|
|
Stranica: 122/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Šporet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:05 |
|
|
BBC je napisao/la: Nisu. Onda se ne provaljuj. Dovoljan si forumski klaun as it is.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:06 |
|
|
divizija je napisao/la: ovo je pretvaranje Ukrajine u spaljenu zemlju, u pustinju. demoekonomsk devastacija iza koje nema oporavka. možda da se radi o visokofertilnom narodu u Africi, ali radi se o Europlanima, tik do ostatka kontinenta gladnog ljudi. Jeziva suština. Ukrajina je imala 52 miliona stanovnika 1991. Bila je jedna od najrazvijenijih SSSR republika sa ogromnim resursima, naučnim i industrijskim kapacitetom. Od toga će ostati folklorna senka i prazan prostor.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:07 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Da? I? Misliš da će Europa kupovati plin i naftu od njega?
Rusija ti je po gospodarstvu slabija od jedne Italije, ove nuklearke su im ostale od SSSR-a koji je bio velesila.
Hobit i sociopat je ovo i zaslužio, jebiga najebat će Europa ali to možda nije ni loše. Možda gospodarskom krizom pobjede suverenisti Europa ti i ovaj tren kupuje i plin i naftu od Rusa. as we speak, a čak i da prestane, globlan otrćište je ogromno. a čak i da nije, Rusija je jedina zemja koja može biti samodostatna. T priče o jačini Italije us glupost, to su izmipljene ******** statitike u kojima to što ti i ja tipkamo sada povećava naš BDP jer vlasnik foruma idu neki impulsi i nešto. To je skroz irelevantno. No nisam to htio reći, Rusija će oslabiti ekonomski zbog ovoga, Europa isto, iako manje, SAD će profitirati, ali Ukrajina više postojati neće u ekonomskom, a ond ani demografskom smislu. Jel ovo sve Putinu bilo pametno, ne znam, jer ne znam što je bila alternativa, ali samo velim kakve su posljedice. profiter -SAD oslabljeni Europa - nešto Rusija - jako Ukrajina - ambis.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:07 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
DrMag je napisao/la: BBC je napisao/la: Vijest za pozdraviti. I neki sa foruma to isto moraju uraditi.
Vjerojatno izmisljena vijest. Prvo mogu otici, no ako se vrate ceka ih sud. Drugo sta su tebi skrivili Ukrajinci? Ukrajinci ? Apsolutno ništa. Amerikance i NATO ne volim. Ukrajinci su o ovome trebali razmišljati kad su za pišljivih 5 milijardi $ od Amerikanaca uništili svoju demokraciju i društvo.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
divizija je napisao/la: Mi svjedočimo demoekonomskom uništenju jedne populacije.. Svega mi, ja vidim i navijanje da se to i dogodi.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
franzkappka
|
|
|
Šporet je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Svak ko se oduševljava nad srušenim ruskim helikopterima ili uništenim kamionima podržava produljivanje agonije klanja dvaju kršćanskih i europskih naroda. I da, znam da kod Rusa ima i Muja i Mongola, nebitno.
Agoniju triba završiti što prije i bezbolnije, što bržom kapitulacijom ukrajinskih snaga, jer u konačnici Ukrajina se ne može obraniti - pitanje je samo hoće li rat trajati tjedan dana ili pola godine, tj. oće li poginuti tisuću ili deset tisuća ljudi. Ovi što navijaju zdušno za pola godine griješe gorko. Ajde zamjeni u svom postu Ukrajina i Rusija sa Hrvatska i Srbija pa se dobro izudaraj. Ako već drkate na invaziju drkajte, al barem nemojte vrijeđat zdrav razum. To su ti njihove mentalne akrobacije. Neshvatljivo
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:09 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
BBC je napisao/la: DrMag je napisao/la: Vjerojatno izmisljena vijest. Prvo mogu otici, no ako se vrate ceka ih sud. Drugo sta su tebi skrivili Ukrajinci?
Ukrajinci ? Apsolutno ništa. Amerikance i NATO ne volim. Ukrajinci su o ovome trebali razmišljati kad su za pišljivih 5 milijardi $ od Amerikanaca uništili svoju demokraciju i društvo. Sada ih Putin treba uciti demokraciji?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:09 |
|
|
divizija je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Da? I? Misliš da će Europa kupovati plin i naftu od njega?
Rusija ti je po gospodarstvu slabija od jedne Italije, ove nuklearke su im ostale od SSSR-a koji je bio velesila.
Hobit i sociopat je ovo i zaslužio, jebiga najebat će Europa ali to možda nije ni loše. Možda gospodarskom krizom pobjede suverenisti Europa ti i ovaj tren kupuje i plin i naftu od Rusa. as we speak, a čak i da prestane, globlan otrćište je ogromno. a čak i da nije, Rusija je jedina zemja koja može biti samodostatna. T priče o jačini Italije us glupost, to su izmipljene ******** statitike u kojima to što ti i ja tipkamo sada povećava naš BDP jer vlasnik foruma idu neki impulsi i nešto. To je skroz irelevantno. No nisam to htio reći, Rusija će oslabiti ekonomski zbog ovoga, Europa isto, iako manje, SAD će profitirati, ali Ukrajina više postojati neće u ekonomskom, a ond ani demografskom smislu. Jel ovo sve Putinu bilo pametno, ne znam, jer ne znam što je bila alternativa, ali samo velim kakve su posljedice. profiter -SAD oslabljeni Europa - nešto Rusija - jako Ukrajina - ambis. Kupuje jer ne roka po civilima, sad će rokati po civilima koji su naoružani . Nego kako gledaš na njegov govor prije 5 dana o Ukrajini kao "umjetnoj državi" koju treba podijeliti s Poljacima i Mađarima? Jesi li vidio socipata u njemu? To je rang Reufa Bajrovića. +one laži kako neće napadati UKrajinu, kako ne napadaju srijedom i sav ovaj fake news. Božanska pravda je nestanak Rusije kao države
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:11 |
|
|
DrMag je napisao/la: BBC je napisao/la: Ukrajinci ? Apsolutno ništa. Amerikance i NATO ne volim. Ukrajinci su o ovome trebali razmišljati kad su za pišljivih 5 milijardi $ od Amerikanaca uništili svoju demokraciju i društvo.
Sada ih Putin treba uciti demokraciji? Mislim da to nije Putinov cilj.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:11 |
|
|
divizija je napisao/la: Ukrajinci su naprosto kao Hamas kad ispali rakete na Izarael i onda se 10 dana kokaju i to završi s 1 mrtvim Izraelcem i 1900 Palestinca. Koliko sam ja upratio ruski gubici su dosta veći od ukrajinskih divizija je napisao/la: ali Ukrakina neće preživjeti, ne samo politički, nego ni biološki.. opet i za tebe zamijeni Ukrajina sa Hrvatska i vrati se trideset godina unazad. Jebate ako neće preživit šta je Hrvatska trebala krajem 11 mjeseca 91. Samosahranit se? Dok se Ukrajinci žele borit nek se bore, koliko ja vidim ide im i iznad očekivanja, a sigurno će doć i teži trenuci ako se rat nastavi.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:12 |
|
|
bobanovski je napisao/la: S tim je gotovo, sad dolazi do totalnog rata. Meni nije žao Ukrajinaca, nakon ruske krize i raspada države za 20 godina neće nitko u Ukrajini pričati ruski.
Svakim danom Rusija će biti slabija a Ukrajina jača dovlačenjem eura, dolara, naoružanja i svega. neće za 20 godina u Ukrajini nitko pričati ništa je rnikoga neće biti, jesi li ti svjestan koji su redovi na zapadnim Ukrjainskim granicama, a rat traje tek tri dana? Da, Rusiaj je slabija zbog ovoga keonomski, ali Ukrajina je stotinu puta u gorem stanju, a biti će u tisuću puta. U Africi će biti bolje nego u Ukrajini. Dolari i euri se ne dovlače, dovlači se samo oružje koje će biti uništeno, ispucani, s vremenom zahrđati. U Ukrajini dok se mi prepucavamo nestaje osnova za privljavanje populacije. Kakav ruski i ukrajinski, to je prošla priča.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:13 |
|
|
Ako sam shvatio @bobanovskog. Rat u Ukrajini je super jer će sjebati EU i vratiti svima suverenost. I Hrvatima dati Herceg-Bosnu, I rat u Ukrajini nije super jer će ojačati Ruse i mi ćemo izgubiti Herceg-Bosnu. Jel njega neko kuži ?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:14 |
|
|
Šporet je napisao/la: Koliko sam ja upratio ruski gubici su dosta veći od ukrajinskih A informiraš se na ovoj temi.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:17 |
|
|
BBC je napisao/la: Ako sam shvatio @bobanovskog. Rat u Ukrajini je super jer će sjebati EU i vratiti svima suverenost. I Hrvatima dati Herceg-Bosnu, I rat u Ukrajini nije super jer će ojačati Ruse i mi ćemo izgubiti Herceg-Bosnu. Jel njega neko kuži ? Jednostavno je: Pobjeda Rusa=pobjeda zla, tj jednoga sociopata koji bi uništio jednu naciju i podijelio je u 21 stoljeću. Europa bi možda i prihvatila da je instalirao svoj režim nakon 2-3 dana rata, ovako nema šanse. Dugoročni rat koji sad dolazi je loš za Ukrajince ali svako zlo ima svoje dobro. Doći će do ekonomske krize u čitavoj Europi a ******** tada neće dobijati.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:17 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:18 |
|
|
Šporet je napisao/la: Koliko sam ja upratio ruski gubici su dosta veći od ukrajinskih ti ne shvaćaš o čemu ti ja pričam, ja ti pričam o devastaciji prostora, rat se vodi u Ukrajini i ona se trenutno vraća ispod razine Afrike ekonomski neće se iz toga moć vratiti, jer će to biti trajno nestabilno područje, lišeno investicija. a čiji su gubitci veći, ne bih se oslanjao na propagandu. Šporet je napisao/la: opet i za tebe zamijeni Ukrajina sa Hrvatska i vrati se trideset godina unazad.
Jebate ako neće preživit šta je Hrvatska trebala krajem 11 mjeseca 91. Samosahranit se?
Dok se Ukrajinci žele borit nek se bore, koliko ja vidim ide im i iznad očekivanja, a sigurno će doć i teži trenuci ako se rat nastavi. gle, opet vam svima kažem, ne postoji kozmička pravda, pitaj Kurde ako mi ne vjeruješ. Mi da smo izgubili 1991. ne bi nas bilo, i nitko ne bi suzu pustio. nek se Ukrjainci brane ako hoće, samo velim koje će biti posljedice. Iako se meni čini da ih se većina ne želi braniti. ima posljedica i po Ruse, ne sporim, samo su po ove neizmjerno puta gore.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:18 |
|
|
Čekaju vas godine razočarenja. I stresa.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:19 |
|
|
bobanovski je napisao/la: BBC je napisao/la: Ako sam shvatio @bobanovskog. Rat u Ukrajini je super jer će sjebati EU i vratiti svima suverenost. I Hrvatima dati Herceg-Bosnu, I rat u Ukrajini nije super jer će ojačati Ruse i mi ćemo izgubiti Herceg-Bosnu. Jel njega neko kuži ? Jednostavno je: Pobjeda Rusa=pobjeda zla, tj jednoga sociopata koji bi uništio jednu naciju i podijelio je u 21 stoljeću. Europa bi možda i prihvatila da je instalirao svoj režim nakon 2-3 dana rata, ovako nema šanse. Dugoročni rat koji sad dolazi je loš za Ukrajince ali svako zlo ima svoje dobro. Doći će do ekonomske krize u čitavoj Europi a ******** tada neće dobijati. Sad mi je još manje jasno. No dobro, samo se drži dalje od tema Herceg-Bosne.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
divizija je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Bolesnik Putin je stvarno mislio da može podijeliti Ukrajinu sa Poljacima, Mađarima i Rumunjima a Ukrajince kao "umjetne" uništiti. naravno da on to može, a bojim se da i hoće i to na način koji je prilično užasan. mislio je izvršiti prevrat, a na kraju će izvršiti totalnu invaziju koja će Ukrajinu vratiti toliko stoljeća unazad, da se sasvim sigurno nikada demografski oporaviti neće. Ukrajinci su i prije ovoga rata bili europski prvak u emigraciji, rađalo ih se za svega 20 000 000 ljudi, nakon ovoga, ko će ostati u Ukrajini, bez obzira ko bude držao koji teroitorij? hoće li išta ostati od gospodarstva i infrastrukture, išta što ljudima omogućuje da zarade i prehrane sebe i obitelji? ovo je pretvaranje Ukrajine u spaljenu zemlju, u pustinju. demoekonomsk devastacija iza koje nema oporavka. možda da se radi o visokofertilnom narodu u Africi, ali radi se o Europlanima, tik do ostatka kontinenta gladnog ljudi. Ostaviće im zapadni deo
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
|
|
Kakav optimizam na temi. Da je ovako u Kijevu, Azov i slavna brdska brigada iz Malmea bi bile na prilazima Rostovu.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:20 |
|
|
divizija je napisao/la: Šporet je napisao/la: Koliko sam ja upratio ruski gubici su dosta veći od ukrajinskih ti ne shvaćaš o čemu ti ja pričam, ja ti pričam o devastaciji prostora, rat se vodi u Ukrajini i ona se trenutno vraća ispod razine Afrike ekonomski neće se iz toga moć vratiti, jer će to biti trajno nestabilno područje, lišeno investicija.
a čiji su gubitci veći, ne bih se oslanjao na propagandu.
Šporet je napisao/la: opet i za tebe zamijeni Ukrajina sa Hrvatska i vrati se trideset godina unazad.
Jebate ako neće preživit šta je Hrvatska trebala krajem 11 mjeseca 91. Samosahranit se?
Dok se Ukrajinci žele borit nek se bore, koliko ja vidim ide im i iznad očekivanja, a sigurno će doć i teži trenuci ako se rat nastavi. gle, opet vam svima kažem, ne postoji kozmička pravda, pitaj Kurde ako mi ne vjeruješ. Mi da smo izgubili 1991. ne bi nas bilo, i nitko ne bi suzu pustio. nek se Ukrjainci brane ako hoće, samo velim koje će biti posljedice. Iako se meni čini da ih se većina ne želi braniti. ima posljedica i po Ruse, ne sporim, samo su po ove neizmjerno puta gore. Afganistan je bio uništen, zapad će ih filovati parama, naoružanjem i svime. Obnovit će Ukrajini svu infrastrukturu nakon što protjeraju Ruse u dugoročnom ratu. Neće to biti danas, sutra. Treba dosta žrtve
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:20 |
|
|
storarare je napisao/la: divizija je napisao/la: naravno da on to može, a bojim se da i hoće i to na način koji je prilično užasan.
mislio je izvršiti prevrat, a na kraju će izvršiti totalnu invaziju koja će Ukrajinu vratiti toliko stoljeća unazad, da se sasvim sigurno nikada demografski oporaviti neće.
Ukrajinci su i prije ovoga rata bili europski prvak u emigraciji, rađalo ih se za svega 20 000 000 ljudi, nakon ovoga, ko će ostati u Ukrajini, bez obzira ko bude držao koji teroitorij?
hoće li išta ostati od gospodarstva i infrastrukture, išta što ljudima omogućuje da zarade i prehrane sebe i obitelji?
ovo je pretvaranje Ukrajine u spaljenu zemlju, u pustinju. demoekonomsk devastacija iza koje nema oporavka. možda da se radi o visokofertilnom narodu u Africi, ali radi se o Europlanima, tik do ostatka kontinenta gladnog ljudi.
Ostaviće im zapadni deo je je, hoće hoće. Tko će zamijeniti Ukrajince u okupiranim područjima? To možda potpišu Ukrajinci čisto na par dana
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:22 |
|
|
pa kad bi oslobodili ukrainu zapad bi ulozio,interes je vitalna ukraina koja nema racuna prebjec rusima.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:24 |
|
|
Eminencija je napisao/la: pa kad bi oslobodili ukrainu zapad bi ulozio,interes je vitalna ukraina koja nema racuna prebjec rusima. Da su mislili ulagati ne bi nakon 30 godina plaće bile 100-200 $. Amerikancima su trebali nezadovoljni i naprđeni Ukrajinci da izazovu rat sa Rusima.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|