Kad se sjet da je Fazla 93 prosao kroz onaj tunel ispod aerodroma da ode na eurosong. Došo tamo, poslao poruku, okrenuo im leđa u pola nastupa a ne znam ni je li bio među prvih 10 ni je li dobio aplauz ikako. Tužno.
Čuj tužno. Meni je najsmešnije to što vam je Fazla i pola ekipe iskoristilo Evroviziju da pobjegnu iz Sarajeva.
(niste bili među prvih 10, jedva ste 10 poena skupili )
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Kad se sjet da je Fazla 93 prosao kroz onaj tunel ispod aerodroma da ode na eurosong. Došo tamo, poslao poruku, okrenuo im leđa u pola nastupa a ne znam ni je li bio među prvih 10 ni je li dobio aplauz ikako. Tužno.
Baš. Tužno, tužnije, muje.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Srpkinja je bila najbolja, a osim nje sam još upamtio onog moldavskog DJ Krmka. Ali sam zaspao prije glasanja a i ne bi glasao jer mi je draže 5 kuna od pobjede Srbije.
Najsmješnije je od naših što su pokušali sa zabavljačicom djece predškolskog uzrasta i onda od nje napraviti fatalnu ženu. Lutanje u personalitijima ne može proći, to bi bilo isto kao da ovi što pošalju pedera izvode nastup kao da on ipak nije baš toliki peder.
Sto ti je sudbina kad ti se i slucajnost posere u hatar. Danas ustajem u osam, perem zube, krecem na posao, silazim u garazu, palim auto - palim radio, FM4 (to je neki alternativni kanal ali poznat u medjuvremenu kao mainstream, sto ustvari i jest, al et nije ono bas sto posto), kad ono pici STEFANIA, ili kako vec...
I ono, sem sto su nasli refren, etno-fazon, koji je zesci uhljez (dva put ga cuo i ne mogu da ga iz tintare izbacim), pjesma nema nista..strofa je jedno najobicnije sranje..i onaj pseudo rap na ukrajinskom (valjda, cisto sumnjam da ce na ruskom repati), ne da je los, vec je ekstrasranje los.
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1665 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
Rap je iritiantan malo, da, ne samo da je ona ganga zarazna nego i frulica je super, a plesanje nekih od onih na pozornici tako dobro da me umorilo samo gledajući ga. Za ovu godinu više nego dovoljno. Ako netko misli da je trebala bit Konstrakta teško će to opravdati, pjesma je zanimljiv konceptualni art, ali da je sad neko remek djelo nije. Još manje onaj Englez za kojeg neki misle da je najbolji samo zato što zvuči kao da je iz 1979.
Sto ti je sudbina kad ti se i slucajnost posere u hatar. Danas ustajem u osam, perem zube, krecem na posao, silazim u garazu, palim auto - palim radio, FM4
Ja sam mislio da si ti proleter koji ide ujutro na posao autobusom u Voestalpine, a čovjek ustaje u 8 i još ima i garažu.
Rumuni se žale da su im organizatori ukrali 12 bodova za Moldaviju i dali Ukrajini. Pa se žalite kako je ljudima u Kini i Rusiji loše. Bar im neko dostojanstvo ostalo.
Gruzija i Azerbejdžan se žale na istu gadariju.
Nema tih leševa koje neće gaziti da nam pokažu kako "čitava Europa podržava" Ukrajinu.
Citat:
“We don’t understand” — Romania’s Eurovision team questions why the EBU modified its jury result, giving its 12 points to Ukraine instead of Moldova POSTED ONMAY 16, 2022BYWILLIAM LEE ADAMS
Romania’s Head of Delegation Iuliana Marciuc says she does not understand why the EBU cancelled Romania’s jury vote — or why the 12 points Bucharest awarded to Moldova instead went to Ukraine.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.