|
|
Stranica: 123/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:24 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Navodno nije koristio niti pola vojske koju je dovukao na ukrajinsku granicu. Još ima cijelu paletu naoružanja koje uopće ne koristi. Mahom prazni stare magacine. Vidio sam danas na fotkama na netu par neeksplodiranih Grad raketa zabijenih u zemlju ili cestu. Par vojnika klinaca od 19-20 godina s AK-47. Misliš da nemaju bolje? Za sad im je primarno da ne ubijaju civile i ne razaraju civilne objekte. Naravno da se to ne može 100% spriječiti, ali za sad nema puno slika poginulih civila. Osim toga, promjena taktike je uvijek moguća. Sve ovisi o razvoju na terenu.
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:25 |
|
|
divizija je napisao/la: ti ne shvaćaš o čemu ti ja pričam, ja ti pričam o devastaciji prostora, rat se vodi u Ukrajini i ona se trenutno vraća ispod razine Afrike ekonomski neće se iz toga moć vratiti, jer će to biti trajno nestabilno područje, lišeno investicija.
a čiji su gubitci veći, ne bih se oslanjao na propagandu. pa bogati ratuju ne sade tratinčice, naravno da će bit devastacija divizija je napisao/la: gle, opet vam svima kažem, ne postoji kozmička pravda, pitaj Kurde ako mi ne vjeruješ. Mi da smo izgubili 1991. ne bi nas bilo, i nitko ne bi suzu pustio.
nek se Ukrjainci brane ako hoće, samo velim koje će biti posljedice. Iako se meni čini da ih se većina ne želi braniti.
ima posljedica i po Ruse, ne sporim, samo su po ove neizmjerno puta gore. kakva kozmička pravda? Ljudi brane svoju državu, možda uspiju možda ne, najviše je na njima, ali bome se Europa dobro probudila, ako sve ovo što šalju dođe na vrijeme i bude iskorišteno gdje treba evo sad pročitam da je Azerbajdžan dopustio besplatno točenje goriva na njihovim pumpama u Ukrajini, (za medicinska vozila)
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:25 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ajme, pa j. se zapadu za Ukrajinu. Služi samo da Ruse zajebavaju. Mogli su i dosad.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
|
|
divizija je napisao/la: DrMag je napisao/la: OK, izbaci iz kuce sve zapadnjacko, budi dosljedan.
ni nemam ništa zapadnjačko, sve je MADE IN CHINA, ne energente od kojekud, između ostalog iz Rusije. Zapad je parazit koji gazi svijet jer ima globlanu valutu A voziš Ladu Nivu?
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
|
|
bobanovski je napisao/la: Afganistan je bio uništen, zapad će ih filovati parama, naoružanjem i svime.
Obnovit će Ukrajini svu infrastrukturu nakon što protjeraju Ruse u dugoročnom ratu. Da, da. Baš su se ono pokazali u Avganistanu. Mesto procvetalo i postalo jedna stabilna demokratija.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:28 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Afganistan je bio uništen, zapad će ih filovati parama, naoružanjem i svime.
Obnovit će Ukrajini svu infrastrukturu nakon što protjeraju Ruse u dugoročnom ratu. Da, da. Baš su se ono pokazali u Avganistanu. Mesto procvetalo i postalo jedna stabilna demokratija. Meni je on nejasan. Kao da drogiran piše.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:29 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Afganistan je bio uništen, zapad će ih filovati parama, naoružanjem i svime.
Ti ozbiljno porediš Avganistan sa Ukrajinom ili bilo kojom evropskom zemljom? U Avganistanu su pre 20-30 godina imali osmoro dece u proseku. Ako su pola muški, a pola ženski to bi značilo da u proseku 2 brata iz porodice mogu da poginu u ratu i ostaje ih još 2 tako da ima ko da nastavi da živi u toj zemlji. Sa druge strane u Ukrajini ili bilo kojoj evropskoj zemlji i ne mogu da poginu 2 brata u proseku zato što ih i nema toliko.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:29 |
|
|
divizija je napisao/la: ti ne shvaćaš o čemu ti ja pričam, ja ti pričam o devastaciji prostora, rat se vodi u Ukrajini i ona se trenutno vraća ispod razine Afrike Slažem se sa ovim, kroz 10 godina pitanje je da li će Ukrajina imati 15 miliona ljudi. Jako mi je žao što se ovo dešava i što su bili toliko glupi da su poverovali da mogu da budu anti-Rusija na 400km od Moskve, da mogu da grade strane vojne i obaveštajne baze, što su mislili da će ih neko zaštititi. Neko će reći nisu oni ništa krivi, kepec Putin je kriv. Zapitajte se kakva bi bila reakcija SAD da u Kanadi Rusija izvrši državni udar i da dođu ruski "savetnici" da grade baze, radarske i osmatračke stanice, instalacije, čak i biološke laboratorije. Da pune deci u školama glavu o tome kako su Amerikanci monstrumi lopovi agresori, da mediji ne prestaju da prikazuju anti-američku propagandu. Mislite da bi Amerikanci bili strpljivi 8 godina i pokušavali da pregovaraju?
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:30 |
|
|
divizija je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Stiže i podrška Ukrajini i Stop Putinu iz Srbije... Žene u crnom u akciji. Doduše, ne znam ovaj glavni jel žena ili ne. što se tiče normalnih ljudi, njih u ovom ratu ima da podržavaju obje strane. što se tiče svih svjetskih bolesnika, svi su unisono na strani Ukrajine.jednostavno, Ukrajinci iako jesu svoji na svome, prdoali su državu na upravu vragu. Rusima ispod nosa. Po čemu su se Ukrajinci više prodali tom tvom vragu od, recimo Hrvata?
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:30 |
|
|
Šporet je napisao/la: pa bogati ratuju ne sade tratinčice, naravno da će bit devastacija
iza koje više neće ni trava rasti Šporet je napisao/la: kakva kozmička pravda? Ljudi brane svoju državu, možda uspiju možda ne, najviše je na njima, ali bome se Europa dobro probudila, ako sve ovo što šalju dođe na vrijeme i bude iskorišteno gdje treba
evo sad pročitam da je Azerbajdžan dopustio besplatno točenje goriva na njihovim pumpama u Ukrajini to su sve detalji koji su potpuno nebitni ako Rusi idu all in. ja se nadam još nekoj pogodbi, jer all in ulazak Rusa je kraj Ukrajinaca, al ii velike štete za Rusiju dugoročno. Ukrajince može spasiti samo da NATO vojno uđe tamo. Ovo što šalje služi da Rusima zakomplicira život, nanese štetu, produlji agoniju, da se prolije više krvi. Ali sudeći po današnjim uvjetima koje su Rusi postavili u pregovorima, oni ne namjeraaju stati, preorat će sve dok bude NENASELJIVO. e to ti ja pričam, o prostoru bez ljudi. u to se Ukrajina pretvara. Rat traje tek tri dana.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:31 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Za zaludjenike koji velicaju SOTONIZAM>>>>pocitajte program sefa sotonista Alena Dalsa za ISTOK=SVE SLAVENE>>>
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:32 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Gledam danas i ne vjerujem kako Zelenskij mrtav hladan zatražio da se Ukrajinu primi u EU. Pa predsjednik bilo koje zemlje bi trebao znati kako teče postupak prijema neke države u EU. Rusi ga majstorski strolaju kako je posada na onom otoku sva pobijena a ovaj ih posthumno odlikuje. I takav čovjek vodi obrambeni rat protiv jedne od najjačih vojski svijeta
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:33 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
K..M je napisao/la: Za zaludjenike koji velicaju SOTONIZAM>>>>pocitajte program sefa sotonista Alena Dalsa za ISTOK=SVE SLAVENE>>> To poput citata iz kurana?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
divizija je napisao/la: profiter -SAD
oslabljeni Europa - nešto Rusija - jako
Ukrajina - ambis. To je to. Suština. Ne znam koja je bila alternativa Putinu, osim da skroz pogne glavu? USA nikako nije mogla gledati stabilizaciju i napredak Rusije. Medijska mašinerija je uključena da ga se ocrni na sve načine, kad je se vidjelo da Rusija ide pravim putem. Oni govore da je Putin killer, a Washington nakon II svjetskog rata se kupa u krvi vlastitih intervencija i izazvanim/potaknutim ratovima za svoje sebične interese. Pogotovo Demokrati zadnjih 20 godina. Likovi imaju fetiš na ratove da zadovolje američke korporacije, koje ih financiraju. U zadnje vrijeme je to ponasanje eskaliralo. Otkad je Nord Stream 2 bio pri kraju, USA kao da je poludila. Nord Stream 2 nikako nije smio proraditi. Nećemo te u NATO, ali ćemo te opkoljavati našim saveznicima, koje mame raznim obećanjima. Ponižavat ćemo te, gdje god stignemo. Lik je na kraju skontao, da mora to presjeci kako god krvavo bilo.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Clint Eastwood
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:35 |
|
|
Potpuni debakl onoga što je navodno druga najjača vojska na svijetu...prema onome što su u Ukrajini pokazali, njih bi poderala jedna Poljska ili Turska vojska.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:36 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Gledam danas i ne vjerujem kako Zelenskij mrtav hladan zatražio da se Ukrajinu primi u EU. Pa predsjednik bilo koje zemlje bi trebao znati kako teče postupak prijema neke države u EU. Rusi ga majstorski strolaju kako je posada na onom otoku sva pobijena a ovaj ih posthumno odlikuje. I takav čovjek vodi obrambeni rat protiv jedne od najjačih vojski svijeta Kako si ti nama pametan, prijavi se na izbore za hrvatskog clana predsjednistva.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:36 |
|
|
BBC je napisao/la: Eminencija je napisao/la: pa kad bi oslobodili ukrainu zapad bi ulozio,interes je vitalna ukraina koja nema racuna prebjec rusima. Da su mislili ulagati ne bi nakon 30 godina plaće bile 100-200 $. Amerikancima su trebali nezadovoljni i naprđeni Ukrajinci da izazovu rat sa Rusima. nerazumijes redferiram se na razrusenu postratnu ukrainu. kao njemacka iza ww2. napumpali su je svime i obnovili kako se komunizam nebi prosirio njemackom.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:37 |
|
|
Groot je napisao/la: Po čemu su se Ukrajinci više prodali tom tvom vragu od, recimo Hrvata? ni po čemu, imamo sreće da nam Rusija nije susjed i nismo bitni. Hrvati su trenutno sotonino oplelo. Pa pred koju godinu smo dostavljali oružje za klanje kršćana u Siriji. U savezu smo s najgorim svjetskim šljamom i agresorima, do pred koju godinu smo podržavali čak i uništenje vlastitih sunarodnjaka u BIH. Glavni grad nam vodi leftardska fanatična sekta, ******** paradiraju i daju im se djeca na usvajanje,, počela je i indoktrinacija djece sotonskim naukom u školama, uvozimo i ciganliju da nas zamjeni kad izumremo, bavimo se covid manijom. Kiflatska je, kako neki ovdje nas zovu, odavno izgubila dušu, uz malu manjinu koja se opire tome. S druge strane, tu gdje jesmo, geografski, možda i nemamo puno izbora, ali ne bi bilo puno bolje ni da imamo, jer smo pod medijskom okupacijom i narodu je ispran mozak.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kako možete istovremeno biti tako optimistični i plakati za silnim ukrajinskim žrtvama ? Tako muslimani u Sarajevu rade, vječito dobili i izgubili rat.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Poruka Poljskoj da joj sledi INVAZIJA, za isporuke oruzja...
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 vel 2022, 22:39 |
|
|
K..M je napisao/la: Poruka Poljskoj da joj sledi INVAZIJA, za isporuke oruzja...
Stara snimka.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
|
|
Clint Eastwood je napisao/la: Potpuni debakl onoga što je navodno druga najjača vojska na svijetu...prema onome što su u Ukrajini pokazali, njih bi poderala jedna Poljska ili Turska vojska. Sporo ide zato što se trude da spasu civile, da ne pucaju po gradovima, da jure samo SBU i one dobrovoljačke bataljone. Pa oni još uvek struju šalju u Ukrajinu preko Belorusije, o čemu mi pričamo. Da ratuju protiv nekog drugog naroda gde ih zabole za civile išlo bi neuporedivo brže. I krvavije.
|
|
Vrh |
|
|
franzkappka
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, goran2hr i 21 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|