|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 105 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
jednoumlje
|
Naslov: Re: Dan pobjede Postano: 12 svi 2022, 14:10 |
|
|
divizija je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: Jedna koja ustvari sve objasnjava. I vas i ojropsko ******** ideologiju koja vam se posrala u mozak
A ustvari i pomalo ipak objasnjava, ako vec ne rat, tako odredjene reflekse, fasisticke, koji se u EU i Zapadu uopsteno radjaju trenutno u odnosu prema Rusiji. razlog zašto ******** ojropska ideologija pobjeđuje je taj što glupavi dio fašista ne shvaća da ne može istovremeno i protiv ******** i protiv Rusa. Realno, Hitler je izgubio rat 22.6.1941., a dotad je gospodario Europom, i gospodario bi dan danas da se nije s Rusima kačio. Dio desnice to danas razumije, ali dio glupavo i dalje juriša na Moskvu, dok im ******** uvode kalifat s leđa. Isuvise znacaja pridajes islamu, vidis, a ja mislim da to veze ima s tim sto je desnica pokusala da se vozika na toj fobiji pa vam ostalo. Ja zivim na Zapadu i imam oci i vidim. Druga bi se naravno pjesma pjevala da magrebskih i uopsteno bliskoistocnih muslimana ima vise, tj. da su toliko brojcano jaki i organizovani, politicki monolitni, pa da igraju neku ulogu. Ovako je to sve kilavo ali hajd neda mi se s desnicarom na tu temu jer mislim da nema smisla. Ne, problem je u ljevici i u tome sto je ljevica izgubila pravac a isto tako sto se mnogi ljevicari radje identificiraju s liberal ******** nego sa socijalisticki nastrojenim nacionalistima. A upravo su to prirodni saveznici ljevice (naravno, ne misim sad na fasiste i to, vec na umjerene desnicare kojima je stalo do socijalne pravde iliti ekonomsko nizih slojeva drustva). U biti je svaka vrsta istinskog ljevicarenja u real politici "nacional-socijalizam", tj. socijalizam, socijalna pravda i jednakost, unutar drzavnih granica (ne mislim na rasizam i sve to sto je krasilo NSDAP). Internacionalizam zvuci cool ali je to i za vrijeme postojanja kominterne bila utopija, a kamoli sad. Tako da bi ljevica trebala pod hitno da usaglasi stavove sa desnicom (ne sve naravno) i da si opet vrati glasove koji su otisli toj desnici a pogotovo one koji su digli ruke od politike, dakle ne-glasace s "ljevicarskim potencijalom", iz radnicke klase. Vec sam par puta naglasio na osnovu politickog stanja u Austriji da bi tu najprirodnija bila koalicja SPÖ (socijaldemokrate) i FPÖ (desnica) jer su u gotovo svim DOISTA BITNIM PITANJIMA na istoj liniji. (razlike su u biti samo drustvenopoliticke prirode, dakle sminka) Ali tu se naravno opet princeza s ljeve strane kocoperi i nece s desnicom da dijeli postelju, dok ih konzervativni vazda izrade i kad god mogu prave koaliciju s tom desnicom.
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Dan pobjede Postano: 12 svi 2022, 16:06 |
|
|
jednoumlje je napisao/la: Isuvise znacaja pridajes islamu, vidis, a ja mislim da to veze ima s tim sto je desnica pokusala da se vozika na toj fobiji pa vam ostalo. Ja zivim na Zapadu i imam oci i vidim. Druga bi se naravno pjesma pjevala da magrebskih i uopsteno bliskoistocnih muslimana ima vise, tj. da su toliko brojcano jaki i organizovani, politicki monolitni, pa da igraju neku ulogu. Ovako je to sve kilavo ali hajd neda mi se s desnicarom na tu temu jer mislim da nema smisla. .
islam je u Gayropi instrument u rukama ********. no, isti će e međusobno pokačit kad-tad
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan pobjede Postano: 12 svi 2022, 16:15 |
|
|
jednoumlje je napisao/la: divizija je napisao/la: razlog zašto ******** ojropska ideologija pobjeđuje je taj što glupavi dio fašista ne shvaća da ne može istovremeno i protiv ******** i protiv Rusa.
Realno, Hitler je izgubio rat 22.6.1941., a dotad je gospodario Europom, i gospodario bi dan danas da se nije s Rusima kačio. Dio desnice to danas razumije, ali dio glupavo i dalje juriša na Moskvu, dok im ******** uvode kalifat s leđa. Isuvise znacaja pridajes islamu, vidis, a ja mislim da to veze ima s tim sto je desnica pokusala da se vozika na toj fobiji pa vam ostalo. Ja zivim na Zapadu i imam oci i vidim. Druga bi se naravno pjesma pjevala da magrebskih i uopsteno bliskoistocnih muslimana ima vise, tj. da su toliko brojcano jaki i organizovani, politicki monolitni, pa da igraju neku ulogu. Ovako je to sve kilavo ali hajd neda mi se s desnicarom na tu temu jer mislim da nema smisla. Ne, problem je u ljevici i u tome sto je ljevica izgubila pravac a isto tako sto se mnogi ljevicari radje identificiraju s liberal ******** nego sa socijalisticki nastrojenim nacionalistima. A upravo su to prirodni saveznici ljevice (naravno, ne misim sad na fasiste i to, vec na umjerene desnicare kojima je stalo do socijalne pravde iliti ekonomsko nizih slojeva drustva). U biti je svaka vrsta istinskog ljevicarenja u real politici "nacional-socijalizam", tj. socijalizam, socijalna pravda i jednakost, unutar drzavnih granica (ne mislim na rasizam i sve to sto je krasilo NSDAP). Internacionalizam zvuci cool ali je to i za vrijeme postojanja kominterne bila utopija, a kamoli sad. Tako da bi ljevica trebala pod hitno da usaglasi stavove sa desnicom (ne sve naravno) i da si opet vrati glasove koji su otisli toj desnici a pogotovo one koji su digli ruke od politike, dakle ne-glasace s "ljevicarskim potencijalom", iz radnicke klase. Vec sam par puta naglasio na osnovu politickog stanja u Austriji da bi tu najprirodnija bila koalicja SPÖ (socijaldemokrate) i FPÖ (desnica) jer su u gotovo svim DOISTA BITNIM PITANJIMA na istoj liniji. (razlike su u biti samo drustvenopoliticke prirode, dakle sminka) Ali tu se naravno opet princeza s ljeve strane kocoperi i nece s desnicom da dijeli postelju, dok ih konzervativni vazda izrade i kad god mogu prave koaliciju s tom desnicom. On pridaje suviše značaja islamu?! A vi imate 200 džamija u Sarajevu. Kako se onda to zove?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
jednoumlje
|
Naslov: Re: Dan pobjede Postano: 12 svi 2022, 18:38 |
|
|
divizija je napisao/la: jednoumlje je napisao/la: Isuvise znacaja pridajes islamu, vidis, a ja mislim da to veze ima s tim sto je desnica pokusala da se vozika na toj fobiji pa vam ostalo. Ja zivim na Zapadu i imam oci i vidim. Druga bi se naravno pjesma pjevala da magrebskih i uopsteno bliskoistocnih muslimana ima vise, tj. da su toliko brojcano jaki i organizovani, politicki monolitni, pa da igraju neku ulogu. Ovako je to sve kilavo ali hajd neda mi se s desnicarom na tu temu jer mislim da nema smisla. .
islam je u Gayropi instrument u rukama ********. no, isti će e međusobno pokačit kad-tad Predlazem onu kapicu od aluminijuma radi harpa itd.
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dan pobjede Postano: 13 svi 2022, 12:42 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7146 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
jednoumlje je napisao/la: Jedna koja ustvari sve objasnjava. I vas i ojropsko ******** ideologiju koja vam se posrala u mozak. A ustvari i pomalo ipak objasnjava, ako vec ne rat, tako odredjene reflekse, fasisticke, koji se u EU i Zapadu uopsteno radjaju trenutno u odnosu prema Rusiji. To je neko krajnje subjektivno gledanje na stvari.Rusi kad govore o fasizmu misle na Hitlerovu Njemacku jer Staljin nije korstio termin nacionalsocijalizam ili nacizam nego je govorio o fasistickoj Njemackoj.Ono sto je govorio Staljn prihvaceno je i od komunista van SSSR. SSSR ili najveci dio SSSR-a jesu imali ozbiljan problem sa njemackim nacistima jer su ovi htjeli prakticno da ih uniste.Mozda ne sasvim kao jevreje ali bili bi redukovani na mnogo manje brojeve a preziveli bi nastavili da zive u krajevima istocno od Urala.Tacnije u onim dijelovima koji ne bi bili interesantni nemackim ili mozda japanskim kolonistima zbog negostoljubivosti i ne bi imali svoje drzave.Slicnu sudbinu dozivjeli bi i Poljaci i mozda jos neki.Ostatku Evrope Hitler nije predstavljao toliki problem,Dobar dio Evrope bio je Hitleru saveznik a i oni koji nisu kao Englezi ili Francuzi nisu bili predvidjeni za djemosajde.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|