|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 36 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: 5 stvari zbog kojih obožavamo Rusiju Postano: 26 ožu 2022, 21:05 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Mikojan Gurjevič Tupoljev Suhoj Iljušin I moj najdraži pisac Kalašnjikov  Uz Vodku of kors  Nije ti baš neka Vodka. Segestica Sisak.  A ta se mućkala sa tonikom u moje vrijeme. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: 5 stvari zbog kojih obožavamo Rusiju Postano: 26 ožu 2022, 22:00 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
|
Dostojevski Jesenjin Čajkovski Ana Ahmatova Kandinski
nisu stvari, ali su umjetnici
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: 5 stvari zbog kojih obožavamo Rusiju Postano: 26 ožu 2022, 22:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29138 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
ZGabriel je napisao/la: Dostojevski Jesenjin Čajkovski Ana Ahmatova Kandinski
nisu stvari, ali su umjetnici Bobovac je napisao/la: Dostojevski Čehov Gogolj Tolstoj Turgenjev Spojio nas Dostojevski... direktorice svemira... :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: 5 stvari zbog kojih obožavamo Rusiju Postano: 26 ožu 2022, 22:27 |
|
|
„Bio jedan riđi čovek koji nije imao oči i uši. Nije imao ni kosu, tako da su ga riđim zvali tek uslovno. Govoriti nije mogao jer nije imao ni usta. Nos takođe nije imao. Nije čak imao ni ruke ni noge. Ni trbuh nije imao, ni leđa nije imao, ni kičmu nije imao, ni unutrašnje organe nije imao. Ništa nije imao! Tako da nije jasno o kome govorimo. Bolje je onda da o njemu ne govorimo!“Slučajevi (1937)  Daniil Harms (Daniil Ivanovič Juvačov, 1905-1942)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: 5 stvari zbog kojih obožavamo Rusiju Postano: 26 ožu 2022, 23:00 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Samo na ovo zadnje. Oslobađanje Srbije od neuredne i neobrijane kvislinške vojske. Ne, okupirali su Srbiju i doveli na vlast kvislinsku bandu.  Imaš identično razmišljanje ko Azovci. Prijavi se u Azov dok još rat nije završio.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: 5 stvari zbog kojih obožavamo Rusiju Postano: 26 ožu 2022, 23:05 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Nije ti baš neka Vodka. Segestica Sisak.  A ta se mućkala sa tonikom u moje vrijeme.  Ne čudi. Veće su šanse ostat živ ako te Rusi zarobe,nego pit samu segestičinu vodku ili konjak. Jedini koji su to pili bez mućkanja ( unučiće) su radnici iz željezare,i svi su bili preplanule boje u licu. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: 5 stvari zbog kojih obožavamo Rusiju Postano: 26 ožu 2022, 23:11 |
|
|
|
Čeburaška matrjoške šah (ne računajte Kasparova, on je naš Hrvat sada) obećana zemlja za hrvatske nogometaše Lada
... ima još puno tega...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: 5 stvari zbog kojih obožavamo Rusiju Postano: 26 ožu 2022, 23:34 |
|
|
|
Satirični roman "Dvanaest stolica" Ilje Iljfa i Jevgenija Petrova. Knjiga koju sam pročitala ne znam koliko puta. St Peterburg i njegova lepota i arhitektura Vojne parade i uopšte vojna moć Hor "Aleksandrov" Doprinos srpskoj kulturi i nauci
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 5 stvari zbog kojih obožavamo Rusiju Postano: 27 ožu 2022, 03:11 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ne, okupirali su Srbiju i doveli na vlast kvislinsku bandu.  Imaš identično razmišljanje ko Azovci. Prijavi se u Azov dok još rat nije završio. Granicarko, zasto fabrikujes, fasifikujes, spinujes i trolas?  Evo, ovi ne vole sovjetsku okupaciju 1944, a bore se u Donbasu protiv Azovaca.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: 5 stvari zbog kojih obožavamo Rusiju Postano: 27 ožu 2022, 07:33 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Imaš identično razmišljanje ko Azovci. Prijavi se u Azov dok još rat nije završio. Granicarko, zasto fabrikujes, fasifikujes, spinujes i trolas?  Evo, ovi ne vole sovjetsku okupaciju 1944, a bore se u Donbasu protiv Azovaca. Traže sol? Tako mi djeluje gesta rukom... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: 5 stvari zbog kojih obožavamo Rusiju Postano: 27 ožu 2022, 14:23 |
|
|
buenos aires je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Granicarko, zasto fabrikujes, fasifikujes, spinujes i trolas?  Evo, ovi ne vole sovjetsku okupaciju 1944, a bore se u Donbasu protiv Azovaca. Traže sol? Tako mi djeluje gesta rukom...  Po faci bi im reko da traže gibanicu i janjeću kost. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 27 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|