HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 ožu 2025, 20:48.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 246 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Islamski terorist se popeo na kriz i izvjesio zastavu sa ljiljanima!!! Ovo je za zatvor!
PostPostano: 12 lip 2022, 10:37 

mirusvijetu je napisao/la:
vjekoslava je napisao/la:
Upravo ono što vi radite U BiH.
Svojatate je.Želite nestanak kršćana proglašavajući ih separatistima.
Vi želite BiH samo za sebe optužujući druge da to rade.
U miru i 30 godina nakon rata uništavaju se kršćanski simboli,oskrnavljuju groblja ,ubijaju povratnici.
Tko to koga želi zatrti
Spomenu li se činjenice onda započinje upravo ovakvo kmečanje.
I taj naziv Bošnjaci otkriva vašu neskrivenu želju. Uzeti sve.
Nitko vama nije kriv i ne zanima me tvoja frustracija jer su vam pradjedovi prokurvali vjeru.

U to ime i danas tražite povlastice.

Zašto bismo mi kršćani plaćali te vaše iznimno agresivne apetite?

Natakarit dvije šipke na javnu površinu u multikonfesionalnoj državi nije nešto što se radi iz vjerskih pobuda.
To je klasično zapišavanje teritorija i smeta nam.
Tako ste i starici u njenom dvorištu ilegalno napravili crkvu i onda kad je srušena ide kmečanje.

Vaši turski kompleksi nije nešto čime želimo puno da se bavimo, to je već stvar za sociološka istraživanja. Ali ono što možemo uraditi je da vam se u procesu deuzepeizacije i degenocidizacije smanji mogućnost utjecaja na donošenja bitnijih političkih odluka jer sa tim srednjovjekovnim mindsetom definitivno niste sazreli za to.

Vrlo tolerantan izraz za križ.
Govori sve o toj multietničkoj BiH.
Vama muslimanima smeta križ.On vas podsjeća na prodaju onog za što normalni ljudi ginu i trpe. Svoj identitet.
Nema kompleksa u istini.
U vaših tisuću džamija nema se tko moliti.Nađe li se, koji učinak ima uz ovakve stavove koje pokazuješ?
Nezreli ste. Projicirate drugima svoje postupke i mišljenja.
To može raditi čovjek bez časti.

Vrh

Naslov: Re: Islamski terorist se popeo na kriz i izvjesio zastavu sa ljiljanima!!! Ovo je za zatvor!
PostPostano: 12 lip 2022, 10:42 

Lijepo je vidjeti da forumski kasablijski "ateisti" i "agnostici" tako srčano brane SDA fanatika.

slika

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 11:04 

Lebowski je napisao/la:

Kakvo si ti samo smece od zene, to je tuzno.

Nazovi me kako ti volja.

dzamijas je napisao/la:
Onako kako sam i rekao: sva sredstva. Jer ako ti je cilj spašavanje golog života, onda je svako sredstvo opravdano. U mirnodopskim uslovima to predstavlja politička, pravna i diplomatska sredstva, istine, laži, manipulacije i prevare, spinovi, lobiranje, potkupljivanje... U slučaju da nas napadnete, "sva sredstva" znači da ćemo braniti sebe i svoj teritorij do zadnjeg svim raspoloživim sredstvima.

Sad mi reci ko je smeće.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 11:08 

Musliman polgasol muslimanski, a onda će reći u RS ovakvi onakvi, da je ovo uradio u Splitu npr, sutri dan bi završio u komi.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 11:09 

dzamijas je napisao/la:
Po ko zna koji put se pokazuje tačnim ono što stalno ponavljam:
Bosanski kršćani NEĆE STATI sve dok i posljednji bosanski musliman ne bude ubijen/protjeran/pokršten.
Da svaki dan klečimo pred vama k'o pred dragim Bogom i molimo vas da odustanete, ne vrijedi. Vi imate svoj cilj, a to je uništenje bosanskih muslimana kao "ostatka turske okupacije". Zato nam jedino preostaje da se za svoj biološki opstanak na ovim prostorima koji nam pripadaju jednako kao i vama borimo svim sredstvima. Svim.

"križ zapišavanje teritorija".

Srpska je znala kako s vama, pretvaraju dzamije u parkirališta a mi tek moramo naučiti.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 11:47 

@ mirusvijetu

@ srednja bosna

Elegantno se pravite da ne vidite pitanje koje sam postavio na 5. stranci teme. Ponavljam, pa izvolite odgovoriti.

SrednjaBosna je napisao/la:

A kakvu ja tu kvalitetnu raspravu mogu da vodim s nekom ludačom koja u slavenskom, bijelom narodu, u 21. vijeku vidi neki nastavak turske okupacije?

Šta treba sad, da se izvinjavamo svako malo za nešto što je desilo u ime nekog istanbulskog sultana prije 200-300 godina? Ili da se sami kolektivno bacimo u Neretvu?

Te priče o nekoj krivici današnjih Bošnjaka za osmanski vakat su smiješne. Tematiziranjem tih stvari samo pokazujete koliko ste zaostali. Kratko i jasno.

Ovo je tako tačno, nažalost.

Ja se uvijek, nanovo iznenadim kad neko u 21. vijeku mrtav-hladan počne o Osmanlijama i njihovom zulumu od prije 600 godina i očekuje da ti kao nešto
...odgovoriš, diskutuješ? :wacko
Ova ludača je eklatantan primjer.

Mislio sam da je rezervirano za srpske nacionaliste ali vidim da je i ove druge virus zahvatio

Ponavljam pitanje.

Ja se mozda i slazem s tobom, ali da vidimo slazes li se ti sa samim sobom. Cisto me zanima.

Dakle, upadnu sutra Indijci u Saudijsku Arabiju poruse sve muslimanske bogomolje i izgrade hinduisticke. Jedan dio stanovnistva stane na stranu okupatora Indijaca i preobrati se na hinduizam.

Nakon koliko godina bi ti rekao - OK sada proslost postaje samo proslost, nije politicki operativna i prihvaca se ovakvo stanje.

Koliko, 100, 200, 300?

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 13:23 

dalate2020 je napisao/la:
@ mirusvijetu

@ srednja bosna

Elegantno se pravite da ne vidite pitanje koje sam postavio na 5. stranci teme. Ponavljam, pa izvolite odgovoriti.

Ovo je tako tačno, nažalost.

Ja se uvijek, nanovo iznenadim kad neko u 21. vijeku mrtav-hladan počne o Osmanlijama i njihovom zulumu od prije 600 godina i očekuje da ti kao nešto
...odgovoriš, diskutuješ? :wacko
Ova ludača je eklatantan primjer.

Mislio sam da je rezervirano za srpske nacionaliste ali vidim da je i ove druge virus zahvatio

Ponavljam pitanje.

Ja se mozda i slazem s tobom, ali da vidimo slazes li se ti sa samim sobom. Cisto me zanima.

Dakle, upadnu sutra Indijci u Saudijsku Arabiju poruse sve muslimanske bogomolje i izgrade hinduisticke. Jedan dio stanovnistva stane na stranu okupatora Indijaca i preobrati se na hinduizam.

Nakon koliko godina bi ti rekao - OK sada proslost postaje samo proslost, nije politicki operativna i prihvaca se ovakvo stanje.

Koliko, 100, 200, 300?

Ne volim što na ovom forumu ne dobivam obavijest kada me neko komentira, pa često ne vidim šta je neko "odgovorio".

Tu nema neko tačno vrijeme, ali poslije par generacija sigurno. Sigurno ne 400-500 godina poslije, i to pogotovo kada su između industrijalizacija, globalno-digitalno doba i tkd.

U vrijeme Elona Muska, TikToka i Instagrama pričati o nekakvim "turskim dahijama" je definicija zaostalosti i zatucanosti.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:04 

Lutorčina je napisao/la:
Rade ljudi na svojim imanjima. Ne zavise ni od kakve države.Stočarstvo i manjem obimu zemljoradnja. U prosjeku bolji ručak na stolu imaju nego Sarajlije.

Za to mjesto je Busovača Monte Carlo, a kamoli tvoj i moj glavni grad.

Pa šta vi imater s Busovačom , to je Herceg Bosna .

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:06 

vjekoslava je napisao/la:
Je li ja to s djetetom razgovaram?

A kakvu ja tu kvalitetnu raspravu mogu da vodim s nekom ludačom koja u slavenskom, bijelom narodu, u 21. vijeku vidi neki nastavak turske okupacije?

Šta treba sad, da se izvinjavamo svako malo za nešto što je desilo u ime nekog istanbulskog sultana prije 200-300 godina? Ili da se sami kolektivno bacimo u Neretvu?

Te priče o nekoj krivici današnjih Bošnjaka za osmanski vakat su smiješne. Tematiziranjem tih stvari samo pokazujete koliko ste zaostali. Kratko i jasno.

Odreknite se islama , lili će raditi Anadolija Expres .

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:07 

Mystic C je napisao/la:
Lebowski je napisao/la:
Sta vam smetaju ljiljani i ova zastava? Šta je to uvredljivo za vas?

slika

Vama bi trebalo najviše da smeta. Islamisti se kite hrišćanskim simbolom, lobotomija.

Okot **** .
Do podne slave Tvrtka , od podne Mehmed Fatiha .

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:10 

To je zastava Autonomne pokrajine Zapadna Bosna.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:13 

Skeletor je napisao/la:
Lutorčina je napisao/la:
Zavija ko jalov pas u 5h ujutru. Sad shvatam zašto više nema ezana u Gacku i Foči. Osuđivao sam to jer se njima kao manjini to brani. Sad kažem svaka čast Fočacima i Gačanima što ne dozvoljavaju da ih nasljednici Otomanskog okupatora uznemiravaju u 5h ujutru i u 23h naveče.

Prvo što mi je palo na pamet je ovo sa šimpanzom, ali posle pomislih možda je i neka koza gore koja se dere dok hodža sa njom polno opšti, kad ono pas... Čudan neki svet sa tim životinjama u onoj raketi. :neznam

I još kad odvrnu zvučnike do kraja .
Prozori ti popucaju .

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:13 

storarare je napisao/la:

Odreknite se islama , lili će raditi Anadolija Expres .

Auuuuuu, jaka priča.

Daj neki kulturni odgovor, nisi valjda još u osnovnoj školi.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:19 

dzamijas je napisao/la:
Lutorčina je napisao/la:
Zavija ko jalov pas u 5h ujutru. Sad shvatam zašto više nema ezana u Gacku i Foči. Osuđivao sam to jer se njima kao manjini to brani. Sad kažem svaka čast Fočacima i Gačanima što ne dozvoljavaju da ih nasljednici Otomanskog okupatora uznemiravaju u 5h ujutru i u 23h naveče.

Kažu da Bog nikog i ništa nije stvorio uzalud. Zašto je Bog stvorio Srbe? :001_rolleyes

Zašto je Bog stvorio **** .
Vi ste žalost prirode , vi ste okot .

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:21 

Lutorčina je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:
Da si pametan i ti bi, kad cujes poziv na molitvu zastao var pola minute i pomolio se svome Bogu ako vjerujes u njega.

Kenja mi se od tog zvuka jbt. U 5h ujutru puštate hodžu da pjeva. Maltretirate narod bilo radni dan ili vikend. Pa gdje ima u civilizovanoj Evropi da se pušta muzika u 5h ujutru ?

Pa to je taktika .
To namerno rade kako bi se Hrićani iselili .
I sve prodali za 10 % .
Jer sve gubi na vrednosti kad je pored džamija .

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:23 

Teranova 2 je napisao/la:
Oni koji su podržali ove...

...podržavaju i ove na koje se tema odnosi.

Da Bogda se i ovi **** raspali od raka kao ovaj šiptar .

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:25 

storarare je napisao/la:
Da Bogda se i ovi **** raspali od raka kao ovaj šiptar .

Lažni mit za lažnu nejač lažnog srpskog naroda.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:26 

dzamijas je napisao/la:
Skeletor je napisao/la:

Ma mi hoćemo da se od vas odvojimo. Ne zanimate nas ni vi ni vaš PTSP, nezavisna Republika Srpska i Herceg Bosna i alah imanet.

Da, da, nekad su vas zanimali samo Užice, Šabac, Valjevo, Beograd...
Onda ste se počeli zanimati za oblast Sandžaka.
Pa onda za teritorij današnjeg entiteta RS.
A sutra? Za 50 godina ćete reći, e sad nas zanimaju Sarajevo, Zenica i Tuzla...
Ne vjerujemo vam više ništa!

To je naš prostor .
Samo je tad bila rekonkvista .
Vi ste bili samo skvoteri .
Došao vlasnik i oterao pogan .

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:28 

dzamijas je napisao/la:

Meni se ipak čini da vi svoje namere i želje projektujete na nas.

Nisu Srbi ti koji danas žive na 5 puta manjem prostoru u odnosu na prije 150 godina, nego mi, Bošnjaci, muslimani, Turci, kako god nas zvali.

Uporedi sa 1459 -tom u Srbiji i 1464 u Bosni .

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:29 

Bog stvori Zemlju, stvori i raznorazne narode, a među njima, naravno, i Srbe.

I reče Bog Srbima:

'Vama u ogromnoj količini poklanjam jednu naročitu osobinu. Neka to bude ku*čenje. A da stvar učinim zanimljivijom, neka to bude stalno ku*čenje bez ikakvog osnova.'

I još Bog reče:

'Idite sada Srbi i ku*čite se po Zemlji dok je sveta i veka i dok neka sila ne popizdi, pa vas satare do poslednjeg.'

...

I tako Srbi godinama hodiše po Jevroaziji, dok konačno, u 7. veku, ne dođoše na Balkan.

Jedan Srbin reče:

'Čini mi se da je ovaj plodni balkanski prostor izuzetno povoljan za ku*čenje...'

Ostala braća ga podržaše u glas. – štaviše - reče glavni Srbin - hajde da se nastanimo usred Balkana da bi naše ku*čenje došlo do potpunog izražaja.

I ku*čismo se tako vekovima prilično uspešno, dok ne dođoše Turci. Bili u prolazu. Hebe se Turaka za nas.

Kako dođoše, tako rekoše:

'Aman, Srbistanci, dajte da prođemo tuda, pa da pljačkamo bogatu zapadnu Jevropu. Bujrum, hajte i vi s nama u hapanje.'

Srbi odgovoriše:

'Ku*ac ćete da prođete!'

Satraše nas Turci na Marici i dokusuriše na Kosovu....

Posle pet vekova satrvavanja od strane Turaka, setiše se neki Srbi glavnog oružja svojih čukun-dedova i odlučiše da se ipak pobune.

Izbi buna.

Turci vele:

'Aman - zaman Srbi, evo vam primirje, imamo posla u drugim zemljama, manite se sada ku*čenja... nije vakat.'

Srbi vele:

'Evo vama ku*ac!'

I nastaviše Turci da nas gaze još dodatnih sto godina...

Prođoše onda ratovi manji i veći, dok ne dođe do Prvog svetskog rata.
Austrougarska i Nemačka rekoše:

'Also, Srbi, dvadeset puta smo jači od vas. Predajte se! Haben sie verstanden?'

Odgovor je glasio:

'Predamo se ku*ac, bre!!!'

Satraše nas, ubiše svakog drugog Srbina, a svakog prvog poteraše do grčkog mora.

Dođe i Drugi svetski rat. Vlada pred tolikom silom kao Hitler potpisala pakt.

Ali srpska raja viče:

'Ku*ac pakt!!! Bolje grob, nego rob!!! Bolje rat nego pakt!!!'

Nemačka kaže:

'Achtung! Achtung Serben! Vorsicht! Dobićete po pi*ki...'

Srbija kaže:

'Dobićete vi ku*ac, i to tvrd, za mnogo godina!!!'

Satraše nas i ubiše još trećinu Srba.

Ondak nas je Bog pustio da se malo razmnožimo u Titovoj SFRJ, jer nas je bilo premalo da bi nas neko satirao kako treba. Dakle, razmnožili se Srbi u SFRJ i pomisliše da je cela njihova.

Slovenci, Hrvati, Bosanci, Makedonci, a naposletku i Crnogorci, ne mišljaše tako i rekoše Srbima:

'Manite se Srbi snova o velikoj Srbiji i pustite da živimo zajedno u miru u Jugoslaviji. Evo vama i policija i diplomacija i vojska. Nemojte se bez veze ku*čiti, belaj ćete izazvati.'

Srbi iz Beograda poručiše:

'Ku*ac ćete vi nama išta davati. Mi smo glavni. Hebaćemo vam nane!!!'

Zakuva se klaonica. Srbi popušiše u tri rata: u Sloveniji, u Hrvatskoj, u Bosni.

Onda oni koji su tamo pravili sranje lepo pobegoše u Srbiju. Onako, junački, k'o zečevi (što reče Sloba).

Osvrnuše se onda Srbi oko sebe i videše na jugu masu Šiptara, koji se u međuvremenu razmožiše do milionskog broja. Poslednjih 600 godina Srbi bejahu zauzeti raznim ratovima i stalnim ku*čenjem pa i nisu obraćali pažnju na Kosovo.

Rekoše Šiptarima:

'Eeeej, bre, Šipci! Šta ćete vi tu u našoj kolevci Kosovu u tolikom broju! To je Srbija breeee!!! Ku*ac ćete da živite tu! Mrš u Albaniju! Da vas bre više ne vidimo!'

Šiptari se obratiše Amerima za pomoć, jer su ih navodno (prema srpskim pričama) od prije snabdevali drogom i imali dobre poslovne veze…..

Ameri poručiše Srbima:

'Srbi, ne ku*čite se, manite se Šiptara i dajte nam bazu na Kosovu, inače ima da vas nema…'

Srbi će na to:

'Daćemo vam ku*ac u rosno dupe i to baš na Kosovu i to u paketu sa još dva ku*ca da se zasladite!!!'

Satraše nas Ameri do temelja odozgo tomohavcima, a da nijedan njihov vojnik nije kročio nogom u Srbiju.

Posle bombardovanja Srbije, NATO viče:

'Uđite Srbi u naš pakt i ne ku*čite se da vas ne razguzimo'

Srbi viču:

'Ućemo bre ku*ac u vaš ku*čevi pakt, nabijemo vas sve na ku*ac, i usput možete nam popušiti…!!!!'

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:30 

Skeletor je napisao/la:

Oblast Sandžaka je Stari Ras, slepče. Da li stvarno verujete da turska osvajanja VAMA daju neka posebna prava?

Ne umeju ništa da rade pa hoće opet da budu begovi, da gazduju dok im kmetovi Srbi i Hrvati rade.

E taj film više nikad neće gledati, ako su nesposobni da naprave sebi vodovod neka piju vodu iz Miljacke, nije mutna uopšte, a i ako jeste šta fali, malo dizenterije i kolere ne škodi.

Kralj Aleksandar hoteo 91 % zemlje **** ha ja .
To je jedino dobro što je uradio .

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:30 

dalate2020 je napisao/la:
@ mirusvijetu

@ srednja bosna

Ponavljam pitanje.

Koliko, 100, 200, 300?

Ne volim što na ovom forumu ne dobivam obavijest kada me neko komentira, pa često ne vidim šta je neko "odgovorio".

Tu nema neko tačno vrijeme, ali poslije par generacija sigurno. Sigurno ne 400-500 godina poslije, i to pogotovo kada su između industrijalizacija, globalno-digitalno doba i tkd.

U vrijeme Elona Muska, TikToka i Instagrama pričati o nekakvim "turskim dahijama" je definicija zaostalosti i zatucanosti.

BiH postoji od 1945. g
Kakve veze ima zastava sa simbolima srednjovjekovne bosne s ovim vremenom?
Angažirali ste se u medijima nenormalno. Radite li što drugo osim što širite propagandu u koju sami sebe uvjeravate?

Povijest ne možete promijeniti i više ste dužni kršćanima nego oni vama.

Mi iz posavine imamo sa Srbima ponešto neriješeno ali naježim se kad vi njih nazivate genocidašima.
Ponašaju se državotvornije i puno poštenije iza rata nego Muslimani.
BiH rasturate vi.
Nije to vaša država. Niti će biti. Morate shvatiti da vas nema niti polovica u BiH i da je jednako važan glas sunarodnjaka s kojima živite.
Vi ste potomci najvećih genocidaša na ovim prostorima
. Nitko vas u postosmanskom dobu nije progonio niti se osvećivao.Niti živio na vaš račun.
A vi bi na račun Srebrenice živjeli idućih 5oo godina.

Neće ići.

U tom smislu pozdrav dogovoru Čović-Dodik.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:32 

Skeletor je napisao/la:
dzamijas je napisao/la:
Nije tema šta kome pripada ili ne pripada, to je tema koja bi trajala danima i opet bez rezultata.
Ono što ja govorim je vrlo jednostavno. Srbi su prije 150 godina samo htjeli da uklone muslimane iz Beograda, Užica... Kasnije se prešlo na dijelove Sandžaka, pa onda u istočnu Bosnu, i danas kažete: 'Pustite vi RS, a eto vama tih vaših (navodnih) 23%.'

Ako su Srbi željeli ukloniti mog pradjeda s nekog prostora, pa onda mog djeda, pa oca, pa sad mene... Ja jednostavno ne mogu vjerovati, sve i kad bih htio, da sutra neće doći red na Sarajevo, Tuzlu, Bihać, Travnik, Konjic, Goražde...

Srbi su pre 700 godina držali veću teritoriju nego što drže sad a vi niste postojali, što ne uzmemo tu godinu kao polaznu tačku?

Vama se nudi vaša država na tih 23% koliko držite. Ne mrzimo vas, nećemo ništa da vam uzmemo, prema vama osećamo samo gađenje. Vi uporno ne prihvatate da imate SVOJU državu nego hoćete da nama zagorčavate život držeći nas na silu (vaših gazda, ne vašu, jer svoje sile nemate) u nakaradi. Svestan si sigurno i sam, koliko god do sebi ne želiš da prihvatiš, da dolazi raspad nakarade pre ili kasnije. Umesto da prihvatite miran raspad i da gledate svoje posla, vi ste maksimalno bezobrazni, kradljivi, pokvareni, ljigavi, kmekavi, jednom rečju sline. Na kraju će upravo zbog tog ponašanja najverovatniji rezultat i biti to čega se pribojavaš zato što vam ovaj post-dejtonski zulum ni Hrvati ni Srbi neće zaboraviti.

Manite se ćorava posla, uzmite šta možete i vozdra.

Plaše se da budu sami jer su nespozobni sami da vode državu .

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:34 

dzamijas je napisao/la:

Ti dakle priznaješ da ste saradnici okupatora. Vrlo bitan momenat.

A ti dakle priznaješ da bi sa uživanjem "uklanjala", ubijala "saradnike okupatora", tj. njihove potomke, uključujući žene i djecu?

Naravno istraga mora do kraja da se završi .
Čekamo samo da pukne u Evropi .
Pa da nema ko da brine za vas .
Anadlolija Express :bihzastava :zubati

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:35 

dzamijas je napisao/la:

Znači jesi saradnik okupatora?

Između "saradnika okupatora" i ubice bih izabrao ovo prvo. Ti ne bi. Ja sam čovjek, ljudsko biće. A ti si samo Srpkinja.

Kako to uvek nepogrešivo odabrete okupatora .
Dokle više sa ovom dehumanizacijom Srba?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 246 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: dunno, Fredericktown, hoblatopla, mrnjav, Naša Kvačica, Patriota, Salivator, Tomba17, VUKsaJUGA i 141 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: