|
|
Stranica: 162/461.
|
[ 11522 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aiwprton
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 13:45 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Vrlo samouvjeren nastup od pripadnika naroda koji od naoružanja ima 3 suve šljive, vodovodnu cijev i *** u šupku, za ne daj bože. U ratu nismo imali nista pa smo vas udarali gdje god smo stigli
_________________ “Okruženi ste pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine”
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 13:55 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Vrlo samouvjeren nastup od pripadnika naroda koji od naoružanja ima 3 suve šljive, vodovodnu cijev i *** u šupku, za ne daj bože. Šta se onda čeka sa nezavisnošću? Sad ili nikad dok je mrski Zapad zauzet Ukrajinom. Pičkeee bleferske. Ima da vas prcamo do u nedogled.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 14:04 |
|
|
Čeka se novi svijet. Svijet koji će nas priznati. Da je samo do vas mi bi sutra proglasili nezavisnost.
Jedino što vi prcate je ta koza. Mali ste vi Mujo.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 14:05 |
|
|
Ne znam zasto, ali ovaj gore muflon me podsjetio da je 99% muslimanskih sudionika na internet forumima, naoruzano inteligencijom Edmundovog Baldricka.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 14:08 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3765 Lokacija: Stolni grad
|
aiwprton je napisao/la: Glavni ili ti ga stolni grad a jedva da njihova populacija u istome prelazi 50% ako i to ne lazu posto su poznati po laganju, hrceg bošnja izmišljotina propala prije 20 godina koja nikada zapravo nije ni zazivjela. A i onog turistickog dijela od kojeg zivi Mostar bi se trebali zahvaliti Bosnjacima, da im padaju pred noge! Parazitirate na Dubrovniku i Međugorju klošari jedni, molite za posao na zapadnom djelu, a stari most su obnovili Hrvati među kojima i zapovjednici HVOa (naravno u inženjerskom smislu radnici su bili suniti iz turske)
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 14:31 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Čeka se novi svijet. Svijet koji će nas priznati. Da je samo do vas mi bi sutra proglasili nezavisnost.
Jedino što vi prcate je ta koza. Mali ste vi Mujo. Koji svijet? Onaj koji vas smatra mali Rusima, tj malo manjim *** od Rusa? Svijet koji danas daje masovno oružje Ukrajini da roka te Ruse? Hahahaha Nova vremena i novi svijet dolazi ali taj svijet je sve gori po vas.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 14:34 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Čeka se novi svijet. Svijet koji će nas priznati. Da je samo do vas mi bi sutra proglasili nezavisnost.
Jedino što vi prcate je ta koza. Mali ste vi Mujo. Koji svijet? Onaj koji vas smatra mali Rusima, tj malo manjim *** od Rusa? Svijet koji danas daje masovno oružje Ukrajini da roka te Ruse? Hahahaha Nova vremena i novi svijet dolazi ali taj svijet je sve gori po vas. Eto vidiš to čekamo. Da vidimo koji svijet će da pobjedi. Normalni ili Liberalno nacistički. Vaše je svakako prošlo. Čemu se nadate?
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 15:06 |
|
|
Gazda je napisao/la: aiwprton je napisao/la: Glavni ili ti ga stolni grad a jedva da njihova populacija u istome prelazi 50% ako i to ne lazu posto su poznati po laganju, hrceg bošnja izmišljotina propala prije 20 godina koja nikada zapravo nije ni zazivjela. A i onog turistickog dijela od kojeg zivi Mostar bi se trebali zahvaliti Bosnjacima, da im padaju pred noge! Parazitirate na Dubrovniku i Međugorju klošari jedni, molite za posao na zapadnom djelu, a stari most su obnovili Hrvati među kojima i zapovjednici HVOa (naravno u inženjerskom smislu radnici su bili suniti iz turske) Ko ga je srušio duznost mu je i bila da ga obnovi
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 15:07 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: Ja ću biti sijed ja ću biti star Al bit će vječno mlad moj Mostar
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 15:15 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Kozojeb je napisao/la: Ja ću biti sijed ja ću biti star Al bit će vječno mlad moj Mostar Pokakim se taj mahalaski dio Mostara sa ćeifom.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 15:17 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Gazda je napisao/la: Parazitirate na Dubrovniku i Međugorju klošari jedni, molite za posao na zapadnom djelu, a stari most su obnovili Hrvati među kojima i zapovjednici HVOa (naravno u inženjerskom smislu radnici su bili suniti iz turske) Ko ga je srušio duznost mu je i bila da ga obnovi Jebat ga, simbol okupatora, nije ni cudo da je bio vec rusen, zna se kako zavrsavaju simboli okupatora.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 15:18 |
|
|
daramo je napisao/la: Brutalno, pokusa li su ga zoljom srusiti ali bogami jak kao stijena, golema je **** muka, neka crknu dusmani u patnji.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 15:21 |
|
|
aiwprton je napisao/la: Glavni ili ti ga stolni grad a jedva da njihova populacija u istome prelazi 50% ako i to ne lazu posto su poznati po laganju, hrceg bošnja izmišljotina propala prije 20 godina koja nikada zapravo nije ni zazivjela. A i onog turistickog dijela od kojeg zivi Mostar bi se trebali zahvaliti Bosnjacima, da im padaju pred noge! Jos patite za nacelnikom, **** apstinirala od glasanja, Srbin bio za nas a vama jedna golema ustaska kara da je sisate. Uslast!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 15:39 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Kozojeb je napisao/la: Tako ti je i prađed mahao zastavom koju su mu drugi nacrtali. Sramno je biti Muslimani, bilo i biće. Pokušavam zamisliti da se mi odreknemo crven bijeli plavi, ili Srbi svoje crveno plavo bijele kombinacije i onda haha nosamo neki plavo žuti uzorak hahaha koji je nacrtao neki službenik iz svijeta hahahahahaha.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 15:40 |
|
|
Ma hja gohloruki ste bili . Mali muyo se na tenk baca svojim golijiem ruhkmaa ga prahvi u kocku koju kasnije poklanja železari .
_________________ "Još jedno ljeto gospodnje nadvilo se nad ubogim crnogorskim kršem , kršem koje ljeto suši,a zima smrzne".
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 15:45 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Tako ti je i prađed mahao zastavom koju su mu drugi nacrtali. Sramno je biti Muslimani, bilo i biće.
Pokušavam zamisliti da se mi odreknemo crven bijeli plavi, ili Srbi svoje crveno plavo bijele kombinacije i onda haha nosamo neki plavo žuti uzorak hahaha koji je nacrtao neki službenik iz svijeta hahahahahaha. Nezamislivo. Al to je njima normalno. Oni i ne kontaju koliko su jadni. Takav im je i prađed bio, navikli.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 17:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Pa neće mahati turskom zastavom otvoreno i javno. Demokratsko je njihovo pravo na takiju i laganje.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 18:59 |
|
|
Zastava BiH je jedna od najljepših zastava na svijetu. Kakve su to zastave sa 3 boje kao da je dijete crtalo.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 19:03 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ja ću biti sijed ja ću biti star Al bit će vječno mlad moj Mostar Pokakim se taj mahalaski dio Mostara sa ćeifom. Vidi li se zastava sa prozora iz zapadnog agahhahaha?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 19:04 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Zastava BiH je jedna od najljepših zastava na svijetu. Kakve su to zastave sa 3 boje kao da je dijete crtalo. To su narodne zastave. Njih imaju narodi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 19:07 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Zastava BiH je jedna od najljepših zastava na svijetu. Kakve su to zastave sa 3 boje kao da je dijete crtalo. Podsjeća na vartine baterije. Prelijepa je,tolko će i trajat,ko i baterije. https://www.google.com/search?q=varta+b ... UP5xK5s1KM
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 19:08 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Kozojeb je napisao/la: Koji svijet? Onaj koji vas smatra mali Rusima, tj malo manjim *** od Rusa? Svijet koji danas daje masovno oružje Ukrajini da roka te Ruse? Hahahaha Nova vremena i novi svijet dolazi ali taj svijet je sve gori po vas. Eto vidiš to čekamo. Da vidimo koji svijet će da pobjedi. Normalni ili Liberalno nacistički. Vaše je svakako prošlo. Čemu se nadate? Islam je sine sila. Sila nebeska. Ti to ne kontaš. Kad tad će doći vakat obračuna. A onda ćemo rasturiti i vas i svetosavska sranja.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 19:14 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Eto vidiš to čekamo. Da vidimo koji svijet će da pobjedi. Normalni ili Liberalno nacistički. Vaše je svakako prošlo. Čemu se nadate?
Islam je sine sila. Sila nebeska. Ti to ne kontaš. Kad tad će doći vakat obračuna. A onda ćemo rasturiti i vas i svetosavska sranja. Tolka ste sila da i 30 godina nakon rata kmečite đemosajd. Ajd sad u obor.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 19:20 |
|
|
Kozojeb je napisao/la: Islam je sine sila. Sila nebeska. Ti to ne kontaš. Kad tad će doći vakat obračuna. A onda ćemo rasturiti i vas i svetosavska sranja.
Nećete. Kršćani imaju vjeru. Upis ti je glup. Misliš kako svojatate BiH da možete i Boga. Neće ići. Niti je BiH samo vaša niti je Bog vaš. Zar vam poštenje ne govori da je BiH i kršćanska zemlja?
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 ožu 2022, 19:22 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Zastava BiH je jedna od najljepših zastava na svijetu. Kakve su to zastave sa 3 boje kao da je dijete crtalo. To su narodne zastave. Njih imaju narodi. Pa sto ste uzeli iste boje ko Srbi ahahhaha
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|