|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 114 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 10:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Neću anketu, vjerojatno nije fer, a ipak nije toliko velik broj ljudi. Ja sam uočio tri osobe, koje su neprepoznatljive.
- Planina (cjepivo, "sotone" i sl)...možda sljedeći kandidat za napad na Sabor - bobanovski: full-on bjesnilo, lik frflja dok frenetično lupa po tipkovnici - Rika sv Vida: Blaži napadi, ali isto puno neke apokaliptične terminologije, sve u obrani Rusa.
- Divizija je centriran jer je već ranije proglasio smak svijeta, pa nastavlja u istom điru
Na lošem putu:
- Moj jaro dudu sagorijeva od mržnje prema Rusima, baš čudna emocionalna investicija u rat. Ima i apokaliptičnih proklamacija o nestanku Rusa, pa onda i svih nas, BiH više i nije važna. - HHerceg - ima potencijala za anti-perecijski terorizam
Koliko vidim, svi navedeni forumaši žive u RH. Šta se događa u toj zemlji, Plenki vam sipa nešto u vodu (ali nije soja).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 10:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60065 Lokacija: DAZP HQ
|
Pratim samo BIH politiku, rat na mahove, zauzimam ukrajinsku stranu kao balans rusofilima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 10:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39521 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bobanovski totalno puko, počeo i tekbirati jurišajući na Ruse. Planinu više doživljam kao trolanje na ukrajinisanje.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 11:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60065 Lokacija: DAZP HQ
|
Prvi sam pozvao Putina u Ukrajinu, mjesec dana prije invazije. Citat: Napadaj Putine, jebem im sve retardirano, sjebali me Ukrajinci poslovno. Pucaj Putine! Citat: Pucaj Putine, kreni još večeras, onda svakako ništa od Ukrajine pa mi nije žao. Gazi! topic21197-775.html
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 11:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Srbi nepromijenjeni, konzistentni cheerleaderi, cijenim dosljednost: "Jebi nas Putine, nek curi niz butine!"
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 11:03 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
Th1950
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 11:09 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Dudu je prvi drugi dan ISPOLJIO KRVOŽEDNOST.
Huškajući dječke da budu dragovoljci i ubijaju Moskalje.
Ok je navijati za A ili B momčad....ali bez netke mržnje, frustracije....
Bobanovski mi je iznenađenje da mrzi muje, a posle da se bratimi i juriša na Moskalje.
Svi drugi u nekim pristojnim granicama ±....
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 11:15 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Srbi nepromijenjeni, konzistentni cheerleaderi, cijenim dosljednost: "Jebi nas Putine, nek curi niz butine!" Ili Putine rašini zapadu butine. Srbi su bili pro VB, Fr, Am.... Sve do ZLObe i Mire.....koji je bio bankar u Wošingronu i ima slika sa Rokfelerom i Ročildom. I to ne netkim levacima već vođama te 2 obitelji. Sa bankarkom Borkom Vučić. Kako su ga spremali za scenarij i kaos krvavog rata. Što je pošlo po zlu u planu NE znam. Možda Franja i on su imali netki svoj dil ili su bili i Ruski igrači....Ameri su odabrali muslije u Evropi da im drže ljestve, dok UBIJAJU druge širom svjeta. Zbog nafte. Mi smo u djeljenju karata dobili loše i rat je krenuo. Jer smo bili IZMJEŠANI i sa Šipkama i Mujama.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 11:17 |
|
|
Dobro, ne moraš se gurati na popis, ovdje je riječ o ljudima koji su skrenuli s uma u zadnjih mjesec dana, ti si im duhovni vođa od puno ranije.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 11:21 |
|
|
Ok. Vidim nešto si nabrijan.
Pomeriću se sa teme.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 11:44 |
|
|
K..M je napisao/la: Ok. Vidim nešto si nabrijan.
Pomeriću se sa teme. U frižider.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 11:45 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2014 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Ministry of Sound je napisao/la: Srbi nepromijenjeni, konzistentni cheerleaderi, cijenim dosljednost: "Jebi nas Putine, nek curi niz butine!" Za Srbe se ne treba čuditi-idu po liniji "Kosovo-pravoslavlje-Veliki Brat- i mi to napravili kad bi mogli" , a u Ukrajincima vide ruske Crnogorce (ilitiga "Milogorce") koji su izdali maticu, još im je postojanje katoličkih Ukrajinaca dodatni trn u oku (stara mantra o "pokatoličivanju" i teorije urote o "zlom Vatikanu"), to je Glazbenik dobro elaborirao. Em su kivni na Zapad jer im devedesetih nije dozvolio ostvarivanje maksimalističkih ciljeva, a kritika "********/Soroša/globalizma" je najobičnija racionalizacija tih frustracija, jasno je što stoji iza toga. Što se Hrvata tiče, par je tu struja: Dio ljudi koji se ne snalazi u sve složenijem svijetu koji se znatno promijenio zadnjih desetljeća, poglavito od 1980-ih i informatičke revolucije, vođeni neodređenim "antiglobalističkim" refleksom, ali donekle i razumljivom kritikom određenih zapadnih kulturnih strujanja, prvenstveno američkog radikalnog postmodernističkog individualizma oličenog u tzv. "wokeizmu", dok u Putinovoj Rusiji vide uporište reda i starih, "izgubljenih" vrijednosti, pritom ignorirajući činjenicu da je Putinov "konzervativizam" bizarni mutant koji uključuje nekritičku apologiju sovjetske ere, i pripadajuću, puzajuću rehabilitaciju staljinizma, s korištenjem antifašizma i WW2 kao ideološke toljage, kako je to dobro zapazio Hasanbegović. Tu je i jedan broj Hrvata iz BiH, doduše opravdano ljutih na zapadne sile koje su preko visokih predstavnika izmijenile daytonske mehanizme na našu štetu idući na ruku muslimanskim unitarističkim strujama, a Rusiju vide kao saveznika, koji je određenim izjavama ipak pokazao razumijevanje za hrvatske poteškoće u BiH, ali pitanje je radi li se o samo deklarativnoj potpori iza koje ne stoji ništa konkretno. Ja (kao pola-Perec, pola HB-ovac), sam na strani Ukrajine, i svim srcem joj želim opstanak, ali ne gledam na to sektaški, niti mi je na kraj pameti raditi ikakve paralele s Domovinskim ratom.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 11:46 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Bobanovski je točan odgovor.
Ja ću biti antiperecijski terorist ovisno o potezima Zagreba za borbu Hrvata u BiH. Nek me službe zapišu odma.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 11:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Flamel je napisao/la: Dio ljudi koji se ne snalazi u sve složenijem svijetu koji se znatno promijenio zadnjih desetljeća, poglavito od 1980-ih i informatičke revolucije, vođeni neodređenim "antiglobalističkim" refleksom, ali donekle i razumljivom kritikom određenih zapadnih kulturnih strujanja, prvenstveno američkog radikalnog postmodernističkog individualizma oličenog u tzv. "wokeizmu", dok u Putinovoj Rusiji vide uporište reda i starih, "izgubljenih" vrijednosti, pritom ignorirajući činjenicu da je Putinov "konzervativizam" bizarni mutant koji uključuje nekritičku apologiju sovjetske ere, i pripadajuću, puzajuću rehabilitaciju staljinizma, s korištenjem antifašizma i WW2 kao ideološke toljage, kako je to dobro zapazio Hasanbegović.
Ratovi i sukobi se ne vode zbog ideja. Već kad pristaše tih ideja krenu na silu drugima nametati svoje. Radi se o bezobraznom petljanju Amerikanaca u tuđe živote, suverenitet naroda, prijetnjama, zavrtanjem ruka, sankcijama, ratovima. Ne sa transgender ideologijom. To je lako zabraniti sa par zakona. Sklon si bagateliziranju i farbanju jako velikih i opasnih problema sa nekim besmislicama. Isto tako to što Amerikanci rade u Sarajevu samo po sebi ne bi trebalo imati nikakve veze sa mišljenjem pojedinaca. To što rade u Sarajevu RADE NA ČITAVOJ PLANETI ZEMLJI, gdje im se dozvoli i gdje mogu. Što ti tu nije jasno ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 12:00 |
|
|
Bobanovski.
Šporeta nema zadnjih par tjedana, iako i on je bio kandidat. Možda se otišao boriti na Iztočno bojište.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 12:05 |
|
|
novem je napisao/la: K..M je napisao/la: Ok. Vidim nešto si nabrijan.
Pomeriću se sa teme. U frižider. Ne. To je rezervisano za AV....idem pored Nišave. Vlasnik je otvarao teme o meni, što je unikatno. Njegovo pravo, ali je znakovito.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 12:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24050 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Tankosic je napisao/la: Rusija je sinonim za neogranicenu slobodu, sinonim za silu prirode, nepokoriva je, neunistiva je, pravednik u ratovima, ne pocinje ali zavrsava ratove, deluje globalno poput nepokorive prirode koja na kraju uvek pobedi zagadjenu civilizaciju koja preti celom svetu. Ima još jedan. Daje Rusiji nadnaravne moći. I ovo bi se moglo stručno pregledati i promatrati.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 12:10 |
|
|
lider30 je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Rusija je sinonim za neogranicenu slobodu, sinonim za silu prirode, nepokoriva je, neunistiva je, pravednik u ratovima, ne pocinje ali zavrsava ratove, deluje globalno poput nepokorive prirode koja na kraju uvek pobedi zagadjenu civilizaciju koja preti celom svetu. Ima još jedan. Daje Rusiji nadnaravne moći. I ovo bi se moglo stručno pregledati i promatrati. Ruska Federacija je sedmi power ranger. Go go, power rangers!
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 12:15 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
Ruska propaganda zadnjih godina je uradila svoje Od toga da misicavi putin jase konja i pliva u ledenoj vodi itd
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 12:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Izgleda da je efendiju Cerića najviše impresionirala. Prije ovog rata je htio praviti prijateljstvo Sarajeva i Moskve.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 12:22 |
|
|
BBC je napisao/la: Izgleda da je efendiju Cerića najviše impresionirala. Prije ovog rata je htio praviti prijateljstvo Sarajeva i Moskve. Možda čovjek jednostavno nije dobio Mercedesa na dar od prve brade Čečenije... I mene bi to osobno pogodilo.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 12:26 |
|
|
Rika sv Vida i Planina su najviše pukli - bar po meni Ono bas brutalno, ako Rusi podviju rep mislim da će obojica završit na Vrapču
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 12:32 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 17:40 Postovi: 2014 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
Bobanovski je išao donekle opravdano kontrirati putinofilima, pritom preslikavajući sve na hrvatsko-srpski sukob, ali se totalno povampirio i postao kopija svojih protivnika.
Rika je i prije lupao nebuloze, ovo je samo next level, ne bi me čudilo da mu je Goran Šarić rod.
Divizija je ionako u standardnom maurrasovsko-spenglerovsko-buchananovskom điru.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 12:36 |
|
|
PCM je napisao/la: Rika sv Vida i Planina su najviše pukli - bar po meni Ono bas brutalno, ako Rusi podviju rep mislim da će obojica završit na Vrapču Bobanovski je za Jagomir, liku ide pjena na usta, naslađuje se teoretskom silovanju Ruskinja (a to je samo jedan od stotina luđačkih upisa). Ili mu nisi vidio upise, ili ti preferencije gleda rata u Ukrajini ulaze u odabir, pa su poludili samo pro-Rusi.
|
|
Vrh |
|
|
Flamel
|
Naslov: Re: Koji je forumaš najviše "odlijepio" zbog cjepiva i rata u Ukrajini? Postano: 26 ožu 2022, 12:42 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bobanovski je za Jagomir, liku ide pjena na usta, naslađuje se teoretskom silovanju Ruskinja (a to je samo jedan od stotina luđačkih upisa).
Ako je stvarno tako pisao (nemam živaca gledati sve postove) , onda je totalno izgorio
HDZ=SKH
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|