HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 stu 2024, 00:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 206 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Liberalni Mujetnam
PostPostano: 06 lip 2022, 09:34 

Junuz Djipalo je napisao/la:

Ti pričaš jedno, stvarnost je drukčija. Čak ste privukli i pozornost tradicionalno vam naklonjenih hrvatskih liberala. Takija baš i ne prolazi.

Normalnom Hrvatu je Zagreb glavni grad a Milanović predsjednik. Eto, ne može jasnije valjda.

To što smo zatvoreni od strane MZ u zatvor zvan BiH ne može promijeniti što je ljudima u glavi. Mi se u principu možemo pomirit i s BiH ako tako Zagreb kaže, a kaže.

E, ali onda nema mira dok nismo ravnopravni i gdje su mujetnamci okupirali glavni grad. Što se spavali mirno u Šeheru, spavali ste. Sad ćemo vam s krvi napit za svaku novu džamiju, i za svaku zamotanu koje imate, i za nesnošljivost prema ********...

Ima da budete liberalna perjanica zemalja islamske konferencije.

I sve to uz pomoć Hambasada koje su vam dosad držale leđa. :D

Čak i ako živi u Sarajevu?
Onda ovaj moj drug nije normalan Hrvat :palacgore1

Sa 2500 rođenih beba godišnje? Hoćete sigurno.

Džabe prijetite, iz prazne ne puca :zubati

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 10:02 

Aaaa, evo ga, trenutak kad se izađe iz ormara. :D

slika

Nema frke. Sabura.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 10:06 

novovrijeme je napisao/la:
Mariooo je napisao/la:
I u Sarajevu se može normalno u minjacima hodati, niko neće A reći na to. Ako vjeruješ da je drugačije, ne znam šta da ti kažem.

Može li slika kao dokaz?
Ne bi vi bili u ovakvom šoku da svaki dan gledate cure u minićima.

Ne može.
Dođi sam i uvjeri se.
Ovih dana su vreline.

Bude minjaka sigurno.
I dekoltea, majica na bretele.
Sijeva na sve strane.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 10:08 

Aaaa, evo ga, trenutak kad se izađe iz ormara. :D

slika

Nema frke. Sabura.

Kakav izlazak iz ormara?

Pa vi ste u frci u BiH upravo jer se svodite na manjinu.
Otud i ovoliki pritisak da se izdejstvuje izborna jedinica.
Takvi kao ti su najviše krivi što je tako.
Ispalili se vani i pametujete.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 10:13 

Mariooo je napisao/la:
Kakav izlazak iz ormara?

Najjače oružje **** na koje su polagali karte je demografija. Samo si izašao iz ormara. U osnovi još jedan Alijin taljiban kojem se doduše ne da klanjat 5x dnevno a i sviđa im se dosta toga zapadnog ali kad je stani-pani jasno se svrstaju uz Izetbegoviće.

A koja je točno alternativa? Što nudite? Što ste ikad nudili?

To da kao taj tvoj jaran u Saraj'vu glumimo submisivnost.

Ne treba nama ni IZ, nama od svega najviše odgovara da se nastavite selit i postanete jasna manjina u BiH u odnosu na kršćane. To se upravo događa. Samo sabura.

Na drugoj temi je Šporet dobro obradio, ni pedlja nisu Bošnje zauzele demografijom sve ove godine HVO područja. Nema ljudi za to.

Sad vam je već i Mujetnam lagano ugrožen a sad vam nećemo dat mira ni u okupiranom od talibana Saraj'vu.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 10:14 

Džamija penje je jače od njih.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 10:16 

Mariooo je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:

Može li slika kao dokaz?
Ne bi vi bili u ovakvom šoku da svaki dan gledate cure u minićima.

Ne može.
Dođi sam i uvjeri se.
Ovih dana su vreline.

Bude minjaka sigurno.
I dekoltea, majica na bretele.
Sijeva na sve strane.

Bude bude aa

Majica na bretele!?
Sodoma i gomora! Razvrat!

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 10:20 

Mariooo je napisao/la:

Ti pričaš jedno, stvarnost je drukčija. Čak ste privukli i pozornost tradicionalno vam naklonjenih hrvatskih liberala. Takija baš i ne prolazi.

Normalnom Hrvatu je Zagreb glavni grad a Milanović predsjednik. Eto, ne može jasnije valjda.

To što smo zatvoreni od strane MZ u zatvor zvan BiH ne može promijeniti što je ljudima u glavi. Mi se u principu možemo pomirit i s BiH ako tako Zagreb kaže, a kaže.

E, ali onda nema mira dok nismo ravnopravni i gdje su mujetnamci okupirali glavni grad. Što se spavali mirno u Šeheru, spavali ste. Sad ćemo vam s krvi napit za svaku novu džamiju, i za svaku zamotanu koje imate, i za nesnošljivost prema ********...

Ima da budete liberalna perjanica zemalja islamske konferencije.

I sve to uz pomoć Hambasada koje su vam dosad držale leđa. :D

Čak i ako živi u Sarajevu?
Onda ovaj moj drug nije normalan Hrvat :palacgore1

Sa 2500 rođenih beba godišnje? Hoćete sigurno.

Džabe prijetite, iz prazne ne puca :zubati

Još nisam upoznao online Vehabiju a da nema prijatelja Srbina ili Hrvata. :klanjam
Dolazimo da proste računice da se onih 20 Hrvata i 10 Srba što je ostalo u Sarajevu intenzivno druži sa hiljadama Muslimana.

Izgleda da hin fali Halal Srba i Hrvata pa hin izmišljaju. Izmišljeni prijatelji Čeda i Stipe. :neznam

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 10:21 

Mariooo je napisao/la:
Kakav izlazak iz ormara?

Najjače oružje **** na koje su polagali karte je demografija. Samo si izašao iz ormara. U osnovi još jedan Alijin taljiban kojem se doduše ne da klanjat 5x dnevno a i sviđa im se dosta toga zapadnog ali kad je stani-pani jasno se svrstaju uz Izetbegoviće.

A koja je točno alternativa? Što nudite? Što ste ikad nudili?

To da kao taj tvoj jaran u Saraj'vu glumimo submisivnost.

Ne treba nama ni IZ, nama od svega najviše odgovara da se nastavite selit i postanete jasna manjina u BiH u odnosu na kršćane. To se upravo događa. Samo sabura.

Na drugoj temi je Šporet dobro obradio, ni pedlja nisu Bošnje zauzele demografijom sve ove godine HVO područja. Nema ljudi za to.

Sad vam je već i Mujetnam lagano ugrožen a sad vam nećemo dat mira ni u okupiranom od talibana Saraj'vu.

Submisivnost? Čovjek se osjeća ugodno u svom gradu. Niko tebi nije kriv što si ti iz svog morao odseliti radi svojih političkih uvjerenja.
Aha, sad je u odnosu na kršćane, polažete nade u ono vas i Srba 300 miliona.
Niko bolan ne zauzima ništa.
O čemu tačno pričaš? Vi nećete datim mira? Kako? Kritikovaćete nas? Pisati Tehran i ostale gluposti? Može :palacgore1

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 10:25 

Ajmo mi liberalizirat Mujetnam i Sarajevo.

Hovaj im Švabo Hadis Ahmetović djeluje tetkasto. Meščini se meni da bi on mog'o bit, znate...

Meni ne smeta ali ne znam kako je u konzervativnim sredinama poput Saraj'va? :neznam

Nego, kod muslića je bigamija dozvoljena ako imaš para da izdržavaš supružnika. Je li to znači da bogata žena može imat 4 muža?

Pa ovaj khm ne.Jedan muzjak moze imati cetiri zenke ali jedna zenka moze imati najvise jednog muzjaka.Ne znam sta je Muhamed imao na umu ali u uslovima bez rata (kad muzjaci ne ginu) to neminovno vodi ka tome da neki muzjaci nemaju ni jednu zenku jer ako ih ima prilican broj sa 4 zenke onda nekima u ponudi ostaje nista.

The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 10:27 

Napad minjacima i povorkama ponosa... :D Izvlače na čistinu talibaniju. :D

Ne reče ti što nudite? Što ste ikad nudili Hrvatima? Da budu Bošnjaci katolici? Eto, ja znam za tu ponudu. I na taj spomenik HVOu u Saraj'vu ste nam nabili ljiljan pod kojim ste ubijali Hrvate.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 10:43 

Ne reče ti što nudite? Što ste ikad nudili Hrvatima? Da budu Bošnjaci katolici? Eto, ja znam za tu ponudu. I na taj spomenik HVOu u Saraj'vu ste nam nabili ljiljan pod kojim ste ubijali Hrvate.

A u Blajburgu ti ne smeta mjesec i zvijezda?

Vidi vraga, šahovnica koja je bila na ramenima vojnika koji su ubijali Bošnjake nije problem, a ljiljan na ramenima ARBIH vojnika jeste?

Negdje smo tukli zajedno četnike, negdje smo se međusobno tukli, šta sad.
Niste se recimo tukli sa Krajišnicima, šta bi oni trebali sad, pucati vam neke kontre?!

Nismo mi iskreni jedni prema drugima još od početka 90-tih i tu je zapelo.
Ne nudimo ništa. Ne možeš glasati za neovisnu BiH, a onda gledati da odvojiš dio. To nije iskreno.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 11:42 

Mariooo je napisao/la:

Vidi vraga, šahovnica koja je bila na ramenima vojnika koji su ubijali Bošnjake nije problem, a ljiljan na ramenima ARBIH vojnika jeste?

Niste se recimo tukli sa Krajišnicima, šta bi oni trebali sad, pucati vam neke kontre?!

Ne nudimo ništa. Ne možeš glasati za neovisnu BiH, a onda gledati da odvojiš dio. To nije iskreno.

Veliš glasali ste da vas jašu Bošnje u multikulti državi nakon što su vas Srbi jahali. Sorry, mi tu ne vidimo razlike. Bez ravnopravnosti, nema ni ljubavi prema tvorevinama.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 11:53 

Mariooo je napisao/la:

Veliš glasali ste da vas jašu Bošnje u multikulti državi nakon što su vas Srbi jahali. Sorry, mi tu ne vidimo razlike. Bez ravnopravnosti, nema ni ljubavi prema tvorevinama.

Čekaj, što ste glasali da vas jašu Bošnje?
To je u startu sumnjivo. Očito je matica dala instrukcije kako da se dođe do svog dijela kolača.
Ili što bi mi rekli u Sarajevu, pusti šuplju.
Vi bi prvo da skočite, pa reknete hop.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 11:53 

Mariooo je napisao/la:

Ne možeš ti na referendumskom pitanju postavit pitanje jeste li za nezavisnu BiH ravnopravnih naroda Hrvata, Srba i Muslimana i onda kad izglasamo nezavisnot to izignorirat i reć "ili građanska država ili građanski rat"

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 11:56 

Pa odvojit ćemo dio BiH jer ne priznajete ravnopravnost i konstitutivnost naroda. Naravno da hoćemo. Ravnopravnost naroda je temelj temelja BiH i jedino tako može postojat. Vi to ne priznajete već 30 god i to je to.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 12:00 

Rika sv Vida je napisao/la:
Mariooo je napisao/la:

Ne možeš ti na referendumskom pitanju postavit pitanje jeste li za nezavisnu BiH ravnopravnih naroda Hrvata, Srba i Muslimana i onda kad izglasamo nezavisnot to izignorirat i reć "ili građanska država ili građanski rat"

Pa Srbi nisu bili za to i onda su udarili što smo to izglasali.
To građanski rat je srpska takija. Ne želiš da pišeš po toj matrici.
Ratna dešavanja su pokazala da poništavate taj referendum što se vas tiče.
Dakle, trebalo se poslije rata dogovarati, ali vi ste tad imali HB, nije vam niko i ništa trebalo.
Pa i kad je VP ukinuo HB, i dalje ste se držali svog komfora, e kad su došle EU putovnice i otišao ko je god mogao, onda su se zvona za uzbunu upalila.
Hajmo se dogovarati.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 12:03 

Mariooo je napisao/la:

U referendumskom pitanju je redoslijedom prvo stajalo "ravnopravnih građana", pa tek onda "naroda Bosne i Hercegovine: Muslimana, Srba, Hrvata". Izjava "građanska republika ili građanski rat" je rečena puno prije referenduma, tako da ste znali unaprijed šta vas čeka.
Uostalom, Tuđman je sve rekao svojim riječima, kada kaže kako on, tj. vi nikad ni niste bili za očuvanje BiH, jer da jeste, onda biste čuvali i Jugoslaviju. Željeli ste nezavisnu BiH samo kako bi je iščupali iz Srboslavije, a onda da uzmete jedan komad za sebe. Latini.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 12:04 

dzamijas je napisao/la:

U referendumskom pitanju je redoslijedom prvo stajalo "ravnopravnih građana", pa tek onda "naroda Bosne i Hercegovine: Muslimana, Srba, Hrvata". Izjava "građanska republika ili građanski rat" je rečena puno prije referenduma, tako da ste znali unaprijed šta vas čeka.
Uostalom, Tuđman je sve rekao svojim riječima, kada kaže kako on, tj. vi nikad ni niste bili za očuvanje BiH, jer da jeste, onda biste čuvali i Jugoslaviju. Željeli ste nezavisnu BiH samo kako bi je iščupali iz Srboslavije, a onda da uzmete jedan komad za sebe. Latini.

Ali se lakše praviti mutav i pričati priču.
Lude Bošnje će opet zaboraviti i idemo dalje.
E, taj voz je prošao i ne vraća se.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 12:04 

Nije to nikakva srpska takija već je Alija Izetbegović to proglasio na čuvenom mitingu u Kladuši kako će BiH bit kako SDA kaže ili će se dignit na oružje u krvavi građanski rat. Ili građanska država ili građanski rat.
Referendum ste vi poništili dizanjem na oružje za građansku državu a ne mi koji smo se branili od Srba dok ste vi još mahali jugosalvenskim zastavama dok su srbi palili hrvatska sela po BiH i govorili da to nije vaš rat.
Za rat ste i vi krivi jer ste odbijali sve mirovne sporazume (koji su svi do jednog bili bolji po vas od daytona)
Mi smo za dogovor od 91 do dana današnjeg. Vi ste ti koji niste za dogovor već jedino što prihvaćate je nekakvo ukidanje prava Hrvatima i ignoriranje ravnopravnosti

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 12:07 

Nije to nikakva srpska takija već je Alija Izetbegović to proglasio na čuvenom mitingu u Kladuši kako će BiH bit kako SDA kaže ili će se dignit na oružje u krvavi građanski rat. Ili građanska država ili građanski rat.
Referendum ste vi poništili dizanjem na oružje za građansku državu. Za rat ste i vi krivi jer ste odbijali sve mirovne sporazume (koji su svi do jednog bili bolji po vas od daytona)
Mi smo za dogovor od 91 do dana današnjeg. Vi ste ti koji niste za dogovor već jedino što prihvaćate je nekakvo ukidanje prava Hrvatima i ignoriranje ravnopravnosti

Aha, a izborni vam nije smetao dok se niste doveli u opasnost da izgubite konstitutivnost, da postanete manjina.
Sad vam je stalo do ravnopravnosti i prava, a do prije koju godinu ste se pravili ludi.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 12:09 

Što ti lupetaš? Od kad ste nas prvi put ilegalno preglasali smo protiv toga i proglasili samoupravu koju su nam okupatori tenkovima ukinuli. Okupatori zapadni a ne vi. Vi ste pičke.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 12:10 

Od prvog dana smo mi za ravnopravnost i konstituvnost. Vi ste takijali kad ste potpisivali dayton i do dana današnjeg vam je sva politika stvaranje unitarne BiH i ukidanje prava drugim konstituivnim narodima i to, umjesto uređivanja vaših raspalih 22% vas je dovelo do nestanka i sad ćemo vas gurnit do kraja da nestanete.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 12:13 

Što ti lupetaš? Od kad ste nas prvi put ilegalno preglasali smo protiv toga i proglasili samoupravu koju su nam okupatori tenkovima ukinuli. Okupatori zapadni a ne vi. Vi ste pičke.

Pa nikad niste zapeli kao ove izbore da se to riješi.
Dosad je bilo mi smo protiv, al idemo glasati ipak.
Niste sabotirali budžet za izbore, nije bilo ovoliko galame, nije se Hrvatska ovoliko involvirala.
Ejs okupatori. Ljudi vas disciplinovali. Nema divljih paradržava. Dosta je bilo sranja na Balkanu, treba da se malo stabilizuje.

Vrh

PostPostano: 06 lip 2022, 12:14 

Stabilizirat će se kad iselite do kraja. Neće još dugo trebat

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 206 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: crni_bombarder, Tomba17 i 106 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: