HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 pro 2024, 21:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 40538 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 1622  Sljedeća

Jeste li ocekivali ovo i kako ce zavrsiti?
Da 7%  7%  [ 23 ]
Ne 22%  22%  [ 68 ]
Lose za Ukrajinu 29%  29%  [ 91 ]
Lose za Rusiju 13%  13%  [ 39 ]
Lose za obe zemlje 29%  29%  [ 90 ]
Ukupno glasova : 311
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu
PostPostano: 27 vel 2022, 00:12 

lider30 je napisao/la:
Kako se ne diviti Rusima, kad stvarno pokušavaju štediti civile.
Svaka im čast. Američki mediji, koji samo čekaju na to da svaku sitnicu medijski eksponiraju na 20 potenciju, nemaju hrane u ovom slučaju.
Veliki respekt i pored što Ukrajinci stalno civile okreću protiv Rusa, što po meni za Ruse stvara oooogroman problem, pošto imaju naredbu da ih ne diraju.

RESPEKT.

Valjda je dovoljan razlog da se okrenu skroz protiv rusa sto su im ovi usli u drzavu bez putovnice sa puskama i tenkovima ?

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:12 

lider30 je napisao/la:
Svaka im čast. Američki mediji, koji samo čekaju na to da svaku sitnicu medijski eksponiraju na 20 potenciju, nemaju hrane u ovom slučaju.
Veliki respekt i pored što Ukrajinci stalno civile okreću protiv Rusa, što po meni za Ruse stvara oooogroman problem, pošto imaju naredbu da ih ne diraju.

RESPEKT.

Amerikanci su u svakoj svojoj intervenciji po pustinjama isto tako štedili civile, nisam primijetio svršavanje na njihove intervencije zbog toga :neznam

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:13 

lider30 je napisao/la:

RESPEKT.

Govor Putina o podjeli Ukrajine kao umjetne tvorevine s Poljacima i Madarima ti je za respekt?

cringe

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:14 

lider30 je napisao/la:

RESPEKT.

Nije sto ih podrzavam, ali stvarno svaka cast, sa 100 hiljada na armiju od 200 hiljada i ovako hirurski precizno da ne stradaju civili nije vidjeno u ratovanju decenijama jebenim, jebiga zato su ruski vojnici izlozeniji, ali vitestvo i cojstvo na delu.

A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:14 

BBC je napisao/la:
@K.M. je već trojici Hrvata na temi napravio živčani slom.

Sve je ovo TRAGICNO, za SVE NORMALNE LJUDE...niti Rusiji treba teritorija, ni rat, ali NE moze dozvoliti jos

1 LUDJU Poljsku x 10.....u TRBUHU.....evo da se jos slome...

Ruski SU-25 Žabasto stopalo jede protivvazdušnu raketu​

https://www.youtube.com/watch?v=C0TIDaU ... =emb_title

Jasni snimci 99% ruske borbene misije SU-25 Frogfoot na području Khersona pokazuju da je ratni avion primao direktan udarac projektilom ukrajinskog MANPADS-a (Man-portable air-defense system) bez ikakvog efekta. Avion nastavlja da leti i nastavlja svoj napad pre nego što rasporedi baklje kako bi izbegao detekciju krznene toplote drugim ukrajinskim protivvazdušnim raketama. Kod 0:34 samouništenje još jedne pretpostavljane ukrajinske protuvazdušne rakete

Ne zovu ga dzaba leteci tenk !

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:15 

Jednostavno mi ne ide u glavu kako ijedan Hrvat može podržavati Ruse u ovoj situaciji. Jasno mi je da su Rusi na našoj strani što se BiH tiče (ne zbog nas samih nego zato što nam se interesi poklapaju sa srpskim). Jasno mi je i da neoliberalni lgbt zapad podržava Ukrajinu (ne zbog njih samih nego zato što su protiv Rusa). Ali nije mi jasno kako možete biti protiv Ukrajinaca kad proživljavaju identičnu stvar kao Hrvati od velikosrba.

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:16 

Nisu oni to proživljavali dok revolucija nije došla.

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:16 

Danas u live su pustili klip nekog dokumentarca di Rudy Giulliani iznosi činjenice o okupaciji Ukrajine od strane USA. Čak ima snimak di se Biden hvali kako je naredio smjenu glavnog tužitelja Ukrajine.

Rusi su bolja solucija od amera trenutno.

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:17 

Th1950 je napisao/la:
ne kužim taj koncept. Nagovaraš vlastite civile koje neprijateljska vojska zasad ne dira, da uzmu molotovljeve koktele i gađaju te vojnike. Pa ovi će ih pobit ko zečeve. I onda će biti "Ruska vojska ubija civile".

Stvar je u tome da je ukrajinska vlada retardirana. Umjesto da se za 8 godina od prošlog sukoba napunili svim mogućim oružjem i pripremili za svaki scenarij, oni zovu Poljsku da im da oružje kad je već počela agresija. Sljedeći dan pozivaju maloljetnike i umirovljenike. To je za streljanja.

1056 of 2558 - 41.28%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:17 

bobanovski je napisao/la:
lider30 je napisao/la:

RESPEKT.

Govor Putina o podjeli Ukrajine kao umjetne tvorevine s Poljacima i Madarima ti je za respekt?

cringe

Da i?

Ti bi sutra iz principa odbio da HB postane Hrvatska jel?

Ajde druze, u 3 dana 99% stvari koje si napsiao su laz i trolanje, ne znam kako te nije sramota dupeta, ako obraza nemas.

A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:18 

Jeste uspjeli odgonetnuti kako nijedan ukrajinski vojnik nije poginuo. 198 civila mrtvih i oko 1500 žena i djece ranjeno.
Ne znam zašto im zapad šalje ikakvo naoružanje kad su tako dobri borci.

Vrh

Th1950 je napisao/la:
ne kužim taj koncept. Nagovaraš vlastite civile koje neprijateljska vojska zasad ne dira, da uzmu molotovljeve koktele i gađaju te vojnike. Pa ovi će ih pobit ko zečeve. I onda će biti "Ruska vojska ubija civile".

Podjelili su juči i prekjuče šlepere i šlepere kalašnjikova i papovki stanovnicima u kijevskim kvartovima. Da li im upute da pucaju ako primjete ruske agente ili vojnike. Elem dođe do kontra efekta. Oni se pobili između sebe. Teritorijalna odbrana pucala jedna na drugu. Slično kao i kod nas u ratu,desi se da neko nekog kokne iz istog naroda samo zato što je imao konflikt sa njim i tuče u vrijeme mira...zbog parking prostora,nekog duga ili žene.

Vrh

Kad mi šaljemo šta oruzja Ukrajini da otira agresorku gamad? Možemo bar malo VHSica. Prevagu ni važnost sigurnost nece imat, ali cisto simbolike radi.

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:19 

Legia & Wisla

Ruska kurwa :palacgore1

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:21 

Rusi nisu uspjeli osvojiti Kijev u planirana dva dana. Prošao je i treći.

Kijev još nije ni odsječen od zapada Ukrajine. Zelenski je živ. Ukrajinski zapovjedni lanac funkcionira.

Ukrajinci se drže. Njihov otpor je urodio najavom da će Rusija sutra ipak biti isključena iz SWIFT-a, za što do danas još nije bilo suglasnosti.

Njemačka je otvorila svoj prostor za prijevoz nizozemskih Stingera za Ukrajinu, a čak je i sama obećala pomoć u protutenkovskom i protuzračnom oružju. Što je promjena njezine politike.

Ukrajinski otpor donosi plodove.

Francuska je primjerom povela zapadnoeuropske države (Belgiju, Nizozemsku) u pružanje pomoći u oružju Ukrajini.

Istočnoeuropske države masovno pomažu Ukrajini oružjem (Poljaci, Balti, Česi, Slovaci).

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:21 

Tankosic je napisao/la:
bobanovski je napisao/la:

cringe

Da i?

Ti bi sutra iz principa odbio da HB postane Hrvatska jel?

Ajde druze, u 3 dana 99% stvari koje si napsiao su laz i trolanje, ne znam kako te nije sramota dupeta, ako obraza nemas.

Nebi ubijao niti progonio Muslimane, oni su u ovom slucaju Rusija a mi Ukrajina s tim da njima vojskom zele postaviti Komsica.
To sto je Amerika *** ne pravda Rusiju, Amerika ih je i uvukla u ovo planski iako je klica vec postojala.
Putin je sociopat i smece a Rusija ce ovo platiti.

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:23 

Groot je napisao/la:
Jednostavno mi ne ide u glavu kako ijedan Hrvat može podržavati Ruse u ovoj situaciji. Jasno mi je da su Rusi na našoj strani što se BiH tiče (ne zbog nas samih nego zato što nam se interesi poklapaju sa srpskim). Jasno mi je i da neoliberalni lgbt zapad podržava Ukrajinu (ne zbog njih samih nego zato što su protiv Rusa). Ali nije mi jasno kako možete biti protiv Ukrajinaca kad proživljavaju identičnu stvar kao Hrvati od velikosrba.

Ne budi previse emotivan. To su otpaci i đavolje sluge. Izdajnika uvik ima. Velika većina Hdvata su na strani Ukrajine, što se i vidi čim napustis ovaj forum.

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:23 

Jel ovo slobodna država ??

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:26 

Navijam za Ukrajince, ali čini mi se da će ovo relativno brzo biti gotovo.
Rusi će uzeti sve do Dnjepra i malo preko na sjeveru, na jugu sve do Moldavije, otprilike 60% Ukrajine.
Pretpostavljam da pokušavaju napraviti što manje štete na infrastrukturi i da žele sačuvati što više života(na obje strane) da ne antagoniziraju milijune Ukrajinaca koji će ubrzo postati stanovnici Rusije. Ako zagusti(u što ne vjerujem), poravnat će sve što im se nađe na putu.

Nema više smisla raspravljati što se moglo napraviti prije da do ovoga ne dođe, sad je situacija takva da jedni moraju dovršiti invaziju, a drugi se moraju braniti.

Imam neku malu nadu da u sljedećih nekoliko dana dođe do dogovora. Da Ukrajina prizna 2 pokrajine na istoku i Krim kao dio Rusije, da se obveže da nikad neće ući u NATO i da joj vojska nema nikakve sustave koji bi mogli ugroziti Rusiju(precizno definirati koje oružje može imati, a koje ne). Zauzvrat će Rusija povući svoju vojsku s teritorija Ukrajine(u novim granicama) i obavezati se da će poštovati teritorijalni integritet Ukrajine.
Mislim da bi u ovom trenutku ovo bila najbolja opcija za obje strane.

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:26 

Odose ruje iz swifta ?

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:27 

Evo još malo o slobodnoj državi Ukrajini...

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:27 

franzkappka je napisao/la:
Kad mi šaljemo šta oruzja Ukrajini da otira agresorku gamad? Možemo bar malo VHSica. Prevagu ni važnost sigurnost nece imat, ali cisto simbolike radi.

Mozemo poslati 10-20 rbs-15, ionako im isticu resursi, a donijeli bi tezak udarac agresorskoj flotili.

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:28 

⚡️ Обновљени Авалски торањ који је уништен у НАТО агресији 1999.године осветљен у бојама руске заставе!

Браво Србијо!

slika

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:30 

zec je napisao/la:
Navijam za Ukrajince, ali čini mi se da će ovo relativno brzo biti gotovo.
Rusi će uzeti sve do Dnjepra i malo preko na sjeveru, na jugu sve do Moldavije, otprilike 60% Ukrajine.
Pretpostavljam da pokušavaju napraviti što manje štete na infrastrukturi i da žele sačuvati što više života(na obje strane) da ne antagoniziraju milijune Ukrajinaca koji će ubrzo postati stanovnici Rusije. Ako zagusti(u što ne vjerujem), poravnat će sve što im se nađe na putu.

Nema više smisla raspravljati što se moglo napraviti prije da do ovoga ne dođe, sad je situacija takva da jedni moraju dovršiti invaziju, a drugi se moraju braniti.

Imam neku malu nadu da u sljedećih nekoliko dana dođe do dogovora. Da Ukrajina prizna 2 pokrajine na istoku i Krim kao dio Rusije, da se obveže da nikad neće ući u NATO i da joj vojska nema nikakve sustave koji bi mogli ugroziti Rusiju(precizno definirati koje oružje može imati, a koje ne). Zauzvrat će Rusija povući svoju vojsku s teritorija Ukrajine(u novim granicama) i obavezati se da će poštovati teritorijalni integritet Ukrajine.
Mislim da bi u ovom trenutku ovo bila najbolja opcija za obje strane.

...to je najgori scenarij po meni teritorij se može izgubit al se može i vrati s takvim defetizmom hrvatske devize bi i danas išle busevima u beograd... :no

Vrh

PostPostano: 27 vel 2022, 00:30 

Jel ima gdje kakva potvrda ?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 40538 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 1622  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: