|
|
Stranica: 68/71.
|
[ 1763 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 10:48 |
|
|
Bobovac je napisao/la: laganini je napisao/la: ..jesi ti glup uzmimo primjer nas dvojica smo u svadji a recimo kvačica nas Miri..i markan..kvačica laje kontra mene sve najgore i kaze ima da se izmisliš s lasicom..jebemi sve po spisku ruga se..i ti ga podržavaš..i očekuješ da ja kazem ok lasica oprosti sto te nazivam glupanom..tebi bi to bilo normalno..a s druge strane markan I’d popričat s tobom i samnom i kaze a cuj ima tvoje greške a nije ni lasica nevin nema svrhe da se svadjate koristi os toga nema morate zajedno zidat kuću ne morate se ljubit ak držite se tog pravila nemoj mu govorit da je glupan ružno je to Itd Itd..evo karikira sam do kraja da tvoj glupi mozak moze to svatit.. O jebem ti pamet onu retardiranu. I glavu ludu. I onoga tko te dovede na ovaj forum. ..sto te muci cakano jebem te ..a
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 10:49 |
|
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 10:52 |
|
|
I ne znam sta se ovaj ba.lija cereka, stoko lojava imas narod koji bjezi u tisucama u Njemacku, i masovno prati zvezde granda.
Stoko lojava, neces imati kada uzivati u hrvatskoj nevolji, ako vec nisi i ti ces prati svapske guzice. Stoko lojava, jedino cemu se imas radovati je tudja nevolja i zvezde granda. Stoko lojava.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 10:52 |
|
|
..jadno siroče a nisu mu dali ni da govori..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 10:58 |
|
|
..ne moze svak bit briselski cato ruganje se nastavlja.. Croatia's President Called 'Rudest And Possibly Most Stupid Man Alive' After Making Finland's PM Wait For Meeting
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 11:36 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8317 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
laganini je napisao/la: ..ne moze svak bit briselski cato ruganje se nastavlja.. Croatia's President Called 'Rudest And Possibly Most Stupid Man Alive' After Making Finland's PM Wait For Meeting Imaš li ti ikakve financijske koristi od ovoga? Inače, FB stranica Megatroll Split je napravila popis splitskih HDZ botova. Jesi ti ovaj pod rednim brojem 42?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 11:40 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ne moze svak bit briselski cato ruganje se nastavlja.. Croatia's President Called 'Rudest And Possibly Most Stupid Man Alive' After Making Finland's PM Wait For Meeting Imaš li ti ikakve financijske koristi od ovoga? Inače, FB stranica Megatroll Split je napravila popis splitskih HDZ botova. Jesi ti ovaj pod rednim brojem 42? ..finonte puštam da pišeš na šestom klonu nemoj me izazivat..jebote bot..
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 11:42 |
|
|
laganini je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Imaš li ti ikakve financijske koristi od ovoga? Inače, FB stranica Megatroll Split je napravila popis splitskih HDZ botova. Jesi ti ovaj pod rednim brojem 42? ..finonte puštam da pišeš na šestom klonu nemoj me izazivat..jebote bot.. A koji su to moji klonovi?
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 11:42 |
|
|
..reci ti tri ja cu ostala tri..moze??
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 11:43 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ne moze svak bit briselski cato ruganje se nastavlja.. Croatia's President Called 'Rudest And Possibly Most Stupid Man Alive' After Making Finland's PM Wait For Meeting Imaš li ti ikakve financijske koristi od ovoga? Inače, FB stranica Megatroll Split je napravila popis splitskih HDZ botova. Jesi ti ovaj pod rednim brojem 42? Konta da će ga alah nagraditi.... al hoće ***.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 11:44 |
|
|
laganini je napisao/la: weasel je napisao/la: Kako nam to točno šeteti? Prosvijetli nas???
Pa zaboli nas ona stvar što se kakva birselska babetina naljuti na zločeste Hrvate.
Vi gledate na državničke poslove kao kakav dernek gdje se ne bi štel zamjerit jaranima. ..jesi ti glup uzmimo primjer nas dvojica smo u svadji a recimo kvačica nas Miri..i markan..kvačica laje kontra mene sve najgore i kaze ima da se izmisliš s lasicom..jebemi sve po spisku ruga se..i ti ga podržavaš..i očekuješ da ja kazem ok lasica oprosti sto te nazivam glupanom..tebi bi to bilo normalno..a s druge strane markan I’d popričat s tobom i samnom i kaze a cuj ima tvoje greške a nije ni lasica nevin nema svrhe da se svadjate koristi os toga nema morate zajedno zidat kuću ne morate se ljubit ak držite se tog pravila nemoj mu govorit da je glupan ružno je to Itd Itd..evo karikira sam do kraja da tvoj glupi mozak moze to svatit.. Ovdje je više u pitanju lasica ti ukrao auto, ti ga sad hoćeš nazad, a ja ti kažem pomirite se. Pa ti lasica kaže ok prodat ću ti tvoje auto koje sam ti ukrao ako ponudiš visoku cijenu, inače mi se ne isplati. Hoćeš se ti dogovarat sa lasicom oko cijene za tvoje auto?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 11:44 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Imaš li ti ikakve financijske koristi od ovoga? Inače, FB stranica Megatroll Split je napravila popis splitskih HDZ botova. Jesi ti ovaj pod rednim brojem 42? Konta da će ga alah nagraditi.... al hoće ***. ..sto Srbin radi na hr forumu..bot?ma sumnjam i to od njega nikakve koristi nikome..
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 11:45 |
|
|
laganini je napisao/la: ..reci ti tri ja cu ostala tri..moze?? zagađujemo temu, ali ti slobodno navedi koja su moja tri.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 11:46 |
|
|
..kako je jadno vidit ovakvu sliku..
Privitak/ci: |
7E2AF2F9-96EB-43B5-BEE2-7A5E82908EFF.jpeg [ 68.62 KiB | Pogledano 1189 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 11:47 |
|
|
Da. Nemamo što tražit u zločinačkom NATOu
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 11:48 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: laganini je napisao/la: ..reci ti tri ja cu ostala tri..moze?? zagađujemo temu, ali ti slobodno navedi koja su moja tri. ..tek sam ti uvjet aj oftopic će se opet na meni trenirat..drz se teme i jel tobza kremeljenka meni je onako sam ko siroče..
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 11:48 |
|
|
laganini je napisao/la: ..kako je jadno vidit ovakvu sliku.. Daleko jadnije je viditi Muslimane kako iza bodljikave žice vire šta se dešava u NATO i EU.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 11:49 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Da. Nemamo što tražit u zločinačkom NATOu ..a moga mu je macron baren onako kurtoazno mahnit rukom..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 11:56 |
|
|
..eno ga brane bauk i bencic da nije izda Hrvate iz bih .. i kako nije blokira švedsku i Finsku..a raspudicka ga napada s riječima disi sad frajeru on ko obeća i da lažni nadu za Hrvate u bih tamo si je moga a to je sabor NATO..tresla se brda rodio se miš kaze teški zaokret kremeljenka..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 11:57 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: laganini je napisao/la: ..kako je jadno vidit ovakvu sliku.. Daleko jadnije je viditi Muslimane kako iza bodljikave žice vire šta se dešava u NATO i EU. ..toliko sibglul da nakon godinu dana ne vidis da nisam musliman ..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 12:05 |
|
|
..nego evo citat pametnijeg dijela raspudica gospodja sam uvik cijenio.. Promo cijene u MSC Cruisesu! Krstarite Mediteranom i sjeverom Europe po cijeni već od 109 € po osobi! Midas - Nativno Internet oglašavanje "Netko bi mogao doista postaviti pitanje – gdje si sada, frajeru? Ono što je tu neozbiljno, ukoliko je samo riječ o omašci i činjenici da je on pogrešno tumačio mogućnost svojih ovlasti u navedenom trenutku je da je to na neki način poigravanje s osjećajima, ali i pravima građana u BiH, odnosno Hrvata u BiH, koje se godinama sustavno gazi kad govorimo o njihovim temeljnim demokratskim pravima", rekla je Selak Raspudić. Tu nije stala. "Dakle, on je njima, kao netko tko se bori za njihova prava, na neki način probudio lažnu nadu da može nešto doista i promijeniti, a u praksi ili to nije mogao ili to nije htio učiniti u jedinom trenutku gdje je njegova uloga doista bila važna pred svjetskom javnosti, a to je ovaj summit u Madridu", dodala je.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 12:21 |
|
|
laganini je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Daleko jadnije je viditi Muslimane kako iza bodljikave žice vire šta se dešava u NATO i EU. ..toliko sibglul da nakon godinu dana ne vidis da nisam musliman .. Ako pišeš i razmišljaš kao Musliman onda si Musliman. Bez obzira da li se zoveš Željko ili Sejdo.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 12:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: laganini je napisao/la: ..toliko sibglul da nakon godinu dana ne vidis da nisam musliman .. Ako pišeš i razmišljaš kao Musliman onda si Musliman. Bez obzira da li se zoveš Željko ili Sejdo. ..a ok tebi je musliman personifikacija onog ko postroji srbe na forumu..
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 12:29 |
|
|
..molim moderatora da se tema zaključa nema svrhe …očekujem sljedeću temu:Kizo kaze oružjem kontra ******..
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 30 lip 2022, 12:32 |
|
|
laganini je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ako pišeš i razmišljaš kao Musliman onda si Musliman. Bez obzira da li se zoveš Željko ili Sejdo.
..a ok tebi je musliman personifikacija onog ko postroji srbe na forumu.. Mrziš ti Hrvate daleko više od Srba. Zoki ti žuč pomjera. Zoki je budućnost. Da li ti se sviđa?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Patriota i 67 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|