|
|
Stranica: 5/15.
|
[ 359 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 27 vel 2022, 00:01 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ne kontam zašto nije više nabrijan na Hrvate s obzirom odakle je. Nagađam da možda ima neke Hrvate u obitelji, makar rođake, pa to malo otupi oštricu. Rat je završio prije 27 godina. Nemam Hrvata u familiji.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 27 vel 2022, 00:02 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ne kontam zašto nije više nabrijan na Hrvate s obzirom odakle je. Nagađam da možda ima neke Hrvate u obitelji, makar rođake, pa to malo otupi oštricu. Zto sto je dosao u kontakt sa muslimanima, pa je rekao sebi: Nisu Hrvati bas tako losi! Naspram muslimana ni crveni kmeri nisu tako loši.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 27 vel 2022, 10:00 |
|
|
Nešto kontam da su svi Srbi ko Graničar a svi Hrvati ko ja mi bismo bili isti narod.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 27 vel 2022, 12:18 |
|
|
Znači, Granični je avangarda Srba! To ulijeva nadu!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 27 vel 2022, 16:44 |
|
|
Planina je napisao/la: Nešto kontam da su svi Srbi ko Graničar a svi Hrvati ko ja mi bismo bili isti narod. Sta bi ti? Da svi budemo kombinacija Homera Simpsona i Foresta Gampa?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 27 vel 2022, 18:20 |
|
|
Homer i Forest, Graničare čime smo zaslužili ove pridjeve od ugljevičkog četnika u bekstvu u Čikagu?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 27 vel 2022, 22:48 |
|
|
Planina je napisao/la: Homer i Forest, Graničare čime smo zaslužili ove pridjeve od ugljevičkog četnika u bekstvu u Čikagu? Ja mislim da on spada u vrstu četnika u izumiranju,jer se nije u stanju prilagodit okolini,i da je to razlog njegove frustracije. https://youtu.be/cf6_N4KIuGI
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 28 vel 2022, 02:12 |
|
|
Planina je napisao/la: Homer i Forest, Graničare čime smo zaslužili ove pridjeve od ugljevičkog četnika u bekstvu u Čikagu? Planino moja, planino! - kaze jedna lepa pesma koju Granicarko voli! Nisam mislio na tebe, mislio sam da je Granicarko nekakva legura Foresta i Homera, a da ti zelis da smo svi mi Srbi kao on! A ako se ti bas trpas da budes ista legura, ko sam ja da ti zabranim! Nisam ni na Granicarka mislio ozbiljno, ali zelim malo da ga naljutim, nekako mi je postao previse nezan, kao devojcica.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 04 ožu 2022, 14:05 |
|
|
Granicarko uznapredovao! Eno, pita ga se o Ukrajini, sta je bilo i kako ce da bidne... Nema vise zezanja s njim!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 04 ožu 2022, 14:07 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Granicarko uznapredovao! Eno, pita ga se o Ukrajini, sta je bilo i kako ce da bidne... Nema vise zezanja s njim! Jes vidio. Ope četnike niko ništa ne pita.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 04 ožu 2022, 14:10 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Granicarko uznapredovao! Eno, pita ga se o Ukrajini, sta je bilo i kako ce da bidne... Nema vise zezanja s njim! Jes vidio. Ope četnike niko ništa ne pita. Pa de ce da nas pita, kad mi nemamo tu Kumrovacku skolu politike.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 04 ožu 2022, 14:20 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Jes vidio. Ope četnike niko ništa ne pita. Pa de ce da nas pita, kad mi nemamo tu Kumrovacku skolu politike. Što bi volio da se Rusi ope prošetaju do BG ko 44,i da se sretnu sa potomcima šeste ličke i sedme banijske. Da napravimo Update u Srbiji.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 04 ožu 2022, 14:27 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa de ce da nas pita, kad mi nemamo tu Kumrovacku skolu politike. Što bi volio da se Rusi ope prošetaju do BG ko 44,i da se sretnu sa potomcima šeste ličke i sedme banijske. Da napravimo Update u Srbiji. Nema vise takiv Rusa, Granicarko! Ovi danasnji su dobri sa cetnicima. Ti koda si zaosto u staljinizmu!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 04 ožu 2022, 14:33 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa de ce da nas pita, kad mi nemamo tu Kumrovacku skolu politike. Što bi volio da se Rusi ope prošetaju do BG ko 44,i da se sretnu sa potomcima šeste ličke i sedme banijske. Da napravimo Update u Srbiji. Sad ste prva Minhenška i druga udarna Čigakoanska
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 04 ožu 2022, 14:34 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Što bi volio da se Rusi ope prošetaju do BG ko 44,i da se sretnu sa potomcima šeste ličke i sedme banijske. Da napravimo Update u Srbiji. Nema vise takiv Rusa, Granicarko! Ovi danasnji su dobri sa cetnicima. Ti koda si zaosto u staljinizmu! Ja bi išo po ulici i govorio Rusima da su četnici Ukrajinci i pripadnici AZOVA.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 04 ožu 2022, 14:35 |
|
|
weasel je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Što bi volio da se Rusi ope prošetaju do BG ko 44,i da se sretnu sa potomcima šeste ličke i sedme banijske. Da napravimo Update u Srbiji. Sad ste prva Minhenška i druga udarna Čigakoanska Vidi Lasicu kako ume da ga zavuce profesorski... Lepo, lepo...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 04 ožu 2022, 14:38 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Nema vise takiv Rusa, Granicarko! Ovi danasnji su dobri sa cetnicima. Ti koda si zaosto u staljinizmu! Ja bi išo po ulici i govorio Rusima da su četnici Ukrajinci i pripadnici AZOVA. Ne vredi Granicarko... Rusi i cetnici su se zajedno borili u Bosni pod komandom vojvode Aleksica i na Krimu!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 04 ožu 2022, 14:56 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ja bi išo po ulici i govorio Rusima da su četnici Ukrajinci i pripadnici AZOVA. Ne vredi Granicarko... Rusi i cetnici su se zajedno borili u Bosni pod komandom vojvode Aleksica i na Krimu! Na kraju će još ispast da su četnici zauzeli Krim.
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 04 ožu 2022, 18:32 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1684 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Graničar se 4 godine borio za svoj narod protiv većinu vremena nadmoćne sile i prepoznaje da je zaštitu Srbima u NDH većinom pružio partizanski pokret, kao i da se on većinom borio protiv okupatora. Prepoznaje da je Vučić politička realnost i da nešto radi.
Aleksije je čista suprotnost, salonski četnik koji vjerojatno nije bio nikad u nikakvom ratu koji slavi opskurne, poražene ideje (četništvo, srpski monarhizam, oporba u Srbiji).
Ne može biti veća razlika pozitivno/negativno, realno/nerealno.
Jedino gdje su slično je da obojica rijetko pokazuju animozitet prema Hrvatima, ali to i trebaš da ovdje ne bi poplavio. No i tu je Graničar u prednosti jer je bio u SVK, a danas misli da bi RH trebala širiti granice u BIH.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 04 ožu 2022, 20:31 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ali fakat, imamo tu jednog jedinog Srbina iz ex Krajine, i zalijevamo ga tko rijetko cvijeće. Mislim da svaku večer liježe i misli: zašto sam ratovao protiv njih?!
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 04 ožu 2022, 21:32 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1684 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
E, da, zaboravio i da dok Graničar misli da se Hrvatska treba širiti Aleksije bi uzimao Hrvatskoj neke gradove uz granicu, čak i Vukovar, iako bi to bilo nemoguće izvesti pregovorima, narušilo bi nepovratno hrvatsko-srpske odnose baš kada više i nemamo točaka sukoba, a i čak i da vojno uspije značilo bi totalan izgon maltene svih Srba u RH zapadno od nove granice. Ali mene to ne ljuti, Aleksije je više operetno-epski lik.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 04 ožu 2022, 22:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ali fakat, imamo tu jednog jedinog Srbina iz ex Krajine, i zalijevamo ga tko rijetko cvijeće. Mislim da svaku večer liježe i misli: zašto sam ratovao protiv njih?! Junuze kad ću ja konačno postat Hrvat u anketi ? Nikako nategnit na 51%. Znaš koja je razlika između Srba iz Krajine i tebe ? Krajišnici se nisu nikom dodvoravali ko ti,ostali su principijelni do kraja. Počeo si rat skupa s muslimanima,iseljavo Srbe iz ulice,i na kraju došo i ti na red. Iselili te muje iz kvarta. Vidiš kako nije dobro mjenjat dresove,i bit kontra sebe. Zadesila te potpuno ista sudbina ko i Srbe iz Krajine. Danas se opet zalažeš da ti muje dođu u kvart na radne akcije. Pamet u glavu.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 04 ožu 2022, 23:06 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: E, da, zaboravio i da dok Graničar misli da se Hrvatska treba širiti Aleksije bi uzimao Hrvatskoj neke gradove uz granicu, čak i Vukovar Ja se zalažem da svako u BiH dobije svoje. To je ključ mira i napretka. Aleksa se zalaže za rat.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 04 ožu 2022, 23:08 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Aleksije je više operetno-epski lik. Još od rođenja. Kod nas u Krajini su takve zvali pozer.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Graničarko je ... Postano: 05 ožu 2022, 00:17 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ali fakat, imamo tu jednog jedinog Srbina iz ex Krajine, i zalijevamo ga tko rijetko cvijeće. Mislim da svaku večer liježe i misli: zašto sam ratovao protiv njih?! Junuze kad ću ja konačno postat Hrvat u anketi ? Nikako nategnit na 51%. Znaš koja je razlika između Srba iz Krajine i tebe ? Krajišnici se nisu nikom dodvoravali ko ti,ostali su principijelni do kraja. Počeo si rat skupa s muslimanima,iseljavo Srbe iz ulice,i na kraju došo i ti na red. Iselili te muje iz kvarta. Vidiš kako nije dobro mjenjat dresove,i bit kontra sebe. Zadesila te potpuno ista sudbina ko i Srbe iz Krajine. Danas se opet zalažeš da ti muje dođu u kvart na radne akcije. Pamet u glavu. Pogrešno si shvatio. Mi i Srbi smo od prvog dana rata u BiH bili zajedno. Trebalo je imat jaja za to u većinski muslimanskoj Zenici. HVO potvrde su ih spašavale od mobilizacije. Znali smo mi da ćemo i mi bit na redu brzo. Nije kod nas bilo vezivanja zastava zbog iskustva iz WWII
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|