|
|
Stranica: 37/71.
|
[ 1763 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 17:35 |
|
|
divizija je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Ovo nije poraz, crno-bijelo, nego šansa da se poduzme nešto.
Djela, a ne riječi.
prvo i osnovn, ovo JEST poraz, ovo je kao kad su Srbi potpisali erdutski sporazum i mirno postali dio Hrvatske u Podunavlju. Herceg-bosna, za koju je poginulo tisuće Hrvata, od jeseni se mirno integrira u muslimanski entitet. to je PORAZ da ne može biti veći. Što se tiče djela, evo Milanović nudi neka. Ne kažem da bi upalilo, ali čovjek bar pokušava. Jedno je sigurno, dok je HR vlada čvrsto na liniji euroatlantskog mainstreama, mi bolje proći nećemo. Naše karte trenutno nsiu dobre, jer Zapad stoji iza ****, i moja je procjena da ukoliko ne dođe do teže destabilizacije euroatlantskog poretka, mi ne možemo drugo nego nastaviti gubiti. Samo što Hrvati ne shvaćaju da mi nismo željeno čedo tog poretka, nego nusprodukt raspada istočnog bloka. I da je naš interes da se taj poredak raspadne danas, kao što nam je bio interes da se hladnoratovski proedak raspadne jučer. Ostane li Zapad čvrst i monolitan, mi smo ga spušili, ali što ćeš, svijet nije pravedan. Koje?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 17:38 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: divizija je napisao/la: prvo i osnovn, ovo JEST poraz, ovo je kao kad su Srbi potpisali erdutski sporazum i mirno postali dio Hrvatske u Podunavlju.
Herceg-bosna, za koju je poginulo tisuće Hrvata, od jeseni se mirno integrira u muslimanski entitet.
to je PORAZ da ne može biti veći.
Što se tiče djela, evo Milanović nudi neka. Ne kažem da bi upalilo, ali čovjek bar pokušava. Jedno je sigurno, dok je HR vlada čvrsto na liniji euroatlantskog mainstreama, mi bolje proći nećemo.
Naše karte trenutno nsiu dobre, jer Zapad stoji iza ****, i moja je procjena da ukoliko ne dođe do teže destabilizacije euroatlantskog poretka, mi ne možemo drugo nego nastaviti gubiti. Samo što Hrvati ne shvaćaju da mi nismo željeno čedo tog poretka, nego nusprodukt raspada istočnog bloka. I da je naš interes da se taj poredak raspadne danas, kao što nam je bio interes da se hladnoratovski proedak raspadne jučer.
Ostane li Zapad čvrst i monolitan, mi smo ga spušili, ali što ćeš, svijet nije pravedan.
Ovo je poraz politike koja je išla na to da SAD i EU konačno "urazume" muslimane. To nije usporedivo s Erdutskim sporazumom, koji jest poraz za srpsku politiku, a nema veze s Herceg Bosnom koja je ukinuta još 1994. i koja nije ni bila na razmatranju u Daytonu, a kamoli kasnije. To je poraz politike koja kroz institucionalnu reformu blagog tipa pokušava očuvati muslimaniziranu daytonsku BiH. Dakle, za hrvatsku politiku znači - primiti do znanja da od dosadašnje politike SAD i EU nema ništa, pa djelovati sukladno tmu. Dakle- početak kraja bilo kakva BH, samo kojim postupcima i kako, o tom potom. Vi gledate na način da bi BH opstala ovako-onako. No, razvidno je- to je nemoguće. To je početak kraja ovog protektorata. Poraženi su samo Lasice odnosno cvjećari. Davno. Samo sebi nisu mogli priznati da su uzgojili otrovni bršljen. Šta sad? Lasice?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 17:42 |
|
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 17:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Upomoć, Divizija se razmnožava tko gremlin. Ne prskajte ga vodom noću. Zasto bi bilo loše da neki ljudi budu negativni, možda nekada i u krajnost odu i razumijem da to mnogima smeta, ali smeta mnogima i tvoja takija neutemeljena na stvarnosti. S jedne strane su nabrojani s druge ti i slicni za koje smatram da imate neke koristi od politike pa ne dirate u to i još često naglašavate (pogotovo ti) da je Plenković najbolje šta Hrvati imaju. Mislim, grozno. Nadjite sredinu.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 18:55 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39694 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Evo nam njonje
Jandroković iz Španjolske napao Milanovića: "U međunarodnoj zajednici mu se čude"
“Biti danas protiv ulaska Švedske i Finske u NATO jest udar na solidarnost i savezništvo cijelog demokratskog zapadnog svijeta protiv onog što čini Rusija u Ukrajini. Ovdje se nesumnjivo radi o proruskim stavovima”
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 19:06 |
|
|
daramo je napisao/la: Evo nam njonje
Jandroković iz Španjolske napao Milanovića: "U međunarodnoj zajednici mu se čude"
“Biti danas protiv ulaska Švedske i Finske u NATO jest udar na solidarnost i savezništvo cijelog demokratskog zapadnog svijeta protiv onog što čini Rusija u Ukrajini. Ovdje se nesumnjivo radi o proruskim stavovima” A kad oni nama podmeću to nije udar na solidarnost i savezništvo, jel tako Njonjo odvratni?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 19:12 |
|
|
Njonjo pokušava izvršiti državni udar.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 19:12 |
|
|
oak je napisao/la: Nadjite sredinu. istina nije u sredini, trenutn smo u qrcu, to je realnost, nije 1995. kad smo bili na *********
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 19:13 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Ne treba HR samo čekati mz da metodom pritiska prisili Bošnjake na prihvatljivo ponašanje, HR treba sama poduzeti korake zbog kršenja mirovnog sporazuma koji je s HR potpisan pod međunarodnim pokroviteljstvom.. Ne može si HR kao ozbiljna država dozvoliti da nekakav raspali narod jednostrsno krši sporazume na HR štetu. Naglasak u javnosti treba staviti na to, a ne samo govoriti o brizi za BH Hrvate. Treba jasno reći da se sporazum potpisan sa HR jednostrano krši na HR štetu i poduzeti kontra mjere protiv neprijatelja koji krši mirovni sporazum. ja ti govorim već godinama, al iti nećeš, pa nećeš da shvatiš - RH ima amrionetski, kvisliniški izdajničk irežim koji neće PRDNUT da se izbori za išta što mu gazde ne dozvole
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 19:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 19:55 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Država. Citat: Mađarska: Stavit ćemo veto na europsku zabranu uvoza ruske naftehttps://www.index.hr/vijesti/clanak/mad ... i_ostalo_d Prava država gleda svoje interese a ne interese tuđina. ali i mstrada reputacija
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 19:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39694 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nije čudno zašto su toliko dugo vladali nad Hrvatima, državotvoran narod.
Mađari povlače veto zbog nafte a Hrvati ne smiju zbog svojih sunarodnjaka.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 19:59 |
|
|
daramo je napisao/la: Nije čudno zašto su toliko dugo vladali nad Hrvatima, državotvoran narod.
Mađari povlače veto zbog nafte a Hrvati ne smiju zbog svojih sunarodnjaka. smiju Hrvati, ali nas vode marionete i izdajnici, osim prdsjednika države.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 20:14 |
|
|
Njonjo vodeca stranka na čelu ima Njonju i Udbašenka. Blago si ga nama
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 20:15 |
|
|
Sad ce nam valjda objasniti da je to najbolje od hrvatskog naroda :)
|
|
Vrh |
|
|
mariomario2020
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 20:41 |
|
|
oak je napisao/la: Sad ce nam valjda objasniti da je to najbolje od hrvatskog naroda :) na ..najbolja je milanovićeva ministrica vanjskih Pusić......jeste vi tako ogranićeni...ili glupi..jebo vas milanović
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 21:15 |
|
|
mariomario2020 je napisao/la: na ..najbolja je milanovićeva ministrica vanjskih Pusić......jeste vi tako ogranićeni...ili glupi..jebo vas milanović ovo je 2022. Milanovićeva BIVŠA ministrica TRENUTNO podržava politiku koju vodi TRENUTNO HDZ, a ne onu koju TRENUTNO vodi Milanović još jednom, danas je 4.5.2022.
|
|
Vrh |
|
|
mariomario2020
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 21:18 |
|
|
divizija je napisao/la: mariomario2020 je napisao/la: na ..najbolja je milanovićeva ministrica vanjskih Pusić......jeste vi tako ogranićeni...ili glupi..jebo vas milanović ovo je 2022. Milanovićeva BIVŠA ministrica TRENUTNO podržava politiku koju vodi TRENUTNO HDZ, a ne onu koju TRENUTNO vodi Milanović još jednom, danas je 4.5.2022. ne budi glup i ograničen...milanovića BOLI ĐON za vas.......budete vidjeli u budućnosti
|
|
Vrh |
|
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 22:21 |
|
|
divizija je napisao/la: daramo je napisao/la: Nije čudno zašto su toliko dugo vladali nad Hrvatima, državotvoran narod.
Mađari povlače veto zbog nafte a Hrvati ne smiju zbog svojih sunarodnjaka. smiju Hrvati, ali nas vode marionete i izdajnici, osim prdsjednika države. Ispravi me ako griješim, ali, koliko se sjećam, dok je Milanović vodio ovu državu, javno je lizao guzu Komšiću. Sad kad nema nikakve ovlasti, javno laje na način koji budi ozbiljnu sumnju da ima problema sa zdravljem (ne sa drogama, nego sa zdravljem!). Jedini njegov rezultat je sramoćenje države na čijem je čelu.
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
Vrh |
|
|
ZIX
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 22:36 |
|
|
pomocnik kuhara je napisao/la: divizija je napisao/la: smiju Hrvati, ali nas vode marionete i izdajnici, osim prdsjednika države.
Ispravi me ako griješim, ali, koliko se sjećam, dok je Milanović vodio ovu državu, javno je lizao guzu Komšiću. Sad kad nema nikakve ovlasti, javno laje na način koji budi ozbiljnu sumnju da ima problema sa zdravljem (ne sa drogama, nego sa zdravljem!). Jedini njegov rezultat je sramoćenje države na čijem je čelu. Milanović je 2010. podržao Komšića, jer je njegov SDP već otprije bio u "sestrinskim" odnosima s muslimanskim SDP-om. Ali recimo, 2014., Zoki je došao u Mostar i raspizdio Muslimane. I još prije toga je SDP prekinuo "sestrinske" odnose sa SDP BiH Tako da je Milanović još u svom premijerskom mandatu uvidio svoju grešku. I više godina kasnije, konkretno kod Bolkovića, priznao tu grešku. Političari rijetko kad priznaju da su pogriješili, on je priznao. Ako Plenki odluči postati politički Hrvat, i njemu ćemo oprostiti.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 04 svi 2022, 22:39 |
|
|
Bauk: SDP će donijeti odluku kada za to dođe vrijeme Bivši ministar uprave, a sada saborski zastupnik SDP-a Arsen Bauk, kaže kako je predsjednik prije nekoliko dana, kada je prvi put progovorio o ovoj inicijativi, spomenuo jednu bitnu stvar - a to je da se u Europi očito ne postupa na jednak način prema svima. - Komentirao je pitanje solidarnosti kada se blokira hrvatski pristup Schengenu, pristup Bugarskoj i Rumunjskoj Schengenu ili pristup Sjeverne Makedonije u EU, na isti način kao što se blokirao kada je htjela ući u NATO. On je problematizirao taj stav da uvijek stojimo po strani i pravimo se da se nas to ne tiče, umjesto da damo neki svoj stav kao država u kojoj je on akter vanjske politike. Ne mi kao oporbena stranka, odgovara Bauk na pitanje je li ispravan taj njegov stav oko mogućeg veta pristupanju Švedske i Finske NATO-u. SDP će, kaže, odluku o glasanju donijeti kada za to dođe vrijeme, a kada dođe službena pristupnica i prijedlog zakona u Sabor, stav će imati. - Ovo je definitivno drugačiji pristup pomoći Hrvatima u BiH. Treba vidjeti kakve će rezultate taj pristup dati. Vidjet ćemo reagiraju li međunarodni akteri, hoće li nešto poduzeti po pitanju izbora u BiH, ali i tema poput našeg ulaska u Schengen, kaže Bauk. Zmajlović brani i podržava predsjednika Bivši ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović brani predsjednika. Podržava ga, kaže, u borbi za prava Hrvata u BiH jer je to jedna od njegovih zadaća. - Rasprava o tome kako on komunicira odvraća pažnju s ključnih problema Vlade Andreja Plenkovića koja samo niže afere i u kojoj malo tko želi biti ministar jer zna da bi ulazak u Vladu značio kompromitaciju. SDP formalno nije zauzeo stav oko glasanja po ovom pitanju, ali moje je mišljenje da treba iskoristiti tu priliku da se prvo riješe vitalni interesi RH, a da se o ulasku Finske i Švedske u NATO dobro raspravi. To nije pitanje svrstavanja na stranu Rusije ili Ukrajine, nego je ozbiljno geopolitičko pitanje koje može imati i negativne posljedice po sigurnost članica NATO-a, pa i Švedske i Finske, smatra Zmajlović. https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... a-15193167
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 05 svi 2022, 00:48 |
|
|
daramo je napisao/la: Evo nam njonje
“Biti danas protiv ulaska Švedske i Finske u NATO jest udar na solidarnost i savezništvo cijelog demokratskog zapadnog svijeta protiv onog što čini Rusija u Ukrajini. Ovdje se nesumnjivo radi o proruskim stavovima” Auu kako *** smrdi
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 05 svi 2022, 01:02 |
|
|
Kaze peda grbin da ocito ovo sto je pokusat hdz lobira nije dalo rezultate da je vrijeme da pokusamo Milanovicevim nacinom. Ljudi moji peda grbin pa disu nase velike hrvati ne. Ovo da mi je neko reko prije par godina... Mislim da ce cak i mozemo glasa protiv
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 05 svi 2022, 01:04 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: Kaze peda grbin da ocito ovo sto je pokusat hdz lobira nije dalo rezultate da je vrijeme da pokusamo Milanovicevim nacinom. Ljudi moji peda grbin pa disu nase velike hrvati ne. Ovo da mi je neko reko prije par godina... Mislim da ce cak i mozemo glasa protiv ne mogu vjerovati do čega smo došli
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 05 svi 2022, 01:11 |
|
|
I ovi iz Suverenista su podrzali Milanovica, ali vidjecemo na glasovanju, lako je po tviteru podrzavati.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|