|
|
Stranica: 1/4.
|
[ 85 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Secesionista
|
 |
Naslov: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 19:26 |
|
Pridružen/a: 17 stu 2010, 19:12 Postovi: 31 Lokacija: Banja Luka
|
|
Istina je da su Hrvati uveliko protjerivani iz Posavine ali su i Srbi protjerivani iz Krajine, Grahova i Drvara. To je glavna stvar što sputava solidne odnose Srba i Hrvata na području BiH ali mislim da bi trebali da napravimo privremeni savez za izlazak iz BiH. Kao Srbin iz glavnog grada Republike Srpske, Banja Luke, istinski podržavam reinkarnaciju Herceg-Bosne dok god ona ne zadire u teritorije Republike Srpske jer realno govoreći ni Hrvati ne bi dali dio Herceg-Bosne Republici Srpskoj, to je prirodno. Bilo kako bilo, ne bi htio da bude nacionalnog prepucavanja i da se vrijeđamo(Srbi i Hrvati) u ovim momentima kada zajedničkim nastupom možemo puno postići i imati obostrani boljitak. Šta mislite o ovome? Pozz iz Banja Luke svim Hrvatima Herceg-Bosne
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 19:33 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
Secesionista je napisao/la: Istina je da su Hrvati uveliko protjerivani iz Posavine ali su i Srbi protjerivani iz Krajine, Grahova i Drvara. To je glavna stvar što sputava solidne odnose Srba i Hrvata na području BiH ali mislim da bi trebali da napravimo privremeni savez za izlazak iz BiH. Kao Srbin iz glavnog grada Republike Srpske, Banja Luke, istinski podržavam reinkarnaciju Herceg-Bosne dok god ona ne zadire u teritorije Republike Srpske jer realno govoreći ni Hrvati ne bi dali dio Herceg-Bosne Republici Srpskoj, to je prirodno. Bilo kako bilo, ne bi htio da bude nacionalnog prepucavanja i da se vrijeđamo(Srbi i Hrvati) u ovim momentima kada zajedničkim nastupom možemo puno postići i imati obostrani boljitak. Šta mislite o ovome? Pozz iz Banja Luke svim Hrvatima Herceg-Bosne Slažem se s uvodnim postom. BiH Hrvati garantirati granice RS-zauzvrat Srbi garantirati granice Livanjskog kantona. Svi na dobitku
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Secesionista
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 20:03 |
|
|
|
Ljudi, trebam vašu podršku! Hvala
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 20:06 |
|
|
Secesionista je napisao/la: Ljudi, trebam vašu podršku! Hvala Dobili ste potporu za 100% povratak Srba u DGGlamoč, sada ste vi na potezu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Secesionista
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 20:10 |
|
|
|
bumbare, svi imaju podršku da se vrate,a li si i sam svjestan da nema ništa od povratka bilo gdje i stvarno ne bi volio da se svađamo sada kada je moj i tvoj narod pod pritiskom. Pozdrav iz Banja Luke
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teskera
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 20:24 |
|
|
|
Secesionisto, zar ne mislis da prvo treba "ubiti zeca" pa onda ostriti razanj? Ovako, dok je zec jos u sumi, se sve to svodi na mlacenje prazne slame iz entiteta cije ingerencije nisu ni blizu onima iz 1996. godine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 20:25 |
|
|
Secesionista je napisao/la: bumbare, svi imaju podršku da se vrate,a li si i sam svjestan da nema ništa od povratka bilo gdje i stvarno ne bi volio da se svađamo sada kada je moj i tvoj narod pod pritiskom. Pozdrav iz Banja Luke Ima ona: "Ti napravi gnijezdo, ptica će sama doletjeti u njega" Sve se može,...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Secesionista
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 20:26 |
|
|
|
znači niste za neki ovakav projekat, ja stvarno ne mislim ništa loše Hrvatima ovdje i mislim da bi ovakav projekat mogao biti obostrana korist, ali ok,kako god...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 20:37 |
|
|
Secesionista je napisao/la: znači niste za neki ovakav projekat, ja stvarno ne mislim ništa loše Hrvatima ovdje i mislim da bi ovakav projekat mogao biti obostrana korist, ali ok,kako god... Pa evo, mi guramo 3.entitet na sve strane. Vi ste u zaostatku. Prvo spominjal ineki referendum a onda zašutili. Ispada neozbiljno malo. 'ne potezati pištolj ako nema municije u njemu'
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Secesionista
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 20:41 |
|
|
|
to si upravu, ali prvo se treba stvoriti treći da bi djelovali zajedno, zar ne?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teskera
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 20:44 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Secesionista je napisao/la: znači niste za neki ovakav projekat, ja stvarno ne mislim ništa loše Hrvatima ovdje i mislim da bi ovakav projekat mogao biti obostrana korist, ali ok,kako god... Pa evo, mi guramo 3.entitet na sve strane. Vi ste u zaostatku. Prvo spominjal ineki referendum a onda zašutili. Ispada neozbiljno malo. 'ne potezati pištolj ako nema municije u njemu' iliti nepraviti racun bez krcmara secesionista dodje, malo kenja i ode, a onda dodju neki bosnjaci, muslimani, bosanci, balijanderi, itd., procitaju ovo i ubijede se kako im hrvati opet suruju sa srbima i rade o glavi ko 93..kasa malo gusca no sto je bila a secesionisti ni iz dzepa ni u dzep.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Secesionista
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 20:46 |
|
|
|
znam al iskreno bvolio da radimo o glavi BiH, jer naše teritorije, HB i RS više nemaju smisla ako budu u BiH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 20:47 |
|
|
Secesionista je napisao/la: to si upravu, ali prvo se treba stvoriti treći da bi djelovali zajedno, zar ne? Stvaranjem 3. entiteta, RS dobiva dodatno učvršćenje. To je Dodik odmah uvidio i zato eksplicitno podržava 3.entitet. Vrijednije mu je to nego podrška 10 Rusija odjednom. Znači kad bi vi sad pomogli 3.entitet, isplatilo bi vam se u konačnici
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Croat
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 20:48 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5152 Lokacija: Na dženazi BiH
|
|
da je pameti među Bošnjama, i oni bi se pridružili Hrvatima i Srbima.
ali guzica zinula, oće oni najmanje 49% BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
IND
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 21:03 |
|
|
Secesionista je napisao/la: mislim da bi trebali da napravimo privremeni savez za izlazak iz BiH. Za to nema razloga. Hrvati ne žele izlazak iz BiH.
_________________ Kiseljački kiseljak PRIRODNA MINERALNA VODA "Pod plaštom patriotizma se prodaje antinacionalizam koji je u službi bošnjačkog nacionalizma."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 21:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27667 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Zar nije ovo već prežvakana tema na svim forumima u regionu...? Da vidimo... Hrvati nude te tri općine za neke teritorijalne ustupke u Posavini. Na to srbi odgovaraju: - "Nema od toga ništa jer su te tri općine slijepo crijevo a Posavina je kralježnica i srce RS".
THE END.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teskera
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 21:08 |
|
|
Croat je napisao/la: da je pameti među Bošnjama, i oni bi se pridružili Hrvatima i Srbima.
ali guzica zinula, oće oni najmanje 49% BiH. bosnjaci van okvira BiH dugorocno nemaju sanse na opstanak..vise me cudi sto se uprkos toj cinjenici moze naci podosta bosjnaka koji bi pristali na podjelu BiH, definitivnu, kad bi dobili neku sicu od par posto teritorije vise no sto sad kontroliraju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 21:09 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Zar nije ovo već prežvakana tema na svim forumima u regionu...? Da vidimo... Hrvati nude te tri općine za neke teritorijalne ustupke u Posavini. Na to srbi odgovaraju: - "Nema od toga ništa jer su te tri općine slijepo crijevo a Posavina je kralježnica i srce RS".
THE END. Problem je nama BIH Hrvatima što možemo ostati i bez posavine i bez Glamoča,Grahova i Drvara. Ne mogu nam te tri općine uzeti Srbi ali zato mogu Bošnjaci
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 21:09 |
|
|
|
Opet cu ti odgovoriti Secesionisto.. Kao prvo, da niste 92. potjerali i pobili Hrvate Posavine ne bi vam se desilo da vas mi oderemo na mjestima koje si spomenuo. To je ono prvo i najbitnije. Radili ste sta hocete i koliko hocete ali ne i dokle hocete. Ja sam iz BL. Sta imas meni reci kada sve znam sta se desavalo u mom rodnom gradu.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Secesionista
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 21:10 |
|
|
|
Hrvatima pripada Orašje i još jedan grad u posavini i to bi trebalo da bude u Trećem, a vjerujem da većina hoće iz BiH, ne odmah naravno, ali za neko vrijeme,želiš da kad te pitaju da kažeš Sarajevo je glavni grad moje države :S
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 21:16 |
|
|
Secesionista je napisao/la: Hrvatima pripada Orašje i još jedan grad u posavini i to bi trebalo da bude u Trećem, a vjerujem da većina hoće iz BiH, ne odmah naravno, ali za neko vrijeme,želiš da kad te pitaju da kažeš Sarajevo je glavni grad moje države :S Interesi su nam slični ali mislim da neće doći do formaliziranja zajedničke politike. Mada je činjeniva da prvi put u povijesti Srbi i Hrvati imaju sličan pogled na budućnost BiH. Prije je bilo da su ili Srbi smatrali da je cijela BiH srpska ili Hrvati da je hrvatska. Danas imamo potpuno novi moment. Ta dva naroda su obadva zajednički ugrožena od Bošnjaka
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 21:17 |
|
|
Secesionista je napisao/la: Hrvatima pripada Orašje i još jedan grad u posavini i to bi trebalo da bude u Trećem, a vjerujem da većina hoće iz BiH, ne odmah naravno, ali za neko vrijeme,želiš da kad te pitaju da kažeš Sarajevo je glavni grad moje države :S Aha, znači mi dobijamo ono što veći imamo a u zamjenu vi dobijate one 3 općine. Mudro, mudro... svatko normalan bi na to pristao.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 21:19 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Secesionista je napisao/la: Hrvatima pripada Orašje i još jedan grad u posavini i to bi trebalo da bude u Trećem, a vjerujem da većina hoće iz BiH, ne odmah naravno, ali za neko vrijeme,želiš da kad te pitaju da kažeš Sarajevo je glavni grad moje države :S Aha, znači mi dobijamo ono što veći imamo a u zamjenu vi dobijate one 3 općine. Mudro, mudro... svatko normalan bi na to pristao. Nisi dobro pročitao uvodni post. Ne traži one tri općine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 21:19 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Zar nije ovo već prežvakana tema na svim forumima u regionu...? Da vidimo... Hrvati nude te tri općine za neke teritorijalne ustupke u Posavini. Na to srbi odgovaraju: - "Nema od toga ništa jer su te tri općine slijepo crijevo a Posavina je kralježnica i srce RS".
THE END. Problem je nama BIH Hrvatima što možemo ostati i bez posavine i bez Glamoča,Grahova i Drvara. Ne mogu nam te tri općine uzeti Srbi ali zato mogu BošnjaciPa jeste, onda bi im Bihać bio odsječen od matice, prepušten utjecajima Hrvatske... strahota!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Posavina-Grahovo, Krajina i Drvar? Postano: 18 stu 2010, 21:22 |
|
|
|
Zanimljivo je to koliko ostanak RS unutar BIH ekonomski upropoštava RS. SAmo jedan mali primjer. PIO Sarajeva odbija plaćati mirovine Srba koji sad žive u RS-u a zaradili mirovinu u FBIH. Iznos pljačke: Dosad 300 milijuna maraka. I takvih primjera koliko hoćeš
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, oriđiđi i 53 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|