|
|
Stranica: 2611/3559.
|
[ 88957 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 11:02 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
ShahidMaker je napisao/la: Da, dok ne pukne u Nemackoj zbog terorizma, onda ce da broje krvna zrnca i bas bih voleo da vidim kako ce se ovi ,,Nemci'' uklopiti u tu pricu. "To nije naš rat!"
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 11:04 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25737 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Tip je primjer asimilacije u lijevoliberalnog Švabu u drugoj generaciji. Što je i logično, teško da će bit arijevac.
Dobro se asimilirao pa nema veze sa islamizmom. To što iznosi stavove koji se u dlaku poklapaju sa interesima islamista je samo slučajnost.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 11:08 |
|
|
inace iz Kotor Varosi, gde su njegovi okretali Srbe na raznju i pustali na razlgas, a onda zbrisali kad smo oslobodili Kotor Varos
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 11:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: "To nije naš rat!" tad ce se mnoge stvari resiti na Balkanu.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 11:10 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la:
Pa pogledaj naziv zadnjeg klipa
Moraš pratit kontekst teme. Nebitno je što lik priča nego kako priča. Tip je primjer asimilacije u lijevoliberalnog Švabu u drugoj generaciji. Što je i logično, teško da će bit arijevac. Glumi i pretvara se, a ovamo lobira za Bakirov izborni zakon.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 11:10 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Tip je primjer asimilacije u lijevoliberalnog Švabu u drugoj generaciji. Što je i logično, teško da će bit arijevac.
Dobro se asimilirao pa nema veze sa islamizmom. To što iznosi stavove koji se u dlaku poklapaju sa interesima islamista je samo slučajnost. Zapravo je obratno. Naše zelenilo je prilagodilo "građansku" spiku maksimalno lijevoliberalnoj europskoj priči. To smo vidjeli i po kokodakanju Sandre Benčić. Ovo što on govori je isto što bi i svaki Švabo iz njegove stranke.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 11:16 |
|
|
Sta rade nasi mediji? Gde su da na sav glas prenesu po EU slucaj za Bozic iz Sarajeva, pa one transparente protiv Bozica, pa isilovsko arlaukanje u Buzimu?
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 11:19 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: inace iz Kotor Varosi, gde su njegovi okretali Srbe na raznju i pustali na razlgas, a onda zbrisali kad smo oslobodili Kotor Varos Daj idi u pičku materinu jebo ti ražanj mater kako vas više nije stid lagati toliko.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 12:11 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Dobro se asimilirao pa nema veze sa islamizmom.
To što iznosi stavove koji se u dlaku poklapaju sa interesima islamista je samo slučajnost.
Zapravo je obratno. Naše zelenilo je prilagodilo "građansku" spiku maksimalno lijevoliberalnoj europskoj priči. To smo vidjeli i po kokodakanju Sandre Benčić. Ovo što on govori je isto što bi i svaki Švabo iz njegove stranke. Što je obratno u klinac??? Jel taj Turčin koristi pro-islamističku spiku? Koristi. Jel Možemo koristi pro-islamističku spiku? Koristi.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 12:17 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Zapravo je obratno. Naše zelenilo je prilagodilo "građansku" spiku maksimalno lijevoliberalnoj europskoj priči. To smo vidjeli i po kokodakanju Sandre Benčić.
Ovo što on govori je isto što bi i svaki Švabo iz njegove stranke.
Što je obratno u klinac??? Jel taj Turčin koristi pro-islamističku spiku? Koristi. Jel Možemo koristi pro-islamističku spiku? Koristi. Onog trena kad se donese IZ možemo i mi lijevoliberalnu (građansku) priču pričat, ako hoćemo. Ona u RH nije problem npr. Ni u Njemačkoj ali jest u nacionalno podijeljenim državama poput BiH jer tu ušićaruju i prikriveni nacionalisti. Srećom, toga je i MZ svjesna, bar tako djeluje. Vratimo se na temu, Korisniji je Adis kao simbol Bošnji da mu je bolje u Njemačkoj nego što nešto pomaže graDŽanima protiv Dodika. To sam ti i htio pokazat s njim.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 12:35 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Što će reći da je dosta do vas. I do Srba naravno. Da ste pitomiji i mi bi bili Uostalom, kad maknete od BiH i matica, i vi ste druga priča. Jaro moj, kad su Hrvati u većem broju za AU se vratili u Bosnu, domaći Turci koji se danas nazivaju Bošnjacima nisu htjeli ni u rudnike ni u željezaru jer je to haram i za raju. Danas gotovo isključivo to rade isti ti Turci koje smo uvjerili da nisu Turci nego Bošnjaci , Ne znam kud ćeš veće transformacije?! No, mi se više ne želimo bavit vama. Dosta je bilo. Nezahvalni ste. Neka Švabe to rade. Dobro im ide. Adis je svijetao primjer što svaki Bošnjo može kad ode u Njemačku umjesto radit za 500 KM u Bosni i slušat o ratu. Njemački san! Ne znam otkud vama uopšte to da se bavite nama. Bavite se sobom. Uvijek ste trebali. Nama ste se trebali baviti samo u međuodnosima. Al ne da vrag mira, a sad je kuknjava. Pa evo i ja sam svjetao primjer da možeš i u Bosni raditi za puno više od 500 KM. I da te informišem, ne radi više niko za 500 KM. Takvi su već otišli u Njemačku.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 12:37 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Shaban995 je napisao/la: Glupi Nijemac nije skonto, nema ko oči da mu otvori da Adisa na bauštel napenali. Takija ih Mujo 300 na sat. Sloboda, liberalizam, ekologija, ljudska prava... pa lako je tako kume. Lako je plivati niz struju. Hajd pokreni kakav biznis da vidimo od kakvog si materijala. Znaš li čije je ovo? A pokriva cijelu USA. https://co-protectglobal.com/
|
|
Vrh |
|
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 12:41 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la:
Pa pogledaj naziv zadnjeg klipa
Moraš pratit kontekst teme. Nebitno je što lik priča nego kako priča. Tip je primjer asimilacije u lijevoliberalnog Švabu u drugoj generaciji. Što je i logično, teško da će bit arijevac. Nije ovo primjer asimilacije. Muslimanima odgovara europski liberalizam koji ih štiti u imigraciji, socijalnim pravima, gradnji džamija,... u svemu, a koji u isto vrijeme guši kršćanstvo.
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 12:57 |
|
|
pomocnik kuhara je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Moraš pratit kontekst teme. Nebitno je što lik priča nego kako priča.
Tip je primjer asimilacije u lijevoliberalnog Švabu u drugoj generaciji. Što je i logično, teško da će bit arijevac.
Nije ovo primjer asimilacije. Muslimanima odgovara europski liberalizam koji ih štiti u imigraciji, socijalnim pravima, gradnji džamija,... u svemu, a koji u isto vrijeme guši kršćanstvo. Pa ne znam baš. Liberalno je u suprotnosti s vjerskim općenito, prije će bit da su kršćani i muslimani u Njemačkoj na istoj strani nego liberali. Sirotinji odgovaraju socijalne povlastice. Odgovarale su i našim dok nisu stali na noge, sad su protiv. Samo među tom sirotinjom ima najviše muslimana. Vi kod ovog Adisa vidite takiju, a ja vidim čistu asimilaciju u Nijemca liberala. Očekivanu. To što on još natuca nešto balkanski ne znači ništa, njegovo središte životnih interesa (što bi naša porezna rekla) je u Njemačkoj. To je recimo kod Turaka ili Arapa moguće tako tek u trećoj ili četvrtoj generaciji.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 13:01 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Jaro moj, kad su Hrvati u većem broju za AU se vratili u Bosnu, domaći Turci koji se danas nazivaju Bošnjacima nisu htjeli ni u rudnike ni u željezaru jer je to haram i za raju. Danas gotovo isključivo to rade isti ti Turci koje smo uvjerili da nisu Turci nego Bošnjaci , Ne znam kud ćeš veće transformacije?! No, mi se više ne želimo bavit vama. Dosta je bilo. Nezahvalni ste. Neka Švabe to rade. Dobro im ide. Adis je svijetao primjer što svaki Bošnjo može kad ode u Njemačku umjesto radit za 500 KM u Bosni i slušat o ratu. Njemački san! Ne znam otkud vama uopšte to da se bavite nama. Bavite se sobom. Uvijek ste trebali. Nama ste se trebali baviti samo u međuodnosima. Al ne da vrag mira, a sad je kuknjava. Pa evo i ja sam svjetao primjer da možeš i u Bosni raditi za puno više od 500 KM. I da te informišem, ne radi više niko za 500 KM. Takvi su već otišli u Njemačku. Pa ograda između nas i sve O.K. To i želimo, i mi i Srbi. Nego, vidjet ćemo kakve ćete imat plaće sad kad je ponder 1,4 umjesto 2. Bit će skičanja. U Banovićima rudari 500 KM zarađuju. Nije Mujetnam Sarajevo.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 13:06 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Da, dok ne pukne u Nemackoj zbog terorizma, onda ce da broje krvna zrnca i bas bih voleo da vidim kako ce se ovi ,,Nemci'' uklopiti u tu pricu. Ko da će Fahrudini biti problem psotati Jurgen, ako je mogo đedo prodat vjeru, može i on. Ionako su dovoljno bijeli da budu uzorni Švabe.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
erdutos
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 13:31 |
|
|
|
Vrh |
|
|
alh84001
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 13:32 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa ne znam baš. Liberalno je u suprotnosti s vjerskim općenito, prije će bit da su kršćani i muslimani u Njemačkoj na istoj strani nego liberali.
Ja zbilja ne znam u kojem svijetu ti zivis. divizija je napisao/la: Ko da će Fahrudini biti problem psotati Jurgen, ako je mogo đedo prodat vjeru, može i on.
Djedo je bio 'stimuliran' da promijeni vjeru. Toga u danasnjoj Njemackoj nema.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 13:34 |
|
|
erdutos je napisao/la: https://avaz.ba/vijesti/bih/718462/arcelormittalu-zenica-prijeti-gasenje-hoce-li-na-ulici-ostati-12-000-radnika Čekamo 1.3. s nestrpljenjem. Nema veze, prointer dobio sankcije...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 14:01 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Djedo je bio 'stimuliran' da promijeni vjeru. Toga u danasnjoj Njemackoj nema. govorilo se o hipotetskom kontekstu gdje se u Njemačkoj opet počinje brojati krvna zrnca. prati od početka. iako, latentni stimulansi postoje i danas, biti uvjeren da Adir i Nedžad teže napreduju od Hansa i Michaela.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 14:23 |
|
|
Shaban995 je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Takija ih Mujo 300 na sat. Sloboda, liberalizam, ekologija, ljudska prava... pa lako je tako kume. Lako je plivati niz struju. Hajd pokreni kakav biznis da vidimo od kakvog si materijala.
Znaš li čije je ovo? A pokriva cijelu USA. https://co-protectglobal.com/Adisovo valjda. Il nekog Pakistanca, Bangladešanina... Isti racku.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 14:26 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 14:28 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa ne znam baš. Liberalno je u suprotnosti s vjerskim općenito, prije će bit da su kršćani i muslimani u Njemačkoj na istoj strani nego liberali.
Ja zbilja ne znam u kojem svijetu ti zivis. Pa i u BiH su monoteističke religije bile ujedinjene protiv lijevih, prije komunista a danas protiv lijevih liberala. Cijeli svijet je takav, ne samo moj.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 14:28 |
|
|
Karabaja je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: inace iz Kotor Varosi, gde su njegovi okretali Srbe na raznju i pustali na razlgas, a onda zbrisali kad smo oslobodili Kotor Varos Daj idi u pičku materinu jebo ti ražanj mater kako vas više nije stid lagati toliko. I bacali Srbe lavovima u Pionirskoj. I Hanka im gazila jajca. Ihhh...moj ti.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Bošnjaka-baznian muzlims Postano: 18 vel 2022, 14:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Šabane, razguli sa foruma. Usmrdio si sve teme.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|