Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
dudu je napisao/la:
bio sam par put, ostala mi u sjećanju ova promenada sa slika i puno Roma koji prose po parkingu.
Mislim da je to bilo davno. Parking je u susjednoj ulici od ove promenade ali nema Roma koji prose. Bio je jedan sto je svirao harmoniku, ali nikome nije smetao. Romi sada prose kod lokalnog Binga sto je oko 3 km od ove promenade.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
Na privatnom blogu novinara Slobodana Vaskovića pojavile su se bizarne fotografije gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića koji se fotografisao u WC-u, kao i s tabletama u ustima.
Ja, naroda, ja drzave, ja entiteta, ja gradonacelnika, ja svega.. ovo da se musliman prekrsti i vlah pocne klanjati dzumu..ovo je ko..ne znam..ovo je zaista..
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
Eo katolici cestito vam i gradonacelnik Prijedora vaskrs
Da, onog grada u kojem su Bosnjaci, i ono malo Hrvata sto je bilo tamo ostalo, morali nosati jebene bijele trake ko zidovi u Drugom SR. I on sad moralishe...
Ne znam ni jednog forumasa, a dugo sam na forumu, a da je nalupo preko 20 kila komentara maltene iskljucivo floskulama i parolama. Ne samo da je dosadno za citati, vec brate zatrpas svaku temu sranjima.
Eo katolici cestito vam i gradonacelnik Prijedora vaskrs
Da, onog grada u kojem su Bosnjaci, i ono malo Hrvata sto je bilo tamo ostalo, morali nosati jebene bijele trake ko zidovi u Drugom SR. I on sad moralishe...
Bilo je već na forumu Politika. Natjerali su ga da obriše status, sumnjam da su ga na to natjerali nepostojeći Hrvati.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Ne znam ni jednog forumasa, a dugo sam na forumu, a da je nalupo preko 20 kila komentara maltene iskljucivo floskulama i parolama. Ne samo da je dosadno za citati, vec brate zatrpas svaku temu sranjima.
Dunjaluk je inače dosadan. Pogotovo kad ti prođe u uzaludnim nadanjima. Čekaš Srbina koji će da prića vašu priću, a? Srbina Bosnaca? Pa to mora da se plati. I što je najgore kad dobijete Vojina opet mu ništa ne vjerujete, i on vas nervira i dosadan vam je sa svojim parolama i floskulama. E Mujo... Mujo... uštaćeti život proći...
Nikad nećeš imati Republiku... a Srbi imaju dvije.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
A vi ste govorili da možemo živiti zajedno. Eto kako možemo. Mi i Hrvati se moramo razdvojiti jer se ne volimo.
A vi ostanite sami pa živite zajedno sami sa sobom.
Pa normalni ljudi mogu. Nenormalni zna se. Ima ustanova za takve. Ili voz nekud drugo prosipati svoje bolesti.
Da različiti narodi mogu živiti zajedno, ravnopravno. Ne bi postojale države. Bili bi svi ljudi živili zajedno ko u onoj liberalno nacističkoj himni "Imagine". Nemoguće Mujo. Propao eksperiment. A sa njim i nakaradna tvorevina BiH.
Pa normalni ljudi mogu. Nenormalni zna se. Ima ustanova za takve. Ili voz nekud drugo prosipati svoje bolesti.
Da različiti narodi mogu živiti zajedno, ravnopravno. Ne bi postojale države. Bili bi svi ljudi živili zajedno ko u onoj liberalno nacističkoj himni "Imagine". Nemoguće Mujo. Propao eksperiment. A sa njim i nakaradna tvorevina BiH.
U Jugoslaviji su mogli. Al onda su sa zapada skontali da vas mogu potpaliti za vaše vEkovne ideje, pa ste sve razjebali.
Sa stotinjak ludo hrabrih momaka, anonimni inžinjer zaštite na radu Slavko Ećimović je na čelu Kurevske čete 30. maja 1992. godine napao 300 puta brojnijeg i naoružanijeg okupatora Prijedora https://avaz.ba/vijesti/teme/158608/ko- ... e-ecimovic
Neće jezik nego pravo.
Nakon laži o djeci Sarajeva razotkriće se i druge laži. Stavite te bijele trake na svoja lažljiva usta.
infoprijedor.ba https://infoprijedor.ba › 2022/06/20 Kompanija "Bosankar" u Prijedoru otvara 50 radnih mjesta - Infoprijedor
Kompanija “Bosankar” u Prijedoru otvara 50 radnih mjesta
Objavio
Igor Jauz
-
20.06.2022
0
3588
U prvom pogonu kompanije “Bosankar” u Prijedoru, koja proizvodi kabine za građevinske mašine i šinska vozila, biće otvoreno 50 radnih mjesta, saopšteno je iz gradske Razvojne agencije “Preda”.
“Za realizaciju svog investicionog projekta kompanija “Bosankar” traži saradnike, inženjere, informatičare, mehatroničare, kao i kvalifikovane radnike”, navodi se u saopštenju. Prijedorska Razvojna agencija “Preda” pozvala je sugrađane da u srijedu, 29. juna, prisustvuju predstavljanju ove kompanije, koja svoj razvojni put nastavlja u Prijedoru i otvara mogućnosti za nove poslovne prilike. Prezentacija će biti održana u kinu “Kozara” sa početkom u 18.30 časova.
Mislim da se po ekonomskim i demografskim trendovima može videti ko se zajebao, a ko ne.
Definitivno. Grad je izuzetno živahan u svakom pogledu. Jedno je bezveze što nema novoradnje. Muslimani su ostavili hiljade nekretnina koju su prodali buzašta tako da se investitorima ne isplati praviti nove stanove. I sad je cijena kuća ispod 1.000 km po kvadratu a prije je bila bagatela. Ljudi imaju po 2-3 kuće.
Multietnićarski spot kao prilog.
Sanski most
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.