Nastupi sevdaha budu svake godine u Zagrebu, pak evo nastup Alme Subašić iz 2008. isto u Lisinskom:
Osobno sam i ja namjeravao doć, ali se na žalost ovaj događaj poklopio s godištnjicom u Vukovaru. T. j. godištnjica Vukovara je dan poslije, ali mene već ne će biti u Zagrebu.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
dane je normalan. lisinski će biti pun. i ronit će se suze na sevdahu. kao što se rone u srid imockog i dan danas kad se zapivaju one nanule i čardaci. a na spomen thompsona, hercegovaca i ante gotovine, pošklapčaju se od alergije. ipak je to turska kasaba, jebiga...
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
dane jel mozes nabavit kartu, i ja bi iso a i imam veliku želju da te upoznam....
Ako nisi skužio, napisao sam da ne mogu, jerbo idem za Vukovar. Jesi li čuo za pješačenje od Osieka do Vukovara?
A što se tiče pjevača i pjevačica: Thompson, Alma Subašić, Škoro, Mate Bulić, Lana Jurčević... To bi ja sve u Čavoglave skupa.
A brate pretjeraste sa ovim balijskim temama nemogu odgovorit na sve i odakle sevdah u Zagrebu nidze veze
Sevdah je hrvatska narodna glasba, tako da ne znam što ti smeta da to bude i u Zagrebu.
Sve, sve...ali Dane - preterivanje je tvoje drugo ime.
Pazi, sevdah se nikad u staroj Jugoslaviji nije slušao u Zagrebu. Ni-kad. (nek potvrde starije generacije ako ih ima na forumu). Dočim, ako pitaš ove iz centralne Srbije, oni će ti i danas reći da su pesme poput "Moj dilbere", "Kafu mi draga ispeci", "Ne klepeći nanulama" i sl. - srpske pesme...jer nemaju blagog pojma da se to danas naziva samo "sevdahom", i jer su se svirale po njihovim birtijama neprekidno decenijama.
Zanima me jel se sluša danas u Sarajevu legendarni evergreen Cuneta Gojkovića - "Janjičar" , ili je demode? :))
A brate pretjeraste sa ovim balijskim temama nemogu odgovorit na sve i odakle sevdah u Zagrebu nidze veze
Sevdah je hrvatska narodna glasba, tako da ne znam što ti smeta da to bude i u Zagrebu.
dane preruseni turcine,kome prodajes muslimansku maglu
ne obracajte pozornost na danu supljaka pravovjernog
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
dane je normalan. lisinski će biti pun. i ronit će se suze na sevdahu. kao što se rone u srid imockog i dan danas kad se zapivaju one nanule i čardaci. a na spomen thompsona, hercegovaca i ante gotovine, pošklapčaju se od alergije. ipak je to turska kasaba, jebiga...
oj ilirka srce materino,dodji na jelacica,zajasi konja i zaderi se ja sam muslimanka....od onoliko ercegovaca,nici ce onaj pravi....
Pazi, sevdah se nikad u staroj Jugoslaviji nije slušao u Zagrebu. Ni-kad. (nek potvrde starije generacije ako ih ima na forumu). Dočim, ako pitaš ove iz centralne Srbije, oni će ti i danas reći da su pesme poput "Moj dilbere", "Kafu mi draga ispeci", "Ne klepeći nanulama" i sl. - srpske pesme...jer nemaju blagog pojma da se to danas naziva samo "sevdahom", i jer su se svirale po njihovim birtijama neprekidno decenijama.
Zanima me jel se sluša danas u Sarajevu legendarni evergreen Cuneta Gojkovića - "Janjičar" , ili je demode? :))
Va vrime NDH se naslišalo, a za vrime Juge se zabranjevalo.
dane preruseni turcine,kome prodajes muslimansku maglu
ne obracajte pozornost na danu supljaka pravovjernog
Evo još jednog prerušenog Šumandinca...
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
dane-croatia je napisao/la:
Real gone je napisao/la:
Va vrime NDH se naslišalo, a za vrime Juge se zabranjevalo.
Va vrime NDH, va vrime NDH .. va to vrime je bila NDH, a danas ni!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.