|
|
Stranica: 65/73.
|
[ 1806 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
joe enter
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 sij 2022, 00:00 |
|
|
teranova je napisao/la: Završih i drugu sezonu serije "Besa". (Filmoton). Kako sad sačekati treću sezonu, čovek se navuče nenormalno. Dobra je i druga sezona , samo mi je bezveze što su ostavili onakav kraj u ključnom momentu radnje , jer sa takvim krajem očekuješ da gledaš nastavak vrlo brzo , a ne za jebenih godinu dana.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 sij 2022, 00:58 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9961 Lokacija: Banja Luka
|
Svarog je napisao/la: Pogledao dvije epizode , nije loša . Odgledao i ostale četiri , dobra skroz . Preporuka .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 sij 2022, 01:06 |
|
|
Daj link za gledanje, zanima me.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 sij 2022, 01:16 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9961 Lokacija: Banja Luka
|
teranova je napisao/la: Daj link za gledanje, zanima me. Ne znam da li smijem ovako ? Nije teško izguglati - Područje bez signala online Poslaću ti ipak , na pp .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 07 vel 2022, 01:04 |
|
|
Ionako kreće prikazivanje kod nas.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 07 vel 2022, 18:02 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Zanima me kako je Kraljević pristao da glumi kod levičara .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 vel 2022, 11:16 |
|
|
BLOCK 27 je nadolazeća "domaća" natprirodna mistery tinejdžerska serija.
Vizuleno i po to je nekoj priči ne bi trebala biti loša , ali u trejleru mi malo šteka gluma kod mladih glumaca , međutim ako je dobro režirano i dobar scenario preglumljivanje meni lično ne smeta previše jer ipak serije se rade jako brzo bez pravih velikih priprema , a i ruku na srce u svakoj zemlji dobrih glumaca ima manje od 10%.
Ja ovo radosno isčekujuem jer meni je sve dobro pored svih onih silnih socijala,jeftinih komendija,krimi-džimi,porodičnih,...hoću reći da je dobro da se snimaju horori,misterije,nadnaravne,..serije jer kad tad će isplivati od tih žanrova pravi kvalitet.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 vel 2022, 12:48 |
|
|
Pogledao sam tu slavnu seriju Južni vetar pa nisam toliko impresioniran. Sve se svodi na pucačinu i to tko će koga roknuti. Serija za 17-godišnjake wannabe kriminalce. Makar dobra stvar su glumci kao i inače u srpskim serijama.
Na višem nivou su Ubice mog oca gdje su dali malo glamura pa šefovi policije piju viski i puše cigare , a ne krkaju prasetinu i brlju. Kao da im je bilo u planu izvesti tu seriju na zapad.
Svaka krimi srpska serija je i ratna između redaka jer uvijek su negativci Albanci, Bugari, Crnogorci dok su Srbi ili dobri momci ili ako su loši, ipak su malo manje loši nego ovi gore navedeni.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 vel 2022, 16:19 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Pogledao sam tu slavnu seriju Južni vetar pa nisam toliko impresioniran. Sve se svodi na pucačinu i to tko će koga roknuti. Serija za 17-godišnjake wannabe kriminalce. Makar dobra stvar su glumci kao i inače u srpskim serijama.
Na višem nivou su Ubice mog oca gdje su dali malo glamura pa šefovi policije piju viski i puše cigare , a ne krkaju prasetinu i brlju. Kao da im je bilo u planu izvesti tu seriju na zapad.
Svaka krimi srpska serija je i ratna između redaka jer uvijek su negativci Albanci, Bugari, Crnogorci dok su Srbi ili dobri momci ili ako su loši, ipak su malo manje loši nego ovi gore navedeni. Pa šta si očekivao u žanrovskoj krimi seriji da glavni lik i glavni likovi koji su Srbi i radnja je u srpskom miljeu budu jednako ili više negativci od ovih likova iz drugih naroda koji su sporedne uloge?? Niko u serijama tim nije prikazan karikaturno kao loš jer je nesrbin , a Srbin eto junački dobar , svi su krimosi i tačka. Meni je Južni Vetar bolji jer nema preseravanja kao u Ubicama Moga Oca koja jeste kako ti reče više za zapadnu publiku pravljen nego Južni Vetar koji je više autentičniji naš sa dinamičnom režijom i radnjom , a inače Ubice su napravile veliki uspeh i gledanost u južnoj Americi kao i Senke Nad Balkanom. Pogledaj Državnog Službenika i Besu , one su dobre takođe.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 09 vel 2022, 17:18 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25565 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Odgledah "Besu", tj ostala mi je još samo zadnja epizoda druge sezone pa je gledam na tenane, žao mi da se rastanemo.
To je vjerojatno najbolja serija ovih prostora, bar iza rata.
Ima dosta likova sa vlastitom pričom i zbivanjem, nominalno glavni lik Uroš Perić je to samo nominalno. On je više kao neka os oko koje se vrti radnja.
Generalno uzevši, to je srpska serija na albanskom. Okosnica radnje jeste dešavanje među Albancima. Srbi se pokušavaju ugurati ali slabo. Možda je to bio i cilj serije? Možda autori nisu mogli napraviti čistu albanski seriju pa su morali dodati pokojeg Srbina, pa i ostale ( žena glavnog lika je Hrvatica). Ima tu dosta zanimljivh epizodnih likova. Meni je glavni lik Dardan. Zanimljivo kako su Albanci fantastični glumci. Nisam to znao. Kada pogledaš ove filmove po Albaniji i Kosovu to je na razini seoskog vašara. A ovdje je to pak na svjetskoj razini. Malo sam ih podcijenio. Pa onda Dardanova žena, pa Hašim, pa klan Sokolji (mada je tu i onaj Slovenac) .. fantastični glumci. Uglavnom, glumačka srž kvalitete serije su oni. Radnja koja ih prati je na višoj razini od one sa srpskom jeziku. Petir Koci mi je negledljiv (loš glumac ga glumi), kao i par Una&Luka, ona unuka Meše Selimovića je podnošljiva. ******** Mima je dobar. Režija je izvrsna, kamera također, glazba koja prati radnju je fantastična. Scenarij je uglavnom dobar, mada ima poneka nejasnoća i možda poneka plot-hole.
Meni je najveća mana serije bezvezni završeci sezona. Prva sezona je mogla i trebala završiti na način da čini jednu cjelinu, da ne spojlam sada ali u smislu da se završi tamo gdje druga sezona počinje, a ne da se preskače radnja pa da mi kroz retrospekciju saznajemo što je bilo između dvije sezone. To bi bio prirodan i gledljiv završetak. Dodali bi još par epizoda i sve bi bilo OK. Nitko ništa ne bi izgubio a kvaliteta ove, već ionako visokokvalitetne serije bi se još povećala).
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 11 vel 2022, 21:24 |
|
|
..odgleda rode se nisu vratile i doslovno danas u zadnjoj epizodi kazem zeni jel ono Sonja Savić ikona osamdeseti..proguglam i da ..ona..jebote mislio sam da je heroin odnio devedeseti...inace serija onako ..bolja mi besa..
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 vel 2022, 15:10 |
|
|
Cu da pogledam tu "Besu" kad je toliko hvalite...
Nego, znali neko kako mogu da dodjem do "Slozna braca - Next djeneration"?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 vel 2022, 15:26 |
|
|
Imas online na balkanteka, domace serije, 5 i 6 stranica na mobitelu.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 vel 2022, 15:34 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Imas online na balkanteka, domace serije, 5 i 6 stranica na mobitelu. Hvala, Poli!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 16 vel 2022, 14:55 |
|
|
Malo sam razocaran novom Sloznom bracom.
Losa gluma, Kemici se omakne ekavica, Viktorija Cosko - Hercegovka, kaze "region" umesto "regija". Uopste nema karikiranja sa lokalnim govorima.
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 17 vel 2022, 08:18 |
|
|
Pa valjda ti je sam naziv serije mogao reci kakav je kvalitet u pitanju.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 vel 2022, 08:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75842 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Gledam seriju o Ruskinji koja je prevarila NY elitu.
Moderna Rasputinka.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 07 ožu 2022, 01:52 |
|
|
Odgledala Područje bez signala. Odlična serija. Pozitivno iznenađena pojedinim glumcima.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 ožu 2022, 22:27 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Robbie MO je napisao/la: Gledam seriju o Ruskinji koja je prevarila NY elitu.
Moderna Rasputinka. Dobra serija. Pregledala. Da ti ne spojlam, javi se sa utiscima. Preporucujem dalje za pogledati, ako nisi i Das Damengambit. i
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 19 ožu 2022, 20:43 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Nema serije u kojoj nema feminacizma . Gampit je eklatantan primer feminaci propoagade tj o ženskoj supermaciji.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 05 tra 2022, 12:24 |
|
|
Pre par meseci sam pogledao prvu epizodu Balkanike i bila je dobra , danas pogledah 2,3,4 , i mogu reći da je odlično , pre svega glumom sa kojom sam više nego ugodno iznenađen jer u zadnje vreme je postalo bolno gledati kako se loše glumi u "domaćim" serijama ali ne krivicom glumaca nego krivicom režisera i scenariste.
Malo je radnja nerealna jer se ipak radi o maloj sredini , ali nema veze bitno je da je zanimljivo.
Struja je mi je najbolji lik.
Epizode traju po 25 minuta(što je dobro da ne upadnu u smaranje) ali samo 4. je od 40min , pa mi malo to sve nije jasno zašto to rade.
Čuo sam da je malo para uloženo , pa shodno tome mogu reći da izgleda odlično jer imaju čak i jurnjavu kolima i neke nazovi akcijske scene.
|
|
Vrh |
|
|
bwa
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 05 tra 2022, 15:46 |
|
|
Hercegovačka verzija Južnog Vetra. Sponzor im je bio BH Telekom .
_________________ "Još jedno ljeto gospodnje nadvilo se nad ubogim crnogorskim kršem , kršem koje ljeto suši,a zima smrzne".
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 05 tra 2022, 23:01 |
|
|
joe enter je napisao/la: Pre par meseci sam pogledao prvu epizodu Balkanike i bila je dobra , danas pogledah 2,3,4 , i mogu reći da je odlično , pre svega glumom sa kojom sam više nego ugodno iznenađen jer u zadnje vreme je postalo bolno gledati kako se loše glumi u "domaćim" serijama ali ne krivicom glumaca nego krivicom režisera i scenariste.
Malo je radnja nerealna jer se ipak radi o maloj sredini , ali nema veze bitno je da je zanimljivo.
Struja je mi je najbolji lik.
Epizode traju po 25 minuta(što je dobro da ne upadnu u smaranje) ali samo 4. je od 40min , pa mi malo to sve nije jasno zašto to rade.
Čuo sam da je malo para uloženo , pa shodno tome mogu reći da izgleda odlično jer imaju čak i jurnjavu kolima i neke nazovi akcijske scene. Pogledao sam prvu epizodu, ne sviđa mi se potreba i forsiranje pusenja u svakoj sceni, djeluje Isforsirani, kao i vecina dijaloga, koji bi bio bolji da je improvizirani a ne striktno dio scenarija, migranti su tragikomedija totalni nepovezane scene bez dijaloga, epizodu trebaju iznijeti cijelu 2 ili 3 lika oni su to previse razvodnili zato djeluje po vrsno i mlako za mene. Najgori aspekt serije je tranzicija između scena, toliko lose djeluje amaterski potpuno ocajno i jeftino, apsolutno negledljivo, to mi je nekako temelj i osnova. Jedva sam prvu epizodu prikrajcio dalje ipak ne bi.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 06 tra 2022, 17:32 |
|
|
Ovu seriju gledam već godinu dana.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 tra 2022, 19:16 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Bridgerton.
Izašla nova sezona. Nije loša za opuštanje moždanih vijuga. 7/10
Anatomie eines Skandals
Mini serija. 7/10 šovinisti bi rekli da je pod utjecajem feminizma nastala, no nije.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|