Ako civilno i građansko društvo ostaviš bez vjerske simbolike, ispunit će je neka druga simolbika. Zato oni koji se najaktivnije bore za religiju izvan javnog života, najjaktivnije ispunjavaju taj javni život drugim ideološkim stvarima. To je ono što se upravo krije iza priče o micanju rligije iz javnog prostora. Čovjek je biće koje ima potrebu za simolbikom, identitetom i društvenim vrijednostima. Kad je religija maknuta iz javnog prostora, u njega je uletila sekualrna pseudoreligija suvremenog leftardizma jer joj je ostalvjen prostor. Jer je zrakoprazan prostor u društvu nemoguć. Uvijek će ga netko nečime ispuniti. Ne bude li krunica, biti će duginih boja. Ne postoji šansa da ne bude ništa, jer je po zakonu spojenih posuda, ono što je prazno se ispuni sadržajem. Samo je pitanje kakav će taj sadržaj biti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 14:25 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Ovaj lik postaje strasno iritantan. on je vrlo koristan kao UPOZORENJE svima što se svakome može desiti u krivom okruženju, ako je bez jasnih uvjerenja i dovoljno kičme da se ne nastoji svidjeti tom istom okruženju pod svaku cijenu. Junuz je tu kao strašilo za sve, da budemo budni i oprezni vidjevši što mu se desilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 14:38 |
|
|
divizija je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Ovaj lik postaje strasno iritantan. on je vrlo koristan kao UPOTORONJE svima što se svakome može desiti u krivom okruženju, ako je bez jasnih uvjerenja i dovoljno kičme da se ne nastoji svidjeti tom istom okruženju pod svaku cijenu. Junuz je tu kao strašilo za sve, da budemo budni i oprezni vidjevši što mu se desilo. Ništa mu se nije dogodilo na što nije sam pristao. Kakvo je to opravdavanje. Odrastao čovjek, kriv je za svoje postupke. Junuze ne možeš biti dobar sa svakim. Namjera je možda lijepa ali neostvariva. Ako ćeš biti dobar s jednim, nećeš s drugim i obrnuto. Strana se mora izabrati.
1387 of 2558 - 54.22%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 14:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ništa mu se nije dogodilo na što nije sam pristao. Kakvo je to opravdavanje. Odrastao čovjek, kriv je za svoje postupke.
Junuze ne možeš biti dobar sa svakim. Namjera je možda lijepa ali neostvariva. Ako ćeš biti dobar s jednim, nećeš s drugim i obrnuto. Strana se mora izabrati. potreba da se svidiš okolini je prisutna kod svakog. mi smo socijalna bića. Junuzov problem je što nije na vrijeme izabrao okolinu, nego se prepustio valu ko plankton, a onda je zbog toga što ga je val nanio u septičku jamu, poželio biti poput dreka. zato je važno da sami sebi biramo okolinu, okružimo se prijateljima i znancima, pa čak i sredinom koja je zdrava i normalna. onda se njoj lako možemo htjeti svidjeti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 15:08 |
|
|
divizija je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ništa mu se nije dogodilo na što nije sam pristao. Kakvo je to opravdavanje. Odrastao čovjek, kriv je za svoje postupke.
Junuze ne možeš biti dobar sa svakim. Namjera je možda lijepa ali neostvariva. Ako ćeš biti dobar s jednim, nećeš s drugim i obrnuto. Strana se mora izabrati. potreba da se svidiš okolini je prisutna kod svakog. mi smo socijalna bića. Junuzov problem je što nije na vrijeme izabrao okolinu, nego se prepustio valu ko plankton, a onda je zbog toga što ga je val nanio u septičku jamu, poželio biti poput dreka. zato je važno da sami sebi biramo okolinu, okružimo se prijateljima i znancima, pa čak i sredinom koja je zdrava i normalna. onda se njoj lako možemo htjeti svidjeti. Izabrao je, kako nije? Upravo je izabrao okolinu koja mu se sviđa. Krajnje je jadno uspoređivati se sa planktonom.
1387 of 2558 - 54.22%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 17:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Pričajte o mostu. Odmah sad. Junuz će opet na moju ignore listu izgleda.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 17:59 |
|
|
|
Samo to ne.
Ali u pravu si, ajmo mi o naša 2 prekrasna mosta jer i Ston mi odlično izgleda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 19:05 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Znaš dobro da u to nitko normalan uistinu ne vjeruje već je riječ o borbi protiv kršćanske simbolike. Da ne bi netko, ne daj Bože, pomislio da Hrvati imaju nešto sa tim ogavnim i primitivnim simbolima prošlosti. Da imaju neke veze sa Kristom (fuj).
A zašto ga ne oboje zastavama duginih boja?? Daju mu ime "Most slobodne ljubavi"? Prvi most posvećen borbi za rodnu ravnopravnost? Svima bi dokazali da su Hrvati moderan i cool narod.
Moramo li imat veze? Pa baš to ti govorim, gdje bi došli ako će svatko svoje naturat. Podržavaš krunicu a ne podržavaš zastavu duginih boja. Znači nije ti problem ideologija nego ti je problem kad nije tvoja ideologija. Onda se nemoj bunit ako sutra otkriješ da si u manjini. Bolje je te stvari ostavit van civilnog i građanskog društva. Apsolutno sam protiv nametanja rodne ideologijem, nije moj đir a ni većine ljudi koje znam ali ne sviđa mi se ni ovaj religiozna ideologija, nije moj đir i većine ljudi koje znam. Brate, ugrađuj u temelje crkve, mazni onu krunicu 150 m od plaže pa nju ubaci, tko ti brani. Svećenik i župljani financiraju i neka ubacuju što hoće ali most ne financiraju. Može i dugine boje zašto ne, ja bih vam ih svima nacrtao na čelo koji ih podržavate, P.Š.K. koalicija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 19:40 |
|
|
|
Ti prvo nauči čitat pa onda ljudima poručuj da puše bilo što.
Ja uopće ne podržavam, to su za mene privatne stvari, baš kao i religija.
Ali, sve više razumijem što su vas nogirali s forum.hr. Fakat ste zaglavili u nekim davno prošlim vremenima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 16 vel 2022, 19:59 |
|
|
|
Tako je, Junuze, samo nogiraj onoga s kojim se ne slazes. Na opcilistu - mjestu koje je namijenjeno diskusiji i razmjeni misljenja. Bravo.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|