aleksije radicevic je napisao/la:
Glavni razlog zasto MIR-u niko, ili malo ko, odgovara na upise je nacin kako ih on pakuje.
Dakle, postavi video, prilicno dugog trajanja, i kopira naslov videa. Onda ubaci podatak o broju pregleda.
Ne daje kratak opis onoga o cemu je tema, i ne daje svoj licni stav.
Ako neko zeli da ucestvuje u njegovoj temi, mora da pregleda sat i po intervuja, filma, i sl. da sam napise o cemu se radi, i sta misli o svemu. MIR- ne moze ni da oponira, jer MIR nije nista napisao...

A kome se to radi? Pa nikome...

Nije.
Razlog zasto miru nitko ne odgovora je sta su to stvari fiksirane na Jugu i Domovinski rat s dosta predvidljivom interpretacijom koju su svi culi.
Stalno isto o UDBI, Srbima, Orjuni i Pupovcu.
Ja bi dava protuargumente i raspravlja al jednostavno smatram da nije dovoljno aktualno i vazno, plus nekako je disrespectful sa ljudima koji imaju godina a i dalje nesto doprinose Hrvatskoj stvari.
Al moran rec da nije mudro sta je pola tema na pdf Hrvatska prazne teme o udbi, Srbima, Pupovcu stvarima prije 30, 50, 80 godina. Msn da je to katastrofalno za forum i da replicira ono zasto nitko ne ide na inkvizitorov forum.
Moderacija ako ne zeli brisat ja predlazem da mu spoje teme jer su iste tematike.