|
|
Stranica: 277/344.
|
[ 8600 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
andora
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 17:17 |
|
|
Predlažem zamjenska imena: Ulica Kažnjeničke bojne Ulica Širokobrijeških Slavuja. Nazivi čisti a muslimani bi i pjenili.
_________________ Ponosna moja je zemlja Novorusija Ruska gruda nam sveta već tisuć ljeta
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 17:22 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39219 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Naravno nakon što su operacijom partiza skrenuli pozornost hambasadama sad rastu apetiti, sporan i kralj Tomislav i nazivi ulica po hrvatskim knezovima.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 17:38 |
|
|
Imamo sasvim dovoljno junaka iz prethodnog rata, nema potrebe uvlačiti se u 2. svj. rat. posebno nema potrebe povezivati se sa islamofiličarima ustašama.
Kako već ima ulica 3. cimske bojne ili trg Tihomira Mišića, tako se mogu promijeniti i te dvije ulice da budu hrvatske a ne izazivaju svijet bez potrebe.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 17:39 |
|
|
daramo je napisao/la: Naravno nakon što su operacijom partiza skrenuli pozornost hambasadama sad rastu apetiti, sporan i kralj Tomislav i nazivi ulica po hrvatskim knezovima. Kome je sporan?
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:03 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39219 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Muslimanskim strankama, vidjet ćemo uskoro šta tko traži. HRS mi se totalno srozao ovim debilnim prijedlogom umjesto da podrže prijedlog studenata povijesti.
Pet ulica zamijeniti i gotovo: Matija Gubec Vladim Nazor Cvitan Spužević Andrija Artuković Ivo Andrić
A ne cvijetovi i drveće.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
andora
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:07 |
|
|
Artuković (minsitar u ndh) i Andrić? ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
_________________ Ponosna moja je zemlja Novorusija Ruska gruda nam sveta već tisuć ljeta
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
andora
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:08 |
|
|
Stavit Ulicu Vladimira Preloga.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:13 |
|
|
daramo je napisao/la: Muslimanskim strankama, vidjet ćemo uskoro šta tko traži. HRS mi se totalno srozao ovim debilnim prijedlogom umjesto da podrže prijedlog studenata povijesti.
Pet ulica zamijeniti i gotovo: Matija Gubec Vladim Nazor Cvitan Spužević Andrija Artuković Ivo Andrić
A ne cvijetovi i drveće. Gdje Artukovića nađe? Prelog bi bio super izbor.... Ili nekog istaknutog liječnika, sportaša il gospodarstvenika koji je zadužio grad.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
erosahuma
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:15 |
|
|
daramo je napisao/la: Muslimanskim strankama, vidjet ćemo uskoro šta tko traži. HRS mi se totalno srozao ovim debilnim prijedlogom umjesto da podrže prijedlog studenata povijesti.
A ne cvijetovi i drveće. Kakav Andrija Artuković?.... Može Zadarska, Riječka, Pulska, Ljubljanska, Požeška,...
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
andora
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:16 |
|
|
Ulica Mate Bobana Antuna Branka Šimića Izbrisat i Starčrvićevu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
erosahuma
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:17 |
|
|
A ne cvijetovi i drveće. Idioti su promijenili ulicu Matije Gupca u Franjevačku... Eto tko je nama određivao imena ulica, treba ih uhititi...
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
erosahuma
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:18 |
|
|
andora je napisao/la: Stavit Ulicu Vladimira Preloga. Ne znam da li ima Ruđera Boškovića... Mislim da nema... Pogledati ulice u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku,...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:21 |
|
|
Htio sam napisati da je Mostarac Spužević kod Artukovića apelirao za mostarske Židove i Rome i da ne može biti sporan muslimanskim strankama. Zašto bi Andrić bio sporan? Kao nobelovac zaslužuje ulicu u Mostaru.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
erosahuma
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 22 lip 2022, 18:23 |
|
|
Nikako da shvatim zašto nesposobni Slađan Bevanda nije smijenjen već odavno....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
erosahuma
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:29 |
|
|
daramo je napisao/la: Htio sam napisati da je Mostarac Spužević kod Artukovića apelirao za mostarske Židove i Rome i da ne može biti sporan muslimanskim strankama. Zašto bi Andrić bio sporan? Kao nobelovac zaslužuje ulicu u Mostaru. Sporan je Artuković barem za mene, on je među 5 nabrojanih... Ostali nisu...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:38 |
|
|
erosahuma je napisao/la: andora je napisao/la: Stavit Ulicu Vladimira Preloga. Ne znam da li ima Ruđera Boškovića... Mislim da nema... Pogledati ulice u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku,... Ulica Ruđera Boškovića je odlična ideja.
1048 of 2558 - 40.97%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:42 |
|
|
A ne cvijetovi i drveće. Andrija Artuković? Stvarno? Ostavi onda i Mile Budaka, zašto uopće išta mijenjati... i čudimo se HDZ-u.
1048 of 2558 - 40.97%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
PCM
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 18:51 |
|
|
Vladimira Preloga Ive Andrića Ruđera Boškovića Josipa Filipovića Omer Paše Latasa ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 22 lip 2022, 19:05 |
|
|
KaRe sanel osobama romske nacionalnosti se nudi cifra od 15 000 do 20 000 km da priznaju ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Kako je lik glup boli glava!
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Muslimani opet provociraju u Mostaru - išarano Partizansko groblje fašističkim grafitima. Postano: 22 lip 2022, 19:08 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Mostarski Romi žive u istočnom Mostaru i idu po bosanskom nastavnom programu, i njihove rođene pribrajaju Bošnjacima. Ako su pojedini Romi porazbijali ploče svakako su im nalogodavci Muslimani. Prepao se islamski šovinist Kajan, možda ima prste u tome? Vidilo se iz aviona da je false flag operacija, kao onaj Pobrić.. Istrenirao nas je sve BBC.... ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Samo su se zajebali pa unistili svih 700 spomenika, bolje da su po 100 svake godine rasporedili ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Iduce godine Ocekujem grafite.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
neretvanin
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 19:09 |
|
|
Zadarska, Metkovska, Osiječka, Vareška, Čapljinska...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dzamijas
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 19:24 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2122 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Ne možete promijeniti nazive ulica bez Bošnjaka. Zato slobodno zaboravite na Ivu Andrića, Matu Bobana, Josipa Filipovića, borce HVO, Zagrebe, Rijeke, Pule...
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 19:25 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Ne možete promijeniti nazive ulica bez Bošnjaka. Zato slobodno zaboravite na Ivu Andrića, Matu Bobana, Josipa Filipovića, borce HVO, Zagrebe, Rijeke, Pule... Bitno da mi ponudimo naziv Osječka, a vi slobodno odbijte i budite odgovorni jer ulice u Mostaru imaju ustaška imena. ![zivili :zivili](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a017.gif)
1048 of 2558 - 40.97%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dzamijas
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 19:27 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2122 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
Naša Kvačica je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Ne možete promijeniti nazive ulica bez Bošnjaka. Zato slobodno zaboravite na Ivu Andrića, Matu Bobana, Josipa Filipovića, borce HVO, Zagrebe, Rijeke, Pule... Bitno da mi ponudimo naziv Osječka, a vi slobodno odbijte i budite odgovorni jer ulice u Mostaru imaju ustaška imena. ![zivili :zivili](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a017.gif) Da, odbit ćemo i niko nam to neće moći ni prigovoriti.
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
andora
|
Naslov: Re: Pasivnost hrvatske politike u Mostaru Postano: 22 lip 2022, 19:27 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Ne možete promijeniti nazive ulica bez Bošnjaka. Zato slobodno zaboravite na Ivu Andrića, Matu Bobana, Josipa Filipovića, borce HVO, Zagrebe, Rijeke, Pule... U Sarajevu imaš zagrebačku ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|