U sekciji,Hrvatska, Sport kod mog zadnjeg posta: "Sipe Miočić ponovo svjetski prvak u teškoj kategoriji!" htio sam upload sliku ali dosla mi je neka kobasica koju nisam mogao korigirati, pa vas molim da to ucinite za mene. Hvala, MIR
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
U sekciji,Hrvatska, Sport kod mog zadnjeg posta: "Sipe Miočić ponovo svjetski prvak u teškoj kategoriji!" htio sam upload sliku ali dosla mi je neka kobasica koju nisam mogao korigirati, pa vas molim da to ucinite za mene. Hvala, MIR
Hvala, popravljeno je! MIR
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Nastavi pisat sa novog računa, to ti je moj savjet.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Poštovani! Trebam hitnu intervenciju na mojoj objavi od prije sat vremena. Forum je automatizmom jednu riječ promjenio i gubi se smisao. Dakle, u mojoj 21. priči ubačena je riječ "Muslimani", valjda što sam koristio izraz "po.tu.riti", daj izmjenite i stavite "podmetnuti". Da ne morate sve čitati to vam je odmah na početku među prvih desetak rečenica. Hvala!
_________________ Zaboravljeni Branitelj br.690:
"Samo oni koji su iskusili rat znaju poštovati mir!"
Bilo bi poželjno ako se na moj 23. nastavak mogu izravno postaviti videa, a ne samo link. Ja sam autor svih videa i fotografija, ja vam to bezuvjetno dopuštam! Hvala!
_________________ Zaboravljeni Branitelj br.690:
"Samo oni koji su iskusili rat znaju poštovati mir!"
Bilo bi poželjno ako se na moj 23. nastavak mogu izravno postaviti videa, a ne samo link. Ja sam autor svih videa i fotografija, ja vam to bezuvjetno dopuštam! Hvala!
Ne znam ide li to. Upload videa itd. ide na archive.org
Zanima me o čemu se radi? U svoj post stavio sam neke poveznice, ništa ruska propaganda, nego jedna neutralna (JL), a druga čak i proukrajinska (opet JL). Znači naš uobičajeni MSM. Međutim, obje poveznice su se pretvorile u poveznicu "zabranjeni.HR", koja naravno ne vodi nikuda. Da li se to radi o tome, kako treba skrivati i one (zapravoproukrajinske) članke, ako iznose podatak koji nije baš zgodan za proukrajinsku promidžbu (konkretno 5.000.000,00 € uplaćenih od vlade RH za Ukrajinu) - valjda su skopčali kako to nije nešto za hvaliti se? Ili o čemu se već radi?
Linkovi na J.utarnji su zabranjeni. Nervira me skoro sve što god tamo piše. A najgore kad nekakvi "desničari" dijele linkove s J.utarnjeg jer im godi pisanje o Ukrajini i Rusiji. Fujjj.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.