|
|
Stranica: 5/71.
|
[ 1762 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
espresso
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:38 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Hrvatska je država, s predsjednikom. A Milanović predsjednik s karakterom
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:38 |
|
|
Th1950 je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: P nije NATO member, nego predsjednik NATO mwmbera. Sabor će ratificirati ulazak bez obzira na Zokojwvo trkeljanje Jesi li za slobodu i nezavisnu Herceg Bosnu ? Naravno da ne. Ili vas Hrvatska aneksira ili ostanite u BiH. Nikakve dodatne državice.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:39 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 6131 Lokacija: Herceg-Bosna
|
The Green Zebra je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Jesi li za slobodu i nezavisnu Herceg Bosnu ? Naravno da ne. Ili vas Hrvatska aneksira ili ostanite u BiH. Nikakve dodatne državice. Dakle Hrvatska nas neće , a ti si da ostanemo u BIH u kojom će nad nad nama upravljat Muslimani ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:40 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: P nije NATO member, nego predsjednik NATO mwmbera. Sabor će ratificirati ulazak bez obzira na Zokojwvo trkeljanje naravno da hoće, nema šanse da Hrvati pokušaju nešto poduzeti za sebe
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:41 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Jesi li za slobodu i nezavisnu Herceg Bosnu ? Naravno da ne. Ili vas Hrvatska aneksira ili ostanite u BiH. Nikakve dodatne državice. Ostati u BiH nećemo, jedino je pitanje hoćemo li izaći zajedno sa teritorijem ili bez njega.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1027 of 2558 - 40.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:41 |
|
|
Th1950 je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Naravno da ne. Ili vas Hrvatska aneksira ili ostanite u BiH. Nikakve dodatne državice. Dakle Hrvatska nas neće , a ti si da ostanemo u BIH u kojom će nad nad nama upravljat Muslimani ? Ne znam ja što Hrvatska hoće, pitaj Plenkija, a nije da javno može reći da hoće aneksirati okolne teritorije.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:42 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Odakle su neki ovdje jebwnu Finsku proglasili neprijateljem hrvatskog naroda, protivnikom trećeg. kakav neprijatelj, tako mali perica vodi politiku neprijatelj su nam ključne zemlje zapada koje žele širiti NATO, ne treba blokirati finsku, nego širenje NATOa
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:43 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Dakle Hrvatska nas neće , a ti si da ostanemo u BIH u kojom će nad nad nama upravljat Muslimani ? Ne znam ja što Hrvatska hoće, pitaj Plenkija, a nije da javno može reći da hoće aneksirati okolne teritorije. Neće Hrvatska nas , nije nas htjela ni 90-tih , mi smo samo "zaleđe dalmacije" . Ako javno ne smiješ reći , naravno da nećeš ni uzet to . Dakle ti bi radije BIH nad kojom će upravljat muslimani i gazit hrvate ( bez IZ će to radit ) a Milanović ti "trkelja" kad se pobuni protiv toga ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:44 |
|
|
divizija je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Odakle su neki ovdje jebwnu Finsku proglasili neprijateljem hrvatskog naroda, protivnikom trećeg. kakav neprijatelj, tako mali perica vodi politiku neprijatelj su nam ključne zemlje zapada koje žele širiti NATO, ne treba blokirati finsku, nego širenje NATOa Ti bi ionako prvi bio za Rusiju, tako da nisi bš mjerodvn po tom pitanju. Ja sam zapravo blago protiv proširenja jer se time šalje poruka da EU nije dovoljna i da su potrebne američke strukture.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:45 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Naravno da ne. Ili vas Hrvatska aneksira ili ostanite u BiH. Nikakve dodatne državice. Ostati u BiH nećemo, jedino je pitanje hoćemo li izaći zajedno sa teritorijem ili bez njega. Izat ćemo sa duplo većim teritorijem .
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:45 |
|
|
Th1950 je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Ne znam ja što Hrvatska hoće, pitaj Plenkija, a nije da javno može reći da hoće aneksirati okolne teritorije. Neće Hrvatska nas , nije nas htjela ni 90-tih , mi smo samo "zaleđe dalmacije" . Ako javno ne smiješ reći , naravno da nećeš ni uzet to . Dakle ti bi radije BIH nad kojom će upravljat muslimani i gazit hrvate ( bez IZ će to radit ) a Milanović ti "trkelja" kad se pobuni protiv toga ? Milanović trkelja kad prijeti stranim državama bez razloga, nemoj izokretati. Ili kad krivi Ukrajince i Amerikance za rat.
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:46 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2243 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Naša Kvačica je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Naravno da ne. Ili vas Hrvatska aneksira ili ostanite u BiH. Nikakve dodatne državice. Ostati u BiH nećemo, jedino je pitanje hoćemo li izaći zajedno sa teritorijem ili bez njega. Pa zar je do tog došlo...?
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:46 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ostati u BiH nećemo, jedino je pitanje hoćemo li izaći zajedno sa teritorijem ili bez njega.
Izat ćemo sa duplo većim teritorijem . Samo nemojte dodatnu državicu, i ne očekujte onda podršku RH, što će nam još jedan retardirani susjed.
|
|
Vrh |
|
|
snowflake
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:47 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Dakle Hrvatska nas neće , a ti si da ostanemo u BIH u kojom će nad nad nama upravljat Muslimani ? Ne znam ja što Hrvatska hoće, pitaj Plenkija, a nije da javno može reći da hoće aneksirati okolne teritorije. Pa i ti ja smo Hrvatska, reci što ti hoćeš, a ne što hoće neka neosobna Hrvatska. Političari barem djelomično rade po pulsu biračkog tijela. Što narod hoće po pitanju BiH?
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:51 |
|
|
snowflake je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Ne znam ja što Hrvatska hoće, pitaj Plenkija, a nije da javno može reći da hoće aneksirati okolne teritorije. Pa i ti ja smo Hrvatska, reci što ti hoćeš, a ne što hoće neka neosobna Hrvatska. Političari barem djelomično rade po pulsu biračkog tijela. Što narod hoće po pitanju BiH? Idealna bi bila aneksija, najbolje blokadom i mirno. Uz jaku diplomaciju. U oružane sukobe se ne bi opuštao, možda jedino kroz EUFOR, ništa solirati.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:52 |
|
|
1986 je napisao/la: Ajmo onda izać iz NATO-a i pozvat Ruse da instaliraju bazu u Zagrebu.
Vi bi razjebali cjelu državu i 4m sunarodnjaka zajedno s njihovom budućnosti samo da dobijete nešto što sami možete ostvarit.
Na kraju krajeva eto nek vas Putin brani, jebo vas on. To kad bi javno neko iz Hrvatske predložio nastala bi panika u Briselu. Veći dio briselske birokratije ide na ruku Muslimanima. Oni podupiru da od BiH se pravi građanska država na štetu Hrvata. Sa jedne strane oni tapšu Hrvatsku po ramenu i govore vi ste naš saveznik i partner u EU i NATO,a sa druge strane očekuju da Hrvatska nijemo posmatra kako Hrvati u BiH nestaju. Pa to onda nije prijateljstvo i savezništvo,već podaništvo.
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:52 |
|
|
Milanović izjavom o Finskoj i Švedskoj izazvao skandal. Finski ministar zvao Radmana HRVATSKI predsjednik Zoran Milanović je izazvao još jedan diplomatski skandal.
Milanović je danas sugerirao da bi Hrvatska trebala blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO dok se ne riješi pitanje izbornog zakona u BiH.
Visoki dužnosnici Finske i Švedske bijesni su zbog te izjave.
Danas je tako finski ministar vanjskih poslova Pekka Haavisto nazvao svog hrvatskog kolegu Gordana Grlića Radmana te mu izrazio svoju zabrinutost, a isto je za sutra najavila i švedska ministrica vanjskih poslova Ann Linde, neslužbeno doznaje Index.
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:54 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: 1986 je napisao/la: Ajmo onda izać iz NATO-a i pozvat Ruse da instaliraju bazu u Zagrebu.
Vi bi razjebali cjelu državu i 4m sunarodnjaka zajedno s njihovom budućnosti samo da dobijete nešto što sami možete ostvarit.
Na kraju krajeva eto nek vas Putin brani, jebo vas on. To kad bi javno neko iz Hrvatske predložio nastala bi panika u Briselu. Veći dio briselske birokratije ide na ruku Muslimanima. Oni podupiru da od BiH se pravi građanska država na štetu Hrvata. Sa jedne strane oni tapšu Hrvatsku po ramenu i govore vi ste naš saveznik i partner u EU i NATO,a sa druge strane očekuju da Hrvatska nijemo posmatra kako Hrvati u BiH nestaju. Pa to onda nije prijateljstvo i savezništvo,već podaništvo. Ovo je čista paranoja, nitko ne podržava građansku.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:55 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10942 Lokacija: No Country for White Men
|
The Green Zebra je napisao/la: snowflake je napisao/la: Pa i ti ja smo Hrvatska, reci što ti hoćeš, a ne što hoće neka neosobna Hrvatska. Političari barem djelomično rade po pulsu biračkog tijela. Što narod hoće po pitanju BiH?
Idealna bi bila aneksija, najbolje blokadom i mirno. Uz jaku diplomaciju. U oružane sukobe se ne bi opuštao, možda jedino kroz EUFOR, ništa solirati. Injektiraj si čavao u mozak.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
snowflake
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:56 |
|
|
Ovaj pristup je rizičan, jako rizičan. Ali možda bi ga trebalo poduzeti (blokiranje Finske) ako je jedini kojega još možemo poduzeti kako bismo pomogli sunarodnjacima. Treba imati strategiju i viziju. Znam da smo slabi i ovo treba biti krajnja mjera, ali i Grčka i Slovenija su preživjele. Ipak, samo jedna je dobila što je htjela.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:56 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Neće Hrvatska nas , nije nas htjela ni 90-tih , mi smo samo "zaleđe dalmacije" . Ako javno ne smiješ reći , naravno da nećeš ni uzet to .
Dakle ti bi radije BIH nad kojom će upravljat muslimani i gazit hrvate ( bez IZ će to radit ) a Milanović ti "trkelja" kad se pobuni protiv toga ? Milanović trkelja kad prijeti stranim državama bez razloga, nemoj izokretati. Ili kad krivi Ukrajince i Amerikance za rat. ko prijeti stranim državama ? To jedino radi Plenković Nuklearnoj sili Rusiji Milanović ne prijeti nikom nego kaže da nema finske u nato dok se Hrvatima ne vrati ukradeno u BIH a to nato može riješit a da se ne očeše .
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
|
|
daramo je napisao/la: Tek sad pogledao cijeli govor, kaže Milanović šta se Švedi i Finci koji spavaju s plišanim medvjedićims imaju miješati u hrvatsko susjedstvo. Kad se oni miješaju nama možemo i mi njima.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
|
|
Bijesni da, malo budite i vi bijesni. Jeste li za održavanje izbora po bez novog izbornog zakona. Jeste? Pa budite bijesni, nema u NATO, dok vam bjesnilo ne prođe.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1027 of 2558 - 40.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:57 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: Th1950 je napisao/la: Izat ćemo sa duplo većim teritorijem . Samo nemojte dodatnu državicu, i ne očekujte onda podršku RH, što će nam još jedan retardirani susjed. ako nas Hrvatska ne prihvati , šta ćemo ?
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 26 tra 2022, 20:57 |
|
|
Hara je napisao/la: Milanović izjavom o Finskoj i Švedskoj izazvao skandal. Finski ministar zvao Radmana HRVATSKI predsjednik Zoran Milanović je izazvao još jedan diplomatski skandal.
Milanović je danas sugerirao da bi Hrvatska trebala blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO dok se ne riješi pitanje izbornog zakona u BiH.
Visoki dužnosnici Finske i Švedske bijesni su zbog te izjave.
Danas je tako finski ministar vanjskih poslova Pekka Haavisto nazvao svog hrvatskog kolegu Gordana Grlića Radmana te mu izrazio svoju zabrinutost, a isto je za sutra najavila i švedska ministrica vanjskih poslova Ann Linde, neslužbeno doznaje Index. samo jednom izjavom, pazite IZJAVOM Milanović je već stvorio paniku. zamislite što bi tek bilo kad bi Hrvataska povukla nekakav POTEZ u svoju korist
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|