|
|
Stranica: 277/344.
|
[ 8600 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
andora
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 17:17 |
|
|
Predlažem zamjenska imena: Ulica Kažnjeničke bojne Ulica Širokobrijeških Slavuja. Nazivi čisti a muslimani bi i pjenili.
_________________ Ponosna moja je zemlja Novorusija Ruska gruda nam sveta već tisuć ljeta
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 17:22 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39219 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Naravno nakon što su operacijom partiza skrenuli pozornost hambasadama sad rastu apetiti, sporan i kralj Tomislav i nazivi ulica po hrvatskim knezovima.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 17:38 |
|
|
Imamo sasvim dovoljno junaka iz prethodnog rata, nema potrebe uvlačiti se u 2. svj. rat. posebno nema potrebe povezivati se sa islamofiličarima ustašama.
Kako već ima ulica 3. cimske bojne ili trg Tihomira Mišića, tako se mogu promijeniti i te dvije ulice da budu hrvatske a ne izazivaju svijet bez potrebe.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 17:39 |
|
|
daramo je napisao/la: Naravno nakon što su operacijom partiza skrenuli pozornost hambasadama sad rastu apetiti, sporan i kralj Tomislav i nazivi ulica po hrvatskim knezovima. Kome je sporan?
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:03 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39219 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Muslimanskim strankama, vidjet ćemo uskoro šta tko traži. HRS mi se totalno srozao ovim debilnim prijedlogom umjesto da podrže prijedlog studenata povijesti.
Pet ulica zamijeniti i gotovo: Matija Gubec Vladim Nazor Cvitan Spužević Andrija Artuković Ivo Andrić
A ne cvijetovi i drveće.
|
|
Vrh |
|
|
andora
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:07 |
|
|
Artuković (minsitar u ndh) i Andrić?
_________________ Ponosna moja je zemlja Novorusija Ruska gruda nam sveta već tisuć ljeta
|
|
Vrh |
|
|
andora
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:08 |
|
|
Stavit Ulicu Vladimira Preloga.
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:13 |
|
|
daramo je napisao/la: Muslimanskim strankama, vidjet ćemo uskoro šta tko traži. HRS mi se totalno srozao ovim debilnim prijedlogom umjesto da podrže prijedlog studenata povijesti.
Pet ulica zamijeniti i gotovo: Matija Gubec Vladim Nazor Cvitan Spužević Andrija Artuković Ivo Andrić
A ne cvijetovi i drveće. Gdje Artukovića nađe? Prelog bi bio super izbor.... Ili nekog istaknutog liječnika, sportaša il gospodarstvenika koji je zadužio grad.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
erosahuma
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:15 |
|
|
daramo je napisao/la: Muslimanskim strankama, vidjet ćemo uskoro šta tko traži. HRS mi se totalno srozao ovim debilnim prijedlogom umjesto da podrže prijedlog studenata povijesti.
A ne cvijetovi i drveće. Kakav Andrija Artuković?.... Može Zadarska, Riječka, Pulska, Ljubljanska, Požeška,...
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
Vrh |
|
|
andora
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:16 |
|
|
Ulica Mate Bobana Antuna Branka Šimića Izbrisat i Starčrvićevu
|
|
Vrh |
|
|
erosahuma
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:17 |
|
|
A ne cvijetovi i drveće. Idioti su promijenili ulicu Matije Gupca u Franjevačku... Eto tko je nama određivao imena ulica, treba ih uhititi...
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
Vrh |
|
|
erosahuma
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:18 |
|
|
andora je napisao/la: Stavit Ulicu Vladimira Preloga. Ne znam da li ima Ruđera Boškovića... Mislim da nema... Pogledati ulice u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku,...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:21 |
|
|
Htio sam napisati da je Mostarac Spužević kod Artukovića apelirao za mostarske Židove i Rome i da ne može biti sporan muslimanskim strankama. Zašto bi Andrić bio sporan? Kao nobelovac zaslužuje ulicu u Mostaru.
|
|
Vrh |
|
|
erosahuma
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 22 lip 2022, 18:23 |
|
|
Nikako da shvatim zašto nesposobni Slađan Bevanda nije smijenjen već odavno....
|
|
Vrh |
|
|
erosahuma
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:29 |
|
|
daramo je napisao/la: Htio sam napisati da je Mostarac Spužević kod Artukovića apelirao za mostarske Židove i Rome i da ne može biti sporan muslimanskim strankama. Zašto bi Andrić bio sporan? Kao nobelovac zaslužuje ulicu u Mostaru. Sporan je Artuković barem za mene, on je među 5 nabrojanih... Ostali nisu...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:38 |
|
|
erosahuma je napisao/la: andora je napisao/la: Stavit Ulicu Vladimira Preloga. Ne znam da li ima Ruđera Boškovića... Mislim da nema... Pogledati ulice u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku,... Ulica Ruđera Boškovića je odlična ideja.
1048 of 2558 - 40.97%
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:42 |
|
|
A ne cvijetovi i drveće. Andrija Artuković? Stvarno? Ostavi onda i Mile Budaka, zašto uopće išta mijenjati... i čudimo se HDZ-u.
1048 of 2558 - 40.97%
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:51 |
|
|
Vladimira Preloga Ive Andrića Ruđera Boškovića Josipa Filipovića Omer Paše Latasa
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 22 lip 2022, 19:05 |
|
|
KaRe sanel osobama romske nacionalnosti se nudi cifra od 15 000 do 20 000 km da priznaju Kako je lik glup boli glava!
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 22 lip 2022, 19:08 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Mostarski Romi žive u istočnom Mostaru i idu po bosanskom nastavnom programu, i njihove rođene pribrajaju Bošnjacima. Ako su pojedini Romi porazbijali ploče svakako su im nalogodavci Muslimani. Prepao se islamski šovinist Kajan, možda ima prste u tome? Vidilo se iz aviona da je false flag operacija, kao onaj Pobrić.. Istrenirao nas je sve BBC.... Samo su se zajebali pa unistili svih 700 spomenika, bolje da su po 100 svake godine rasporedili Iduce godine Ocekujem grafite.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 19:09 |
|
|
Zadarska, Metkovska, Osiječka, Vareška, Čapljinska...
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 19:24 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2122 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Ne možete promijeniti nazive ulica bez Bošnjaka. Zato slobodno zaboravite na Ivu Andrića, Matu Bobana, Josipa Filipovića, borce HVO, Zagrebe, Rijeke, Pule...
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 19:25 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Ne možete promijeniti nazive ulica bez Bošnjaka. Zato slobodno zaboravite na Ivu Andrića, Matu Bobana, Josipa Filipovića, borce HVO, Zagrebe, Rijeke, Pule... Bitno da mi ponudimo naziv Osječka, a vi slobodno odbijte i budite odgovorni jer ulice u Mostaru imaju ustaška imena.
1048 of 2558 - 40.97%
|
|
Vrh |
|
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 19:27 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2122 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Naša Kvačica je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Ne možete promijeniti nazive ulica bez Bošnjaka. Zato slobodno zaboravite na Ivu Andrića, Matu Bobana, Josipa Filipovića, borce HVO, Zagrebe, Rijeke, Pule... Bitno da mi ponudimo naziv Osječka, a vi slobodno odbijte i budite odgovorni jer ulice u Mostaru imaju ustaška imena. Da, odbit ćemo i niko nam to neće moći ni prigovoriti.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
|
andora
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 19:27 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Ne možete promijeniti nazive ulica bez Bošnjaka. Zato slobodno zaboravite na Ivu Andrića, Matu Bobana, Josipa Filipovića, borce HVO, Zagrebe, Rijeke, Pule... U Sarajevu imaš zagrebačku
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|