|
|
Stranica: 26/208.
|
[ 5186 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sendvičsaburekom
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 08 ožu 2022, 23:39 |
|
|
CocaCola i McDonalds zaustavili poslovanje u Rusiji, mislim i da su Rusima i htjeli učiniti neku veliku bratsku uslugu bolje stvari se ne bi mogli sjetiti. Rusko ministarstvo zdravstva im je neizmjerno zahvalno na iskazanoj brizi za zdravlje ruskih građana.
_________________ Работайте, братья!
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 08 ožu 2022, 23:40 |
|
|
Ogavni Anglosaksonci, jednostavno ogavni. Meni barem.
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 08 ožu 2022, 23:48 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9987 Lokacija: Banja Luka
|
jednoumlje je napisao/la: Ogavni Anglosaksonci, jednostavno ogavni. Meni barem.
''Slaćemo vam džebanu da se borite do zadnjeg , jer svaki dan vašeg odupranja , je novi dan poniženja Putina ( Rusije ) koji bezobrazno hoće da resetuje svjetski poredak u kojem je nama fino'' Za ne povjerovati kako su duševni ovi ljudi .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Geni kameni
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 08 ožu 2022, 23:49 |
|
|
Ovo je najbolji primjer "sankcija". Mi imamo principe od kojih NEĆEMO ODUSTAT, al kasnije kad prašina slegne, onda očemo . https://www.24sata.hr/news/nakon-mcdonald-sa-rusi-bez-pepsija-coca-cole-i-starbucksa-820805Citat: Tvrtka Coca-Cola je najavila da će također privremeno obustaviti sve poslove u Rusiji, nakon sličnih najava danas iz McDonald'sa i Starbucksa .
U priopćenju objavljenom danas, Coco-Cola je podijelila odluku.
- Naša srca su s ljudima koji trpe nesavjesne posljedice ovih tragičnih događaja u Ukrajini.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 08 ožu 2022, 23:52 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 08 ožu 2022, 23:56 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zanimljivo, sad na tv kako Nizozemci imaju plinska nalazišta koja su zatvorili kako bi im se ekonomija razvila. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dutch_diseaseTako da, nije pametno zaj. Kažu kako Rusi isporučuju samo 20 % svjetskog plina. Ameri najveći proizvođači na svijetu. https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of ... productionIma plina koliko hoćeš. Talijani 40% svog plina vuku iz svog dijela Jadrana. Kao kod nas nije bilo plina, kroz par godina biti će ga na izvoz.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 08 ožu 2022, 23:57 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
BBC je napisao/la: Za koji dan će Rusi potpisati zakon da nacionaliziraju imovinu svih stranih firmi koje napuštaju Rusiju, ili prekidaju posao, dok traje rat u Ukrajini. (Permanentno i bez obeštećenja) Problem su poslije rezervni dijelovi za strojeve ali uvijek im to mogu Kinezi kupiti. Malo skuplje ali kad se mora imati. Ili Turci. Dijelovi za kamione, aute, strojeve. Uzeće 5% posredničke provizije.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 08 ožu 2022, 23:59 |
|
|
dudu je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Pšenica. Nesposobni Slavonci će i ove godine propast. Dok se lenja lasica naprđuje ovde, zemlja zaprložena. On bez kuna, a klp imanja po Slavoniji 5 k eura.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 09 ožu 2022, 00:10 |
|
|
Smiljan je napisao/la: Dakle sve one teorije zavjera o igri gladi se ostvaruju. Film je da nam pokaže buduće korake.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 09 ožu 2022, 00:14 |
|
|
Zašto se samo priča o ruskom izvozu , zašto se niko ne zapita šta Rusija uvozi ? Ili još bolje , šta Rusija nema , a da ne može bez toga ? Bez Prade, Koka Kole, Mek Donaldsa,BMV-a, Tesle, Netfliksa , licenciranih Windowsa ( nikad ga nisam imao ), Fejsbuka , Tvitera, Bezosa u svemiru , stotina miliona dolara plaćenog virtuelnog smeća (od kojeg djeca umjesto da igraju lopte na školskom , ćorave i grbe )...itd, itd, itd...se može ,a rekao bih i treba . Sve su to nepotrebni artikli poludjelog konzumerizma , kojim zapad zatrpava svijet i pravi od njega deponiju. Ima li iko među nama ko se bar ponekad nije zapitao , gdje ovo goni ? Ova dešavanja će sve to ''razdaniti''.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 09 ožu 2022, 00:15 |
|
|
BBC je napisao/la: Nikal dosegao 100.000 $ po toni. Kinezi uzmu od Rusa, preprodaju. Pola Marku, pola šarcu, svi zadovoljni. (Prije sankcija koštao 25.000 $ po toni.) Rusija ima samo 10% proizvodnje. Oligarh Deripaska.... mislim da je više burzansko špekuliranje.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 09 ožu 2022, 00:25 |
|
|
Rusija je doskora puno toga činila da bi ''upala u raju'' .Uh , naježim se kad se sjetim kako su na engleskom pjevali na Evroviziji Jedno vrjeme su je kobojagi i upustili u nju , pa je G -7 , postao G -8 . Zapad je u svojoj nadutosti napravio fatalnu grešku što je nije primio. Da bi im se dodvorila , Rusija je Zapadu širom otvorila i vrata i prozore , za robe od kojih većina nema nikakvih ''vitamina'', a za njih je davala konkretnu robu , koja stvarno treba. Poput indijanaca koji bijelcu za ogledalca i perle , daje skupocjena krzna. Ta era je završena.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 09 ožu 2022, 01:43 |
|
|
Svarog je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: Ogavni Anglosaksonci, jednostavno ogavni. Meni barem.
''Slaćemo vam džebanu da se borite do zadnjeg , jer svaki dan vašeg odupranja , je novi dan poniženja Putina ( Rusije ) koji bezobrazno hoće da resetuje svjetski poredak u kojem je nama fino'' Za ne povjerovati kako su duševni ovi ljudi . Prosto. Pametno. Podlo.
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 09 ožu 2022, 02:30 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Gotovo ti je sad, zapisan si tko prorus.
Meni je ušao u evidenciju, jbg. Novem je isto neki duvnjak ili nešto tudan, nemoj nas dirat naši smo
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 09 ožu 2022, 02:36 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Sendvičsaburekom je napisao/la: CocaCola i McDonalds zaustavili poslovanje u Rusiji, mislim i da su Rusima i htjeli učiniti neku veliku bratsku uslugu bolje stvari se ne bi mogli sjetiti. Rusko ministarstvo zdravstva im je neizmjerno zahvalno na iskazanoj brizi za zdravlje ruskih građana. McDonalds je smeće , Rusi trebaju biti zahvalni za ovaj korak. U Rusiji piju kvas, koji je meni dosta bolji od kole. Ima kupiti i u Srbiji, u CG, a u BiH znam da ima u Bijeljini.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 09 ožu 2022, 02:39 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
BBC je napisao/la: novem je napisao/la: I taman kad misliš da Ukrajinci popuštaju i traže dogovor, ovi ih "savjetima" guraju dublje.
Jučer primili 50 njihovih ratnih izbjeglica od 4000 i nešto zahtjeva. Smeće su ti Britanci, veliko. Ne znam jesu se popravili danas. Britanci preferiraju Afganistance, Somalijce, Arape. Cultural enrichment. Šta će im bijeli Sloveni iz istočne Evrope?
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 09 ožu 2022, 02:44 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Sendvičsaburekom je napisao/la: CocaCola i McDonalds zaustavili poslovanje u Rusiji, mislim i da su Rusima i htjeli učiniti neku veliku bratsku uslugu bolje stvari se ne bi mogli sjetiti. Rusko ministarstvo zdravstva im je neizmjerno zahvalno na iskazanoj brizi za zdravlje ruskih građana. McDonalds je smeće , Rusi trebaju biti zahvalni za ovaj korak. U Rusiji piju kvas, koji je meni dosta bolji od kole. Ima kupiti i u Srbiji, u CG, a u BiH znam da ima u Bijeljini. Jesam li jedini koji nikad u životu nije pojeo nešto iz "Meka"? Valjda nisam, braćo Srbi ima li vas?
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 09 ožu 2022, 02:51 |
|
|
Planina je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: McDonalds je smeće , Rusi trebaju biti zahvalni za ovaj korak. U Rusiji piju kvas, koji je meni dosta bolji od kole. Ima kupiti i u Srbiji, u CG, a u BiH znam da ima u Bijeljini. Jesam li jedini koji nikad u životu nije pojeo nešto iz "Meka"? Valjda nisam, braćo Srbi ima li vas? Ja sam nažalost probao kao glupi klinjo. Zadnji put kad sam jeo, bio u žurbi pa eto ajde. Bilo je odvratno. Nikad neću moći zaboraviti osjećaj. Čuvaj se dragi Planina.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 09 ožu 2022, 04:49 |
|
|
Baerbock: Njemačka neće slijediti sankcije SAD-a, mi se ne bi mogli kretati bez ruske energijehttps://www.klix.ba/vijesti/svijet/baer ... /220308158Kad je u pitanju sankcionisanje Rusije, Nemacka je odlucila da sledi Srbiju, a ne SAD. Da se zna da je Srbija prva u Evropi odbila da uvede sankcije Rusiji... Tada su mnoge kolege forumasi predvidjale Srbiji strasnu kaznu, nazivali Srbe idiotima. Sta sada reci za Dojcland? I ko sad moze da prigovara Srbiji, kad i jedna Nemacka vodi ovakvu politiku. A prava poslastica su bosnjacki komentari na vest. Kakvo razocarenje u Svabe i Evropu uopste...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 09 ožu 2022, 04:57 |
|
|
Citat: Jadovi jadni dabogda i vama zarokalo pa da se pocnete kretati i bez nafte Citat: mamicu vam nacisticku https://www.klix.ba/vijesti/svijet/baer ... /komentariPa, Bosnje, zar ovako Svabama? Sta ce reci Schmidt?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 09 ožu 2022, 06:37 |
|
|
Ode sirovina gore... Nisam znao da India uvozi toliko ugljena, zato ih rusi drže u šahu.
Privitak/ci: |
Screenshot 2022-03-09 at 05-29-45 Steel prices will continue to move up as Ukraine-Russia conflict hits supply chain Report.png [ 15.15 KiB | Pogledano 1275 put/a. ]
|
Screenshot 2022-03-09 at 05-29-01 Steel prices will continue to move up as Ukraine-Russia conflict hits supply chain Report.png [ 53.67 KiB | Pogledano 1275 put/a. ]
|
Screenshot 2022-03-09 at 05-29-32 Steel prices will continue to move up as Ukraine-Russia conflict hits supply chain Report.png [ 31.9 KiB | Pogledano 1275 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 09 ožu 2022, 07:12 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 09 ožu 2022, 08:54 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Izgleda da će Švabe ovo iskoristit za prijelaz na vodik kamiona i svega što može. Kod njih se vazda nesto u tišini valja. Navodno smo i mi u ekipi koja će to gurat.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 09 ožu 2022, 09:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Baerbock: Njemačka neće slijediti sankcije SAD-a, mi se ne bi mogli kretati bez ruske energijehttps://www.klix.ba/vijesti/svijet/baer ... /220308158Kad je u pitanju sankcionisanje Rusije, Nemacka je odlucila da sledi Srbiju, a ne SAD. Da se zna da je Srbija prva u Evropi odbila da uvede sankcije Rusiji... Tada su mnoge kolege forumasi predvidjale Srbiji strasnu kaznu, nazivali Srbe idiotima. Sta sada reci za Dojcland? I ko sad moze da prigovara Srbiji, kad i jedna Nemacka vodi ovakvu politiku. A prava poslastica su bosnjacki komentari na vest. Kakvo razocarenje u Svabe i Evropu uopste... Pa Srbija je njemačka prčija To se odnosi samo na ono što im treba, dakle nafta i plin. To što se neka bijeda iz Bosne nakačila i komentariše, velika ti je satisfakcija. Nabaci pet.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Sankcijama protiv Rusije Postano: 09 ožu 2022, 09:22 |
|
|
Sendvičsaburekom je napisao/la: CocaCola i McDonalds zaustavili poslovanje u Rusiji, mislim i da su Rusima i htjeli učiniti neku veliku bratsku uslugu bolje stvari se ne bi mogli sjetiti. Rusko ministarstvo zdravstva im je neizmjerno zahvalno na iskazanoj brizi za zdravlje ruskih građana. bas sprdnja. ko se njih rjesi ceka ga prosperitet, a ne kazna.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|