HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 27 lip 2025, 03:47.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 137 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hvalospjevi kancelaru
PostPostano: 04 srp 2022, 00:40 

Rika sv Vida je napisao/la:
HDZ su nebitni tu. Obični kvislinzi i sluge okupatora koji samo rade ono što im nalogodavci kažu.
Priželjkujemo da nas oslobode od Zapada i njihovog carstva laži koje ubija dušu i srce
Nije mi uvjerljiv tvoj profil: ideja za trolanje je dobra, sviđa mi se i posvećenost detaljima, puno si energije uložio u to da pokažeš kako je tvoj lik mentalno ograničen, ali jednostavno nije uvjerljiv, beživotan je i podgrijan u mikrovalnoj.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 00:45 

Rika pretjeruje sa Rusima kao magičnim osloboditeljima, oslobođenje može doći samo od nas samih. Prvi korak je zbaciti veleizdajnike sa vlasti. Ne danas ne sutra nego jučer.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 00:48 

Također mislim da Rika malo ga preĆera sa rusima :-)

Nisu Isus Krist .

"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 00:49 

Teško bez Rusa braćo. Previše kmetije u narodu.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 00:52 

Za slobodnu Hrvatsku se bori u Ukrajini a ne na forumu.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 00:52 

Istina .

Al teško će Rusi doći do Mostara i Zagreba .

"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 00:54 

Th1950 je napisao/la:

Istina .

Al teško će Rusi doći do Mostara i Zagreba .

Da al dovoljno da izbiju na Mađarsku granicu pa da Orban izađe iz EU i NATO

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 01:44 

weasel je napisao/la:
HDZ bojna se zavukla u mišju rupu zadnjih par mjeseci, ni glasa ni stasa...

Red bi bio skupiti sve pjesničko biserje o našem dragom "kancelaru" hamdiji. :smajl007
Spasimo najbolje citate od zaborava! :palacgore2

Krenimo redom...

dudu je napisao/la:
Plenki je gazda EU, neformalni vođa, može štogod zaželi.

dudu je napisao/la:
Plenki Napoleonu.

slika

slika

dudu je napisao/la:

Plenki je marka, naš Bismarck. :zubati

dudu je napisao/la:
tko god je smislio to kancelar pogodio je u sridu, baš mu stoji kancelar, prvi pravi hrvatski kancelar.

Plenki Hrvatino

Po meni Milanović je najbolji predsjednik od Tuđmana, a Plenković najbolji premijer od kad postoji moderna Hrvatska.

zaba1111 je napisao/la:
znam da se Plenković zakrvio u zadnje 3-4 godina sa svim silama u EU, na rubu incidenta

zaba1111 je napisao/la:
A da je Plenki izdajnik me još niste uvjerili, naprotiv ja vidim suprotne tendencije, a da je sposobniji od ostalih to nema dvojbe.

zaba1111 je napisao/la:
dok je Plenki nedodirljiv za odnose sa pismenim ljudima u svijetu.

lojganini je napisao/la:
kancelar je neprikosnoven fala ti boze sto si pogleda na nas Hrvate

PCM je napisao/la:
Moćni kancelar Plenković opet dominira regijom i šire. Uspjeh za uspjehom niže i samo dodaje gas.
Platit ću misu za kancelarovo zdravlje da dugo i uspješno kormilari hrvatskim brodom.

@Planina dodaj i ti koji citat, siguran sam da sam mnoge bisere nepravedno izostavio

:zubati

Neki od spomenutih su izdrkavali i što je Kristijan Šmit posto hochmeister... Dobro se sjećam.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 01:47 

dudu je napisao/la:
kiler je napisao/la:
Ljudi moji,kako ne kužite.
Andrej Plenković,je uz Kolindu,Milanovića i Jandrokovića glavni izdanak diplomacije Mate Granića iz Baške Vode,a taj isti Mate Granić je politički sin Budimira Lončara.
Njima svima je glavni cilj doći do što bolje pozicije u vanjskim poslovima i diplomaciji, a Plenkoviću konkretno je to Bruxelles i sve će uraditi da dođe do toga,bez obzira
na cijenu.
Hrvati iz BiH su ,isto kao u Daytonu,i danas moneta za potkusurivanje,tj.jako malo vrijedimo i ako službeni Zagreb to kaže moramo biti kuš.
Plenković će sutra,ako dobije mig,dati ostavku isto kao Sanader,spakovati kofere i otići sa @MoSovom prezimenjakinjom i djecom živjeti u Bruxelles,a Hrvati iz BiH će se morati sami snalaziti.
Ovo pišem ne iz zlobe ili što sam pesimist nego da vas poštedim razočaranja u budućnosti.

P.S.

I otac Ive Josipovića je iz Baške vode ,a Goran Granić je brat od Mate Granića.

tko je zastupao interese Hrvata u BIH 2001. godine u vrijeme Alijanse?

tko je zastupao interesa Hrvata u BIH 2011. godine u vrijeme Platforme?

za razliku od tebe i možda nekih ovdje koji ne pamte ta vremena ja ih se itekako dobro sjećam, sami protiv svih smo bili, doslovno sami protiv svih i evo nas i dalje politički živih.

Plenković je prvi koji se uopće zainteresirao za ovu temu, koji je to digao na neku razinu da se MZ zainteresira, još prije 4 godine su izbori prošli kako su prošli, bez puno pompe oko izbornog zakona.

dakle na prvom mjestu je Čović koji je očito pobudio interes Plenkovića, a onda Plenković koji je za to zainteresirao MZ.

sad opet imamo iste izbore kakve smo imali zadnjih 20 godina, po čemu je sad išta teže ili kompliciranije nego je bilo prije? upravo suprotno, sad bar imamo neke koji su iza nas, prije toga smo imali kombinaciju Mesić-Račan i Josipović-Milanović, kombinacije iz pakla i popločana autostrada muslimanima da unište Hrvata u BIH.

bez obzira što će biti s izbornim zakonom, prava sranja u BIH kreću nakon izbora s kulminacijom na proljeće, tu će se tek vidjeti kako i zašto su muslići putem izgubili muda.

MZ je jako gadno zainteresirana za stanje u BiH.

Uspio je zainteresirat čitavu Njemačku, i to vrlo uspješno. Baš su zapeli ljudi.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 01:50 

dudu je napisao/la:
pa ovi na zapadu ni nisu narodi više. neka anacionalna materijalistička masa izmješana s migrantima

pošto smo dio toga kako svima tako i nama. alternativu nemamo, Europljani smo i katolici, ako će propasti svi propast ćemo i mi, Hrvati i Hrvatska sigurno neće preživjeti ako nestane Zapad, to je valjda jasno i malom djetetu.

Po čemu ovaj zaključak? Postat će Srbi (estagfirula)?

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 07:06 

Tuta je napisao/la:
dudu je napisao/la:

pošto smo dio toga kako svima tako i nama. alternativu nemamo, Europljani smo i katolici, ako će propasti svi propast ćemo i mi, Hrvati i Hrvatska sigurno neće preživjeti ako nestane Zapad, to je valjda jasno i malom djetetu.

Po čemu ovaj zaključak? Postat će Srbi (estagfirula)?

Ne, nema mjesta ni za Srbe ni Ruse. Odoše svi u k.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2022, 15:07 

dudu je napisao/la:
dalate2020 je napisao/la:

Libtardizam u tri rijeci: "Uzivaj u trenutku."

Jos u ovom kontekstu, to je sami vrhunac cinizma: "Kad nas vec siluju prepustimo se uzitku." Ili: "Kad te vec siluju, pa bar uzivaj."

S 35000 rođenih, a u budućnosti će biti i samo manje, je besprizorno uopće pričati o nekoj velikoj budućnosti. To su činjenice. Mi sad živimo zlatna vremena, tog ćemo biti svjesni za 20 godina.

Zlatna vremena su već davna prošlost, prohujalo s vihorom od 50-ih do 90-ih godina. Neki bi rekli da je muzika stala još ranih 70-ih...

Danas živimo u doba sumraka, pada civilizacije i tu se ništa učiniti ne može osim gledati kako opstati.

Ako je bilo Hrvatske prije 150 godina kad nas je bilo milijun i pol bit će nas i za 100 kad padnemo na tu brojku ponovno.
Ne propada Europa ako joj se stanovništvo prepolovi, propada ako joj se uništi njeno srce, kultura i običaji naroda...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 137 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: